Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve orada inanılmaz derecede güzel, koyu tenli bir kadınla tanıştım...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve inanılmaz derecede güzel, koyu tenli bir kadınla tanıştım...

Unread post by Guest »

Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve orada inanılmaz güzel, koyu tenli bir kızla tanıştım. Uzun ve yorucu bir sohbet ve içki akşamından sonra odama gittik. Orada her zaman istediğim şey gerçekleşti; sadece siyahi bir kadınla seks yapmakla kalmadım, aynı zamanda o da beyazlar üzerinde tahakküm kurmayı seven biri.
Sonuç - birbirimizi becerdik, dilimi hareket ettiremiyorum oral seks yüzünden ve kıçım hem onun hem de benim kıçım biraz acıtıyor. Anonim
Penelope
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve orada inanılmaz güzel, koyu tenli bir kadınla tanıştım...

Unread post by Penelope »

Guest: 04 Dec 2019, 18:17 Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve orada inanılmaz derecede güzel, koyu tenli bir kızla tanıştım, içkiler eşliğinde uzun ve sıkıcı bir iletişim akşamının ardından odama doğru yola çıktık. Orada her zaman istediğim şey gerçekleşti; sadece siyahi bir kadınla seks yapmakla kalmadım, aynı zamanda o da beyazlar üzerinde tahakküm kurmayı seven biri.
Sonuç - birbirimizi becerdik, dilimi hareket ettiremiyorum oral seks yüzünden ve kıçım hem onun hem de benim kıçım biraz acıtıyor. Anon
Trans olmadığından emin misin?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve orada inanılmaz güzel, koyu tenli bir kadınla tanıştım...

Unread post by Nikk »

Penelope: 13 Aug 2021, 13:13 Ve bu kesinlikle bir trans değildi?
Bunu anlamış olması pek mümkün değil...
DevMobBy
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Orientation: biseksüel

Unread post by DevMobBy »

bir hayalperest ve odada aniden bir kayış belirdi
These users thanked the author DevMobBy for the post:
Sergey Arı
Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Orientation: eşcinsel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Duvar »

Ayrıca esmer bir kızla sevişmeyi hayal ediyorum.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

DevMobBy: 09 Sep 2021, 00:39 ve birdenbire odada bir kayış belirdi
GAYROPS’a hiç gitmediğin hemen anlaşılıyor; oradaki her siyah kadın bir kayış taşıyor Sokakta onunla karşılaşan ve bizden gelen beyazlara hükmetmek için çantasında tam bir Metres seti var!!! :smile001:
Bu tuhaf - bunu herkes biliyor ve sınır muhafızları, tepedeki yolculuğunuzdan maksimum keyif almak için yalnızca siyah insanlarla tanışmanız gerektiği konusunda uyarıyor!!! :muza:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”