uran: ↑02 Nov 2023, 20:38
Vajinaya iki tampon yerleştirilebilir mi?
Yani bunları tek tek ekleyin ve oraya nasıl yerleştirileceklerini, arka arkaya veya paralel olarak7
Merakınız unutmayın, evet barışçıl hedeflerde... sizin için bunun bir bedeli olmaz!
These users thanked the author Tapkin for the post:
[quote=uran post_id=281664 time=1698946692 user_id=19741] Vajinaya iki tampon yerleştirilebilir mi? Yani bunları tek tek ekleyin ve oraya nasıl yerleştirileceklerini, arka arkaya veya paralel olarak7 [/quote]
Merakınız unutmayın, evet barışçıl hedeflerde... sizin için bunun bir bedeli olmaz! :cat1:
[quote=Tapkin post_id=291704 time=1700590186 user_id=14438] Meraklı aklın, ama barışçıl amaçlar için...Senin için bunun bir bedeli olmaz! [/quote]evet.. Meraklıyım
Birisinin bunu denediğini mi düşünüyorsunuz?
Ereksiyon halindeki penisle giyinik külot ve taytları vajinaya itmek mümkün mü?
peki, çok derin olmasa da
7’den sonra gönderildi dakika 5 saniye: aytla...
Last post
Sizce birisi bunu denemiş olabilir mi?
Ereksiyon halindeki penisle giyinik külot ve taytları vajinaya itmek mümkün müdür?
peki, çok derin olmasa da
mümkün. Ancak bu risklidir ve peniste kırılma...
Yardım! Çaresiz durumdayım. Yakın zamanda ilk seferimdi. Bütün akşam adamla seks yaptık. Ve hiçbir yerde kan yoktu. Sikinde değil, çarşafta değil. İç çamaşırımda ter yok. Neredeyse her şeyi büyüteçle...
Last post
Yazar acilen aynı bakireyle üçüncü bir deney yapmalı ve sonucu ayrıntılı olarak açıklamalıdır.
Bekliyoruz :)
Erkek arkadaşım ve ben yatağa gittiğimizde. Seksten sonra. Penisini vajinama sokuyorum, böyle uyumayı gerçekten seviyorum ama o bunu umursamıyor, biraz yorgun, vs. Soru: Bir kız penisiniz içerideyken...
Last post
Erkek arkadaşınızın bir metre uzunluğunda penisi var mı, böylece vajinanıza tıkılmış halde uyuyabilirsiniz?