Özellikle erkek bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hala böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor.
Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Erkeklerde görünümle ilgili bu ayrıntılara sıklıkla dikkat ederim
En heyecan verici şey ayağın üst kısmındaki damarların görünür olmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :melek:
Mak_Sim: 29 Sep 2023, 13:51ilovebiboys, karısı Rosa da aynısına sahipti fetiş. Dizi arkadaşlar.
bu yüzden seri karakterlerle değil gerçek karakterlerle ilgileniyorum) ancak buradaki tek kişinin benim olduğu varsayımı var çünkü henüz bayanlardan hiçbiri giriş yapmadı
ilovebiboys: 29 Sep 2023, 13:53
bu yüzden seri karakterlerle değil, gerçek karakterlerle ilgileniyorum) ancak buradaki tek kişinin benim olduğu varsayımı var, şu ana kadar hiçbir bayan giriş yapmadı
ilovebiboys: 29 Sep 2023, 13:31
Özellikle erkek bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum kullanıcıları arasında hala böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor.
Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Çoğu zaman bir erkeğin görünümündeki bu ayrıntılara çok dikkat ederim
En heyecan verici şey ayağın üst kısmında damarların ortaya çıkmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :angel:
Özellikle erkeklerin bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hâlâ böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor.
Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Çoğu zaman bir erkeğin görünümündeki bu ayrıntılara çok dikkat ederim
En heyecan verici şey ayağın üst kısmında damarların ortaya çıkmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :angel:
ilovebiboys: 29 Sep 2023, 13:31
Özellikle erkeklerin bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hala bu tür sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor.
Serg_A: 29 Sep 2023, 14:30
Tek olmadığını arkadaşlarımdan biliyorum)))
ve sende çok var böyle arkadaşlar?
En az iki))) n
Ben de öyle düşünmüştüm) ve şimdi bu sayıyı bildiğiniz erkek ayak fetişistlerinin sayısıyla karşılaştırın) Tarantino gibi her türden ünlü de hesaba katılıyor
ilovebiboys: 29 Sep 2023, 14:31
ve bunlardan kaç tanesini biliyorsunuz?
En az iki))) n
Ben de öyle düşünmüştüm) ve şimdi bu sayıyı bildiğiniz erkek ayak fetişistlerinin sayısıyla karşılaştırın) Tarantino gibi her türden ünlü de hesaba katılıyor
Hâlâ daha fazla erkek olacak çünkü onlar daha aktif. Ayrıca, bir kızın ayağını öptüğünüzde, nadir istisnalar dışında her zaman heyecanlanır, ancak erkeklerde bu daha zor olacaktır)))
ilovebiboys: 29 Sep 2023, 14:35
Ben de öyle düşünmüştüm) ve şimdi bu sayıyı tanıdığınız erkek ayak fetişistlerinin sayısıyla karşılaştırın) Tarantino gibi her türden ünlü de hesaba katılıyor
ve erkeklerle daha zor olacak)))
hayır biliyorum, henüz kimse beni reddetmedi, ancak yavaş yavaş direnme girişimleri oldu)
Sıcak bir mağazada 12 saatlik vardiyadan sonra erkeklerin ayakları daha da iştah açıcı oluyor!
Ama cidden, yazar harika, bundan hoşlanan kızlarla hiç tanışmadım
Mathilda1337: 29 Sep 2023, 15:02
Sıcak bir mağazada 12 saatlik bir vardiyadan sonra erkeklerin ayakları daha da iştah açıcı oluyor!
Ama cidden, yazar harika, bundan hoşlanan kızlarla hiç tanışmadım
burada TEMİZ yazıyor seviyorum)) Bunu özellikle vurguladım) ve böylece , teşekkürler :melek:
Mathilda1337: 29 Sep 2023, 15:21
Temiz ayaklarla ilgili bir şaka vardı, alınmayın ❤
kimse alınmadı))) ama genel olarak... nasıl olduğu hakkında şaka yapanlar erkeklerin ayakları kokuyor, fitness dersinden sonra hiç kadınların soyunma odasına girmedim
nGönderildi 42 saniye sonra:
Ksenofont:
Bir kadının ayaklarını yalaması sakıncalıdır. Bu bir paradoks ama bir kadının poposunu yalaması normal karşılanıyor. Ve ayaklar... Hayır, vermezdim.
Ben de popoyu seviyorum ama konunun konusu bu değil (TAMAMEN) )))) )
Ksenofont: 29 Sep 2023, 15:23
Kadının ayaklarını yalaması sakıncalıdır. Bu bir paradoks ama bir kadının poposunu yalaması normal karşılanıyor. Ve ayaklar... Hayır, vermem.
Sana katılmıyorum. Bu, cinsel teslimiyet ve aşağılamada yaygın bir uygulamadır.
Mathilda1337: 29 Sep 2023, 15:37
Muhtemelen spor kompleksine bağlıdır, kadınların soyunma odasında hoş olmayan kokuların olmadığı ve erkeklerin soyunma odasında da antrenman yaptığım yer
nit, soyunma odasının 1 metrekaresi başına düşen terli bayan yoğunluğuna bağlıdır)
ve geldikleri antrenmanın türüne de bağlıdır: bayanlar Pilates’ten ve CrossFit’ten sonra farklı kokarlar)
Sahip: 29 Sep 2023, 15:35
Sana katılmıyorum. Bu, cinsel itaat ve aşağılamada yaygın bir uygulamadır.
Sadece kendimi kastediyorum. Ama cinsel teslimiyet ve aşağılama uygulamaları bana yakışmıyor. Oyunun kalitesi ve benimle olan ilişkisi açısından biraz da olsa.
Vay be, ne konu) Ayakkabılı veya ayakkabısız erkek bacaklarını gerçekten seviyorum) Ayrıca her zaman tanımadığım erkeklerin ayakkabılarına da bakıyorum) sahilde veya havuzda) Sadece kocamı öptüm ve sonra mütevazı bir şekilde )
Lenok: 09 Oct 2023, 16:02
Vay be, ne konu) Ayakkabılı veya ayakkabısız erkek bacaklarını gerçekten seviyorum) Ayrıca her zaman tanımadığım erkeklerin ayakkabılarına da bakıyorum) sahilde veya havuzda) Sadece kocamı öptüm ve sonra mütevazı bir şekilde)
Güzel tüylü kızların kirli, terli, kokan ayaklarını üzerime silmelerini seviyorum. Ayaklarının ve terlerinin kokusunu seviyorum. Bunu tavizsiz yapıyorlar ve ben onların bacaklarının gücüne karşı...
Anonim.
Vay be, bu gruptaki erkeklerin çoğu benim paylaşımımdan bombalandı (Şehvetli yaşlı sapıklar hakkındaki gönderi Yaşlı adamların beni kulüpte bir araya getirmeye çalışmaları ne kadar sinir...
Last post
Teyzenin kendisi kışkırtıyor.
Çok yakında 50 olacak, bu yüzden dolaşıma girmesi çıldırtıcı.
Evet, 50 yaşın üzerindeki artı veya eksi erkeklere kulüp fahişeleri her zaman ihtiyaç duymaz; ve nesnel...
Erkeklerin ilgisi olmadan sıkılıyorum ve ölüyorum.. Hoş bir erkek arkadaşlığında tamamen rahatlamak ve gevşemek istiyorum.. bunu benim için yapmak isteyen var mı? Yeniden yayınla, ben yazacağım)
Last post
Ve sen eski sahte mesajlara tepki vermeye devam ediyorsun. Yeni Yıl yakında geliyor. Noel Baba’ya zaten bir mektup yazdın mı?