JMJ’i istiyorum
-
Автор темыStesha
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
JMJ’i istiyorum
Kocam ve ben bir kızı şakalarımıza davet etmeye çalışmak istiyoruz) Ama bunu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz, arkadaşlarımız arasında böyle arkadaşlar yok. Girişim bana ait gibi görünüyor, tamamen destekliyor ama bana bakmamı söylüyor
Ve nerede olduğunu bilmiyorum gitmek. Bu konuyu uzun zamandır konuşuyoruz ama henüz meyvesini vermedi... Belki tecrübesi olan veya tavsiye konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
- These users thanked the author Stesha for the post (total 2):
- IDVS03082008, Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: JMJ’i istiyorum
Kurnaz böcek kocası))) yatakta çeşitlilik istiyor, ancak seçimi size bırakıyor, böylece daha sonra gidip diyebilirsiniz - bunu kendim seçtim. Kız arkadaşlardan her zaman nerede işe yarayıp yaramadığını biz seçerdik, içlerinden biri her zaman bunu istedi ve karısını şu şekilde ikna etmeye çalıştı, sonra ben onu becermem gerektiğini söyledim ve o bir şekilde hemen taşındı uzak. Görünüşe göre kocasını aldatmak istemiyor ama koca burada utanmıyor, karımı gerçekten denemek istediğini söylüyor, ben de ona cevap veriyorum, bana verir vermez konuşuruz. Peki, internete bakın, kim ararsa bulacaktır
- These users thanked the author Alex Barları for the post:
- IDVS03082008
-
Автор темыStesha
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 7 months
Bazen bana öyle geliyor ki inisiyatif daha çok benden geliyor ya da göstermiyor)
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eğer benim Eşim bunu önerdi, sonra anında FFM için bir kız bulurdum.Stesha: ↑13 Nov 2023, 11:29 Kocam ve ben bir kızı şakalarımıza davet etmek istiyoruz) Ama bunu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz, arkadaşlarımız arasında böyle insanlar yok. Girişim bana ait gibi görünüyor, tamamen destekliyor ama bana bakmamı söylüyorVe nerede olduğunu bilmiyorum gitmek. Bunun hakkında uzun zamandır konuşuyoruz ama hiçbir zaman meyvesini vermedi... Belki tecrübesi olan veya tavsiye konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
-
- Oral stimülasyon
Göstermiyorum, aksi takdirde daha sonra suçlu duruma düşebilirsiniz, siz kızlar kurnazsınız))) MFM formatında bunu çok iyi anlıyorsunuz tüm dikkat size, 4 el tarafından tatmin ediliyorsunuz, 2 ağız tarafından okşuluyor ve 2 üye tarafından orgazm ediliyorsunuz, bunu aynı anda yapabilirim, belki sırayla veya klasik şekilde, bir üye amını yoğururken veya eşek, ikinci üye partnerin oral seks yapmasından hoşlanır, örneğin benimki, bu tür okşamalardan iyi ve sık sık boşalır, eğer zaten çok heyecanlıysa ve sonra çılgına döndüğünde zaten iki kişiden memnun olmayı ister aynı anda üye olur ve FFM formatını alırsak, o zaman o bir üyedir ve birine daha fazla, birine daha az ilgi gösterebilir. Örnek vereyim, önce okşama, oral seks, oral seks sonra erkek-erkek cinsel ilişkiye giriyor yani görevi maksimum haz vermek, orgazma kolaylıkla ulaşanlar var, başka kimin üzerinde çalışılması gerekiyor ve örneğin, önce karınızı memnun edin, onunla işinizi bitirin, biraz hazırlanın ve ikinci daireye gidin ve partnerinizi memnun edin ve orada eylem daha uzun sürecektir, benimki neredeyse her zaman penisimi partnerimin penisine yönlendirmeye çalışır. ağız veya kedi. Ama kıskanacak olanlar da var, bu yüzden tüm nüansları kıyıda tartışmak daha iyi.
- These users thanked the author Alex Barları for the post (total 2):
- sapık, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 8 months
var swinger siteleri, bu sitelerde kızlar var bekarlar) ama sayıları çok az... kendinizi övmeyin))) ve evet, katılıyorum, bu çok sıkıntılı bir konu!Stesha: ↑13 Nov 2023, 11:29 Kocam ve ben bir kızı şakalarımıza davet etmek istiyoruz) Ama bunu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz, arkadaşlarımız arasında böyle insanlar yok. Girişim bana ait gibi görünüyor, tamamen destekliyor ama bana bakmamı söylüyor ve nereye gideceğimi bilmiyorum. Bu konuyu uzun zamandır konuşuyoruz ama henüz meyvesini vermedi... Tecrübesi veya tavsiyesi olan var mı?
-
- Oral stimülasyon
Arkadaşlık sitelerinde bir kız aramak başka herhangi bir yerden daha iyidir, bu formatı para kazanmak için aramayan sıradan kızları bulabilirsiniz, ancak eğlence için, güzel bir kıza yazdık ve o da ortaya çıktı basit bir düşüncesizlik ve istekler olsun, bir kafede oturup sohbet ettik, ziyarete davet edildik, biraz daha içtik, sanki çoktan arkadaş olmuşuz ve kendimizi birbirimize sevdirmiş gibiydik ama sonra her şey yolunda gitti, her şey harikaydı , herkes mutluydu. Öğle vakti uyandığımızda biraz oyalandık, kahvaltı yaptık ve taksiye bindik.
- These users thanked the author Alex Barları for the post (total 3):
- sapık, Lexa55, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 2 years 11 months
Konuyu yeniden canlandıracağım.
Yalnızca kendiniz onu okşamaya ve sevgiyi kabul etmeye hazırsanız ikinci bir kız arayın. Aksi takdirde FFM olmayacak, ama ne olduğunu Tanrı bilir. İki kişilik bir adam, bunu başarsa bile, büyük zorluklarla karşılaşacak ve bundan çok az zevk alacak - çok ve özenle çalışması gerekecek.
Yalnızca kendiniz onu okşamaya ve sevgiyi kabul etmeye hazırsanız ikinci bir kız arayın. Aksi takdirde FFM olmayacak, ama ne olduğunu Tanrı bilir. İki kişilik bir adam, bunu başarsa bile, büyük zorluklarla karşılaşacak ve bundan çok az zevk alacak - çok ve özenle çalışması gerekecek.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 7 months
My arkadaşım ve ben tam karbon kopyanın altındayız, aynı durum. Biseksüel bir kız istiyor. Pek çok yer ve site var gibi görünüyor, ancak özellikle bir kız bulmak için sanki etrafta benzer arzuları olan hiçbir kız yokmuş gibi. Kafamızı kaşıyoruz, böyle biriyle nerede tanışacağımıza dair hiçbir fikrimiz yok. Hatta burada bu konuyla ilgili bir konu da açmıştım.Stesha: ↑13 Nov 2023, 11:29 Kocam ve ben bir kızı şakalarımıza davet etmek istiyoruz) Ama bunu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz, arkadaşlarımız arasında böyle insanlar yok. Girişim bana ait gibi görünüyor, tamamen destekliyor ama bana bakmamı söylüyorVe nerede olduğunu bilmiyorum gitmek. Bu konuyu uzun zamandır konuşuyoruz ama hiçbir zaman meyvesini vermedi... Belki tecrübesi olan veya tavsiye konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 2 years 9 months
Ve yazarın konusuna gelince.. neden kimse şehri belirtmiyor? Sadece tartışmak mı istiyorsun? Onu bulmaya çalışmıyorum, değil mi?
Biz 22 ve 25 yaşlarında bir çift erkeğiz. Her ikisi de sevimli. Uzun zamandır swing’in içindeyim. Ve inanın bana... MFF veya FFM için kız bulmak kolay değil.
Ve yazarın konusuna gelince.. neden kimse şehri belirtmiyor? Sadece tartışmak mı istiyorsun? Onu bulmaya çalışmıyorum, değil mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 8 months
kesinlikle katılıyorum! İki kızı dışarı çıkarmak çok zor!Ulof: ↑04 Dec 2023, 02:25 Konuyu yeniden canlandıracağım.
Yalnızca kendiniz onu okşamaya ve sevgiyi kabul etmeye hazırsanız ikinci bir kız arayın. Aksi takdirde FFM olmayacak, ama ne olduğunu Tanrı bilir. İki yaşındaki bir adam, bunu başarsa bile, büyük zorluklarla karşılaşacak ve bundan çok az zevk alacaktır - çok ve özenle çalışmanız gerekecek.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 1 year 4 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-