İsimsiz seks
-
Автор темыMancuso
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İsimsiz seks
Burada oturmuş disklerdeki eski fotoğraflara bakıyordum ve on beş yıl önce bir Jason Webley konserinden (Brestskaya’daki kulüp) birkaç fotoğrafa rastladım. Orada bir gruptuk ve bize rastalı ilginç bir kız geldi (ya da davet ettik). o). Petersburg’lu olduğu ortaya çıktı, ertesi gün gitmesi söylendi ve geceyi geçirmekten çekinmedi. Sonuç olarak konser ve küçük bir partiden sonra partiden bir arkadaşımızın evine gittik. Daha sonra herkes orada uykuya daldı. Açıkçası, yeterli koltuk yoktu ve bazıları yere yerleştirilmişti (bu kız ve ben köpüklü bir kamp matı ve uyku tulumu aldık), onunla bunun hakkında sohbet ettik - hatırlamıyorum, ama uzun sürmedi - biz yoruldum ve hemen kucaklaşarak uyuyakaldım (sadece bir uyku tulumu vardı) Sabah uyandığımda - bir gaf hissediyorum ve kendimi onun poposuna bastırıyorum... Onu okşamaya başladım, o da uyandı ve döndü bana. Dün adını sorduğumu gülümseyerek söylemek istedim ama parmağını dudaklarıma götürdü: "Hiçbir şey söyleme" tek cümlesi oldu ve önce eliyle, sonra ağzıyla penisimi aldı... Onun seksini yaptık, çok havalı (dünkü partiden tanıdıkların dairenin her yerinde uyuyor olması da bu duyguyu artırıyordu) - ve hiçbir şey söylemeden, ama .... o kadar büyüleyiciydi ki ... giyindikten ve bir bakışla bunu açıkça ortaya koydu - ona kapıyı göster. Onu uğurladım, öpüştük ve o gitti... Adını bilmiyorum, St. Petersburg’lu olduğunu biliyorum... (öyle söyledi) ya da belki St. Petersburg’lu değil, öyle değil’ Önemli değil ama fotoğrafı görünce o günleri yeniden yaşadım... hoş, o kaygısız zamanı bir anlığına geri getirdim))
Kimin benzer anları oldu, sonradan sıcak anılar bıraktı?
Kimin benzer anları oldu, sonradan sıcak anılar bıraktı?
Last edited by Mancuso on 13 Sep 2023, 11:32, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: İsimsiz seks
İzin günümde istasyonda bira içtim. 15 dakikalığına işe uğramam gerekti... Sabah, yan masada 22 yaşlarında bir kız vardı. Ona bira ısmarladım. Onu çalışmaya davet ettim. .Beni takip ediyor.Depoya gittik.Çantadan bir çanta dolusu vardı.Onu da çantalara koymak istedim. ASANSÖR, ASANSÖRDE DEMEKTİR. Üç kez geldim. Evet, o da giyindi ve gitti. İsim yok, telefon numarası yok. Bütün dizlerim silinmişti.
-
Автор темыMancuso
- Oral stimülasyon
Meslektaşlarım, biz de katılalım, hatırlayalım kimler benzer anlar yaşadı, sonrasında ne gibi duygular kaldı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 3 months
-
Автор темыMancuso
- Oral stimülasyon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 3 years
Üç kez, isimleri olmasa bile aslında daha fazlasının olduğunu hatırladım. Bir kulüpte tanımadığım bir kızla dans ettim, sarılıp sevişmeye başladılar, sonra emekli olup seviştiler. Adının ne olduğunu sordum, önemli olmadığını söyledi ve gitti.
Gerçekten birbirimizi bir daha hiç görmedik.
Otobüsten denize doğru spor çantamla yürürken yeni gelmiştim. Sırt çantasıyla bana doğru yürüyen kızın başına nasıl bir kıvılcım geldi anlatılması mümkün değil. Ya çoktan gidiyordu ya da yeni gelmişti. Bir yaz kızı gibi yarı çıplak, ilgimi gördü ve gözlerinde onun arzusu vardı. Hangi kelimeyi söyleyeceğinin bir önemi yoktu, üç dakika sonra çoktan bitki örtüsüne dalmaya başlamışlardı. Yoldan görünmüyorduk ve saat oldukça erkendi, henüz kalabalık yoktu. Ve daha fazla uzatmadan kendi yollarına gittiler.
Geceleyin bir grup çıplak tatil kızı yakalandı. Gençlik etiketi ve seks oyunlarıyla zorunluluk yok ve flört)) Doğru, arkadaşım hastalığa bu şekilde yakalandı. Yanımdan geçti.
Seks sonrasında, bilinçli olarak aradığım dönemde birden fazla kez karşılaştık. sikilecek yeni bir tane :oops:
Üç kez, isimleri olmasa bile aslında daha fazlasının olduğunu hatırladım. Bir kulüpte tanımadığım bir kızla dans ettim, sarılıp sevişmeye başladılar, sonra emekli olup seviştiler. Adının ne olduğunu sordum, önemli olmadığını söyledi ve gitti.

Otobüsten denize doğru spor çantamla yürürken yeni gelmiştim. Sırt çantasıyla bana doğru yürüyen kızın başına nasıl bir kıvılcım geldi anlatılması mümkün değil. Ya çoktan gidiyordu ya da yeni gelmişti. Bir yaz kızı gibi yarı çıplak, ilgimi gördü ve gözlerinde onun arzusu vardı. Hangi kelimeyi söyleyeceğinin bir önemi yoktu, üç dakika sonra çoktan bitki örtüsüne dalmaya başlamışlardı. Yoldan görünmüyorduk ve saat oldukça erkendi, henüz kalabalık yoktu. Ve daha fazla uzatmadan kendi yollarına gittiler.
Geceleyin bir grup çıplak tatil kızı yakalandı. Gençlik etiketi ve seks oyunlarıyla zorunluluk yok ve flört)) Doğru, arkadaşım hastalığa bu şekilde yakalandı. Yanımdan geçti.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
Holigan Carrie, şimdi sadece şaka yapıyordun ya da tahmin etmiştin ..Evet?
Şans milyonda bir...
Bana sadece iyi bir şaka yaptığımı söyle..
Ya da bana çan kulende ne olduğunu anlat
Şans milyonda bir...
Bana sadece iyi bir şaka yaptığımı söyle..
Ya da bana çan kulende ne olduğunu anlat
- These users thanked the author Maksimum for the post:
- Alexey 997
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 1 year 10 months
Hatta bu muhtemelen ilk seks[/url] yaklaşık 16 yaşındaydık. Kışın bir motosiklet almak için kulübeye gittik. Bir kız vardı. Orada oturuyordu, yaklaşık 25 yaşındaydı. Ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum ama onu bizimle gelmesi için davet ettik.
Bizimle geldi, bu kulübeyi bulduk, ama o da sessizce yatağa uzandı. .Pantolonunu çıkardık ve onu becerelim. 2 kez üzerine geldiler. Şimdi istasyona geri dönmeliyiz. geldi, bindi ve gitti. Biz hâlâ ne olduğunu anlamamıştık. Ama tabii ki mutluyduk, motosiklet hiç götürülmedi.
Bizimle geldi, bu kulübeyi bulduk, ama o da sessizce yatağa uzandı. .Pantolonunu çıkardık ve onu becerelim. 2 kez üzerine geldiler. Şimdi istasyona geri dönmeliyiz. geldi, bindi ve gitti. Biz hâlâ ne olduğunu anlamamıştık. Ama tabii ki mutluyduk, motosiklet hiç götürülmedi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 4 months
Cinsel hayatına striptiz kulübünde vardiyalı çalışan bir kızla başladı. Adını öğrenmeye çalışmadım ve bu durumda daha ilginç bir şey vardı. Nedense adını bilmemeye odaklanmadım. Yüzü bile hatırlamıyorum ama genel olarak hafızam sıcak.
Hikayenin gelişimini Hooligan Carey’den öğrenmek çok ilginç. Daha doğrusu cevabınızı nasıl anlamalıyız?)
Konu yazarının hakkında yazdığı kız siz misiniz?
Eğer böyleyse inanılmaz bir tesadüf olur.
Hikayenin gelişimini Hooligan Carey’den öğrenmek çok ilginç. Daha doğrusu cevabınızı nasıl anlamalıyız?)
Konu yazarının hakkında yazdığı kız siz misiniz?
Eğer böyleyse inanılmaz bir tesadüf olur.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1791 Views
-
Last post by gnusmalar
-
- 1 Replies