Özellikle erkek bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hala böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor.
Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Erkeklerde görünümle ilgili bu ayrıntılara sıklıkla dikkat ederim
En heyecan verici şey ayağın üst kısmındaki damarların görünür olmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :melek:
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
Özellikle erkek bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hala böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? :-D güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor. Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Erkeklerde görünümle ilgili bu ayrıntılara sıklıkla dikkat ederim En heyecan verici şey ayağın üst kısmındaki damarların görünür olmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :melek:
[quote=Rainmaker post_id=263974 time=1695984122 user_id=19745] 45 fit bedenle yaşamak kolay değil, size söyleyeyim) [/quote] bunu 41 beden olan bir kıza söyleyin 🤣🤣
in genel olarak, 45’inciyi yalamaya başlayacaksınız, elbette tam buradasınız))
Mak_Sim: ↑29 Sep 2023, 13:51ilovebiboys, karısı Rosa da aynısına sahipti fetiş. Dizi arkadaşlar.
bu yüzden seri karakterlerle değil gerçek karakterlerle ilgileniyorum) ancak buradaki tek kişinin benim olduğu varsayımı var çünkü henüz bayanlardan hiçbiri giriş yapmadı
[quote=Mak_Sim post_id=263982 time=1695984692 user_id=9365] [ref=#804000]ilovebiboys[/ref], karısı Rosa da aynısına sahipti fetiş. Dizi arkadaşlar. [/quote] bu yüzden seri karakterlerle değil gerçek karakterlerle ilgileniyorum) ancak buradaki tek kişinin benim olduğu varsayımı var 😄 çünkü henüz bayanlardan hiçbiri giriş yapmadı
[quote=ilovebiboys post_id=263980 time=1695984443 user_id=19082] [quote=Rainmaker post_id=263974 time=1695984122 user_id= 19745] 45 fit bedenle yaşamak kolay değil, size söyleyeyim) [/quote] bunu 41 beden bir kıza söyleyin 🤣🤣
in genel olarak 45’inciyi yalamaya başlayacaksınız, tabii ki buradasınız)) [/quote] Zaten bunu yaptın mı?
ilovebiboys: ↑29 Sep 2023, 13:53
bu yüzden seri karakterlerle değil, gerçek karakterlerle ilgileniyorum) ancak buradaki tek kişinin benim olduğu varsayımı var, şu ana kadar hiçbir bayan giriş yapmadı
[quote=ilovebiboys post_id=263984 time=1695984783 user_id=19082] bu yüzden seri karakterlerle değil, gerçek karakterlerle ilgileniyorum) ancak buradaki tek kişinin benim olduğu varsayımı var, şu ana kadar hiçbir bayan giriş yapmadı [/quote] nYa da hâlâ uyuyorlar
ilovebiboys: ↑29 Sep 2023, 13:31
Özellikle erkek bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum kullanıcıları arasında hala böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor.
Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Çoğu zaman bir erkeğin görünümündeki bu ayrıntılara çok dikkat ederim
En heyecan verici şey ayağın üst kısmında damarların ortaya çıkmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :angel:
[quote=ilovebiboys post_id=237823 time=1695983517 user_id=19082] Özellikle erkek bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum kullanıcıları arasında hala böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? :-D güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor. Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Çoğu zaman bir erkeğin görünümündeki bu ayrıntılara çok dikkat ederim En heyecan verici şey ayağın üst kısmında damarların ortaya çıkmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :angel: [/quote] Tek değilsin, arkadaşlarımdan biliyorum)))
Özellikle erkeklerin bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hâlâ böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor.
Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Çoğu zaman bir erkeğin görünümündeki bu ayrıntılara çok dikkat ederim
En heyecan verici şey ayağın üst kısmında damarların ortaya çıkmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :angel:
Tek sen değilsin, arkadaşlarımdan biliyorum)))
ve onlardan çok sayıda tanıdığınız mı var?
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
[quote=Serg_A post_id=264007 time=1695987048 user_id=18010] [quote=ilovebiboys post_id=237823 time=1695983517 user_id= 19082] Özellikle erkeklerin bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hâlâ böyle sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? :-D güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor. Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Çoğu zaman bir erkeğin görünümündeki bu ayrıntılara çok dikkat ederim En heyecan verici şey ayağın üst kısmında damarların ortaya çıkmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :angel: [/quote] Tek sen değilsin, arkadaşlarımdan biliyorum))) [/quote] ve onlardan çok sayıda tanıdığınız mı var? 😉
ilovebiboys: ↑29 Sep 2023, 13:31
Özellikle erkeklerin bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hala bu tür sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor.
[quote=ilovebiboys post_id=264008 time=1695987092 user_id=19082] [quote=Serg_A post_id=264007 time=1695987048 user_id= 18010] [quote=ilovebiboys post_id=237823 time =1695983517 user_id=19082] Özellikle erkeklerin bacaklarıyla ilgili böyle bir konuya rastlamadım, sadece kadınların bacakları: Acaba forum üyeleri arasında hala bu tür sapıklar var mı, yoksa tek ben miyim? :-D güzel, ince parmaklardan ve her zaman temiz ve bakımlı erkek ayaklarından heyecan duyuyor. Erkek ayakkabılarının yanı sıra ayak bileklerine de ilgi duyuyorum. Çoğu zaman bir erkeğin görünümündeki bu ayrıntılara çok dikkat ederim En heyecan verici şey ayağın üst kısmında damarların ortaya çıkmasıdır; bu muhtemelen bilinçaltı düzeyde penisteki damarlarla bir çağrışım uyandırır :angel: [/quote] Tek sen değilsin, arkadaşlarımdan biliyorum))) [/quote] ve onlardan çok sayıda tanıdığınız mı var? 😉 [/quote] En az iki)))
Serg_A: ↑29 Sep 2023, 14:30
Tek olmadığını arkadaşlarımdan biliyorum)))
ve sende çok var böyle arkadaşlar?
En az iki))) n
Ben de öyle düşünmüştüm) ve şimdi bu sayıyı bildiğiniz erkek ayak fetişistlerinin sayısıyla karşılaştırın) Tarantino gibi her türden ünlü de hesaba katılıyor
Tek olmadığını arkadaşlarımdan biliyorum))) [/quote] ve sende çok var böyle arkadaşlar? 😉 [/quote] En az iki))) n[/quote] Ben de öyle düşünmüştüm) ve şimdi bu sayıyı bildiğiniz erkek ayak fetişistlerinin sayısıyla karşılaştırın) Tarantino gibi her türden ünlü de hesaba katılıyor :roll:
ilovebiboys: ↑29 Sep 2023, 14:31
ve bunlardan kaç tanesini biliyorsunuz?
En az iki))) n
Ben de öyle düşünmüştüm) ve şimdi bu sayıyı bildiğiniz erkek ayak fetişistlerinin sayısıyla karşılaştırın) Tarantino gibi her türden ünlü de hesaba katılıyor
Hâlâ daha fazla erkek olacak çünkü onlar daha aktif. Ayrıca, bir kızın ayağını öptüğünüzde, nadir istisnalar dışında her zaman heyecanlanır, ancak erkeklerde bu daha zor olacaktır)))
ve bunlardan kaç tanesini biliyorsunuz? 😉 [/quote] En az iki))) n[/quote] Ben de öyle düşünmüştüm) ve şimdi bu sayıyı bildiğiniz erkek ayak fetişistlerinin sayısıyla karşılaştırın) Tarantino gibi her türden ünlü de hesaba katılıyor :roll: [/quote] Hâlâ daha fazla erkek olacak çünkü onlar daha aktif. Ayrıca, bir kızın ayağını öptüğünüzde, nadir istisnalar dışında her zaman heyecanlanır, ancak erkeklerde bu daha zor olacaktır)))
En az iki))) [/quote] Ben de öyle düşünmüştüm) ve şimdi bu sayıyı arkadaşlar sizin için, erkek ayak fetişistleri) Tarantino gibi her türden ünlü de hesaba katılıyor :roll: [/quote] ve erkeklerle daha zor olacak))) [/quote] Bilmiyorum, henüz kimse beni reddetmedi, yine de yavaş yavaş denemeler oldu rezistans)
ilovebiboys: ↑29 Sep 2023, 14:35
Ben de öyle düşünmüştüm) ve şimdi bu sayıyı tanıdığınız erkek ayak fetişistlerinin sayısıyla karşılaştırın) Tarantino gibi her türden ünlü de hesaba katılıyor
ve erkeklerle daha zor olacak)))
hayır biliyorum, henüz kimse beni reddetmedi, ancak yavaş yavaş direnme girişimleri oldu)
Muhtemelen tüm girişim ellerin)))
These users thanked the author Serg_A for the post:
Ben de öyle düşünmüştüm) ve şimdi bu sayıyı tanıdığınız erkek ayak fetişistlerinin sayısıyla karşılaştırın) Tarantino gibi her türden ünlü de hesaba katılıyor :roll: [/quote] ve erkeklerle daha zor olacak))) [/quote] hayır biliyorum, henüz kimse beni reddetmedi, ancak yavaş yavaş direnme girişimleri oldu) [/quote] Muhtemelen tüm girişim ellerin)))
ve erkeklerle burada daha zor olacak))) [/quote] Bilmiyorum , yavaş yavaş direnme girişimleri olmasına rağmen henüz kimse beni reddetmedi) [/quote] Muhtemelen tüm inisiyatif senin elindeydi))) [/quote] tahmin ettiniz :leto:
Sıcak bir mağazada 12 saatlik vardiyadan sonra erkeklerin ayakları daha da iştah açıcı oluyor!
Ama cidden, yazar harika, bundan hoşlanan kızlarla hiç tanışmadım
These users thanked the author Mathilda1337 for the post (total 2):
Sıcak bir mağazada 12 saatlik vardiyadan sonra erkeklerin ayakları daha da iştah açıcı oluyor! Ama cidden, yazar harika, bundan hoşlanan kızlarla hiç tanışmadım 👍
Mathilda1337: ↑29 Sep 2023, 15:02
Sıcak bir mağazada 12 saatlik bir vardiyadan sonra erkeklerin ayakları daha da iştah açıcı oluyor!
Ama cidden, yazar harika, bundan hoşlanan kızlarla hiç tanışmadım
burada TEMİZ yazıyor seviyorum)) Bunu özellikle vurguladım) ve böylece , teşekkürler :melek:
[quote=Mathilda1337 post_id=264034 time=1695988966 user_id=20861] Sıcak bir mağazada 12 saatlik bir vardiyadan sonra erkeklerin ayakları daha da iştah açıcı oluyor! Ama cidden, yazar harika, bundan hoşlanan kızlarla hiç tanışmadım 👍 [/quote] burada TEMİZ yazıyor seviyorum)) Bunu özellikle vurguladım) ve böylece , teşekkürler :melek:
Mathilda1337: ↑29 Sep 2023, 15:21
Temiz ayaklarla ilgili bir şaka vardı, alınmayın ❤
kimse alınmadı))) ama genel olarak... nasıl olduğu hakkında şaka yapanlar erkeklerin ayakları kokuyor, fitness dersinden sonra hiç kadınların soyunma odasına girmedim
nGönderildi 42 saniye sonra:
Ksenofont: ↑
Bir kadının ayaklarını yalaması sakıncalıdır. Bu bir paradoks ama bir kadının poposunu yalaması normal karşılanıyor. Ve ayaklar... Hayır, vermezdim.
Ben de popoyu seviyorum ama konunun konusu bu değil (TAMAMEN) )))) )
[quote=Mathilda1337 post_id=264049 time=1695990094 user_id=20861] Temiz ayaklarla ilgili bir şaka vardı, alınmayın ❤ [/quote] kimse alınmadı))) ama genel olarak... nasıl olduğu hakkında şaka yapanlar erkeklerin ayakları kokuyor, fitness dersinden sonra hiç kadınların soyunma odasına girmedim 😄 n[size=85][color=green]Gönderildi 42 saniye sonra: [/color][/size] [quote=Ksenofont post_id=264050 time=1695990182 user_id=17996] Bir kadının ayaklarını yalaması sakıncalıdır. Bu bir paradoks ama bir kadının poposunu yalaması normal karşılanıyor. Ve ayaklar... Hayır, vermezdim. [/quote] Ben de popoyu seviyorum ama konunun konusu bu değil (TAMAMEN) )))) )
Ksenofont: ↑29 Sep 2023, 15:23
Kadının ayaklarını yalaması sakıncalıdır. Bu bir paradoks ama bir kadının poposunu yalaması normal karşılanıyor. Ve ayaklar... Hayır, vermem.
Sana katılmıyorum. Bu, cinsel teslimiyet ve aşağılamada yaygın bir uygulamadır.
[quote=Ksenofont post_id=264050 time=1695990182 user_id=17996] Kadının ayaklarını yalaması sakıncalıdır. Bu bir paradoks ama bir kadının poposunu yalaması normal karşılanıyor. Ve ayaklar... Hayır, vermem. [/quote] Sana katılmıyorum. Bu, cinsel teslimiyet ve aşağılamada yaygın bir uygulamadır.
Mathilda1337: ↑29 Sep 2023, 15:37
Muhtemelen spor kompleksine bağlıdır, kadınların soyunma odasında hoş olmayan kokuların olmadığı ve erkeklerin soyunma odasında da antrenman yaptığım yer
nit, soyunma odasının 1 metrekaresi başına düşen terli bayan yoğunluğuna bağlıdır)
ve geldikleri antrenmanın türüne de bağlıdır: bayanlar Pilates’ten ve CrossFit’ten sonra farklı kokarlar)
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
[quote=Mathilda1337 post_id=264065 time=1695991040 user_id=20861] Muhtemelen spor kompleksine bağlıdır, kadınların soyunma odasında hoş olmayan kokuların olmadığı ve erkeklerin soyunma odasında da antrenman yaptığım yer [/quote] nit, soyunma odasının 1 metrekaresi başına düşen terli bayan yoğunluğuna bağlıdır)
ve geldikleri antrenmanın türüne de bağlıdır: bayanlar Pilates’ten ve CrossFit’ten sonra farklı kokarlar)
Sahip: ↑29 Sep 2023, 15:35
Sana katılmıyorum. Bu, cinsel itaat ve aşağılamada yaygın bir uygulamadır.
Sadece kendimi kastediyorum. Ama cinsel teslimiyet ve aşağılama uygulamaları bana yakışmıyor. Oyunun kalitesi ve benimle olan ilişkisi açısından biraz da olsa.
[quote=Sahip post_id=264063 time=1695990959 user_id=20818] Sana katılmıyorum. Bu, cinsel itaat ve aşağılamada yaygın bir uygulamadır. [/quote] Sadece kendimi kastediyorum. Ama cinsel teslimiyet ve aşağılama uygulamaları bana yakışmıyor. Oyunun kalitesi ve benimle olan ilişkisi açısından biraz da olsa.
Vay be, ne konu) Ayakkabılı veya ayakkabısız erkek bacaklarını gerçekten seviyorum) Ayrıca her zaman tanımadığım erkeklerin ayakkabılarına da bakıyorum) sahilde veya havuzda) Sadece kocamı öptüm ve sonra mütevazı bir şekilde )
Vay be, ne konu) Ayakkabılı veya ayakkabısız erkek bacaklarını gerçekten seviyorum) Ayrıca her zaman tanımadığım erkeklerin ayakkabılarına da bakıyorum) sahilde veya havuzda) Sadece kocamı öptüm ve sonra mütevazı bir şekilde )
Lenok: ↑09 Oct 2023, 16:02
Vay be, ne konu) Ayakkabılı veya ayakkabısız erkek bacaklarını gerçekten seviyorum) Ayrıca her zaman tanımadığım erkeklerin ayakkabılarına da bakıyorum) sahilde veya havuzda) Sadece kocamı öptüm ve sonra mütevazı bir şekilde)
benzer düşünen ilk kişi
[quote=Lenok post_id=269311 time=1696856570 user_id=19111] Vay be, ne konu) Ayakkabılı veya ayakkabısız erkek bacaklarını gerçekten seviyorum) Ayrıca her zaman tanımadığım erkeklerin ayakkabılarına da bakıyorum) sahilde veya havuzda) Sadece kocamı öptüm ve sonra mütevazı bir şekilde) [/ quote] benzer düşünen ilk kişi :daypyat:
[url=https://postimg.cc/vD0fKW5V][img]https://i.postimg.cc/ncJ2C2z0/1694003172612.jpg[/img][/url] [/quote] бесцеремонный ты)) [/quote] ещё ноги :-D [url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/1387hH3B/1615302889376.jpg[/img][/url] [/quote] вот пусть Ленок на твои [b]ноги[/b] и засматривается, а я на тебя все еще в обиде :nelzya:
[quote=Lenok post_id=269342 time=1696858858 user_id=19111] [quote=AlexTDV post_id=269341 time=1696858777 user_id= 5510]ayaklarınızı sıkı tutun[/quote], aksi takdirde terlikleriniz düşecektir) [/quote] i fotoğraf onu saklıyorum ama burada daha fazla müstehcenlik paylaşmamaya karar verdim))
[size=85] [color=green]22 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size] [quote= ilovebiboys post_id=269343 time =1696858951 user_id=19082] [quote=AlexTDV post_id=269341 time=1696858777 user_id=5510] [quote=ilovebiboys post_id=269335 time=1696858100 user_id=19082]
sabırsızsın)) [/quote] sabit bacaklar :-D [url=https://postimages. org/] [img]https://i.postimg.cc/1387hH3B/1615302889376.jpg[/img][/url] [/quote] вот пусть Ленок на твои [b]ноги[/b] и засматривается, а я на тебя все еще в обиде :nelzya: [/quote] что случилось?
[quote=AlexTDV post_id=269345 time=1696859131 user_id=5510] ne oldu? [/quote] adamlar gittiler, bir bayana kaba davranmak (kesinlikle haksız yere) ve sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi oldu, tekme atıp yüzünü dürttüm)))
Güzel tüylü kızların kirli, terli, kokan ayaklarını üzerime silmelerini seviyorum. Ayaklarının ve terlerinin kokusunu seviyorum. Bunu tavizsiz yapıyorlar ve ben onların bacaklarının gücüne karşı...
Anonim.
Vay be, bu gruptaki erkeklerin çoğu benim paylaşımımdan bombalandı (Şehvetli yaşlı sapıklar hakkındaki gönderi Yaşlı adamların beni kulüpte bir araya getirmeye çalışmaları ne kadar sinir...
Last post
Teyzenin kendisi kışkırtıyor.
Çok yakında 50 olacak, bu yüzden dolaşıma girmesi çıldırtıcı.
Evet, 50 yaşın üzerindeki artı veya eksi erkeklere kulüp fahişeleri her zaman ihtiyaç duymaz; ve nesnel...
Erkeklerin ilgisi olmadan sıkılıyorum ve ölüyorum.. Hoş bir erkek arkadaşlığında tamamen rahatlamak ve gevşemek istiyorum.. bunu benim için yapmak isteyen var mı? Yeniden yayınla, ben yazacağım)
Last post
Ve sen eski sahte mesajlara tepki vermeye devam ediyorsun. Yeni Yıl yakında geliyor. Noel Baba’ya zaten bir mektup yazdın mı?