Merak ediyorum - forum üyelerinden herhangi biri, gençken, akranlarıyla aynı hamamda, erkeklerin mayosuz ve kızların sütyensiz veya tamamen çıplak olması için yıkanmak zorunda kaldı mı?
Merak ediyorum - forum üyelerinden herhangi biri, gençken, akranlarıyla aynı hamamda, erkeklerin mayosuz ve kızların sütyensiz veya tamamen çıplak olması için yıkanmak zorunda kaldı mı?
zzz111: ↑13 Nov 2023, 10:59
İlginç - forum üyelerinden herhangi biri gençken akranlarıyla aynı hamamda yıkanmak zorunda kaldı mı, böylece erkekler mayosuz, kızlar sutyensiz veya tamamen çıplak kaldı mı?
[quote=zzz111 post_id=287217 time=1699862364 user_id=21777] İlginç - forum üyelerinden herhangi biri gençken akranlarıyla aynı hamamda yıkanmak zorunda kaldı mı, böylece erkekler mayosuz, kızlar sutyensiz veya tamamen çıplak kaldı mı? [ /quote] nBu Almanya’da mevcuttur.
zzz111: ↑13 Nov 2023, 10:59
İlginç - forum üyelerinden herhangi biri gençken akranlarıyla aynı hamamda yıkanmak zorunda kaldı mı, böylece erkekler mayosuz ve kızlar sutyensiz veya tamamen çıplak kaldı mı?
Hayır, bunlar sadece gençlerin boş hayalleri! TÜM BU HİKAYELER ıslak fantezi saçmalıklarından ibarettir!!! Gençlerin yetişkinlerin - çocukların önerisi üzerine kendilerini birlikte yıkamaları tamamen saçma ve saçma, bu HİÇBİR ZAMAN olmadı ve ASLA olmayacak! Sen tekmeleyebilirsin ama ben daha sert tekmeleyeceğim!!! Üstelik ceza kanununa göre gerekçeli!
5 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Almanya’da mevcut.
Evet, mevcut ve yalnızca Almanya’da değil. Ama yetişkinler için. Sadece onlar için. Veya çocuklarla ama mayoyla. :bilinmiyor:
These users thanked the author Danah for the post:
[quote=zzz111 post_id=287217 time=1699862364 user_id=21777] İlginç - forum üyelerinden herhangi biri gençken akranlarıyla aynı hamamda yıkanmak zorunda kaldı mı, böylece erkekler mayosuz ve kızlar sutyensiz veya tamamen çıplak kaldı mı?[/ quote] Hayır, bunlar sadece gençlerin boş hayalleri! TÜM BU HİKAYELER ıslak fantezi saçmalıklarından ibarettir!!! Gençlerin yetişkinlerin - çocukların önerisi üzerine kendilerini birlikte yıkamaları tamamen saçma ve saçma, bu HİÇBİR ZAMAN olmadı ve ASLA olmayacak! Sen tekmeleyebilirsin ama ben daha sert tekmeleyeceğim!!! Üstelik ceza kanununa göre gerekçeli!
[size=85][color=green]5 dakika 3 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=vvm post_id=288525 time=1700056282 user_id= 18147] Almanya’da mevcut.[/quote] Evet, mevcut ve yalnızca Almanya’da değil. Ama yetişkinler için. Sadece onlar için. Veya çocuklarla ama mayoyla. :bilinmiyor:
Herkese selam! Ablamla uzun bir deneyimim olmadı ve bu gerçek bir vaka, bir fantezi değil. Bu deneyimi yaşayan var mı? Kiminle ve nasıl bir deneyim yaşadığını bize anlat.., :roll: :roll: :read:
Last post
Arabada 14 yaşındaki biriyle konuştu, 12 yaşındaki kuzenini sikti. Kardeşime puan vermeyi bıraktım çünkü canımı acıtıyordu. Bahçede başka bir delik buldu.
Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum....
Kocasının babasıyla gerçekten cinsel ilişkiye giren veya cinsel ilişkiye giren kızlar, kadınlar?
Oğlunuzun karısıyla
bu tür ilişkileri olan veya bu tür ilişkileri olan erkekler mi? Deneyiminizi...
Last post
Elbette böyle bir ilişkiye başlamamanız sizin için daha iyi olur! Ama duramıyorsan devam et! Ama tam bir gizlilik içinde!
Yine de - ip ne kadar bükülürse dönsün... :bel_flag:
:oops: Merhaba. Bana ne düşündüğünü söyle. Eşimle birlikte kumsalda çıplak denizde güneşleniyor, şarap içiyorduk. Sonra yanımıza bir çocuk oturdu ve soyundu. Eşim başta çekindi, sakin olun, dalga...
Last post
Peki TS çıplak karısını, kendisine bir şeye dokunan anlaşılmaz bir adamla yalnız bıraksaydı ve karısı buna normal tepki verdi ve bu gibi durumlarda kocasına hiçbir şey söylemedi. Alternatif olarak,...
annem sarhoştu babamın kız kardeşini öptü, o da sarhoştu ama annem çok sarhoştu, neden oldu bu? neden onu göndermedi? Peki ailenizde birinin hickeyli birini öptüğü oldu mu?
Last post
Çocuk, görünüşe göre kendi ilişkisinin olduğu kadınların bunu onsuz yapmasına güceniyor! Beklemeye alınması çok yazık!