Oral seks yapmak için en uygun makine.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel
 Oral seks yapmak için en uygun makine.

Unread post by evet peki »

Hemen tekrarlamak istiyorum - tam olarak bunu yapmak için, size yaptıklarını değil. Şahsen benim için bu bir kamyonun kabini. Herhangi bir havalı arabada hala daha az yer vardır ve ya arabayı tenha bir yere park etmeniz ya da tamamen frensiz olmasa da arka koltuğa geçmeniz gerekir. Ve bir kamyonda trafik sıkışıklığında bile emebilirsiniz. öğlen)))
These users thanked the author evet peki for the post (total 3):
Esinti, Martin, çok sayıda denizci
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Oral seks yapmak için en konforlu makine.

Unread post by Martin »

Hemen hemen her binek otomobilin arka koltuğunda oldukça rahat bir şekilde her iki yöne de oral seks yapabilir ve seks yapabilirsiniz... Tabii araba ne kadar büyükse o kadar konforludur...)
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Martin: 09 Oct 2023, 09:05 Hemen hemen her arabanın arka koltuğunda oldukça rahat bir şekilde her iki yöne de oral seks yapabilir ve seks yapabilirsiniz... Tabii araba ne kadar büyükse o kadar rahattır...)
Arka koltuk biraz farklı)))
These users thanked the author evet peki for the post (total 2):
çok sayıda denizci, Martin
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Arayıcı »

Hemen tekrarlamak istiyorum; tam da bunu yapmak için, size yaptıklarını değil. Şahsen benim için bu bir kamyonun kabini. Herhangi bir havalı arabada hala daha az yer vardır ve ya arabayı tenha bir yere park etmeniz ya da tamamen frensiz olmasa da arka koltuğa geçmeniz gerekir, ancak bir kamyonda trafik sıkışıklığında bile emebilirsiniz. öğlen)))
Otobüsteki kızlar beni birden fazla kez aldattı, bunun uygun olduğunu söylüyorlar. Otoparkta ve yolda oldukça rahat...
otobüs renkli değil.
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Finder: 09 Oct 2023, 09:19 Otobüsteki kızlar beni defalarca yaladı, uygun olduğunu söylüyorlar. Park yerinde ve hareket halindeyken oldukça kullanışlı...
otobüs renkli değil.
O halde otobüste yoldan geçen bir kişi- yanından geçerken pencerenin alt kenarının altında hiçbir şey görmeyecek. Nabzınız düşene kadar eminiz))))
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Arayıcı »

Yani bir otobüste yoldan geçen kişi pencerenin alt kenarının altında hiçbir şey görmeyecektir. Nabzınız kaybolana kadar em))))
İşte tam da böyle emdiler))
Özellikle tümseklerdeki ders, ön payandalarım biraz sert, tümseklere varır varmaz "hazır ol" komutunu veriyorum.) Bademciklere kadar gidiyor...
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Finder: 09 Oct 2023, 09:31 Tam da böyle berbatlardı))
Özellikle tümseklerdeki sınıf, ön payandalarım biraz sert, hız tümseklerine yaklaştığım anda ona “hazır ol” komutunu veriyorum.) Sağa gidiyor bademciklere kadar...
Doğru uyarıyorsun, kızların hâlâ dişleri var, penis ısırılarak acilen hastaneye gitmeleri gerekecek) ))
These users thanked the author evet peki for the post:
Martin
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Martin »

Martin: 09 Oct 2023, 09:05 Hemen hemen her arabanın arka koltuğunda oldukça rahat bir şekilde her iki yöne de oral seks yapabilir ve seks yapabilirsiniz... Tabii araba ne kadar büyükse o kadar rahattır.. .)
[/quote
Arka koltuk da çok havalı koltuk, özellikle de arka yarım küre renkli bir arabanın üzerindeyse...))) Ön koltukları emmek benim için sakıncalı - tünel yüksek, bu yüzden sadece arka koltukta sevgililerle sevişiyoruz... Peki ya da bagajda bu hâlâ mümkün, eğer önce bagajdaki yüksek bir bölmeye bir şey koyarsanız - araba...)))

2 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
haydi: 09 Oct 2023, 09:12
Martin: 09 Oct 2023, 09:05 Hemen hemen her arabanın arka koltuğunda oldukça rahat olabilirsiniz. her iki yöne rahatça oral seks yapın ve seks yapın... Tabii araba ne kadar büyük olursa o kadar rahat olur...)
[/quote
Arka koltuk da serin, özellikle de arabanın arka yarım küresi renkliyse...))) Emmek benim için rahatsız edici ön koltuklar - tünel yüksek, bu yüzden sevgililerimizle sadece arka koltukta sevişiyoruz... Peki, ya da bagajda bu hala mümkün, eğer önce bir şey koyarsanız, yüksek bir ambarda bagajda yer var - araba ...)))
ilia1988
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by ilia1988 »

Hemen tekrarlamak istiyorum; tam da bunu yapmak için, size yaptıklarını değil. Şahsen benim için bu bir kamyonun kabini. Herhangi bir havalı arabada hala daha az yer vardır ve ya arabayı tenha bir yere park etmeniz ya da tamamen frensiz olmasa da arka koltuğa geçmeniz gerekir, ancak bir kamyonda trafik sıkışıklığında bile emebilirsiniz. öğlen))))
Fragman, karavan😏 ve gizlemeye gerek yok😏
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

"Martı"m vardı. Araba büyük ama sikişmek sakıncalı. Zhiguli’den daha iyi ama yine de yatak odası değil. Kanepede dizlerinizin üzerinde oturmak en rahatı, zemin alanı geniş, orada da mümkün, ancak yataktan daha dar ve yanınızda bir şilte ve çarşaf bulundurmanız gerekiyordu. Sonuçta burası zemin, insanlar üzerinde yürüyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”