Ve bu münferit bir durum değil. Sonra bundan çok utanıyorum ama elimde değil.
Bir zayıflığım var. Göğsümü küstahça pençeledikleri zaman çılgınca heyecanlanıyorum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir zayıflığım var. Göğsümü küstahça pençeledikleri zaman çılgınca heyecanlanıyorum.
Bir zayıflığım var. Göğsümü küstahça pençeledikleri zaman çılgınca heyecanlanıyorum. Bu yüzden birden fazla kez kendimi yabancı adamlara verdim. Bir kulüpte 25 yaşlarında bir adamın arkamdan yanıma gelip tek kelime etmeden beni göğsümden yakaladığı bir durum vardı ve onun yüzüne tokat atmam gerekirdi, ama...... ben hemen akmaya başladı. Beyin kapandı ve hayvani içgüdüler devreye girdi. Onunla konuşmanın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum ama bir saat içinde bir otel odasında beni kıçımdan kızartmaya başladı.
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir zayıflığım var. Göğsümü küstahça pençeledikleri zaman çılgınca heyecanlanıyorum.
Provokasyonlara boyun eğmeyin! Her ne kadar bunu söylemek yapmaktan daha kolay olsa da...
Doğal erojen neden endişelensin? alan? İşte böyle yaratıldın! Göğüslerine mastürbasyon yaparak tam orgazm yaşayan birçok kadın tanıyorum. Ve pek çok insan için meme tahrişi yalnızca hafif bir uyarılmaya neden olur. Burada önemli olan psikolojik istikrarınızdır.
Provokasyonlara boyun eğmeyin! Her ne kadar bunu söylemek yapmaktan daha kolay olsa da...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir zayıflığım var. Göğsümü küstahça pençeledikleri zaman çılgınca heyecanlanıyorum.
Misafir, özel olarak sohbet edelim mi?
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Bir adam beni göğsüme patilediğinde çılgınca heyecanlanıyorum, bir keresinde balık tutarken, bir tanıdık beni rahatsız etmeye başladı ve beynim kapandı, hemen sızıntı yapmaya başladım ve birkaç dakika içinde beni bagajda kıçıma soktu Kia Sorento xm ön-yenileme versiyonunun bölmesi otomatik olarak açılır. Bundan önce sıradan bir yolcu sedanında deneyimim vardı ama çok sıkışıktı ve bu adam 140 kg ağırlığında, ben aşağıdaydım ve ayaklarım tavana dayanıyordu, sonra tüm tavan ince topuklu ayakkabılarla deliklerle doluydu, uzun süre eşine bahaneler uydurdu, tavanda bu kadar delik nereden çıktı
- These users thanked the author tatlım_tavşan for the post (total 5):
- Glevrix, şeytan_x, Tolyan, Polonya, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
Cevap: Bir zayıflığım var. Göğsümü küstahça pençeledikleri zaman çılgınca heyecanlanıyorum.
Size renginden neden bahsetmedi? , ne kadar benzin içiyor, hangi yılda...))Honey_bunny: ↑11 Mar 2022, 03:52ir Kia Sorento xm otomobilin bagaj bölmesinde, otomatik şanzımanlı ön-yenileme versiyonu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Cevap: Bir zayıflığım var. Göğsümü küstahça pençeledikleri zaman çılgınca heyecanlanıyorum.
Böyle bir arkadaş vardı. Eğlenceliydi ve onun bu bağımlılığını sık sık kötüye kullandım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Orientation: biseksüel
En azından kendini tanıtmalısın)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Bilirsin, bir kız akıyorsa bu istiyor demektir!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
Herkesin kendi zayıf yönleri vardır)))
- These users thanked the author İsveç125 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Billy Kemikleri
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Böyle bir arkadaş vardı... Herhangi bir anlaşılmaz durumda, bluzunun altına girerdi ve çatışma sona ererdi.)
- These users thanked the author Yükseklik for the post:
- -AlexNova-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Balzac’ı okumak istemiyor musun? Ve pes etmeyeceksin.
- These users thanked the author Veronika for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
sen tam bir trolleme ustasısın)))Honey_bunny: ↑11 Mar 2022, 03:52 Bir adam beni göğsüme patilediğinde çılgınca heyecanlanıyorum, bir keresinde balık tutarken bir arkadaşım beni rahatsız etmeye başladı ve beynim kapandı, hemen sızıntı yapmaya başladım ve birkaç dakika sonra beni kıçıma soktu Otomatik şanzımanlı bir Kia Sorento otomobil xm ön-yenileme versiyonunun bagaj bölmesi. Ondan önce sıradan bir yolcu sedanında deneyimim vardı ama çok sıkışıktı ve bu adam 140 kg ağırlığındaydı, ben alttaydım ve ayaklarım tavana dayanıyordu, sonra tüm tavan bir delikle doldu. ince topuklu ayakkabılar, uzun süre eşine bahaneler uydurdu, tavanda bu kadar delikler nereden çıktı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
. Bu yüzden yabancıların göğüslerini kapmak tehlikeli bir aktivitedir.
Bir kız bana kulüpte sarhoş bir adamın ona yaklaştığını ve bağırdığını söyledi: Bunlar memeler! Onun göğsünü yakaladı. Kız halter yaptı. Ona vur ve onu bayılt

-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Eski sevgilim var, arkadaşımdı ama göğüslerine dokundum ve izin verildi ve bir gün bornozla içeri girdi, açtı, korsajsızdı, göğüslerini öptü, kırılıyordu, emredildi uzanması ve kalkmaması için göğüslerini okşamaya ve öpmeye başladı, anladığım kadarıyla o da aynı anda geldi.
İş yerinde bir meslektaşımla (o) aynı şey oldu , ya tartıştık ya da onu sikmek istedim ya da aynı zamanda geldim ama bir şekilde bozuldum ama ışıkta arkadan ayağa kalktım, göğüsleri tuttum ve yoğurmaya başladım, 5 dakika sonra o oldu ayrıca zaten kafasıyla değil kedisiyle düşünüyordu, bacakları yol verdi ve basitçe alıp soyundu ve seksten sonra zaten neşeliydi ve kendine bastırdı.
İş yerinde bir meslektaşımla (o) aynı şey oldu , ya tartıştık ya da onu sikmek istedim ya da aynı zamanda geldim ama bir şekilde bozuldum ama ışıkta arkadan ayağa kalktım, göğüsleri tuttum ve yoğurmaya başladım, 5 dakika sonra o oldu ayrıca zaten kafasıyla değil kedisiyle düşünüyordu, bacakları yol verdi ve basitçe alıp soyundu ve seksten sonra zaten neşeliydi ve kendine bastırdı.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
- özel_giriş, Ramigo
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Ne kadar iyi bir zayıflık, bu bir zayıflık bile değil, senin gücün

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Bir keresinde otobüste dururken bir adam önce kıçımı ovuşturdu, sonra göğüslerimi elledi. O kadar çok akıyordu ki külotuma ulaştığında amım o kadar sustu ki sanki otobüsün yarısı duydu

-
- Orgazm!
- Total posts: 568
Öyle olur ki, dokunmadığın her yere boşalmayan, etrafta dolaşmayan, hatta göğüslerini kıçından tutmayan bir arkadaşım var.
- These users thanked the author Maksimum71 for the post:
- Ramigo
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
Erkek misin yoksa kadın mı?
- These users thanked the author Bekçi for the post (total 2):
- -AlexNova-, Mart
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
Aynı şeyi yapan bir arkadaşım vardı; göğsüne dokundu ve sonra ne istersen yaptı. Ve aslında istediğimi yaptım

- These users thanked the author özel_giriş for the post (total 2):
- Mart, Ramigo
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 4):
- Audi, Ramigo, özel_giriş, Nicolausblind
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Birinin amımı kokladığı düşüncesiyle çılgınca heyecanlanıyorum.
by MariaKülot88 » » in Sapıklar mı? - 97 Replies
- 12670 Views
-
Last post by Tatlı biber
-
-
- 2 Replies
- 1035 Views
-
Last post by SergeiKa
-
- 8 Replies