Sanal seksin gelenekleri

Uzaktan seks - İnternet, telefon, telgraf yoluyla...
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Sanal seksin gelenekleri

Unread post by Zorba Carrie »

Kimin sanal seks deneyimi var, teknik kısmını tartışalım mı?
Bunu daha mı uygun buluyorsunuz: Burada yalnız kalmayı mı? ya da messenger’a mı gideceksin?
Sanal tarihler üzerinde önceden anlaşıyor musunuz, örneğin "bu gece dokuzda"? Yoksa forumda birbirinizle tanışmanızı mı bekliyorsunuz?
Bugünlük bitirmek istediğinizde yazışmaları bırakın veya "Gitmem gerekiyor", "İyi geceler" veya "Üzgünüm, bayılıyorum" gibi veda edin. Yoksa sessizce Başbakan’ı terk mi edeceksiniz?
Söyle bana, genel olarak senin için nasıldı? Gerçekten neyi seviyorsunuz ve sizi ne rahatsız ediyor?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Kral Kuş, SeRg !$!, VidaFIX, Naglfar
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel
 Re: Sanal seks adetleri

Unread post by Henson »

Forumdan herhangi bir işaret gelmedi. ama genel olarak kendiliğinden oldu, çoğunlukla haberciye gittiler. Kısa, anlaşılmaz mesajlar ya da detaylı ama uzun süre beklemek gibi sınırlamalar çileden çıkarıyor. her ne kadar fotoğraf alma ve gönderme imkanına sahip olmak güzel) ama sonunda tabii ki eğer önce bitirirsem partnerimi bekliyorum ve veda ediyorum
These users thanked the author Henson for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Henson: 22 Oct 2023, 23:07 önce bitirip veda etsem
Ve eğer bir kız yazışmayı yeni bırakmışsa, bu olur mu? O halde ne yapıyorsun/düşünüyorsun?

1 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Henson: 22 Oct 2023, 23:07 çoğunlukla messenger’a gidiyorlardı.
yani çoğunlukla kısa mesajlara mı gidiyorlardı? Seks yapmak mı? :göz kırp:
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Ogest »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:03 Burada PM’yi daha mı uygun buluyorsunuz? yoksa messenger’a mı gitsek?
Bu sitede yazışıyorum.
Hooligan Carrie:22 Oct 2023, 23:03 Sanalda kabul ediyorum avans, örneğin "bu gece dokuzda"? Yoksa forumda buluşmayı mı bekliyorsunuz?
İnsanların siteye kendilerinin gelmesini bekliyorum.
Hooligan Carrie : 22 Oct 2023, 23:03 Bugünlük bitirmek istediğinizde yazışmayı bırakın veya "Gitmem gerekiyor", "İyi geceler" veya "Üzgünüm, ben" gibi bir şeyle veda edin Bayılıyor muyum? Yoksa Başbakan’ı sessizce mi terk edeceksiniz?
Size her zaman teşekkür ediyor ve veda ediyorum.
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ogest: 22 Oct 2023, 23:28 İnsanların siteye kendilerinin gelmeleri bekleniyor.
Ya o gelirse ama sen orada olmazsan? Geldin - o orada değil mi? Zaten bir ruh halinde misiniz... Rahatsız mı oldunuz?
Ogest
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Ogest »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:36 Ya o gelirse ve sen orada olmazsan? Geldin - o orada değil mi? Ve sen zaten öyle bir ruh halindesin ki... Rahatsız edici, değil mi?
Evet, rahatsız edici. Buna çok sık ihtiyacım yok, bu yüzden serseri kritik değil.
These users thanked the author Ogest for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ogest: 22 Oct 2023, 23:39 Buna çok sık ihtiyaç duymuyorum, dolayısıyla sorun kritik değil.
Cevap verebilir misiniz, aynı sanal partneriniz mi yoksa farklı sanal partnerleriniz mi var? her seferinde?
Kalıcı bir partnere sahip olmayı seviyorum....
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Alexsss, Alexey 997, Alex Langhe
Ogest
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Ogest »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:45 Cevap verebilir misiniz, sanal partneriniz aynı mı yoksa her seferinde farklı mı?
Kalıcı bir partnerim olmasını seviyorum....
Zevki uygunsa herkes.
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ogest: 22 Oct 2023, 23:46 Zevkleri uygunsa herkes.
anlaşılabilir :angel:
Vanzo
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Vanzo »

Messenger’larda yazışmak elbette daha uygundur, ancak tutkunun hararetinde yanlış sohbete bir şeyler gönderebilirsiniz :oops: bu yüzden sitede özel olarak yazışmayı tercih ediyorum.
Eğer bu kişi her gün ilk iletişim kurduğum kişi olmadığım biriyse, o zaman bir zaman üzerinde anlaşabiliriz.
Her iki partner de istediğini aldığında yazışma sona erer :cat2:
Erkeklerin kadınların profillerinin altına oturup yanmadıklarını düşünmeleri çileden çıkarıcıdır.
These users thanked the author Vanzo for the post (total 2):
Zorba Carrie, Fargal94
Maxim......
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Maxim...... »

Rolleri olan sanal ortamı tercih ederim.
Myrzik_56 in tg😉
These users thanked the author Maxim...... for the post (total 2):
Zorba Carrie, alex1
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by AlexTDV »

Başka bir forumda uzun süre iletişim kurduğumuz bir kadınla ilk kez önce mesajla, sonra WhatsApp üzerinden sesli ve görüntülü görüşme yaptığımda, tabii ki samimi konular vardı, çıplak fotoğraf alışverişi, vb., sonra bir gün işteydim, onunla konuştuk ve görüntülü görüşme yapmak istediğini söyledi, ben de tamam dedim, 10 dakika sonra ofisten otoparka ineceğim. sigara içiyorum, aynı zamanda gereksiz kulaklar olmadan konuşabilmek için onu arabadan arayacağım, numarayı aradım o videoyu izliyordu, konuşuyorduk ve yüzünde bir şey gördüm - sanki orgazm yaşıyormuş gibi ve kamera biraz titriyordu ve benimle konuşmaya paralel olarak mastürbasyon yaptığını fark ettim, kamerayı aşağı indirmesini istedim ve şunu gördüm: külot yok ve içinde kocaman bir yapay penis vardı, tüm manzara beni o kadar heyecanlandırdı ki öyle ki penisimi çıkarıp onunla paralel mastürbasyon yapmaya başladım, sonunda ikisi de şiddetle geldiler, biraz daha konuştular ve kendi yollarına gittiler - ben çalışmaya devam ettim, o da ev işlerini yaptı)) Bu daha sonra onun başına birçok kez geldi ve ben genç, çekici ve bekarken diğerleriyle de sık sık posta yanıtlarına bakıyordum, orada, sanal ortamdaki hemen hemen tüm katılımcılarla aynı konuda, muhtemelen daha fazlasına sahiptim. 30’dan fazla kadın, kendince eğlenceliydi, ilginç duygulardı, artık neredeyse bunu yapmıyorum)) sorunun kendisine gelince - bitirdikten sonra sohbet edebilir ya da istersen kaçabilirsin vaktiniz yoksa, önceden anlaşabilirsiniz, kimsenin ikinizi de rahatsız etmeyeceği bir zaman seçebilirsiniz veya bunu kendiliğinden yapabilirsiniz - arabaya inin veya arka odaya çekilin))
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 3):
Zorba Carrie, Alice, Fargal94
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Maxim......: 23 Oct 2023, 04:28 Rollerle sanal ortamı tercih ediyorum.
Myrzik_56 in tg😉
rollerle - bu bir Konu mu?
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:03 1 Nasıl buldun daha uygun göründü: PM’de mi? ya da messenger’a mı gideceksin?
2 "Bu gece dokuzda" gibi sanal bir randevuyu önceden kabul ediyor musunuz? Yoksa forumda birbirinizle tanışmanızı mı bekliyorsunuz?
3 Bugünlük bitirmek istediğinizde yazışmaları bırakın veya "Gitmem gerekiyor", "İyi geceler" veya "Üzgünüm, bayılıyorum" gibi veda edin. Yoksa sessizce Başbakan’ı terk mi edeceksiniz?
4 Gerçekten neyi beğendiniz ve sizi ne rahatsız etti?
1. Bu forumda bariz bir sanallık yoktu. Genel olarak evet, yazışmalar kişisel mesajlarla başladı ve 3-5 mesajdan sonra her ikisi için de aynı frekansta yayın yaptığımız anlaşılırsa, ya postaya ya da sepete, bazen de ICQ’ya geçtiler. .
2. Sanal gerçeklik başladıktan sonra forumda birbirimizi beklemenin bir anlamı yok. Bu nedenle ya bildirimleri beklediler ya da yayına çıkma zamanı konusunda anlaştılar. Çünkü neredeyse sadece evli ve çoğu zaman meşgul kadınlarla ilişkim vardı ve ben de evliyim ve çalışıyorum, dolayısıyla ani aramalar bizim için uygun değildi.
3. Neredeyse her zaman "güle güle, harikaydı, ama şimdi koca (karı) gelecek ya da ayak işlerini halletme zamanı." Bağlantı aniden kesilirse bu büyük olasılıkla mücbir sebeptir.
4. Hiçbir şey icat etmenize gerek kalmaması, parmaklarınızın kendiliğinden hafifçe vurması hoşuma gidiyor. Bu yine muhatapla aynı frekansta olduğu anlamına gelir. Bir kadının evli olmasına rağmen aylaklıktan duvara tırmandığı ve anlaşmaya rağmen gece veya sabah saat 12’de yazmaya ve ilgi talep etmeye başlaması sinir bozucuydu (neden koca iş yapmak için ayrıldı) , sabah 10’da uyandı - güzellik salonuna. Hala erken, neden sohbet etmiyorsunuz ve muhatabınızın işte olup olmadığını umursamıyorsunuz). Ama tabii ki en sinir bozucu şey, bir kızla yazışıyormuş gibi göründüğünüzde, aniden bir mesajın sunum ve okuryazarlık açısından diğerinden çok farklı olduğunu fark etmenizdi. Ve muhatabın cinsiyeti yüzünden kafası karışıyor; dün "istedim", bugün "istedim" yazmıştı. Daha sonra hattın diğer ucunda bir çift olduğunu itiraf ettiler. Ben de bu şekilde anlaşamadığımızı ve iletişimi kestiğimi söyledim. Çünkü bu, bir kadınla tanışmanız, onu ziyarete gelmeniz, sikişmek için onunla yatmanız ve sonra aniden kocasının yatağın altından çıkıp mastürbasyon yapmaya başlamasına çok benziyor.
Ve ayrıca. Bazı nedenlerden dolayı, rol yapma oyunları benim için hiçbir zaman işe yaramadı; bir diş perisi veya Mars’tan gelen bir prensesle değil, gerçek bir kadınla iletişim kurduğunuzu bilmek her zaman daha ilginçti.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 4):
Zorba Carrie, Alexsss, Niko20, güle güle
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Arayıcı »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:03 Kimin sanal seks deneyimi var, teknik kısmı tartışalım mı?
Hangisini daha uygun buldunuz: burada özel olarak mı? yoksa messenger’a mı gitmek istiyorsunuz?
Sanal konusunda önceden anlaşıyor musunuz, örneğin "bu gece dokuzda"? Yoksa forumda birbirinizle buluşana kadar mı bekliyorsunuz?
Bugünlük bitirmek istediğinizde, yazışmayı bırakın veya "gitmeliyim", "iyi geceler" veya buna benzer bir şey gibi veda edin "Üzgünüm, bayılıyorum" gibi mi? Yoksa sessizce kişisel hesabınızdan mı çıkıyorsunuz?
Genel olarak bana nasıl geçtiğini söyler misiniz? Gerçekten neyi beğendiniz ve sizi ne rahatsız etti?
Bu ciddi bir yaklaşım! Teknik kısmı tartışın). Bravo, Hooligan :daypyat:
Bu sitede yoktu, daha önce messenger’da spontane sanallar vardı. Herhangi bir yerde, bazen mesajla seks yaparak başladılar, ancak daha sonra video görüşmesine dönüştüler. Her ne kadar gençliğimde bir kızı mesajla orgazma ulaştırdığımı hatırlasam da öyle tutkulu yazışmalar da vardı)
Nasıl bitti? Bitirdikten sonra tabii... Eh, ya da en azından kızı tatminsiz bırakmayacağım) Küçük kızlarla sohbet ettik.
Fiziksel seks çok önemli olsa bile kutsal tören sürecini seviyorum. Yeterince sanal seks, duyulara keskinlik katıyor. dokunamazsınız ve bu tutku katar, zihinsel ve görsel olarak sevdiğiniz kadını sikersiniz, bu bir heyecandır.
Peki bu sinir bozucu mu? Hiçbir şey seni sinirlendirmez, herhangi bir sekste eğlenmen gerekir, seks bunun için vardır, değil mi?)

4 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:45 Kalıcı bir partnerim olmasını seviyorum....
Ayrıca kalıcı bir partneri daha çok seviyorum, onunla rahatlamak daha kolay, onun erojen bölgelerini ve cinsel tercihlerini zaten anlıyorsun.

3 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
Hooligan Carrie: 23 Oct 2023, 07:16 rollerle - bu bir Konu mu?
Ve aslında tema... başka bir çeşit.
These users thanked the author Arayıcı for the post:
Zorba Carrie
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:03 Genel olarak sizin için nasıldı anlatır mısınız? Gerçekten neyi beğendin ve seni ne rahatsız etti?
Tüm sanal türlerini denedim. Telefon ve web kamerasıyla sanal gerçeklik bana göre değil. Ben sanal metinleri, kısa mesajları, heyecanın doruğunda, sona yaklaşırken fotoğraf alışverişini sevdim.
Virt her zaman plansızdı, hiçbir zaman önceden kararlaştırılmadı. Bazı insanlarla sadece tek bir iyi sonuç elde edildi, diğerleriyle ise uzun süre hileler oynandı. Virt’ten sonra, kendi yollarına gitmeden önce, genellikle zaten soyut olan konulardan bahsediyorlardı ve virt’ten sonra ikinci virt’in ilkinden daha az parlak olmadığı durumlar vardı.
Ya da birine veda ediyorum , ama ben ayrılmaya vakit bulamadan, bir başkası beliriyor ve ben istemiyor gibiyim ama heyecan geri dönüyor.
Bana göre iyi olan bu.
Ve kötü ya da ben Bir adamın her yarım saatte bir yazması erdem değildir derdim. Heyecan yok ve prensip olarak olamaz. Sanal ortam tüm hızıyla devam ettiğinde durum daha da kötü, gece oldu ve o ortadan kayboldu. Ve dönüp dönmeyeceğini bilmiyorsun.
These users thanked the author Venüs for the post (total 9):
Alice, Alexsss, Zorba Carrie, Fargal94, VidaFIX, Naglfar, Juss, Çavuş33, Baduga
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Arayıcı »

Strecoza: 23 Oct 2023, 10:49 Sanal metinleri, kısa mesajları, heyecanın doruğunda, sona yaklaşırken fotoğraf alışverişini sevdim.
Ve bunu yapmak bir şekilde çocukça geliyor. ben... tabi herkesin kendi zevkleri vardır
These users thanked the author Arayıcı for the post (total 3):
Alexsss, Zorba Carrie, Herurg
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Finder: 23 Oct 2023, 11:09
Sanal metinleri, kısa mesajları, heyecanın doruğunda, sona yaklaşırken fotoğraf alışverişini sevdim.
Ve o bana bir şekilde çocukça geliyor ...eh, herkesin kendi zevkleri vardır elbette
Erkekler gözleriyle severler, o yüzden bir fotoğrafa ihtiyacın var. Resim olmadan kendimi daha da iyi hissediyorum, istediğimi kendim çizebiliyorum, iyi bir hayal gücüm var. Sanal partnerimin sahip olmadığı şeyleri çizip bitireceğim ama keşke sahip olsaydı.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Zorba Carrie, müsait değil, Murena0314
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Finder: 23 Oct 2023, 11:09 it bana bir şekilde çocukça geliyor.
Çocuklar böyle yazmaz)) Ve her yetişkin yazamaz.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Venüs
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Arayıcı »

Strecoza: 23 Oct 2023, 11:29 ve olmasını gerçekten isterdim.
Arzu seni yok edecek, Dragonfly)

53 saniye sonra gönderildi:
Hooligan Carrie: 23 Oct 2023, 11:32 Çocuklar böyle yazmaz)) Ve her biri değil Yetişkinler yazabilir.
Ben biraz farklı bir şeyi kastettim) Olgunluk anlamında değil...
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Finder: 23 Oct 2023, 11:35 Bu anlamda olgunluk değil...
Hangi açıdan olgunlaşmamışlık?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Finder: 23 Oct 2023, 11:35 Bu anlamda olgunluk değil...
))) Alınmayın ama olgunlaşmamışlık büyük ihtimalle sanal metin değildir, ancak sanal sanal web kamerası. Bir kişinin uzun zaman önce gençliğinde mastürbasyon yapmayı öğrendiği durum ve hepsi bu.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Zorba Carrie, alex1, Naglfar
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Arayıcı »

Hooligan Carrie: 23 Oct 2023, 11:37 Olgunlaşmamışlık ne bakımdandır?
Psikolojik açıdan bakıldığında, yalnızca seks ve bir kişi hakkında imaj oluşturarak tatmin elde etmek . Bunun bir tür korku olduğunu düşünüyorum.

3 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Bir kişinin mastürbasyon yapmayı uzun zaman önce gençliğinde öğrendiği durum, işte bu kadar.
Bir zamanlar, çok, çok uzun zaman önce... ben henüz yazmayı öğrenmediğimde, adam sadece web kamerasında mastürbasyon yapıyordu... henüz web kamerası olmamasına rağmen, görünüşe göre onu da hayal etmişti))
I ’Alınmadım elbette, mini etek giyen bir lise öğrencisi değilim elbette)
Zorba Carrie
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

SMS mesajlarının olduğu günlerde.. ve ICQ’nun olduğu zamanlarda.. bir şey vardı..
evet, kağıttan mektuplar bile insanı o kadar kızdırabilirdi ki, bir iki gün sonra bir kadının sözlerini dinledi. çağrı merkezindeki telefon kulübesindeki ses.
ve titreyerek mırıldandı ve penisin şişmesine neden oldu..
Bütün bunları saçlarının diplerine kadar kızararak nasıl söylediğini hayal ettim. . ve telefon ahizesinin ucunu avucuyla sıkıca kapatıyor, siyah plastik üzerinde beliriyor.. sonra kayboluyor.. hızlı, şaşkın, gülen nefesin bulanıklığı.. mutlu dudaklar..

ve şimdi.. ya da önümüzdeki sonsuzluk hissi ortadan kalktı.. ya da kendi kendine ironi, kişinin iz bırakmadan oyuna dalmasına izin vermiyor..
ve belki de sadece biçim kaldı.. kabuk.. katı, doğrulanmış.. ve ona uymanız gerekiyor..
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Finder: 23 Oct 2023, 14:23[quote=Finder post_id=276631 time=1698060193 user_id=20650] veya zengin hayal gücü)) Dürüst olmak gerekirse, fotoğraflar/videolar pek bir şey vermiyor. Ama zengin bir hayal gücüm var ve yazılı sözler bana yetiyor. Bir kahraman-aşığın hayalini kurmak. Sanal için başka ne gerekiyor?)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Murena0314, Alexey 997, Alexsss, Alice
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Pierro: 23 Oct 2023, 21:37 ve ICQ varken..
çağrı cihazlarını unuttular) :wink:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Alexsss
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

Hooligan Carrie: 24 Oct 2023, 00:24 çağrı cihazlarını unuttunuz)
telefon operatörü aracılığıyla mı?)

vardı bir zamanlar kitap, Ergali Gera "Telefonda Masallar".. Uluslararası öncesi dönem..
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yunanca10 »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:03 Kimin sanal seks deneyimi var, teknik kısmı tartışalım mı?
Bunu daha mı uygun buluyorsunuz: Burada yalnız kalmayı mı? ya da messenger’a mı gideceksin?
Sanal tarihler üzerinde önceden anlaşıyor musunuz, örneğin "bu gece dokuzda"? Yoksa forumda birbirinizle tanışmanızı mı bekliyorsunuz?
Bugünlük bitirmek istediğinizde yazışmaları bırakın veya "Gitmem gerekiyor", "İyi geceler" veya "Üzgünüm, bayılıyorum" gibi veda edin. Yoksa sessizce Başbakan’ı terk mi edeceksiniz?
Söyle bana, genel olarak senin için nasıldı? Gerçekten neyi beğendiniz ve sizi ne rahatsız etti?
1. Şu anda her zaman sepetinizde en uygun mesajlaşma
2. Zaman rezervi olsun diye önceden
3. Partnerime her zaman sorarım
4. Bir erkeğin kadın kılığında ortaya çıkması sinir bozucu.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

grekko10: 24 Oct 2023, 00:31 Kadın kılığında bir erkeğin tahmin edilmesi beni çileden çıkarıyor.
Ve veda etmeden bir araya gelmeleri de beni çileden çıkarıyor.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
Alexsss, Yeşil, Yunanca10, Alice, alex1
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Arayıcı »

Hooligan Carrie: 24 Oct 2023, 00:23
Finder: 23 Oct 2023, 14:23 yalnızca seks ve bir kişi hakkında bir imaj oluşturarak memnuniyet elde edin. Bunun korkunun biçimlerinden biri olduğunu düşünüyorum.
veya zengin hayal gücü)) Dürüst olmak gerekirse, fotoğraflar/videolar pek bir şey vermiyor. Ama zengin bir hayal gücüm var ve yazılı sözler bana yetiyor. Bir kahraman-aşığın hayalini kurmak. Sanal için başka ne gerekiyor?)
Kabul ediyorum, senin gerçeğin. :bel_flag:

1 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Hooligan Carrie: 24 Oct 2023, 00:24
Pierro: 23 Oct 2023, 21:37 ve ICQ varken..
çağrı cihazlarını unuttular) : wink:
Bu arada, hiç çağrı cihazıyla denemedim :)
Alexey 997
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 265
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Alexey 997 »

Bana gelince, önce özel olarak, sonra belki bir arabada.
Sessizce ortadan kaybolmaları sinir bozucu oluyor. Yazmadığınızı hemen söylemek daha iyidir.
Elbette ne ve nasıl olduğu konusunda anlaşmak daha iyidir.
Fakat öte yandan cevap beklemek entrika ve size ne cevap vereceklerinin hayalidir.
These users thanked the author Alexey 997 for the post:
Alice
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295

Unread post by Yeşil »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:03 Burada PM’yi daha mı uygun buluyorsunuz? yoksa messenger’a mı gitsek?
Neredeyse hiç sanal deneyim yok. Ama bana öyle geliyor ki haberciler bu konuda özel mesajlardan daha kullanışlı. PM’nin mesaj sayısında bir sınırı vardır. Ve resim eklemek daha zordur.

7 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 23 Oct 2023, 10:49 Sanal metni sevdim
Kızların çoğunlukla sanal metni sevdiğini fark ettim. Tabii ki metin normal ve heyecan verici olmalı. Ancak erkekler için daha fazla fotoğraf var ve yalnızca :dumayu: metni var.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Hooligan Carrie: 24 Oct 2023, 00:36
grekko10: 24 Oct 2023, 00:31 Bir erkeğin kadın kılığında tahmin edilmesi sinir bozucu.
Ve beni de kızdırıyorlar veda etmeden birleşin. n
Büyük olasılıkla bu kızgınlık ve kırgınlıktır ve öfkeye dönüşmektedir. Görünüşe göre temaslar kurulmuş ve sonra bir günlük mastürbasyoncu ortadan kayboluyor ve boşa harcanan zamana, umutlara ve çabalara yazık oluyor. Peçete olarak kullandım, çekip çıkardı ve sızdırdı. Bu nedenle, ilk buluşmada seks gibi sanal ilişkilere hemen dalmamalısınız. Güvenilir bir iş ortağı acele etmeyecektir.
Vert: 24 Oct 2023, 08:37
Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:03 Hangisini daha uygun buldunuz: burada özel olarak mı? yoksa messenger’a mı gitsek?
Neredeyse hiç sanal deneyim yok. Ama bana öyle geliyor ki haberciler bu konuda özel mesajlardan daha kullanışlı. PM’nin mesaj sayısında bir sınırı vardır. Ve resim eklemek daha zordur.

7 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 23 Oct 2023, 10:49 Sanal metni sevdim
Kızların çoğunlukla sanal metni sevdiğini fark ettim. Tabii ki metin normal ve heyecan verici olmalı. Ancak erkekler için daha fazla fotoğraf var ve yalnızca :dumayu: metni var.
Araba iyi çünkü her zaman öyle eski Virt ortakları her an, sabah, gündüz, akşam, gece el altında yazıyorlar ve mutlaka seks için değil, bazen desteğe ihtiyaç duyuluyor ya da birisinin sadece bunu konuşması gerekiyor (mutlu ailelerde var) bunun için bir eş - akşam omzuna gömüldü). Bir bilgisayar her zaman mevcut olmayabilir, ancak bir cep telefonu her zaman elinizin altında olacaktır.
Hooligan Carrie: ↑Bugün, 00:24

Pierro: ↑Dün, 21:37
n ve ICQ varken..

çağrı cihazlarını unuttular) :wink:

nBu arada, hiç denemediğim bir çağrı cihazı kullanmadım
Çağrı cihazı oldukça pahalıydı ve gizlilik içermiyordu. Tüm mesajlar operatörler tarafından büyük bir hızla okundu ve çağrı cihazından çağrı cihazına olmasa da, mesajın genellikle okunması gerekiyordu. Öte yandan, muhatabın kim olduğu çok kısa sürede anlaşılabildi.
Vert: 24 Oct 2023, 08:37 Kızların çoğunlukla metinlerden hoşlandığını fark ettim. Tabii ki metin normal ve heyecan verici olmalı. Ancak erkekler için daha fazla resim vardır ve yalnızca metin vardır
Kızlar genellikle iletişim ve ilgiden hoşlanırlar - diyelim ki - siz olmadan boşalır, ancak farkına varıldığında ihtiyacı olduğunu ve arzuladığını ve imajınızı kendisi bulacaktır. Ve tabii ki fotoğraflara ihtiyacımız var. Karısının sanal bir partneri var, bir metne ihtiyacı yok, sadece bir fotoğrafa ihtiyacı var, mastürbasyon yapıyor, bazen sapkınlıklarla, fotoğraftan sonra çok sayıda iltifat var, karısı zevkten kızarıyor.
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

grekko10: 24 Oct 2023, 09:30 . Ve elbette fotoğraflara da ihtiyacımız var
Tabii ki! Çünkü siz sadece görsel içeriğin tüketicisisiniz. Bir kadının az çok iyi bir fotoğraf çekmesi için çok ter dökmesi gerekir. Bir. Böylece ışık normal, şekil düzgün, bulanık değil ve güzel.
Ve bir erkek için fotoğrafa 3 saniye bakın. Peki, ya da sonra 3 dakika mastürbasyon yap. Elbette kadınlar, fotoğraf çekme konusunda endişelenmemek için metni tercih ediyor, özellikle de herkesin elinde profesyonel bir fotoğrafçı olmadığı için))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Alice, Murena0314
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Finder: 23 Oct 2023, 09:20 Aslında konu... başka bir konu
Bu arada, evet. Bir adam tanıyorum - sanal dünyada kendi üzerinde hafif femdom uyguluyor, ama gerçek hayatta bu yakın bile değil ve ben de istemiyorum)
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Arayıcı »

Hooligan Carrie: 24 Oct 2023, 10:41
Finder: 23 Oct 2023, 09:20 Ve aslında konu... başka bir konu
Bu arada, evet. Bir adam tanıyorum; sanal dünyada kendi üzerinde hafif kadın hakimiyeti uyguluyor ama gerçek hayatta bu yakın bile değil ve ben de bunu yapmak istemiyorum)
Bunu zihinsel olarak mı yapıyor, sanal metin olarak mı?
Zorba Carrie
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Hooligan Carrie: 24 Oct 2023, 10:39
Tabii ki! Çünkü siz sadece görsel içeriğin tüketicisisiniz. Bir kadının az çok iyi bir fotoğraf çekmesi için çok ter dökmesi gerekir. Bir. Böylece ışık normal, şekil düzgün, bulanık değil ve güzel.
Ve bir erkek için fotoğrafa 3 saniye bakın. Peki, ya da sonra 3 dakika mastürbasyon yap. Elbette kadınlar, fotoğraf sıkıntısı çekmemek için metni tercih ediyor, özellikle de herkesin elinde profesyonel bir fotoğrafçı olmadığı için))
Nasıl desek - tüketiciler ve yaratıcılar. Karınızın 3+5 fotoğrafını çekmek - neredeyse 1 saat sürer, yaklaşık 100-150 telefon tıklaması, 2-3 skandal, onun şişman ya da çirkin olmadığına ve 1 numara göğüslerin normal olduğuna dair birkaç ikna.... ertesi gün her şey silinir, siktir et ve her şeyi yeniden yap.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
Alice, Murena0314
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

grekko10: 24 Oct 2023, 11:37 Nasıl desek - tüketiciler ve yaratıcılar
Herkes böyle değil! Bazı kadınların kendileri şişiyor)) Peki ya da kocaları ve bu da kolay değil.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Finder: 23 Oct 2023, 14:23 Bir zamanlar, çok, çok uzun zaman önce... henüz yazmayı öğrenmemişken, bir adam yalnızca web kamerasında mastürbasyon yapıyordu
Peki, nasılsın açıkla?! Bir çiviyi bir kez çakmayı ve çakmaya devam etmeyi öğrendiniz. Geri kalanlar araçları kullanmayı öğrendi ama siz öğrenmediniz.
Alınmayın ama kitap okuyanlar, film izleyenlere göre zihinsel olarak daha gelişmiştir. Üstelik kitapların neyle ilgili olduğu, filmlerin neyle ilgili olduğunun hiçbir önemi yok. Bilginin sunulma şekli burada rol oynar.
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

Hooligan Carrie: 24 Oct 2023, 10:39
Ve bir erkek için fotoğrafa 3 saniye bakın. Peki, ya da sonra 3 dakika mastürbasyon yap. Elbette kadınlar fotoğraf sıkıntısı çekmemek için metni tercih ediyor, özellikle de herkesin elinde profesyonel bir fotoğrafçı olmadığı için))
ve buna da ihtiyacımız yok cilalı fotoğraflar, internette bol miktarda var. Fotoğrafın arkasında tüm erdemleri ve özellikleriyle yaşayan, sıradan bir kadın görmek isterim! Belki hepimiz için değil ama kesinlikle benim için)

13 saniye sonra gönderildi:
Ve bir erkek için fotoğrafa 3 saniye bakın. Peki, ya da sonra 3 dakika mastürbasyon yap. Elbette kadınlar fotoğraf sıkıntısı çekmemek için metni tercih ediyor, özellikle de herkesin elinde profesyonel bir fotoğrafçı olmadığı için))
ve buna da ihtiyacımız yok cilalı fotoğraflar, internette bol miktarda var. Fotoğrafın arkasında tüm erdemleri ve özellikleriyle yaşayan, sıradan bir kadın görmek isterim! Belki hepimiz için değil ama kesinlikle benim için)
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Alexsss
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sanal seks”