Anon.
Eski sevgilimle şehirde tanıştım, adı Yana’ydı. Onu birkaç yıldır görmüyoruz. Üniversitenin ilk yılında tanışmıştık. Değişmemişti, dışarıdan bakıldığında o zamanki kadar zayıftı. Sarı saçlı, kısa saçlı, açık renk gözlü ve küçük göğüslü. Beni kahve içmeye davet etti. Yaklaşık üç saat boyunca onunla oturduk. Evlendiğini ve yeni boşandığını öğrendim, benden çok uzakta yaşıyor. Kocası mükemmel para kazanıyordu ama ona göre sola gitti. Zaten ayrı yaşıyorlardı. Telefon numaralarımızı birbirimize verdik ve kahve içmeye karar verdik. Birkaç kez kahve içmeye gittik, birkaç kez uğurlarken onu görmeye gittik, şarap içtik, başka bir şey değil. Daha çok eski tanıdıklara benziyordu.
Yaklaşık bir ay sonra Yana Cuma akşamı onu alıp evine götürmem için beni aradı. O ve arkadaşları birinin doğum gününü kutluyorlardı. Onu aldı, evine götürdü ve onu görmeye gitti. Normalde sarhoştu ve şarap içmeyi teklif etti. Kabul ettim, yürüyerek çok uzak değil, sanırım arabayı yarın alacağım. Şarabı buzdolabının alt rafında saklıyordu ve ben de onu almak için çömeliyordum. Ama bu sefer kısa elbisesi yukarı çıkacak şekilde arkasına eğildi ve kırmızı külotunu gördüm))) Bunun öyle olmadığını hemen anladım. Daha sonra şarap doldurup yanıma oturdu. Bir kadeh şarap içtikten sonra tüm gücümüzle sarılıp öpüşüyorduk ve onun eli çoktan pantolonumun içindeydi.
Sana daha fazlasını anlatabilirim ama kısaca yazacağım, hemen sikiştik. mutfakta, masada, ona karnına boşalmasını söyledim. Sonra, bir sigara molasının ardından yatak odasına gittik ve orada biraz daha yuvarlandılar, onu yerde becermeyi bitirdikten sonra, onun küçük güzel göğüsleriyle karşılaştım. Uzun süre ortalıkta görünmedik, sonra giyinmeden balkonda sigara içmeye gittik (balkon cam, pencerelerde perde var). Bir sandalyeye oturduk, o da kucağımda ve sigara içti. Benzer toplantımızın birkaç yıl önce nasıl bittiğini hatırladık. Penisim ona baskı yapmaya başladı. Bir sigara daha yaktım ve şaka yollu bir şekilde dudaklarına sigaradan daha iyi bir şey olduğunu söyledim, penisi ima ettim. Beni tutkuyla öptü, üzerimden kalktı, diz çöktü ve diliyle ve dudaklarıyla yavaşça sikimle oynamaya başladı. Balkonda bir sandalyede oturuyorum, sigara içiyorum ve Yana bana oral seks yapıyor... Artık sigara içmiyordum ama keyif alıyordum. Sonra tekrar yatak odasına döndük, onu eğdik ve sikişmeye başladık. Sonunda onun zirvede olduğu bir pozisyona geldik, o da inmek istemediğinden bunu çıkarmaya zar zor zamanımız oldu.
Neredeyse altı ay boyunca "birbirimizle çıktık", sonra ben ayrıldım iş için Çek Cumhuriyeti. Şimdi ara sıra görüşüyoruz ama o eski kocasıyla tekrar bir araya geldi. Canı cehenneme)))
Şu an 32 yaşındayım, bu 4 yıl önceydi
Anon. Eski sevgilimle şehirde tanıştım, adı Yana’ydı. Birkaç yıldır görüşmüyoruz...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anon. Eski sevgilimle şehirde tanıştım, adı Yana’ydı. Birkaç yıldır görüşmüyoruz...
Bir sınıf arkadaşımla da aynı şeyi yaşadım. Sadece ben onunla birlikteydik ve annesi yan odadaydı, daha mütevazı olman gerektiğini söyledi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 1849 Views
-
Last post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- 7 Replies