Bir çocuğu bekliyorum. Baba, kimi bekliyorsun?
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir çocuğu bekliyorum. Baba, kimi bekliyorsun?
Aileniz bir çocuk bekliyor. Baba, kimi bekliyorsun? İstediğiniz cinsiyette olmayan bir çocuk doğarsa üzülürsünüz. Bir erkek çocuk istiyorlardı ama bir kız doğdu. Bir kız istiyorlardı ama bir oğulları doğdu. Beklenen sonuca kadar gebe kalmadan seks yapmaya devam edecek misiniz? Kadınlar siz de fikrinizi belirtin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Bebek bekliyorum. Baba, kimi bekliyorsun?
Büyücü,
Ben beklemiyordum kız ya da erkek çocuk bekliyordum ama cinsiyeti benim için önemli değildi, dolayısıyla çocuğun cinsiyeti, ne mutlu bana ki, beni hiçbir şekilde etkilemedi.
Ben beklemiyordum kız ya da erkek çocuk bekliyordum ama cinsiyeti benim için önemli değildi, dolayısıyla çocuğun cinsiyeti, ne mutlu bana ki, beni hiçbir şekilde etkilemedi.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 4):
- Büyücü, sapık, Alice, 0dlb0
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
aslında belirli bir cinsiyetten çocuk isteyen insanlar var. Bazıları için bir oğul sahibi olmak önemlidir. Doğum hastanesine gelen ve kızının doğduğunu öğrenince dönüp giden birini tanıyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Bir adam tanıyorum, gerçekten bir erkek çocuk istiyordu ve 4 kızı var. Ama bunu bu şekilde istemenin hiçbir anlamı yoktu. Karma.
İsteyenleri de tanıyorum belli bir cinsiyet - onlar için gerçekten üzülüyorum.Büyücü: ↑22 Nov 2023, 13:41aslında belirli bir cinsiyetten çocuk isteyen insanlar var. Bazıları için bir oğul sahibi olmak önemlidir. Doğum hastanesine gelen ve kızının doğduğunu öğrenince dönüp giden birini tanıyorum.Erkek ya da kız beklemiyordum ama bir çocuk bekliyordum, cinsiyeti benim için önemli değildi, dolayısıyla çocuğun cinsiyeti benim için çok şükür bir tane olacaktı. beni hiçbir şekilde etkilemedi.
Bir adam tanıyorum, gerçekten bir erkek çocuk istiyordu ve 4 kızı var. Ama bunu bu şekilde istemenin hiçbir anlamı yoktu. Karma.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Alice
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
Gerçekten erkek bekliyordum, kız olduğunu öğrendim ve üzüldüm, kardeşim mükemmel bir örnek verdi, birincisinin erkek, ikincisinin kız olduğunu ve oğlunun kızına benzemediğini söyledi. . Bir kızınız varsa, sadece bir baba değilsiniz, baba olursunuz, baba olursunuz, bir asistanınız olur, bu küçük meleği tüm hayatınız boyunca sevecek ve destekleyeceksiniz, ikinci oğlunuz doğdu, böylece artık rahatlıkla söyleyebilirim ki, İlk çocuk sana Tanrı tarafından verildi! İkinci bir çocuk için plan yapabilirsiniz!
- These users thanked the author Alex Barları for the post:
- 0dlb0
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-