Gelecek hikayesi. Pinokyo bile çıkacak

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Natali91
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Gelecek hikayesi. Pinokyo bile çıkacak

Unread post by Natali91 »

Gün güzel başladı. İşe gitmedim, tatildi. Bir milyon ruble için Leshka haritasında. Okuldan kaçma. Eeee. Hiçbir şeyin başlangıcı. Oğlum son EGE sınavlarını geçti. Rüzgar gibi özgür. Bacaklar arasında rüzgar var. Eh, benim de kafamda.
Kıskançlık
Bu neşeli güne kolera vebası vs. damgasını vurduğunu bilmiyordum.
İki kişi geldi, Nika ? Reddetmiyorum. Beni içeri sürüklediler ve sikişmeye başladılar...
Bunu bilmiyorsun. Kahretsin. Sahip olmak. Kullanmak. Beni siktiler.... Ne kadar süre bilmiyorum ama herkes delikleri kullandı
Çığlık attı, ağladı... Biraz sakinleşti ama penis amın içinde hareket ediyordu ama sessizce. Bilirsin? Nazilerin sorgusu sırasında nasıldı bilmiyorum.
Bir tanesini tespit ettim. Genel Müdür. Başından vurulan kadın, onun tecavüzcü olduğunu teşhis etti. Lezbiyen olmasına rağmen sekreteri de sevdim. Öldürüldü
Shu_her
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 1 year 10 months
 Cevap: Gelecek hikayesi. Pinokyo bile çıkacak

Unread post by Shu_her »

Her şey karışmıştı; insanlar, atlar, sinekler, pirzolalar. Daha fazlasını yaz :muza:
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by ilovebiboys »

VK’da öyle bir grup var ki "VKontakte sayfaları gitti", artık forumda kendi şubelerini açmalarının zamanı geldi 😂
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
çoban, Fargal94
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Takma ad »

Natali91, Harika hikayeler mi?
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Devamını talep ediyorum!!!
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alexsss »

Natali91: 11 Aug 2023, 12:23 Gün normal başladı. İşe gitmedim, tatildi. Bir milyon ruble için Leshka haritasında. Okuldan kaçma. Eeee. Hiçbir şeyin başlangıcı. Oğlum son EGE sınavlarını geçti. Rüzgar gibi özgür. Bacaklar arasında rüzgar var. Eh, benim de kafamda.
Kıskançlık
İki kişi geldi, Nika ? Reddetmiyorum. Beni içeri sürüklediler ve sikişmeye başladılar...
Bunu bilmiyorsun. Kahretsin. Sahip olmak. Kullanmak. Beni siktiler.... Ne kadar süre bilmiyorum ama herkes delikleri kullandı
Çığlık attı, ağladı... Biraz sakinleşti ama penis amın içinde hareket ediyordu ama sessizce. Bilirsin? Nazilerin sorgusu sırasında nasıldı bilmiyorum.
Bir tanesini tespit ettim. Genel Müdür. Başından vurulan kadın, onun tecavüzcü olduğunu teşhis etti. Lezbiyen olmasına rağmen sekreteri de sevdim. Öldürüldü
Yazı tarzından yazarın kim olduğunu tahmin edebiliyorum)
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Alexsss: 30 Oct 2023, 07:35
Gün normal başladı. İşe gitmedim, tatildi. Bir milyon ruble için Leshka haritasında. Okuldan kaçma. Eeee. Hiçbir şeyin başlangıcı. Oğlum son EGE sınavlarını geçti. Rüzgar gibi özgür. Bacaklar arasında rüzgar var. Eh, benim de kafamda.
Kıskançlık
Yazı tarzından yazarın kim olduğunu tahmin edebiliyorum)
Birçok kişi tahmin etmiştir))) işte ne kadar içmeniz gerektiği... ve ne içmeniz gerektiği... gizem burada...
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years

Unread post by vesaire »

Kadınlar, kadınlara yönelik erotik öyküler, romanlar yazar, bunları değerlendirmeleri gerekir.)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”