Enstitüde okuduğumda erkek arkadaşım yoktu. Ama vücut...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Enstitüde okuduğumda erkek arkadaşım yoktu. Ama vücut...

Unread post by Anonim »

🎀Enstitüde okurken erkek arkadaşım yoktu. Ama bedenim bunu gerektiriyordu ve bu görev için yoldaş Sanya’yı görevlendirdim. Belirli bir duygu yoktu ama seks hakkında çok şey biliyordu, beni tam anlamıyla tahrik ediyordu ve zaman zaman çakraları temizlemek için onu görmeye gidiyordum. Hiçbir yükümlülük yoktur. Herkes için uygun. Altı yıl önce evlendim ve çocuklarım var. Ve sonra Sanya belirir. "Haydi!" - kum. - “Ve... işte bu kadar!” Tabii ki gönderdim. Ve orası ısındı. Düşünmek.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Orientation: heteroseksüel
 Re: Üniversitedeyken erkek arkadaşım yoktu. Ama vücut...

Unread post by Sibiryak89 »

Anonim: 08 Dec 2019, 07:29 &#127872 ; Enstitüde okurken erkek arkadaşım yoktu. Ama bedenim bunu gerektiriyordu ve bu görev için yoldaş Sanya’yı görevlendirdim. Belirli bir duygu yoktu ama seks hakkında çok şey biliyordu, beni tam anlamıyla tahrik ediyordu ve zaman zaman çakraları temizlemek için onu görmeye gidiyordum. Hiçbir yükümlülük yoktur. Herkes için uygun. Altı yıl önce evlendim ve çocuklarım var. Ve sonra Sanya belirir. "Haydi!" - kum. - “Ve... işte bu kadar!” Tabii ki gönderdim. Ve orası ısındı. Sanırım.
Eh, eğer aşağısı sıcaksa, kelebekler uçmuş demektir, evet şunu düşünmelisiniz😀
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Üniversitedeyken erkek arkadaşım yoktu. Ama vücut...

Unread post by Altı »

:shamp: Bir şeyler bulacağınızı düşünüyorum. İlk tepki, insanın nasıl düşünmesi gerektiği, yıpranmış bir model, ama ısındığında zaten içgüdüsel düzeyde, kişinin deneyimine dayalı bir çağrı oluyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”