Sevdiğimden ayrılmayı nasıl yaşadım...

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Sevdiğimden ayrılmayı nasıl yaşadım...

Unread post by Guest »

Sevdiğim birinden ayrılmayı nasıl yaşadım - 2. bölüm (kişisel deneyimimden bir örnek).
n
İşte o zaman her şey bitti, şimdi hatırladığım kadarıyla artık arkadaşımın yanında kalamadım ve eve gittim. Dışarıda ilk kar yağıyordu, geceydi, sokakta yürüdüm ve ağladım. O kadar çok ağladım ki kendimi tutamadım ve artık ne ateşim ne de üşüdüğümü hissettim. Kendimi kötü hissettim, o kadar kötü ki, sanki tüm hayatım bu ilişki içinde geçmiş gibiydi. Ama öyleydi, hayatımın birkaç yılını onlara harcadım, çok fazla para, sinir, yıllar boyunca o kadar çok şey yaşadım ki. Ve bir anda her şey çöktü. Tüm umutlar, tüm çabalar... Geriye kalan tek şey acıydı, tüketen ve güçlü. Gecenin yarısı boyunca ağladım ve neredeyse uyuyamadım. Sabah babamı görmek ve onunla zihinsel olarak iletişim kurmak ve bundan sonra ne yapacağımı anlamak için mezarlığa gittim. Bunun bana faydası olmadı; gerekli düşünceler aklıma hiç gelmedi. Daha sonra doğum günü için sipariş ettiğim kazağı almaya gittim, soğukta tüm mahalleyi dolaştım ama alabileceğim bir yer bulamadım. Annemden yardım istedim, birlikte bulduk ve siparişi almak için bir gün daha beklemek zorunda kaldık. Onu hatırlatacak bir şeyi beklemek acı vericiydi.

Ama o bana yazarak kendini hatırlattı. Benim dahil olmadığım planlarından bahsetti. Ve o kadar üzücüydü ki alkol ve sigaraya başvurdum. Bundan nasıl kurtulacağımı bilmiyordum, tek bir şey istiyordum; acıyı unutmak ve dindirmek. Ve mesleğimi, ayrılık yaşayan insanlara verdiğim tavsiyeleri unutarak yavaş yavaş dibe battım.

En çok üzen şey onun planlarının bir parçası olmamamdı. ve birbirinden ara verip böyle bir ilişkinin gerekli olup olmadığını düşünmesini istemesi. Zaten haftalardır birbirimizi görmemiştik ve şimdi hala anlaşılmaz bir süre beklemek zorundaydık. Onu anladım, her zaman anladım ve destekledim ama yine de bunu yaşamak zordu. Bütün bu yanlış anlaşılmalar beni arkadaşımın yanına gitmeye sevk etti. Ama ilişkimizin bağlı olduğu şehirde araba kullanmak o kadar acı vericiydi ki... Oturduğumuz barlar, bir şeyler satın aldığımız dükkânlar ve burası onun için ayrıldığım otobüs durağı... sadece parçalara ayrılmıştı. Bir arkadaşımla konuştuktan sonra bu ilişkiden beni öldürmeden kurtulmam gerektiğini fark ettim. Ve geceleri ona ayrıldığımızı yazdım.

Ertesi gün tüm ortak meselelere karar verdik ve depresyonum başladı... Yalnız dünyamda yalnızca ben kalmıştım ve onun verdiği bir sürü şey... Geriye yalnızca ben ve ortak projemiz kalmıştı... Yalnızca ben ve paramparça olmuş kalbim kalmıştı... İhtiyacım yoktu. kimse... İnsanlar beni rencide etti sözleriyle, sessizlikten boğuldum, yalnızlıktan mahvoldum... Yalnızdım, tamamen yalnızdım ve hatta bir süre sonra yeni bir ilişkiye başladıktan sonra bile bu yalnızlığı taşıdım ve acı benimle. Ve hiçbir şey yolunda gitmedi, hiçbir şey yolunda gitmedi, aşkım hayatım boyunca yanımda sürüklediğim bir ceset gibiydi. Kimseyi sevemiyormuşum gibi geldi bana, tüm acılarımı yaşayana kadar bu duygu içimde ölmüştü... Her acı dolu an... Ve şimdi yeniden yaşıyorum ve hissediyorum ve yeniden sevebildiğim için mutluyum. .

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”