Nasıl aşağılıyorsunuz ve aşağılama yöntemleri.
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Nasıl aşağılıyorsunuz ve aşağılama yöntemleri.
Bize partnerlerinizi nasıl aşağıladığınızı, aşağıladığınızı ve aşağılamanın yollarını anlatır mısınız?
Çiftler halinde seanslar yürüttüğümüz kalıcı bir partnerim olduğu için size bir bölüm anlatacağım: Arkadaşlarımla oturup dinleniyordum, onlar konunun içinde değiller ama yaşam tarzımızın farkındalar. Kardeşimi bir yaşına gelene kadar soydular. Bunu düşürmek uzun sürmedi. Bunun üzerine kalçama ibne yazıp beni sokağa ittiler. Bahçemizde her zaman çok sayıda insan var. İlk başta insanlar ona yardım etmeyi teklif etti ama bir grup adam yazıyı gördü. İlk başta bana sadece hakaret ettiler ve üzerime öksürdüler, sonra beni biraz dövmeye ve pislikler yapmaya başladılar. Bunlardan daha yaşlı biri ortaya çıktı, ona horoz dedi ve onu arkadan boynundan yakalayıp çöp konteynırlarına götürdü, eğilerek yürüdü. Orada onu kızdırdılar. Herkes çok eğlendi ve o da bir doz aldı.
Çiftler halinde seanslar yürüttüğümüz kalıcı bir partnerim olduğu için size bir bölüm anlatacağım: Arkadaşlarımla oturup dinleniyordum, onlar konunun içinde değiller ama yaşam tarzımızın farkındalar. Kardeşimi bir yaşına gelene kadar soydular. Bunu düşürmek uzun sürmedi. Bunun üzerine kalçama ibne yazıp beni sokağa ittiler. Bahçemizde her zaman çok sayıda insan var. İlk başta insanlar ona yardım etmeyi teklif etti ama bir grup adam yazıyı gördü. İlk başta bana sadece hakaret ettiler ve üzerime öksürdüler, sonra beni biraz dövmeye ve pislikler yapmaya başladılar. Bunlardan daha yaşlı biri ortaya çıktı, ona horoz dedi ve onu arkadan boynundan yakalayıp çöp konteynırlarına götürdü, eğilerek yürüdü. Orada onu kızdırdılar. Herkes çok eğlendi ve o da bir doz aldı.
- These users thanked the author Büyücü for the post (total 2):
- Büyükanne Lena, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years
Re: Nasıl aşağılanırsınız ve aşağılama yöntemleri.
6 dakika sonra gönderildi:
Kendi zevki için boyun eğmenin ve aşağılanmanın zenini öğrenen formda kızlardan birinin seks insanlarından bir alıntı. Ruhun çığlığı gibi bir şey.
Konuyu okudum. Korkunç, buraya ne saçmalıklar yazıyorlar! Kızları küçük düşürmeyi seven baskın *** (küfür kaldırıldı) sokaklarda bir düzine parayla dolaşıyor! Peki ya sokaklarda, her yerde! Ve ne kurnaz biri, biri kendini tanıtıyor ama beşi bekliyor. Tamam, eleştiriyle aram iyidir. Sadece bunların yüzde 95’inin kurgu olduğunu söyleyeceğim.
Ben de aşağılanmayı seviyorum. Peki seni aşağılamadan tekrar sikecek bir erkek bulmanın bu kadar kolay olduğunu mu sanıyorsun? Peki ya aşağılanma? Kolay değil. Karmaşık! Çok zor! Yaklaşınca yarısı kayboluyor. Nasıl, hemen seks mi? Peki, ne halt! Hatta aptalca. Diğer yarının yarısı, hakimiyeti duyunca delirecek... yani, bu onlara ait değil. Geriye kalanların üçte ikisi usta gibi davranacak, ne yapılması gerektiğini gerçekten anlayamayacaklar. Ve kelimelere gelince; sana ne yapmamı istiyorsun? Bu tür "hakimleri" anında öldürürdüm! Ben, kaltak, benimle istediğini yapmanı istiyorum, sana ne istediğimi söylemeni değil! Baskın olanın hissetmesini istiyorum ki bu benim için aşağılayıcı. Banyoda üstüme çıplak işemek benim için aşağılama değil, altın rengi bir duş. Ama üzerimde elbisem varken başımı klozete daldırıp, kafama, elbiselerime işediklerinde, sifonu kafama çekiyorlar ve kafamı ayakkabıyla ya da pompayla tuvalete bastırıyorlar. Fırtınanın ayakkabıları yalamasına izin verdiler. Beni memelerimle yerleri yıkamaya zorluyorlar, beni zincirle dört ayak üzerinde gezdiriyorlar, beni kül tablasına çeviriyorlar, külleri ağzıma sallıyorlar, ağzıma tükürüyorlar. Dar kot pantolon giyerek sizi halka açık bir yerde işemeye zorluyorlar. Bu saatte kıçını yalamana ve osurmana izin veriyorlar. Ve tüm bunları kocamın önünde görüyor... ve çok daha fazlasını. Bu aşağılamadır. En azından benim için. Kirli lakap takmak özel bir aşağılama değildir ama yine de sizi mutlu eder.
Seni bu hale getiren de bu oldu. Kurgusal bir hikaye için eşcinsellik aşığı mastürbasyon yapacaktır.Büyücü: ↑17 Oct 2023, 14:28 Bana partnerlerinizi nasıl aşağıladığınızı, aşağıladığınızı ve aşağılamanın yollarını anlatır mısınız?
6 dakika sonra gönderildi:
Kendi zevki için boyun eğmenin ve aşağılanmanın zenini öğrenen formda kızlardan birinin seks insanlarından bir alıntı. Ruhun çığlığı gibi bir şey.
Konuyu okudum. Korkunç, buraya ne saçmalıklar yazıyorlar! Kızları küçük düşürmeyi seven baskın *** (küfür kaldırıldı) sokaklarda bir düzine parayla dolaşıyor! Peki ya sokaklarda, her yerde! Ve ne kurnaz biri, biri kendini tanıtıyor ama beşi bekliyor. Tamam, eleştiriyle aram iyidir. Sadece bunların yüzde 95’inin kurgu olduğunu söyleyeceğim.
Ben de aşağılanmayı seviyorum. Peki seni aşağılamadan tekrar sikecek bir erkek bulmanın bu kadar kolay olduğunu mu sanıyorsun? Peki ya aşağılanma? Kolay değil. Karmaşık! Çok zor! Yaklaşınca yarısı kayboluyor. Nasıl, hemen seks mi? Peki, ne halt! Hatta aptalca. Diğer yarının yarısı, hakimiyeti duyunca delirecek... yani, bu onlara ait değil. Geriye kalanların üçte ikisi usta gibi davranacak, ne yapılması gerektiğini gerçekten anlayamayacaklar. Ve kelimelere gelince; sana ne yapmamı istiyorsun? Bu tür "hakimleri" anında öldürürdüm! Ben, kaltak, benimle istediğini yapmanı istiyorum, sana ne istediğimi söylemeni değil! Baskın olanın hissetmesini istiyorum ki bu benim için aşağılayıcı. Banyoda üstüme çıplak işemek benim için aşağılama değil, altın rengi bir duş. Ama üzerimde elbisem varken başımı klozete daldırıp, kafama, elbiselerime işediklerinde, sifonu kafama çekiyorlar ve kafamı ayakkabıyla ya da pompayla tuvalete bastırıyorlar. Fırtınanın ayakkabıları yalamasına izin verdiler. Beni memelerimle yerleri yıkamaya zorluyorlar, beni zincirle dört ayak üzerinde gezdiriyorlar, beni kül tablasına çeviriyorlar, külleri ağzıma sallıyorlar, ağzıma tükürüyorlar. Dar kot pantolon giyerek sizi halka açık bir yerde işemeye zorluyorlar. Bu saatte kıçını yalamana ve osurmana izin veriyorlar. Ve tüm bunları kocamın önünde görüyor... ve çok daha fazlasını. Bu aşağılamadır. En azından benim için. Kirli lakap takmak özel bir aşağılama değildir ama yine de sizi mutlu eder.
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
grekko10, bravo! Karınızın sizinle ilgili yorumunu yayınladınız mı? Taklit ettiğiniz şeyin felsefesinin özünü anlamadığınızda bu olur. Bu bir din gibidir, inananlar vardır, imanı taklit edenler vardır.
Peki sokakta silah arkadaşını kim arıyor? Hiç kelime yok.
Eşcinsellik konusuna gelince, yazılanları anlamayı bilen net görsün.
31 çekme hakkında -
31 çekme mi?
Hayır mı?
Sonra işaret parmağıyla kıçına 10 vuruş.
31 çekme hakkında -
31 çekme mi?
Hayır mı?
Sonra işaret parmağıyla kıçına 10 vuruş.
-
- Orgazm!
Çukçi bir okuyucu değil, Çukçi bir yazar)))) Bu zamanında çok popüler olan bir seks işçiliği biçimi. Açılış mesajında yazdıklarınız gerçekte asla gerçekleşmeyecek, bu da sizin genç bir hayalperest olduğunuzu, büyük ihtimalle erkek kardeşinizin olmadığını, kendinizi “kardeşinizin” yerine hayal ettiğinizi ortaya koyuyor. Forumda biraz zaman geçirin ve bu tür forum üyelerini kendiniz tespit edebileceksiniz. Gerçek şu ki, fantezilerde penisle mastürbasyon yapmak ve mesaj yazmak çoğu zaman insanları gerçeklikten çok uzaklaştırır. Gönderilerinizin çoğu, hiçbir yaşam deneyiminiz olmadığını, çok genç olduğunuzu haykırıyor.Büyücü: ↑18 Oct 2023, 06:29 grekko10, bravo! Karınızın sizinle ilgili yorumunu yayınladınız mı? Taklit ettiğiniz şeyin felsefesinin özünü anlamadığınızda bu olur. Bu bir din gibidir, inananlar vardır, imanı taklit edenler vardır.
31 çekme hakkında -
31 çekme mi?
Hayır mı?
Sonra kıçına işaret parmağıyla 10 darbe.
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
grekko10, yazacak bir şey yoksa bilirsin esasa göre, klavyeye hiç dokunmamak daha iyidir. Anlayarak okuyanın gözüne kavuşacağını yazdım ama gözünü alan sen değilsin çünkü yine her zaman olduğu gibi hiçbir şey anlamadın. Okudum anladım ama bu yazıyı size atfettim yani farklı bir konuda fikir sahibi oldum. Daha doğrusu, bu durum sizinkine benziyor, sizi bağladı ve buraya getirdi, medyumlar savaşı programının sevgili katılımcısı. Maruziyetinle doğrudan suya osurdun. Komik, Allah aşkına güldürdü beni ama katılıyorum, senin aksine ben gencim, 35 yaş gençliktir.
31 mı çekiyorum? Evet, mastürbasyon yaptığımı söyleyeceğim, bu senin için ayıp mı? Benim için hayır.
Bir erkek kardeşim var mı? Elbette var ama inanıp inanmamak seni ilgilendirir ve bu beni hiç ilgilendirmiyor.
Evet, seni hiçbir şey kanıtlamak veya ikna etmek istemiyorum çünkü başka bir konuda seni zaten anladım. Boynuzlarınızı duvara dayarsınız ve aptalca da olsa fikrinizi savunmak için acele edersiniz.
Umarım beni anlarsın ve konuya bulaşmazsın. Burada dışkılamak için tuvalet yok. Teorinizde en iyi dileklerimle ve vanilya.
10 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Ve ayrıca sevgili BDSM "ustası", burada hem arama yapıyorum hem de sadece iletişim kuruyorum, çünkü birçok site engellendi ve VPN kullanmak istemiyorum. Ve burada durup ne kadar taklit ustası olduğunuzu yazmamak için.
31 mı çekiyorum? Evet, mastürbasyon yaptığımı söyleyeceğim, bu senin için ayıp mı? Benim için hayır.
Bir erkek kardeşim var mı? Elbette var ama inanıp inanmamak seni ilgilendirir ve bu beni hiç ilgilendirmiyor.
Evet, seni hiçbir şey kanıtlamak veya ikna etmek istemiyorum çünkü başka bir konuda seni zaten anladım. Boynuzlarınızı duvara dayarsınız ve aptalca da olsa fikrinizi savunmak için acele edersiniz.
Umarım beni anlarsın ve konuya bulaşmazsın. Burada dışkılamak için tuvalet yok. Teorinizde en iyi dileklerimle ve vanilya.
10 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Ve ayrıca sevgili BDSM "ustası", burada hem arama yapıyorum hem de sadece iletişim kuruyorum, çünkü birçok site engellendi ve VPN kullanmak istemiyorum. Ve burada durup ne kadar taklit ustası olduğunuzu yazmamak için.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
- Registered for: 1 year 11 months
nGenel olarak fantezileriniz ilkel ve inandırıcı değil, teoride doğru olduğunu varsaysak bile bunu sizden değil, bir milyon haber kanalından öğrenmiş olacaklardı. Yani ben de inanmıyorum. Terliklerinizi atın)
yazar, kendinle çelişiyorsun) sonra birine işedin, sonra burada tuvalet olmadığını yaz...
nGenel olarak fantezileriniz ilkel ve inandırıcı değil, teoride doğru olduğunu varsaysak bile bunu sizden değil, bir milyon haber kanalından öğrenmiş olacaklardı. Yani ben de inanmıyorum. Terliklerinizi atın)
- These users thanked the author Lenok for the post (total 3):
- Sahtekar, Firavun faresi, Anatolik
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
siktir etLenok: ↑18 Oct 2023, 09:43 yazar, kendinle çelişiyorsun) sonra birine işedin, sonra bunun tuvalet olmadığını yaz...
Fakat genel olarak fantezileriniz ilkeldir ve teoride öyle olduğunu varsaysak bile makul değildir. Doğru olsaydı bunu sizden değil, milyonlarca haber kanalından öğrenecektik. Yani ben de inanmıyorum. Terliklerinizi atın)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
-
- Orgazm!
Ah, henüz gençsin; hayal kurmaya devam et. Bu yüzden anonim bir forumdur.
Trolün el yazısı tanıdıktır, ancak hırslarınızı ve başarı elde etme girişimlerinizi karıştırmayalım. kişisel. Sadece başlangıç mesajınızı tekrar okuyun ve sonra kendinizi karşıdaki evin sakinlerinin yerine koyun - büyük olasılıkla polise yapılan bir çağrı, hadi görünürde hiçbir sebep olmadan hep birlikte haline gelen "adamların" yerini alalım. ibneye tükürmeyi sevenler. % 99,99’u bu saçmalığın yanına bile yaklaşmayacak, bir grup insanın tükürük, idrar şeklinde doğrudan delillerle kendilerini sapkın bir biçimde Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’nun maddesi altına sokacağından bahsetmiyorum bile. ve kıyafetlerdeki izler)))) İmzalı evraklarınız hakkında Size zaten başka bir konuda cevap verildi - mahkemede sadece başka bir delil. Ve bu sadece kaba bir fikir.
Ah, henüz gençsin; hayal kurmaya devam et. Bu yüzden anonim bir forumdur.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Acımasız bir dünyamız var ama ilerledikçe insanlar arasında yaşamak daha da korkutucu hale geliyor. Yazar kesinlikle tüm bunları icat etti. Ama hasta kafasında her şey yolunda gitti.
Kendi kardeşiyle dalga geçmek onun için heyecan verici. Kendisi gibi beş ucubeyi daha kolayca bulabileceğine gerçekten inanıyor. Ve aynı ucube komşularla çevrili olarak yaşıyor.
Çağrıya gelip kardeşinin kıçına cop sokması gereken polis ucubeleri hakkında yazmayı unutması çok yazık.
Fakat sözde efendiler ve astlar konusu, astların tedavi edilmesi ve üstlerin hapsedilmesi gerektiği konusunda onlara açıklama yapılmasını gerektiriyor. Ve en hafif deyimle kendileri olmayan kişiler tarafından imzalanan bu aptalca belgeler, doğrudan niyetin ve özel şüpheciliğin kanıtıdır.
Kendi kardeşiyle dalga geçmek onun için heyecan verici. Kendisi gibi beş ucubeyi daha kolayca bulabileceğine gerçekten inanıyor. Ve aynı ucube komşularla çevrili olarak yaşıyor.
Çağrıya gelip kardeşinin kıçına cop sokması gereken polis ucubeleri hakkında yazmayı unutması çok yazık.
Fakat sözde efendiler ve astlar konusu, astların tedavi edilmesi ve üstlerin hapsedilmesi gerektiği konusunda onlara açıklama yapılmasını gerektiriyor. Ve en hafif deyimle kendileri olmayan kişiler tarafından imzalanan bu aptalca belgeler, doğrudan niyetin ve özel şüpheciliğin kanıtıdır.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Firavun faresi, Anatolik
-
- Orgazm!
Ksenofont, bu kadar kategorik olmazdım. Pek çok insan fantezilerinde çok ileri gidiyor ama en azından PublicDisgrace stüdyosunu ele alıyor; figüranları canlandıran devasa bir ekip var ve modeller dahil herkes mutlu ve memnun.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Eski kocam polis olduğu için cinsel oyunlarda kelepçe ve cop kullanırdık. Gerçekten harika çıktı)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Murena0314, Anatolik, vesaire, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) I Sana söylemeyeceğim, bu çok kişisel))))ilovebiboys: ↑18 Oct 2023, 11:59ve içine cop mu koydunuz?))) Eski kocam polis, dolayısıyla kelepçelendik ve cop cinsel oyunlarda kullanıldı. Çok güzel oldu)))![]()
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- ilovebiboys, vesaire, sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
1. Tanıdığım bir arkadaşımın veya partnerimin önünde kıçıma yumruk yediğimde küçük düşürüldüm.
2. Kıçınız çıplak olarak dolaşmak aşağılanmadır
3. Bana lavman yaptılar ve birinin önünde kendimi düzeltmeye zorladılar
4. Her türlü altın yağmuru
5. Kendilerine dışkı sürmeye zorlandıklarında
2. Kıçınız çıplak olarak dolaşmak aşağılanmadır
3. Bana lavman yaptılar ve birinin önünde kendimi düzeltmeye zorladılar
4. Her türlü altın yağmuru
5. Kendilerine dışkı sürmeye zorlandıklarında
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
Çıplak çıkmanın bir fantezi olduğunu söyleyenler için. İşte şehrin çeşitli yerlerinden örnekler; kapalı bir konut kompleksinin katından bahsediyorum
https:// www.google.com/search?q=%D0%BF% ... n&prmd=vin
https:// www.google.com/search?q=%D0%BF% ... n&prmd=vin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 2 years 10 months
grekko10,
Yoldaş Saakhov’un teşhisi şu: onaylandı!
Genç, aptal ama yine de yazmaya karşı büyük bir tutkusu var!
Yoldaş Saakhov’un teşhisi şu: onaylandı!

-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
Google’dan örnek verdim. Onlar da orada beste yapıyorlar. Öyle olsun.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 1 year 9 months
Lanet olsun, nasıl akşam yemeği yediğini okudum, bir mesaj yazmak istedim 

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
İyi bir dominant bulmak çok zordur. Ağzına vermek ya da sikmek isteyen çok insan var ama herkes bunu aşağılayarak yapmaktan utanıyor.
- These users thanked the author Ebitemoyuzhenu for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 1 month
Şimdi konunun yazarının ilk mesajında bir hikaye anlatırken hayal kurduğunu iddia etmeyeceğim.. Prensip olarak bu olabilir ve muhtemelen de olur... daha sık veya nadiren... ama olur...
Ama benim için böyle bir ilişkide en önemli şey güvenliktir. Amatör olmama rağmen, Konuda bu tür ilişkilerde geniş deneyime sahip kişilerin bu tür şeyler hakkında yazmasını anlayabiliyorum...
Bu tür şeylere oldukça erken bir "ilgim" vardı...
Babamın annemden bir şey sakladığını fark ettiğimde... bunu dairede saklıyordu.. Annem fark etmedi ama ben hemen fark ettim. Orada ne olduğunu merak ettim. Babam gece vardiyasına gittiğinde, onun "önbelleğine" tırmandım ve oradan bir kitap çıkardım... Lanet olsun, ne büyük bir hayal kırıklığıydım... kitabı bir düşünün... Zaten koymak istedim geri geldi ama kapak ilgimi çekti. İlk sayfayı açtım... ve sabaha kadar tamamını okudum. Pauline Reage "O’nun Hikayesi". O zamanlar 14 yaşındaydım ve bu kitap hayatımın geri kalanındaki cinsel tercihlerimi belirledi. Muhtemelen o zamanlar porno izlemiş olsaydım, etkisi çok daha mütevazı olurdu.. Ve işte.. işte böyle oldu...
Kahretsin, beni yanlış yöne götürüyor.. Demek istediğim ne ki, amatör olmama ve konu hakkında hiçbir şey anlamamama rağmen, yazarın anlattıkları... Şöyle anlatalım. Bunu bana yapmalarını istemem.. Öyle ya da böyle... Detaylar, detaylar farklı olabilir ama... Bir erkekle belli şeyler yaparlar... Eh, farklı şeyler yaparlar. bir kızla... Ama.. nerede GÜVENLİ? Yazarın anlattığı şey Tema değil.... Bu bir insanın alay konusu. Üstelik kaba ve alaycı. Peki yazar poposunu nasıl koruyacaktı? Görünüşe göre ne olursa olsun(((
Dürüst olmak üzücü. En iyimin bu konunun yazarı gibi olmasını istemezdim. Daha doğrusu, tam anlamıyla değil... belki yazar Bu Konuda sadece izole bir durum anlatılıyor ve alttaki kişi onun yanında kendini tamamen güvende hissediyor...
Alınmayın, tamam, bu benim naçizane görüşüm, dedikleri gibi... Sadece. yüksek sesle düşünceler.. Ve her şeyi kafamdan uydurdum)))) şaka daha kısa.. ya da değil...
Ama benim için böyle bir ilişkide en önemli şey güvenliktir. Amatör olmama rağmen, Konuda bu tür ilişkilerde geniş deneyime sahip kişilerin bu tür şeyler hakkında yazmasını anlayabiliyorum...
Bu tür şeylere oldukça erken bir "ilgim" vardı...
Babamın annemden bir şey sakladığını fark ettiğimde... bunu dairede saklıyordu.. Annem fark etmedi ama ben hemen fark ettim. Orada ne olduğunu merak ettim. Babam gece vardiyasına gittiğinde, onun "önbelleğine" tırmandım ve oradan bir kitap çıkardım... Lanet olsun, ne büyük bir hayal kırıklığıydım... kitabı bir düşünün... Zaten koymak istedim geri geldi ama kapak ilgimi çekti. İlk sayfayı açtım... ve sabaha kadar tamamını okudum. Pauline Reage "O’nun Hikayesi". O zamanlar 14 yaşındaydım ve bu kitap hayatımın geri kalanındaki cinsel tercihlerimi belirledi. Muhtemelen o zamanlar porno izlemiş olsaydım, etkisi çok daha mütevazı olurdu.. Ve işte.. işte böyle oldu...
Kahretsin, beni yanlış yöne götürüyor.. Demek istediğim ne ki, amatör olmama ve konu hakkında hiçbir şey anlamamama rağmen, yazarın anlattıkları... Şöyle anlatalım. Bunu bana yapmalarını istemem.. Öyle ya da böyle... Detaylar, detaylar farklı olabilir ama... Bir erkekle belli şeyler yaparlar... Eh, farklı şeyler yaparlar. bir kızla... Ama.. nerede GÜVENLİ? Yazarın anlattığı şey Tema değil.... Bu bir insanın alay konusu. Üstelik kaba ve alaycı. Peki yazar poposunu nasıl koruyacaktı? Görünüşe göre ne olursa olsun(((
Dürüst olmak üzücü. En iyimin bu konunun yazarı gibi olmasını istemezdim. Daha doğrusu, tam anlamıyla değil... belki yazar Bu Konuda sadece izole bir durum anlatılıyor ve alttaki kişi onun yanında kendini tamamen güvende hissediyor...
Alınmayın, tamam, bu benim naçizane görüşüm, dedikleri gibi... Sadece. yüksek sesle düşünceler.. Ve her şeyi kafamdan uydurdum)))) şaka daha kısa.. ya da değil...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Ksenofon, sapık
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Birçok insanın hem cinsel hem de duygusal anlamda kapsamlı kompleksleri var. günlük yaşamda ve cinsiyette gerekli kişisel nitelikler baskındır ve bilgi yoktur, dolayısıyla deneyim yoktur. Kız sınırsız yetki verse veya kısıtlamaları minimuma indirse bile, pek çok insan bir kızı sert, hatta çok kaba bir şekilde sikemez. Baskın olan, itaatkârın güvenliğinden, onun fiziksel ve zihinsel durumundan sorumlu olmak zorundadır, bu ilk kuraldır, ancak çoğu kişi için bırakın başkasının güvenliğinden ve zevkinden sorumlu olmayı, kendilerini kontrol etmek bile zordur. Basmakalıp, ama hatta yetkin bir şekilde, bir kızın ağzını sertçe sikmek, böylece kız bunu tekrarlama arzusuyla bir sürü olumlu duygu ve duyuma sahip olur, sadece birkaçı bunu yapabilir, bırakın tanıdığım kızların sözlerinden bahsediyorum ciddi bir şey.Kocamı yiyin: ↑25 Oct 2023, 06:30 İyi bir baskın bulmak çok zordur. Bunu ağzına vermek ya da sikmek isteyen birçok insan var ama herkes bunu aşağılayarak yapmaktan utanıyor.
- These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Devam etmek
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
aşağılanmanın yolu - ayın 5’inde ve 20’sinde maaş karşılığında 9-00’dan 18-00’e kadar çalışmaya gitmek

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Nirvana’dayım
Sanırım yazarın fantezileri tükendi...)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Büyücü
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
Bugün en üstteki beni video kabinlerinde bir seks mağazasının sahibini yalamaya zorladı ve sonra onun önünde kıçımdan sikti
-
Автор темыBüyücü
- Nirvana’dayım
Kardeşimi bir dereceye kadar aşağıladım, o gider gitmez eşinin ağzına verdim. Akşam da onu becereceğim. Onu üç gün boyunca fahişem yapacağım.
- These users thanked the author Büyücü for the post (total 3):
- Djon.Beyaz, sapık, Nazgül
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 10 months
Bu bir kısır döngü haline gelir. Deneyim olmadan yapamazsınız ve eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, o zaman size kim deneyim kazandıracakBeachBunny: ↑06 Nov 2023, 13:01 Birçoğunun hem günlük yaşamda hem de cinsiyette kapsamlı kompleksleri vardır, bir baskın kişinin gerekli kişisel niteliklerine sahip değildir ve bilgi ve dolayısıyla deneyime sahip değildir. Kız sınırsız yetki verse veya kısıtlamaları minimuma indirse bile, pek çok insan bir kızı sert, hatta çok kaba bir şekilde sikemez. Baskın olan, itaatkârın güvenliğinden, onun fiziksel ve zihinsel durumundan sorumlu olmak zorundadır, bu ilk kuraldır, ancak çoğu kişi için bırakın başkasının güvenliğinden ve zevkinden sorumlu olmayı, kendilerini kontrol etmek bile zordur. Basmakalıp, ama hatta yetkin bir şekilde, bir kızın ağzını sertçe sikmek, böylece kız bunu tekrarlama arzusuyla bir sürü olumlu duygu ve duyuma sahip olur, sadece birkaçı bunu yapabilir, bırakın tanıdığım kızların sözlerinden bahsediyorum ciddi bir şey.

-
- Penetrasyon
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Registered for: 2 years 1 month
Büyücü, bu artık aşağılama değil
nVe bir kişinin kişiliğine hakaret etmek onun erkek mi kadın mı olduğu, hangi azınlığa mensup olduğu ve hangi dine ait olduğu önemli değildir.
Normal arkadaşlar böyle davranmaz.
Bir dahaki sefere şunu yap aşağılanmayı sapkınlıkla karıştırmayın
nVe bir kişinin kişiliğine hakaret etmek onun erkek mi kadın mı olduğu, hangi azınlığa mensup olduğu ve hangi dine ait olduğu önemli değildir.
Normal arkadaşlar böyle davranmaz.
Bir dahaki sefere şunu yap aşağılanmayı sapkınlıkla karıştırmayın
-
- Penetrasyon
Bence belirleyici faktör kişinin kendini kontrol edebilmesi, rasyonel düşünmeyi sürdürebilmesidir. stresli durumlarda evet ve kendini düşünmek gereksiz olmayacaktır. Ayrıca deneyim kazanmadan önce teorik temelleri incelemek iyi olacaktır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
Natali_Natali, peki, bir şeyin birisini bunu yapmaya zorlamasını ister misin? Yapar mısın yoksa sana bir şey yapılmasını mı tercih edersin?
-
- Nirvana’dayım
Fantazilerden bahsedersek, bu tamamen ruh halinize bağlıdır .. şu an düşündüğüm kişiden. Eğer tanıdığım belirli bir erkek\kızsa... Ben de aynı şeyleri hayal ediyorum... tanımadığım insanlarsa... olur, sokakta bir erkek veya kız gördüm ve bir sebepten dolayı Onu uzun süre kafamdan atamam... o zaman bu gibi durumlarda tamamen farklı bir şeyin hayalini kurabilirim
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Utangaç bebek
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
Natali_Natali, vay be, seninkini bildiğim hemen belli oldu başka bir kişi hakkında fantezi kurduğunuzda duygular, çünkü bana öyle geliyor ki, başka birini düşünmek tanıdığınız, onu hiç tanımadığınız biriyle düşünmekten daha ilginç. Peki genel olarak ne diyebilirim yasak meyvetatlı!
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 2 months
Bana gelince, egemen neyin aşağılayıcı olduğunu, neyin bu gerekli duyguları getirdiğini, bazılarının bunun için tanıtıma ihtiyaç duyduğunu, bazılarının ağza işemeye ve diğer tuvalet konularına ihtiyaç duyduğunu, bazılarının ise sadece hakaret edip tasma takarak onları zorladığını kendisi anlamalıdır. diz çöküp hizmet ediyorum, hepsi tek tek ve adım adım, toplantı üstüne toplantı, bu tür şeyler netleşiyor, sınırı bulup ulaşmaktan keyif alıyorum)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
Kendi düğünümde, yeni kocam beni tasmalı olarak çıplak olarak dışarı çıkardı (Daha sonra bana bir şey verdikleri ortaya çıktı). Sadece gençlerin kalması iyi, gece yarısını çoktan geçmişti. Beni masaya oturttu, bacaklarımı iki yana açıp vajinaya giden yolu gösterdi. Sonra diz çökerek kalçalarını yayarak kendine ikinci yolu gösterdi. Ve bu deliklerin kocama ait olduğunu açıkladı.
Sonra dördü beni becerdi. Herkesi istedim.
Bu aşağılama. Ama kimse üzerime işemedi ya da beni tuvalete itmedi.
Zorbalık olmadı. Ertesi gün boşandım. Ama hikayemi biliyorsun.
Normal sınırlar içinde aşağılanmayı severim. Kendimi bir fahişe gibi hissetmeyi seviyorum.
Evet ve bu çok heyecan verici. O zaman seks daha parlak hale gelir, daha fazla zevk olur.
Sonra dördü beni becerdi. Herkesi istedim.
Bu aşağılama. Ama kimse üzerime işemedi ya da beni tuvalete itmedi.
Zorbalık olmadı. Ertesi gün boşandım. Ama hikayemi biliyorsun.
Normal sınırlar içinde aşağılanmayı severim. Kendimi bir fahişe gibi hissetmeyi seviyorum.
Evet ve bu çok heyecan verici. O zaman seks daha parlak hale gelir, daha fazla zevk olur.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 11 months
Aşağılanmam 15 yaşımda başladı. Ben şişman bir çocuktum. O zamanlar herkesten gizlice benim yaşımdaki bir adamın sevgilisiydim. Öyle oldu ki erkek arkadaşım bir varlıktı ve ben pasif bir rol üstlendim. İlk başta ilişkimizdeki her şeyden memnundum. Normal seks yaptık. Birbirinize oral seks yapın ve beni kıçımdan sikin. Ama sonra bu onun için yeterli değildi. İlk başta bir arkadaşımıza benden bahsetti, sadece onu emdiğimi ve kıçına verdiğimi söyledi ama güya emmedi. Ne olduğunu bilmiyordum. Bir gün yüksek bir binanın bodrum katındaki bir odada buluştuk. Burası sadece bizim gizli odamızdı. Çıplak olarak dizlerimin üzerinde durup onu emdim. Yerde oturan metal bir yatakta yatıyordu. Bir noktada başımı sıkıca tutmaya, aşağı bastırıp penisinin üzerine itmeye başladı. Sonra arkamda bir hareket duydum ama geri dönmem haftalar sürdü. Hem adam hem de arkadaki her kimse başımı sıkıca tuttu. Çok korktum ve kurtulmaya çalıştım ama onlar sıkı tutundular. Mücadele etmekten yoruldum ve sikimi emmeye devam ettim. Arkadaki yeterince zayıflamıştı ve arkamdan bir üyenin bana dokunduğunu hissettim. Elleriyle yanlarımı tutarak köpek pozisyonunda duracağımı açıkça belirttiler. İtaat ettim ve herhangi bir tören olmadan birinin penisi içime girdi. Artık başımı tutmadıkları için arkamı döndüğümde ortak arkadaşımızı gördüm. Kıçımdan sikerken gülümsedi. Her yerim titriyordu, vücudum titriyordu. Oturan beni sikmemi söyledi, durdum, meme ucu ver. İtaat ettim.
O günden sonra beni istedikleri zaman, istedikleri yerde becerdiler.
Onları halka açık yerlerde yalamayacağımı söylediğimde beni herkese anlatacaklarıyla tehdit ettiler. Ben de berbattım.
Sonra durum tekrarlandı ama şimdi bizim yaşlarımızda bir kız getirdiler. Olay adamlardan birinin dairesinde oldu, ben odanın ortasında çıplaktım, köpek stilindeydim ve ikisi beni ağzımdan ve kıçımdan siktiler. Odaya elinde fotoğraf makinesiyle bir kız girdi. Ben ayağa kalkıp giyinmeye başlamadan önce birkaç fotoğraf çekmeyi başardı. Haftalarca yok olacağım. Şantaj başladı. Sonuç olarak bütün akşam görevlerini çıplak olarak yerine getirdim. Yerden ve bacaklarından emdim, yaladım, tükürük yaladım, üzerime çeşitli nesneler soktular. Kız özellikle bunu yapmaktan hoşlanıyordu. Şişeyi içime sokmaya çalışması canımı çok acıttı. Ağladım ve durmam için yalvardım.
Ev çalışanına beş saat işkence ettikten sonra, kıza geçtiler ve onunla seks yaptılar, sadece ikisi. Köpek gibi durup onlara baktım; meme uçlarıma mandallar takıldı, toplara, kulaklara mandallar takıldı, penisime mandal takıldı ve kıçıma koku giderici bir sprey sıkıldı.
Kızın amına sırayla boşaldıklarında beni onun her şeyini yalamaya zorladılar.
Yıl boyunca bazen apartmanda, bazen bodrumda, bazen sokakta, hatta girişte bu formatta toplantılarımız devam etti. Daha sonra bu kız arkadaşıyla sohbet etti ve bunu tüm bahçeye anlattı. Uzun süre dedikodular arkamdan dolaştı.
O günden sonra beni istedikleri zaman, istedikleri yerde becerdiler.
Onları halka açık yerlerde yalamayacağımı söylediğimde beni herkese anlatacaklarıyla tehdit ettiler. Ben de berbattım.
Sonra durum tekrarlandı ama şimdi bizim yaşlarımızda bir kız getirdiler. Olay adamlardan birinin dairesinde oldu, ben odanın ortasında çıplaktım, köpek stilindeydim ve ikisi beni ağzımdan ve kıçımdan siktiler. Odaya elinde fotoğraf makinesiyle bir kız girdi. Ben ayağa kalkıp giyinmeye başlamadan önce birkaç fotoğraf çekmeyi başardı. Haftalarca yok olacağım. Şantaj başladı. Sonuç olarak bütün akşam görevlerini çıplak olarak yerine getirdim. Yerden ve bacaklarından emdim, yaladım, tükürük yaladım, üzerime çeşitli nesneler soktular. Kız özellikle bunu yapmaktan hoşlanıyordu. Şişeyi içime sokmaya çalışması canımı çok acıttı. Ağladım ve durmam için yalvardım.
Ev çalışanına beş saat işkence ettikten sonra, kıza geçtiler ve onunla seks yaptılar, sadece ikisi. Köpek gibi durup onlara baktım; meme uçlarıma mandallar takıldı, toplara, kulaklara mandallar takıldı, penisime mandal takıldı ve kıçıma koku giderici bir sprey sıkıldı.
Kızın amına sırayla boşaldıklarında beni onun her şeyini yalamaya zorladılar.
Yıl boyunca bazen apartmanda, bazen bodrumda, bazen sokakta, hatta girişte bu formatta toplantılarımız devam etti. Daha sonra bu kız arkadaşıyla sohbet etti ve bunu tüm bahçeye anlattı. Uzun süre dedikodular arkamdan dolaştı.
- These users thanked the author Hamster for the post:
- Solgans1970
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 1798 Views
-
Last post by EugenDragomirovich