Bir keresinde derin bikiniyle epilasyona gitmiştim, yani her yerdeki tüyleri tamamen alıyorlar ve vajinaya da giriyor. Küçük dudakları açmak için parmaklarını kullandı ve orada da kıllar vardı. İşlemi tamamladıktan sonra, bir tür ürünle tedavi ettim ve parmağımla doğrudan nüfuz ettim (derinlemesine değil), ama yine de. Tüm deliklere girip bir yerlerde kıl var mı diye kontrol ediyor.
Aslında işlem sırasında bazı nedenlerden dolayı heyecanlanmıyorum, nedenini bile bilmiyorum ama işlem öncesinde heyecanlı hissediyorum...
Bugün yine yapacağım.
Peki ustanın kendisi de başkalarının amlarına dokunduğunda heyecan duyuyor mu acaba?
Peki ya kız güzelse, güzel makyajlıysa ve sonra bacaklarını önünüze açıyorsa.
Bugün bir prosedüre gidiyorum, havalı bir makyaj yapmak ve epilasyon ustasını heyecanlandırmaya çalışmak istiyorum . Özellikle tahrik olmak için.
Çünkü çoğu kızın da kızlardan heyecan duyduğuna inanıyorum..
Şimdi bir yabancının önünde çıplak olacağımı ve tüm gücümü göstereceğimi bildiğim için çok heyecanlıyım. delikler, kesinlikle utanmadan ..
Tüy dökücü bikini
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Tüy dökücü bikini
olga,
Peki bunu nasıl yaptınız? tepki ver, bu epilasyon ustasının erkek olacağı anlamına mı gelir?
Bunun konu dışı olduğunu anlıyorum. Ancak profillerinde BI bulunan çok sayıda bayan olmasına rağmen kamusal alanda aktif değiller.
Daha sonra bana her şeyin nasıl gittiğini anlatacak mısın?
Peki bunu nasıl yaptınız? tepki ver, bu epilasyon ustasının erkek olacağı anlamına mı gelir?
Bunun konu dışı olduğunu anlıyorum. Ancak profillerinde BI bulunan çok sayıda bayan olmasına rağmen kamusal alanda aktif değiller.
Daha sonra bana her şeyin nasıl gittiğini anlatacak mısın?