4 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
güçlü veya zayıf, ancak darbe karşısında uyudular

güçlü veya zayıf, ancak darbe karşısında uyudular

ama bence kara operasyonunu, İsraillilerin gidişatını beklemeliyiz. eğer kötüyse İran’dan gelebilirKsenofont: 15 Oct 2023, 17:05 Kimse müdahale etmeyecek. Kabul edecekler. Arapların bir milyar nüfusu var, İsrail’in atom bombası var. Ve eyaletlerin 15 uçak gemisi grubu var. Kimsenin bu savaşa ihtiyacı yok.
Bir kişi hariç.

Tabii ki herkes oraya katılıyor onların parçası içinFaker: 15 Oct 2023, 17:23 Fakat İran gibi onlar da Gazze’nin kaderinden çok kendi çıkarlarıyla ilgileniyorlar.

Sanki her yerde film görüntüleri var; saldırmaya hazır ekipmanlar, öyle değil mi, bir şekilde kendimizi haklı çıkarmamız gerekiyor Yanlışlık yüzünden şimdi size göre bombalayacaklar, bombalayacaklar ve ’kazandık’ mı diyecekler?Ksenofont: 15 Oct 2023, 17:33 Karadan operasyon yapılmayacaktır. Bu ne Arap dünyasının ne de Batı’nın ihtiyacı olan bir insani felakettir. Bu, Netanyahu’nun bu saldırıya izin verdiği için cezalandırılmaktan kaçınmaya çalışmasıdır. Ancak İsrail’in kara operasyonuna da ihtiyacı yok. Bu bir intihar!

Kara operasyonu yapılacağından eminim. Birkaç kanıt var: 1) Gazze sınırlarına çok fazla askeri personel ve teçhizat getirdiler - gözdağı vermek için çok fazla şeye gerek yok 2) ABD zaten İsrail’e iki uçak gemisi saldırı grubu gönderdi - ben sadece birini görüyorum İsrail başladığında diğer ülkelerin müdahale etmemesinin nedeni.Ksenofont: 15 Oct 2023, 17:33 Karadan operasyon yapılmayacaktır. Bu ne Arap dünyasının ne de Batı’nın ihtiyacı olan bir insani felakettir. Bu, Netanyahu’nun bu saldırıya izin verdiği için cezalandırılmaktan kaçınmaya çalışmasıdır. Ancak İsrail’in kara operasyonuna da ihtiyacı yok. Bu bir intihar!

Beklenmedik bir şekilde!!!uran, cehenneme git!! n

kimin için daha hayırlıdır?Ksenofont: 15 Oct 2023, 17:40 Göreceğiz. Ama bana öyle geliyor ki bu olmasaydı daha iyi olurdu. Allah Ekber!

Evinize uçtuğunda anlayacaksınızcode: 15 Oct 2023, 19:55 frenk, cehenneme git zombi propagandası. Keşke İsrail’in yaptığı gibi Ukrayna da bombalansaydı. O zaman belki beynim yerine oturur. Bir de kaşıkla tecavüzden bahsediyorsun.
Ve İsrail’in faşist olduğu ortaya çıktı.

"Özellikle anlamadan" -

Peki şimdi bana ne yapacaksın? Siz de bir yere şikayet edecek misiniz? Tekrar ediyorum, burada provokasyon yapmanın hiçbir anlamı yok.Manfred: 16 Oct 2023, 07:37"Özellikle anlamadan anlayış " -... pek çok gönderi hakkında pek bir şey anlamadan şikayette bulundu.Övgüye değer! Her şikayetçi bunu kabul etmeye cesaret edemez.

"ne" -Kral Zogu: 16 Oct 2023, 11:21 Şimdi bana ne yapacaksın? Siz de bir yere şikayet edecek misiniz? Tekrar ediyorum, burada provokasyon düzenlemenin bir anlamı yok

Evet, ben de... bu konunun forum için konu dışı olduğunu düşünüyorum. Boltalka bölümü için bile.

provokasyon nedir?

Bu ülkelerdeki Yahudiler diğer herkesle tamamen aynı koşullarda savaştıHenson: 16 Oct 2023, 18:35 İkinci Dünya Savaşı’ndaki tüm müttefiklerin ordularının saflarında tonlarca Yahudi vardı. Amerikalılar, İngilizler, Fransızlar, Sovyet (Ukrayna, Rusya ve Beyaz Rusya’dan)