Enstitüde okuduğumda erkek arkadaşım yoktu. Ama vücut...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Enstitüde okuduğumda erkek arkadaşım yoktu. Ama vücut...
Enstitüde okurken erkek arkadaşım yoktu. Ama bedenim bunu gerektiriyordu ve bu görev için yoldaş Sanya’yı görevlendirdim. Belirli bir duygu yoktu ama seks hakkında çok şey biliyordu, beni tam anlamıyla tahrik ediyordu ve zaman zaman çakraları temizlemek için onu görmeye gidiyordum. Hiçbir yükümlülük yoktur. Herkes için uygun. Altı yıl önce evlendim ve çocuklarım var. Ve sonra Sanya belirir. "Haydi!" - kum. - “Ve... işte bu kadar!” Tabii ki gönderdim. Ve orası ısındı. Düşünmek.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Orientation: heteroseksüel
Re: Üniversitedeyken erkek arkadaşım yoktu. Ama vücut...
Eh, eğer aşağısı sıcaksa, kelebekler uçmuş demektir, evet şunu düşünmelisinizAnonim: ↑08 Dec 2019, 07:29Enstitüde okurken erkek arkadaşım yoktu. Ama bedenim bunu gerektiriyordu ve bu görev için yoldaş Sanya’yı görevlendirdim. Belirli bir duygu yoktu ama seks hakkında çok şey biliyordu, beni tam anlamıyla tahrik ediyordu ve zaman zaman çakraları temizlemek için onu görmeye gidiyordum. Hiçbir yükümlülük yoktur. Herkes için uygun. Altı yıl önce evlendim ve çocuklarım var. Ve sonra Sanya belirir. "Haydi!" - kum. - “Ve... işte bu kadar!” Tabii ki gönderdim. Ve orası ısındı. Sanırım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Üniversitedeyken erkek arkadaşım yoktu. Ama vücut...
Bir şeyler bulacağınızı düşünüyorum. İlk tepki, insanın nasıl düşünmesi gerektiği, yıpranmış bir model, ama ısındığında zaten içgüdüsel düzeyde, kişinin deneyimine dayalı bir çağrı oluyor.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 248 Views
-
Last post by Gudgeon
-
- 16 Replies