Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve orada inanılmaz güzel, koyu tenli bir kızla tanıştım. Uzun ve yorucu bir sohbet ve içki akşamından sonra odama gittik. Orada her zaman istediğim şey gerçekleşti; sadece siyahi bir kadınla seks yapmakla kalmadım, aynı zamanda o da beyazlar üzerinde tahakküm kurmayı seven biri.
Sonuç - birbirimizi becerdik, dilimi hareket ettiremiyorum oral seks yüzünden ve kıçım hem onun hem de benim kıçım biraz acıtıyor. Anonim
Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve orada inanılmaz derecede güzel, koyu tenli bir kadınla tanıştım...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve orada inanılmaz güzel, koyu tenli bir kadınla tanıştım...
Trans olmadığından emin misin?Guest: ↑04 Dec 2019, 18:17 Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve orada inanılmaz derecede güzel, koyu tenli bir kızla tanıştım, içkiler eşliğinde uzun ve sıkıcı bir iletişim akşamının ardından odama doğru yola çıktık. Orada her zaman istediğim şey gerçekleşti; sadece siyahi bir kadınla seks yapmakla kalmadım, aynı zamanda o da beyazlar üzerinde tahakküm kurmayı seven biri.
Sonuç - birbirimizi becerdik, dilimi hareket ettiremiyorum oral seks yüzünden ve kıçım hem onun hem de benim kıçım biraz acıtıyor. Anon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Avrupa’nın şehirlerinden birindeydim ve orada inanılmaz güzel, koyu tenli bir kadınla tanıştım...
Bunu anlamış olması pek mümkün değil...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Orientation: biseksüel
bir hayalperest ve odada aniden bir kayış belirdi
- These users thanked the author DevMobBy for the post:
- Sergey Arı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Orientation: eşcinsel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ayrıca esmer bir kızla sevişmeyi hayal ediyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu tuhaf - bunu herkes biliyor ve sınır muhafızları, tepedeki yolculuğunuzdan maksimum keyif almak için yalnızca siyah insanlarla tanışmanız gerektiği konusunda uyarıyor!!!
GAYROPS’a hiç gitmediğin hemen anlaşılıyor; oradaki her siyah kadın bir kayış taşıyor Sokakta onunla karşılaşan ve bizden gelen beyazlara hükmetmek için çantasında tam bir Metres seti var!!!

Bu tuhaf - bunu herkes biliyor ve sınır muhafızları, tepedeki yolculuğunuzdan maksimum keyif almak için yalnızca siyah insanlarla tanışmanız gerektiği konusunda uyarıyor!!!

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 1321 Views
-
Last post by Andrey57115
-
- 36 Replies