Oral seks yapmak için en uygun makine.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Oral seks yapmak için en uygun makine.
Hemen tekrarlamak istiyorum - tam olarak bunu yapmak için, size yaptıklarını değil. Şahsen benim için bu bir kamyonun kabini. Herhangi bir havalı arabada hala daha az yer vardır ve ya arabayı tenha bir yere park etmeniz ya da tamamen frensiz olmasa da arka koltuğa geçmeniz gerekir. Ve bir kamyonda trafik sıkışıklığında bile emebilirsiniz. öğlen)))
- These users thanked the author evet peki for the post (total 3):
- Esinti, Martin, çok sayıda denizci
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Oral seks yapmak için en konforlu makine.
Hemen hemen her binek otomobilin arka koltuğunda oldukça rahat bir şekilde her iki yöne de oral seks yapabilir ve seks yapabilirsiniz... Tabii araba ne kadar büyükse o kadar konforludur...)
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Arka koltuk biraz farklı)))
- These users thanked the author evet peki for the post (total 2):
- çok sayıda denizci, Martin
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
otobüs renkli değil.
Otobüsteki kızlar beni birden fazla kez aldattı, bunun uygun olduğunu söylüyorlar. Otoparkta ve yolda oldukça rahat...Hemen tekrarlamak istiyorum; tam da bunu yapmak için, size yaptıklarını değil. Şahsen benim için bu bir kamyonun kabini. Herhangi bir havalı arabada hala daha az yer vardır ve ya arabayı tenha bir yere park etmeniz ya da tamamen frensiz olmasa da arka koltuğa geçmeniz gerekir, ancak bir kamyonda trafik sıkışıklığında bile emebilirsiniz. öğlen)))
otobüs renkli değil.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
O halde otobüste yoldan geçen bir kişi- yanından geçerken pencerenin alt kenarının altında hiçbir şey görmeyecek. Nabzınız düşene kadar eminiz))))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 1 year 9 months
Özellikle tümseklerdeki ders, ön payandalarım biraz sert, tümseklere varır varmaz "hazır ol" komutunu veriyorum.) Bademciklere kadar gidiyor...
İşte tam da böyle emdiler))Yani bir otobüste yoldan geçen kişi pencerenin alt kenarının altında hiçbir şey görmeyecektir. Nabzınız kaybolana kadar em))))
Özellikle tümseklerdeki ders, ön payandalarım biraz sert, tümseklere varır varmaz "hazır ol" komutunu veriyorum.) Bademciklere kadar gidiyor...
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Doğru uyarıyorsun, kızların hâlâ dişleri var, penis ısırılarak acilen hastaneye gitmeleri gerekecek) ))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 7 months
Arka koltuk biraz farklı)))
[/quote
Arka koltuk da çok havalı koltuk, özellikle de arka yarım küre renkli bir arabanın üzerindeyse...))) Ön koltukları emmek benim için sakıncalı - tünel yüksek, bu yüzden sadece arka koltukta sevgililerle sevişiyoruz... Peki ya da bagajda bu hâlâ mümkün, eğer önce bagajdaki yüksek bir bölmeye bir şey koyarsanız - araba...)))
2 dakika 35 saniye sonra gönderilir:haydi: ↑09 Oct 2023, 09:12Arka koltuk biraz farklı)))
[/quote
Arka koltuk da serin, özellikle de arabanın arka yarım küresi renkliyse...))) Emmek benim için rahatsız edici ön koltuklar - tünel yüksek, bu yüzden sevgililerimizle sadece arka koltukta sevişiyoruz... Peki, ya da bagajda bu hala mümkün, eğer önce bir şey koyarsanız, yüksek bir ambarda bagajda yer var - araba ...)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 1 year 8 months
ve gizlemeye gerek yok
Fragman, karavanHemen tekrarlamak istiyorum; tam da bunu yapmak için, size yaptıklarını değil. Şahsen benim için bu bir kamyonun kabini. Herhangi bir havalı arabada hala daha az yer vardır ve ya arabayı tenha bir yere park etmeniz ya da tamamen frensiz olmasa da arka koltuğa geçmeniz gerekir, ancak bir kamyonda trafik sıkışıklığında bile emebilirsiniz. öğlen))))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
"Martı"m vardı. Araba büyük ama sikişmek sakıncalı. Zhiguli’den daha iyi ama yine de yatak odası değil. Kanepede dizlerinizin üzerinde oturmak en rahatı, zemin alanı geniş, orada da mümkün, ancak yataktan daha dar ve yanınızda bir şilte ve çarşaf bulundurmanız gerekiyordu. Sonuçta burası zemin, insanlar üzerinde yürüyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 49 Replies
- 761 Views
-
Last post by Evgeniy7519
-
- 5 Replies