Kızlar, yüzlerce erkeğin külotunuzu koklayıp yalaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
A. Omelçenko
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Kızlar, yüzlerce adamın külotunuzu koklayıp yalamalarına ne dersiniz?

Unread post by A. Omelçenko »

Bu konuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum olumlu mu olumsuz mu? Olumlu ise sizi heyecanlandırıyor mu?
Katerinka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Kızlar, yüz erkeğin külotunuzu koklayıp yalaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Unread post by Katerinka »

Olumlu, yalnızca benimkiyse, herkes değil 😂
These users thanked the author Katerinka for the post:
A. Omelçenko
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Kızlar, yüz erkeğin külotunuzu koklayıp yalaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Unread post by Kardeş »

a.omelchenko, Bir şekilde doğru yazıyorsun, yapma’ Bütün erkekler için genelleme yapmamız gerekiyor... Bu bir tür saçmalık, belki de özellikle kimsenin vermediği "yetenekli" am hastası olanlar vardır. Tek yapmaları gereken o boktan külotlarını yalamak
These users thanked the author Kardeş for the post:
Üstü kendinize saklayın
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years

Unread post by ilovebiboys »

Kardeş: 20 Oct 2023, 11:04 a.omelchenko, Bir şekilde yazıyorsun doğru, tüm erkekler için genelleme yapmaya gerek yok... Bu bir çeşit saçmalık, belki de özellikle kimsenin vermediği "yetenekli" kedi hastaları vardır. Tek yapmaları gereken o berbat iç çamaşırını yalamak
neden hemen sıçsın ki? :ROFL:
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kadınköle »

Kayınvalidem bir keresinde beni bunu yaparken yakalamıştı. İlk başta kızdı ve karısına söylemekle tehdit etti ama sonra sustu ve bundan sonra hiçbir şey olmadı. Artık kirli külotlarıZiyaretimden önce ama her seferinde sepette birkaç tane buluyorum. Ve neden tuvalete gittiğimi zaten çok iyi anlıyor ve hatta bazen oraya gittiğimde gülümsüyor. Görünüşe göre hoşuna gidiyor.
These users thanked the author kadınköle for the post:
A. Omelçenko
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Truwor »

Kokular hakkında hâlâ çok az şey biliyoruz. Ancak birçok uzman, insan uyumunun temel belirleyicisinin koku olduğu konusunda hemfikirdir. Bir kadın (erkek) dışarıdan seviliyorsa, bu arzu için hala çok azdır ve hatta ortak arzu için daha da fazladır. Bir kişinin kokusu benim için (sizin için) uzun vadeli uyumlu bir ilişki için cinsel partner seçimini gösteren şeydir. Bir kadının her şeye, bacaklara, göğüslere ve kalçaya sahip olduğu ama hayır, bir şeyin itici olduğu önemsiz bir örnek. Doğru kokmuyor. Ve öyle olur ki, ilk başta sadece kokusundan dolayı başınız döner, sonra ona daha yakından bakmaya başlarsınız. Bir ilişkideki en önemli şey külotunun, koltuk altlarının ve saçının kokusudur. Kokuyu seviyorum, bana hoş geliyor - geri kalan her şey de iyi. Tam tersi, ilişki ne kadar iyi olursa olsun, eğer koku size uymuyorsa, hoşunuza gitmiyorsa, o zaman rahatsız edecek, rahatsızlığa neden olacak ve sonuçta ilişkinin kopmasına yol açacaktır. Bütün bunlar bir kadın için bir erkekten çok daha önemlidir: Eğer bir erkeğin kokusundan hoşlanmıyorsa, o zaman bu her ikisi için de dirgendir.
These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
Fargal94, A. Omelçenko, Nick1979
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years

Unread post by Fargal94 »

Truwor: 20 Oct 2023, 13:03 Kokular hakkında hâlâ çok az şey biliyoruz. Ancak birçok uzman, insan uyumunun temel belirleyicisinin koku olduğu konusunda hemfikirdir. Bir kadın (erkek) dışarıdan seviliyorsa, bu arzu için hala çok azdır ve hatta ortak arzu için daha da fazladır. Bir kişinin kokusu benim için (sizin için) uzun vadeli uyumlu bir ilişki için cinsel partner seçimini gösteren şeydir. Bir kadının her şeye, bacaklara, göğüslere ve kalçaya sahip olduğu ama hayır, bir şeyin itici olduğu önemsiz bir örnek. Doğru kokmuyor. Ve öyle olur ki, ilk başta sadece kokusundan dolayı başınız döner, sonra ona daha yakından bakmaya başlarsınız. Bir ilişkideki en önemli şey külotunun, koltuk altlarının ve saçının kokusudur. Kokuyu seviyorum, bana hoş geliyor - geri kalan her şey de iyi. Tam tersi, ilişki ne kadar iyi olursa olsun, eğer koku size uymuyorsa, hoşunuza gitmiyorsa, o zaman rahatsız edecek, rahatsızlığa neden olacak ve sonuçta ilişkinin kopmasına yol açacaktır. Bütün bunlar bir kadın için bir erkekten çok daha önemlidir: Eğer bir erkeğin kokusundan hoşlanmıyorsa bu her ikisi için de dirgendir.
Kokuyu alamamanız, hatta kokunun sizi bu kadar etkilediğinin farkına bile varmamanız da ilginç
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Truwor
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Truwor: 20 Oct 2023, 13:03 Kokusunu seviyorum, bana hoş geliyor - geri kalan her şey de yolunda.
Ne yani, kirli çamaşırlarla dolu sepeti karıştırıp yalarsın eskimiş külot mu? :-D
Yumuşak ve sıcak karıştırılmamalıdır
These users thanked the author Kardeş for the post:
Üstü kendinize saklayın
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Birisi benzin kokluyor, birisi yıkanmamış külot :pardon: herkes kendi yoluna gidiyor :twisted:
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425

Unread post by slavik.meshalkin »

ilovebiboys: 20 Oct 2023, 13:58 birisi benzin kokluyor, bazılarının külotu yıkanmamış :pardon: herkes kendi yoluna gider :twisted:
Benzin gibi külottan çizgi film izleyemezsiniz 🤪🤪😄😄
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

slavik.meshalkin: 20 Oct 2023, 15:14
ilovebiboys: 20 Oct 2023, 13:58 birisi benzin kokluyor, bazı yıkanmamış külotlar :pardon: herkes kendi yöntemiyle başa çıkıyor :twisted:
Benzinli gibi külotla çizgi film izleyemezsin 🤪🤪😄😄
külotun ne kadar taze olduğuna bağlı olarak 😅
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Kardeş
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241

Unread post by kariyer »

Bana öyle geliyor ki kadınlar bunda neyin erotik ve heyecan verici olabileceğini anlamıyorlar, kadınlara bu verilmiyor!
Küçük yaşlardan beri bir kadının bakışlarının altına nasıl bakılacağını arayan biziz. etek, bir kadının külotunun veya sütyeninin bir parçası nasıl görülür.. işte bu kadar. Bir erkek, kadının mahrem yerlerinden izler taşıyan kadın iç çamaşırını gördüğünde elbette heyecanlanır.
Kadınlar yalnızca bizim sözümüze güvenebilirler.
These users thanked the author kariyer for the post:
Alex yapardı
Автор темы
A. Omelçenko
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by A. Omelçenko »

slavik.meshalkin: 20 Oct 2023, 15:14
ilovebiboys: 20 Oct 2023, 13:58 birisi benzin kokluyor, bazı yıkanmamış külotlar :pardon: herkes kendi yöntemiyle başa çıkıyor :twisted:
Benzinli gibi külotla çizgi film izleyemezsin 🤪🤪😄😄
"İzlemeyeceğiniz Çizgi Filmler" ama bu nedenle ciğerlerinizi tükürmeyecek ve çok daha uzun yaşayacaksınız! :roll:
Göğüsler beni heyecanlandırıyor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Göğüsler beni heyecanlandırıyor »

Eşim ve kayınvalidem ayrılmak zorunda kaldı ama ben evde kaldım. Bundan önce kayınvalidesi bahçeyi temizliyor ve hafif fiziksel işler yapıyordu. Kıyafetlerini değiştirdiler ve gittiler, ben de onun terli külotunu buldum ve birkaç saat eğlendim, onları kokladım, yaladım, penisime sürdüm ve üç kez geldim)
These users thanked the author Göğüsler beni heyecanlandırıyor for the post:
A. Omelçenko
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Eşim ve kayınvalidem ayrılmak zorunda kaldı ama ben evde kaldım. Bundan önce kayınvalidesi bahçeyi temizliyor ve hafif fiziksel işler yapıyordu. Kıyafetlerini değiştirip gittiler, ben de onun terli külotunu buldum ve birkaç saat boyunca kafayı buldum, kokladım, yaladım, penisime sürdüm, üç kez geldim)
Takma adınızı külottan azgınım olarak değiştirin))))
These users thanked the author Alexsss for the post:
Fargal94
Göğüsler beni heyecanlandırıyor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Göğüsler beni heyecanlandırıyor »

Göğüsler beni daha çok heyecanlandırıyor, özellikle de güzel bir sutyen giymişlerse)))
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

Kardeş: 20 Oct 2023, 13:52
Truwor: 20 Oct 2023, 13:03 Kokusunu beğendim, bana hoş geliyor - diğer her şey de güzel.
ne olmuş yani, kirli çamaşır sepetini karıştırıyorsun çamaşır yıkayıp yıpranmış külotunu mu yalayacaksın? :-D
Yumuşak ve sıcak karıştırılmamalı
Ne yani, başka hiçbir şey hakkında hiçbir fikrin yok sepeti karıştırıp kirli şeyleri yalamaktan mı? Normal insanların, bir sepet kirli çamaşır hakkındaki dar fikirlerinizden çok daha geniş bir zevk ve zevk yelpazesi vardır. Sapkınlıklarınızla övünebilirsiniz ama bunları başkalarına dayatmanıza gerek yok. Ve başkalarına ne yapacaklarını öğretmeyi taahhüt ederseniz, en azından temel dilbilgisi hataları yapmamalısınız. Aksi takdirde komik ve aptal görünürsünüz.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Truwor, akıllı adam, başlığını okudun mu? konu?
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

Kardeş: 20 Oct 2023, 19:20 Truwor, akıllı adam, sen’ konu başlığı Okudunuz mu?
Alışkanlıktan dolayı bu tür sorular soran bir okul öğretmeni misiniz?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

Katerinka, yakınlarda değilsen neden seninkini kokla Bu güzelliğe dalıp koklamak ve öpmek daha mı kolay?
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, Fargal94
Fanrain
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Fanrain »

Eğer külotu yaladıysa, seksten önce onları kızdan yeni çıkarmıştı. Birbirinizi iyice ısıtmak istiyorsunuz ve külot aracılığıyla satın alınan her türlü sevişme, külotun tatlı salgılarla iyice doyurulmasına ve unutulmaz bir aroma ile kokmasına yardımcı oluyor. O zaman bir kızın ağzı şaka gibi gelecektir ve birisi bana böyle şaka yapmaya başlasa bile buna tamamen hazırım
These users thanked the author Fanrain for the post:
IkaRuss
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Bu tür fetişistleri hiç anlamadım.
Külot kumaştır, yıpranmış külot kirli kumaştır, kirli kumaşı koklamak ve yalamak - heyecan nedir?

3 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
uran: 20 Oct 2023, 15:41 Bana öyle geliyor ki kadınlar bunda neyin erotik ve heyecan verici olabileceğini anlamıyorlar , kadınlara verilmez!
Çocukluğumuzdan beri bir kadının eteğinin altına nasıl bakılacağını, kadın külotunun veya sütyeninin bir parçasını nasıl göreceğimizi arıyoruz.. peki, bir erkek kadın iç çamaşırında iz bırakan bir şey gördüğünde Bir kadının mahrem yerleri elbette heyecanlandırır.
Kadınların sadece bizim sözümüze güvenmesi gerekiyor.
Külotları görmek için eteğin altına bakın, eh, bu bir seviyede beşinci sınıf öğrencisi ve bu daha çok eğlence için, heyecan için değil, daha sonra trollemek için: "Ve Lenka bugün beyaz ve Irinka’nınki mavi!"

Şimdi ( ve öncesinde) genel olarak ne tür külotların olduğu kimin umurunda, içerikleriyle ilgileniyorum.

Peki neden koklayasınız ki? Yalamaya ne dersiniz?

1 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
birisi benzin kokluyor, yıkanmamış külot :pardon: herkes kendi yoluna gidiyor :twisted:
Yapışma anı bizim her şeyimizdir.
IkaRuss
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by IkaRuss »

Yıpranmış külotunu koklamayı seven bir arkadaşım var, öyle bir şey göremiyorum)
These users thanked the author IkaRuss for the post:
A. Omelçenko
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”