Yaratıcılık, evlilik ve sadakat

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Yaratıcılık, evlilik ve sadakat

Unread post by Marion »

Bence forumda kim olursa olsun yaratıcı insanlar var - yazarlar, sanatçılar, aktörler (neden olmasın)? Benim de yaratıcılıkla bir bağım olduğu için bir soru sormak istiyorum. Yalnızca yaratıcı insanlar değil, genel olarak konuşmak isteyen herkes.

Bana öyle geliyor ki, yaratıcı ruhun ana düşmanlarından birinin, mutlu evlilik. Ancak "her şey karmaşık" olduğunda ve ilişki bir deniz düğümüne bağlandığında (ve birden fazla ilişki olduğu zaman), iş, dedikleri gibi, acele ediyor ve tüm hızıyla devam ediyor. Aşık olmak, stres, sadakatsizlik; ilham veren şeyler bunlardır. Bunlar, onlarsız iyi bir hikaye yazamayacağınız ve güzel bir rol oynayamayacağınız gerçek ilham perileridir. Yaklaşık 14 yıldır aşk evliliği yaptığım halde tek satır yazmadığımı kendimden biliyorum. Her durumda, yayınlanmaya değer bir şey yok.

Ve bir şey daha. Yaratıcı insanlar için buna şartlı olarak "sadakatsizlik hakkı" diyeceğim. Onlar için böyle bir hakkın herkesten daha büyük ölçüde mevcut olduğuna inanıyorum. Bunun nedeni dolaylı olarak yukarıda belirttiklerimden kaynaklanmaktadır. Yazarlar ve oyuncularla iletişim kurarak zinanın gerçek bir enerji kaynağı olabileceği sonucuna vardım. Ani bir duygu dalgası (yasaklı olanı da dahil) - işte romanın doruk noktası, teatral rolün yeni bir yorumu, bitmiş bir resim. Ve heyecan verici bir macera olmazsa, ilham uçup gider ve bir daha geri dönmez.
These users thanked the author Marion for the post:
seksforumu_
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686
Registered for: 1 year 10 months
 Re: Yaratıcılık, evlilik ve sadakat

Unread post by Yağmurcu »

Böyle bir şey var, katılıyorum. Ben de senarist ve biraz da oyuncuyum. Ve bahsettiğin her şeyi kendi gözlerimle görüyorum. Ve ne yazık ki bunu hissediyorum.

5 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Bunun nedeninin, örneğin edebiyatı ve oyunculuğu gerçekten "yakarsanız" içinizde aynı anda onlarca ruh ve karakter yaşamaya başlamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ve çoğu zaman çok kızgın, ahlaksız ve açgözlüdürler.
These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 3):
Aşka Dokunmak, Marion, Fargal94
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Ve bence sorun mutlu bir evlilik değil. Seneca’nın, zorlukların asil ruhları beslediğini öne sürdüğü gibi, yaratıcı insanlar için kolay bir yaşam kontrendikedir.
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
Marion, Fargal94
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Murena0314 »

İlginç konu. Evet, elbette ben de bir anlamda konunun yazarıyla aynı anlamda yaratıcı bir insan değilim. Ama kocam için ilham perisiyim. Benim için fotoğraf çekmeye başladı ve pek çok şeyi tam olarak bana sahip olduğu için yapıyor. Genel olarak, eğer bir partner diğerinin ilham perisi, ortağı ise, o zaman yaratıcılık güçlü bir evlilikle oldukça uyumludur. Ancak büyük olasılıkla bu, yaratıcı bir kişinin ailesinden uzun süre ayrı kalacağı anlamına gelmeyen bir yaratıcılıktır: fotoğrafçılık, resim, yazı vb.
Fakat öte yandan şarkıcılar, aktörler ve diğerleri tüm hayatlarını turda, yolda vb. geçirmek zorunda kalan halk insanları. Onlarla, evet, vryatli’deki yaratıcılık güçlü bir evlilik ve sadakatle uyumludur, karınızdan veya kocanızdan uzun süre ayrı kaldığınızda ve yakınlarda o kadar çok hayran veya hayran var ki, genel olarak pek çok baştan çıkarıcı var. Çoğu ünlünün nadiren tek bir ailesi olması boşuna değil.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 5):
Venüs, Aşka Dokunmak, ESKİ DOST, Marion, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Moray eel0314: 21 Nov 2023, 15:12 İlginç bir konu. Evet, elbette ben de bir anlamda konunun yazarıyla aynı anlamda yaratıcı bir insan değilim. Ama kocam için ilham perisiyim. Benim için fotoğraf çekmeye başladı ve pek çok şeyi tam olarak bana sahip olduğu için yapıyor. Genel olarak, eğer bir partner diğerinin ilham perisi, ortağı ise, o zaman yaratıcılık güçlü bir evlilikle oldukça uyumludur. Ancak büyük olasılıkla bu, yaratıcı bir kişinin ailesinden uzun süre ayrı kalacağı anlamına gelmeyen bir yaratıcılıktır: fotoğrafçılık, resim, yazı vb.
Fakat öte yandan şarkıcılar, aktörler ve diğerleri tüm hayatlarını turda, yolda vb. geçirmek zorunda kalan halk insanları. Onlarla, evet, vryatli’deki yaratıcılık güçlü bir evlilik ve sadakatle uyumludur, karınızdan veya kocanızdan uzun süre ayrı kaldığınızda ve yakınlarda o kadar çok hayran veya hayran var ki, genel olarak pek çok baştan çıkarıcı var. Çoğu ünlünün nadiren tek bir ailesi olması boşuna değil.
Moray eel0314: 21 Nov 2023, 15:12 İlginç konu. Evet, elbette ben de bir anlamda konunun yazarıyla aynı anlamda yaratıcı bir insan değilim. Ama kocam için ilham perisiyim. Benim için fotoğraf çekmeye başladı ve pek çok şeyi tam olarak bana sahip olduğu için yapıyor. Genel olarak, eğer bir partner diğerinin ilham perisi, ortağı ise, o zaman yaratıcılık güçlü bir evlilikle oldukça uyumludur. Ancak büyük olasılıkla bu, yaratıcı bir kişinin ailesinden uzun süre ayrı kalacağı anlamına gelmeyen bir yaratıcılıktır: fotoğrafçılık, resim, yazı vb.
))) Bu arada, birçok yetenekli insanın ilham perileri olduğunu okudum)) )
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
Murena0314, Aşka Dokunmak, Yün, ESKİ DOST, Marion
Andrew495
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrew495 »

Sadakat ve sadakat göreceli kavramlardır. Yaratıcılığın ateşini körükleyecek bir tür tetikleyicinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bunun mutlu bir evliliğin dışında bir ilişki olması oldukça muhtemeldir, ancak bu şart değildir. Lilya Brik ve Mayakovsky’yi hatırlayalım mesela) Tam tersi oldu. Ama aynı zamanda bir tetikleyici de vardı.
These users thanked the author Andrew495 for the post (total 2):
Marion, Fargal94
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by kariyer »

Tiyatroda yazmak, şarkı söylemek, oyunculuk yapmak nedense yaratıcılık sayılıyor... ama mühendislik yaratıcılık değil mi?
These users thanked the author kariyer for the post:
Marion
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

uran: 21 Nov 2023, 17:30 Tiyatroda yazmak, şarkı söylemek, oyunculuk yapmak nedense yaratıcılık sayılıyor... ama mühendislik yaratıcılık değil mi?
)) ) Leonardo da Vinci bir mühendis ve yaratıcı bir insandı. Biri diğerine hiç müdahale etmiyor)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
ESKİ DOST, Marion, Fargal94
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Aşka Dokunmak »

uran: 21 Nov 2023, 17:30 Tiyatroda yazmak, şarkı söylemek, oyunculuk yapmak bazı nedenlerden dolayı yaratıcılık olarak değerlendiriliyor... ama mühendislik yaratıcılık değil mi?
İnsan bilimleri ve teknoloji meraklılarının beyni var farklı yönlere bükülmüş. Bizim duygularımız var, sizin soğuk hesaplarınız var. Kimse kusura bakmasın ama öyle.

1 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
))) Leonardo da Vinci bir mühendis ve yaratıcı bir insandı. Biri diğerine hiçbir şekilde müdahale etmiyor)))
Ve Leonardo genel olarak tüm zamanların ve halkların dehası ve ileri görüşlüsüdür. Tüm zamanlarda bu türden sadece birkaç kişi vardı. Bir gösterge değil.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 3):
Venüs, ESKİ DOST, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Sevgiye Dokun: 21 Nov 2023, 17:41
uran: 21 Nov 2023, 17:30 Tiyatroda yazmak, şarkı söylemek, oyunculuk yapmak nedense yaratıcılık olarak değerlendiriliyor... ama mühendislik yaratıcılık değil mi?
Beşeri bilimlerin ve teknoloji uzmanlarının beyinleri farklı yönlere sapmış durumda. Bizim duygularımız var, sizin soğuk hesaplarınız var. Kimse kusura bakmasın ama öyle.

1 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
))) Leonardo da Vinci bir mühendis ve yaratıcı bir insandı. Biri diğerine hiçbir şekilde müdahale etmiyor)))
Ve Leonardo genel olarak tüm zamanların ve halkların dehası ve ileri görüşlüsüdür. Tüm zamanlarda bu türden sadece birkaç kişi vardı. Bir gösterge değil.
))) Yetenekli bir insanın her konuda yetenekli olduğuna dair bir söz vardır))) Ama elbette gerçek yetenek nadir. Çoğu zaman insanlar işlerinde çok iyidirler.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
ESKİ DOST, Marion, Fargal94
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Timurlenk »

Marion: 21 Nov 2023, 13:41 Forumda kim olursa olsun yaratıcı insanlar olduğunu düşünüyorum; yazarlar, sanatçılar, aktörler (neden olmasın)? Benim de yaratıcılıkla bir bağım olduğu için bir soru sormak istiyorum. Yalnızca yaratıcı insanlar değil, genel olarak konuşmak isteyen herkes.

Bana öyle geliyor ki, yaratıcı ruhun ana düşmanlarından birinin, mutlu evlilik. Ancak "her şey karmaşık" olduğunda ve ilişki bir deniz düğümüne bağlandığında (ve birden fazla ilişki olduğu zaman), iş, dedikleri gibi, acele ediyor ve tüm hızıyla devam ediyor. Aşık olmak, stres, sadakatsizlik; ilham veren şeyler bunlardır. Bunlar, onlarsız iyi bir hikaye yazamayacağınız ve güzel bir rol oynayamayacağınız gerçek ilham perileridir. Yaklaşık 14 yıldır aşk evliliği yaptığım halde tek satır yazmadığımı kendimden biliyorum. Her durumda, yayınlanmaya değer bir şey yok.

Ve bir şey daha. Yaratıcı insanlar için buna şartlı olarak "sadakatsizlik hakkı" diyeceğim. Onlar için böyle bir hakkın herkesten daha büyük ölçüde mevcut olduğuna inanıyorum. Bunun nedeni dolaylı olarak yukarıda belirttiklerimden kaynaklanmaktadır. Yazarlar ve oyuncularla iletişim kurarak zinanın gerçek bir enerji kaynağı olabileceği sonucuna vardım. Ani bir duygu dalgası (yasaklı olanı da dahil) - işte romanın doruk noktası, teatral rolün yeni bir yorumu, bitmiş bir resim. Ve heyecan verici bir macera olmazsa, ilhamın uçup gideceğini ve bir daha geri dönmeyeceğini görüyorsunuz.
Yaratıcı insanlar arasında da pek çok alışılmadık seks var)) ))
These users thanked the author Timurlenk for the post:
Marion
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by olur »

Marion: 21 Nov 2023, 13:41[quote=Marion post_id=291461 time=1700563282 user_id=18260] "sadakatsizlik hakkı"
Anlıyorum. Yaratıcı insanlara bir fırsat daha...
Savaş ve yaratıcılık her şeyi silip süpürecek.
These users thanked the author olur for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, Fargal94
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Tamerlan: 21 Nov 2023, 17:52 Aynı zamanda yaratıcı insanlar arasında pek çok alışılmadık seks de var))))
Panin kesinlikle yalan söylemene izin vermeyecek :ROFL:
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Timurlenk »

Markul: 21 Nov 2023, 18:17
Ayrıca yaratıcı insanlar arasında pek çok alışılmadık seks de vardır))))
Panin kesinlikle yalan söylemene izin vermeyecektir :ROFL:
Bu artık alışılmadık bir şey değil.
Artık ne olduğunu anlamıyorum.
Özellikle bir köpekle. Ve ayağı anüs içindeyken.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Kardeş »

Marion: 21 Nov 2023, 13:41 Fakat "her şey karmaşık olduğunda" ve ilişki bir deniz düğümüne bağlandığında (ve birden fazla ilişki olduğu zaman), iş, dedikleri gibi, acele eder ve vurur
işte tam olarak bu! Şair olan yakın bir arkadaşım vardı. En iyi şeylerimin hepsini tam da "her şeyin karmaşık olduğu" anlarda yazdım. Böyle anlarda çizgilerin hiç çaba harcamadan kendiliğinden geldiğini söyledi. Ve sevgi dolu bir koca yanınıza oturup gözlerinizin içine baktığında bu tamamen sıfırdır. Ne kadar çabalarsan çabala, hiçbir düşünce, hiçbir söz yok.
Genel olarak bir insanın iyi beslenmiş ve rahat bir yaşamı varsa, o zaman zorluklar yaratıcılıkla başlar :wink:
Tarihte pek çok örnek var .

1 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
Markul, Panin, sonra *x)’in "yaratıcı"sı
Bütün bu aptalların nasıl harika aktörlere veya "prima donnas"lara dönüştüğünü bilmiyorum
These users thanked the author Kardeş for the post (total 3):
Alice, Marion, Fargal94
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Kardeş: 21 Nov 2023, 18:54 Ve yanınızda sevgi dolu bir koca oturup gözlerinizin içine baktığında bu tamamen sıfırdır. Ne kadar direnirseniz direnin, hiçbir düşünce, hiçbir söz yok
Bu kim olduğunuza bağlıdır. Tyutchev’in bu tür sorunları yok gibi görünüyordu - acı çekmedi ama yarattı. Veya Puşkin’i ele alalım, onun pek çok sorunu mu vardı? Yürüdü, yürüdü ve yaratıldı))). Hormonlar orada ilham kaynağıydı).
Yoksa Yesenin’in sorunları mı vardı?
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 21 Nov 2023, 15:17 Bu arada, pek çok yetenekli insanın ilham perilerinin
fahişe eşleri olduğunu okudum. oluştururken mi?

43 saniye sonra gönderildi:
nHmm, tüm bu aptallar nasıl parlak oyunculara veya "prima donnas"lara
kıçtan giriyorlar?
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Kardeş »

Watchman: 23 Nov 2023, 15:31götten
evet, bu anlaşılabilir bir durum, küresel durumdan bahsediyorum. Neden onların hayranları ve uzmanları var ve genel olarak insanlar bok yiyip övüyorlar...
These users thanked the author Kardeş for the post:
Fargal94
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Bekçi »

Kardeş: 23 Nov 2023, 17:44
Watchman: 23 Nov 2023, 15:31kıçtan
evet, bu çok açık, küresel durumdan bahsediyorum. Neden hayranları ve uzmanları var ve genel olarak insanlar bok yiyip övüyorlar....
her yerde o kadar çok hasta insan var ki, bir bakın geçerken bu forumda
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”