Karısı iş yerinde flört ediyor
-
Автор темыSeliger_777
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Karısı iş yerinde flört ediyor
Merhaba! Size hikayemi anlatacağım.
Eşim ve ben neredeyse 10 yıldır birlikteyiz. Yaz aylarında, yanlışlıkla bir arkadaşıma işyerinde bir adamla flört etmeye başladığını söylediği sesli mesajını dinledim. Adamın kendisi ondan 10 yaş küçük, kısacası çok genç, 20’nin biraz üzerinde. 34 yaşında. Bu beni tahrik etti tabii, onu uzun zamandır başkasıyla hayal ediyordum. Periyodik olarak diğer sesleri dinlemeye başladım. Orada arkadaşına kasıtlı olarak kanepesine oturduğunu veya bir şekilde onunla iletişim kurmaya çalıştığını söyledi. İşten eve geldiği külotun sıklıkla güçlü uyarılma belirtileri gösterdiğini fark etmeye başladım, çok fazla sızıntı yaptığı açıktı. Görünüşe göre ondan. Sonuç olarak, ona yaklaşmak için bütün bir plan geliştirdiğini duydum. Patronu aracılığıyla bir sorunla karşılaştı ve o da onu bu sorunu çözmesi için bu adama gönderdi. Güzel bir şekilde yazıştılar. Yazışmalar, onunla zaten açıkça flört ettiğini gösteriyor. Kısacası bir sebepten dolayı durdurdum. Onunla konuştum. Kavga ettik. Bir hafta boyunca konuşmadık. Sonra işler düzeldi. Ancak arkadaşıyla olan tüm yazışmalarını çoktan temizlemeye başladı. Ve onunla da uyuşmuyor. Her ne kadar farklı şekilde iletişim kurabilse de veya sadece son mesajları silebilir. Bilmiyorum. Kısacası şu an oturuyorum ve orada neler olup bittiğini bilmiyorum.
Ne düşünüyorsun?
https://i.postimg.cc/0ySCBqgh/YHF2-R-PC4fw.jpg
Eşim ve ben neredeyse 10 yıldır birlikteyiz. Yaz aylarında, yanlışlıkla bir arkadaşıma işyerinde bir adamla flört etmeye başladığını söylediği sesli mesajını dinledim. Adamın kendisi ondan 10 yaş küçük, kısacası çok genç, 20’nin biraz üzerinde. 34 yaşında. Bu beni tahrik etti tabii, onu uzun zamandır başkasıyla hayal ediyordum. Periyodik olarak diğer sesleri dinlemeye başladım. Orada arkadaşına kasıtlı olarak kanepesine oturduğunu veya bir şekilde onunla iletişim kurmaya çalıştığını söyledi. İşten eve geldiği külotun sıklıkla güçlü uyarılma belirtileri gösterdiğini fark etmeye başladım, çok fazla sızıntı yaptığı açıktı. Görünüşe göre ondan. Sonuç olarak, ona yaklaşmak için bütün bir plan geliştirdiğini duydum. Patronu aracılığıyla bir sorunla karşılaştı ve o da onu bu sorunu çözmesi için bu adama gönderdi. Güzel bir şekilde yazıştılar. Yazışmalar, onunla zaten açıkça flört ettiğini gösteriyor. Kısacası bir sebepten dolayı durdurdum. Onunla konuştum. Kavga ettik. Bir hafta boyunca konuşmadık. Sonra işler düzeldi. Ancak arkadaşıyla olan tüm yazışmalarını çoktan temizlemeye başladı. Ve onunla da uyuşmuyor. Her ne kadar farklı şekilde iletişim kurabilse de veya sadece son mesajları silebilir. Bilmiyorum. Kısacası şu an oturuyorum ve orada neler olup bittiğini bilmiyorum.
Ne düşünüyorsun?
https://i.postimg.cc/0ySCBqgh/YHF2-R-PC4fw.jpg
- These users thanked the author Seliger_777 for the post (total 2):
- mega saniye, Seks tavuğu
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: İş yerinde flört eden kadın
Şimdi kesinlikle ona verecek ama sen bilmeyeceksin! Başkasının yazışmalarını okuyamazsınız, okuduysanız da sessiz kalmalısınız.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 4):
- andrey.petrov, Ekzostoz, Ahah, Fargal94
-
Автор темыSeliger_777
- İlgi gösteriliyor
Sessiz kaldım ama öfkemi kaybettim. Şimdi orada onunla flört edip etmediğini anlamıyorum. Ve eğer öyleyse, nasıl?
- These users thanked the author Seliger_777 for the post (total 2):
- andrey.petrov, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 2 years 4 months
-
Автор темыSeliger_777
- İlgi gösteriliyor
Hayır, arkadaşım ve ben bunu uzun zaman önce tartıştık)) Tabii ki tüm bu hikaye beni heyecanlandırıyor ama ne olduğunu bilmemek sadece endişelendiriyor BenMinato.sensei: ↑04 Nov 2023, 17:05 Bir arkadaşım aracılığıyla bir şeyler öğrenebilir miyim?
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
6 dakika 23 saniye sonra gönderildi: Bu arada bu onun fotoğrafıysa, böyle bir lezzeti başkasına vermeye değer mi diye 10 kez düşünürdüm) Şanslıyım ki eş!
O halde sen ve arkadaşı bunun hakkında konuşun. Her şeyi bildiğimi ve daha detaylı bilmek istediğimi söyle, yoksa endişeleniyorum.Seliger_777: ↑04 Nov 2023, 17:15 Hayır, belli ki bunu arkadaşlarıyla uzun zaman önce konuşmuşlar)) Elbette tüm bu hikaye beni heyecanlandırıyor ama ne olduğunu bilmemek sadece endişelendiriyor
6 dakika 23 saniye sonra gönderildi: Bu arada bu onun fotoğrafıysa, böyle bir lezzeti başkasına vermeye değer mi diye 10 kez düşünürdüm) Şanslıyım ki eş!
- These users thanked the author Liman. Öğretmen for the post:
- Fargal94
-
Автор темыSeliger_777
- İlgi gösteriliyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Eğer bunlar fantezi değilse o zaman Genel olarak kadınların seks için değil, özgüvenini ve tonunu yükseltmek için flört ettiğine inanılıyor. Yani, bir erkek için flört etmek, gol atmanız gereken futbol gibidir, ancak bir kadın için ritmik jimnastik gibidir - kurdeleyi sallayın ve tamam. Ve eğer bu hikaye sizi bu kadar heyecanlandırdıysa, küfretmemeliydiniz, uzaktan başlayarak doğru bir şekilde karınızı açmaya çağırmalıydınız. Belki de o an henüz kaybedilmemiştir, asıl mesele bir daha aptal olmamaktır. Eğer aptalsan ve o hala ona veriyorsa, o zaman artık kesinlikle bilmeyeceksin.Seliger_777: ↑04 Nov 2023, 17:15 Elbette tüm bu hikaye beni heyecanlandırıyor ama neler olduğunu bilmemek beni yalnızca endişelendiriyor
-
Автор темыSeliger_777
- İlgi gösteriliyor
Evet, ben de öyle düşünüyorum. Basmayı bıraktım ve konuşmak için bir fırsat bekliyorum. Seks sırasında MFM ile ilgili fanteziler kurardık, kendini başka biriyle hayal etti ve bana yüksek sesle anlattı. Ama tabii ki gerçekleşmedi; her şey hayalde kaldı. Yine de daha sonra büyük olasılıkla bunu istediğini fark ettim.Kral Zogu: ↑04 Nov 2023, 17:46 Bu bir fantezi değilse, genel olarak kadınların seks için değil, özgüvenlerini ve tonlarını yükseltmek için flört ettiklerine inanılır. Yani, bir erkek için flört etmek, gol atmanız gereken futbol gibidir, ancak bir kadın için ritmik jimnastik gibidir - kurdeleyi sallayın ve tamam. Ve eğer bu hikaye sizi bu kadar heyecanlandırdıysa, küfretmemeliydiniz, uzaktan başlayarak doğru bir şekilde karınızı açmaya çağırmalıydınız. Belki de o an henüz kaybedilmemiştir, asıl mesele bir daha aptal olmamaktır. Eğer aptalsan ve o hâlâ bunu ona veriyorsa artık kesinlikle bilmeyeceksin.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Peki, bu yoldaşı durdurmakla doğru olanı yaptım.
Ama sonra onunla işe gidip bu veletle konuşmak zorunda kaldım, anlamasına izin verdim, diyelim ki başka birinin karısına bulaşmamak daha iyi, aksi takdirde Tuğlaların tavan arasını kırma özelliğine sahip olduğunu açıklamanız gerekecek. Kısacası korkutmak, flört etme veya benzeri bir fikirle top atışı için yanına gelmesin)
Ama sonra onunla işe gidip bu veletle konuşmak zorunda kaldım, anlamasına izin verdim, diyelim ki başka birinin karısına bulaşmamak daha iyi, aksi takdirde Tuğlaların tavan arasını kırma özelliğine sahip olduğunu açıklamanız gerekecek. Kısacası korkutmak, flört etme veya benzeri bir fikirle top atışı için yanına gelmesin)
- These users thanked the author Fernando for the post:
- andrey.petrov
-
Автор темыSeliger_777
- İlgi gösteriliyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Görünüşe göre karınız artık kendi yaşındaki insanlarla değil, daha genç biriyle ilgileniyor. Ve onları rahatsız ediyorsun. Neden???
Bırakın çocuğu baştan çıkarsın. Yetişkin bir teyzeyi deneyecek, yedinci cennette olacak. Ve karınız istediğini alacak. Eşinizi bu kadar basit ve temel şeylerden mahrum bırakmanıza gerek yok, ailenizde uyum ve mutluluk olacak.
Çok iyi bilinen bir atasözü vardır: "Çük kendine eş aramıyor".Seliger_777: ↑04 Nov 2023, 16:52 Merhaba! Size hikayemi anlatacağım.
Eşim ve ben neredeyse 10 yıldır birlikteyiz. Yaz aylarında, yanlışlıkla bir arkadaşıma işyerinde bir adamla flört etmeye başladığını söylediği sesli mesajını dinledim. Adamın kendisi ondan 10 yaş daha genç, kısacası çok genç, 20’nin biraz üzerinde. 34 yaşında. Bu beni tahrik etti tabii, onu uzun zamandır başka biriyle hayal ediyordum... .
Siz ne düşünüyorsunuz?
Görünüşe göre karınız artık kendi yaşındaki insanlarla değil, daha genç biriyle ilgileniyor. Ve onları rahatsız ediyorsun. Neden???
Bırakın çocuğu baştan çıkarsın. Yetişkin bir teyzeyi deneyecek, yedinci cennette olacak. Ve karınız istediğini alacak. Eşinizi bu kadar basit ve temel şeylerden mahrum bırakmanıza gerek yok, ailenizde uyum ve mutluluk olacak.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 3 months
Evet, bırakın flört etsin, kadınlar için bu kesinlikle doğaldır ve büyük olasılıkla o adamla flört etmekle ilgileniyor, seksle değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Hatta, hatta. flört ettikten sonra ilişki öyle bir noktaya giderse, dedikleri gibi, "kedi içinde kedi"???. Yetişkin bir kadın kendisinden 15 yaş küçük bir erkekle geleceğe dair plan yapacak kadar aptal değildir. Yapabileceği en iyi şey, eğer doğum kontrolü yapmazsa hamile kalmak ve kimsenin haberi olmaması için hemen kürtaj yaptırmak. Kocasını hiçbir yerde bırakmayacak. Bu tür pek çok vaka var. Gençliğimde bunlardan birini kendim kandırdım. İyi sikişti ve bana çok şey öğretti. Kürtajdan sonra birkaç kez daha oldu ama o zaten hap alıyordu, sonunda kocasının sonsuza dek süreceğini anladı. Benimle ilişki bitti.PavelNokia: ↑05 Nov 2023, 11:55 Bırakın flört etsin, kadınlar için bu kesinlikle doğaldır Ve büyük olasılıkla o adamla seks yapmakla değil flört etmekle ilgileniyor
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 1 year 9 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 88 Replies
- 1150 Views
-
Last post by VitalyMeth
-
- 1 Replies
- 962 Views
-
Last post by Camcı
-
- 5 Replies
- 570 Views
-
Last post by seksmarina80
-
-
New post Annem arkadaşlarımla flört ediyor, bu normal mi?
by SevinçErkekler » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 20 Replies
- 1255 Views
-
Last post by Timurlenk
-
-
- 9 Replies
- 886 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye