Lena saatine baktı ve "Görüyorum ki zaten yorgunsun" dedi. Haklıydı, gerçekten yorulmuştum ama yine de beni mastürbasyon yapması konusunda ısrar ettim. Tamam, deneyelim diyor ama 5 dakikanız var, zamanınız olmayacak - problemleriniz :) Yatağın yanında durdum, karşımdaki yatağa oturdu, eliyle penisimi tuttu ve çekmeye başladı beni hemen, çabuk çabuk. O kadar kendinden emin bir bakışla mastürbasyon yapmaya başladı ki, sanki sadece birkaç hamle sonra hazır olduğumu düşünüyormuş gibi. Ancak durum böyle değildi. Uzuvumun yumruğunun çok hoş, hızlı hareketlerini hissettim. Bu arada Julia uzun zaman önce odadan ayrılmıştı - görünüşe göre tükürüğünü yıkamak için duşa gitmişti. Lena yumruğuyla penisimi sıkıca sıktı ve hızlı hareketlerle mastürbasyon yapmaya devam etti. İyi bir iş çıkarıyordu ama henüz boşalabileceğimi hissetmiyordum. Ellerinin hızlı hareketlerinden göğüsleri titriyordu. Beni çok hızlı bir şekilde sarstı, gerçekten iyi hissettirdi. Neredeyse fazla iyi. O kadar iyi ki bacaklarım biraz titremeye başladı. Çok hoştu ama aynı zamanda tuhaf hisler: Genellikle bu tür hisler yaşadığınızda, bu zaten boşalmaya başlamanız gerektiği anlamına gelir. Ama burada uzun zaman önce boşalmanız gerekirken bu mutluluğu yaşıyorsunuz ama boşalamıyor ve yaşamaya devam ediyorsunuz. Çok sıradışıydı. Bir elimle göğüslerini yoğurmaya başladım. Evet, göğüslere böyle dokunmak çok daha iyiydi. Matsai göğüsleri orgazmı hızlandırmak mümkündü. Yakında boşalabileceğimi hissettim, asıl mesele onun bir an bile durmamasıydı. Lena daha da hızlandı ve bacaklarım bu hislerden çoktan kopmaya başlamıştı. İnanılmaz derecede hoş ve amansız yüksek hızlı sarsıntıdan dolayı bacaklarım zayıfladı. Onun kadar hızlı kendimi çekemem! Yüksek hızlı sarsıntı 1 dakika sürdü. Bunca zaman boyunca elindeki penis, hareketlerinden dolayı hızlı ve hızlı bir şekilde ıslak bir şekilde höpürdetiyordu. Çok memnun kaldım. Lena elinin yorulmaya başladığını fark etti. Ve ben bu önkoşulları hissetmeye başladığımda, biraz daha fazla ve boşalacağını anladığında, durdu! Kahretsin evet, Lena! Durma diyorum lütfen! El değiştirmek için durdu: Sağ eli mastürbasyon yapmaktan çoktan yorulmuştu ve penisi sol eline aldı. Ama sol elim beni sağ elim kadar hızlı kaldıramadı ve orgazma ulaştıramadı. Görünüşe göre sağ elini kullanıyor :). Beni sol eliyle yenebileceğini sanmıyorum. Ayağa kalktım ve beni sol eliyle çekiştirmesini, çalışan sağ elinin dinlenmesini ve bana gerekli hızı yeniden sağlayabilmesini bekledim. Sol elimle mastürbasyon yapmak da hoştu ama yeterli değildi. Beni sol eliyle bir dakika daha sarstıktan sonra, aletimi tekrar sağ eline aldı ve yenilenmiş bir güçle koştu. Aman Tanrım! elinden geldiğince sert bir şekilde sarsıldı, ele geçirilmiş bir adam gibi elinden geldiğince hızlı bir şekilde sarsıldı! Benim için çabalarken nasıl gerildiğini gördüm. Kolunun tamamı bilekten omzuna kadar gergindi. Göğüsleri hızla titriyordu. Gerçekten büyülüydü! Süper hisler, sanki penisim ışık hızında gerizekalı bir tür acımasız mastürbasyon makinesine yakalanmış gibi! Artık durmamasını ve daha hızlı devam etmesini istedim. Yükseklerden zar zor nefes alabiliyordum! Ve artık acımasız sarsıntıların üçüncü dakikası da sona ermişti. Tüm hislerimi penisim üzerinde yoğunlaştırdım ve yine orgazm için daha önce ortaya çıkan önkoşulların başlamasını bekledim. Ve böylece dördüncü dakika geçtikten sonra nihayet geldiler. Bir şekilde ona zaten yaklaştığımı ve durmaması gerektiğini mırıldanmayı başardım. Nefesim hızlandı ve bacaklarım iflas etti. Bacaklarımın bana itaat etmediğini hissederek elimle yatağa yaslandım, diğer elimle de göğsünü tuttum. Lena inanılmaz bir hızla aletimi çekmeye devam etti! Orada durdum ve normal durumumda böylesine acımasız bir sarsıntıdan 7-8 saniye sonra geleceğimi fark ettim. Ama şimdi 3 dakikanın bana yetmediği ortaya çıktı! Ve yaklaşık dördüncü dakika sona erdiğinde, mutlu bir şekilde bu kadar olduğunu fark ettim, işte :) Boşalmaya başladım. Yüksek sesle inledim (tutamadım). İki elimle yatağa yaslandım, başımı Lena’nın omzuna yasladım ve göğüslerine baktım. Büyüleyici bir orgazmdı, hayatımdaki en parlak orgazmlardan biriydi! Ben inleyip boşalırken Lena beni mastürbasyon yapmaya devam etti. Akıllı kız, bir sikle çalışma konusunda çok şey biliyor: adam boşalana kadar 10-15 saniye daha duramayacağını biliyor. Orgazmik kasılmalar ve kasılmalarla her yerim seğiriyordu ve bu arada Lena, eliyle hareketlerini yavaş yavaş yavaşlatarak mastürbasyon yapmaya devam ediyordu. Phew, sanırım başardım :) Henüz kimse beni kandırmadı! Bu kızlar elbette kendi alanlarında profesyoneller. Biraz daha yavaş bir şekilde çekildikten ve peniste kalan her şeyi sıktıktan sonra durdu. Lena gülümseyerek ayağa kalktı, sabahlığını (kendisinin ve Yulin’inki) aldı ve görünüşe göre elini yıkamaya gitti.
Her şey bittiğinde, bitkin olan ve hiçbir şey hissetmeyen penisim hemen yere düştü. Kırmızıydı. Başka bir şey istemedim. Bana en azından bir hafta boyunca kesinlikle tekrar sevişmek istemeyeceğim gibi geldi! Bir süre yatağa oturup kendime geldim. Bacaklarım titriyordu. Lena birkaç dakika sonra çoktan bornozunu giymiş olarak odaya döndü. Giyinmeye başladım ve giyinirken odadaki her şeyi düzenlerken, onun seksi vücuduna, her hareketiyle bornozunun altında sallanan büyük göğüslerine tamamen kayıtsız bir şekilde baktım. Artık seks istemiyordum. Ben giyindiğimde Julia geldi. Üzerinde duştan yeni çıkmış bir bornoz vardı ve başına bir havlu sarılmıştı. Ağzı sonunda huzura ve dinlenmeye kavuşmuştu. Kızlara büyülü bir akşam için teşekkür ettim. Tekrar gelin dediler, nezaketen, ben de gülümseyerek cevap verdim: Kesinlikle. Ben kapıyı açarken Yulia yanıma atladı ve sordu: Bana bahşiş bırakmak ister misin? Tatlı yüzündeki kullanılmış dudaklarına bakarken, beni emerken ne kadar çabaladığını, penisime seksi boğazını nasıl sağladığını, kısacası o akşam benim zevkim için ne kadar çok şey yaptığını hatırladım, vermeye karar verdim. ne olur ne olmaz diye yanımda taşıdığım son 500 rublem ona. “Buyrun, çaya yetecek kadar var” deyip gülümsedi ve gitti. O zamandan bu yana uzun yıllar geçti. Hala bazen yatmadan önce, hayatımın geri kalanı boyunca hafızamda kalacak olan o harika akşamı hatırlıyorum ve bunu bir şekilde tekrarlamak, ya da tekrarlamasa bile en azından iki genç fahişeyle yeniden eğlenmek istiyorum (tabii ki). , yenileriyle birlikte bunlar artık bulunamıyor). Keşke bir alışveriş merkezinde ya da sokakta tesadüfen onlarla karşılaşıp, oldukları hallerini görebilseydim. Ağzıyla ne yaptığımı hatırlayarak Yulia’nın gözlerinin içine bakın. Onlara biraz para teklif et ki belki o akşam üçümüz aynı şeyi tekrar yapabilelim... ah, o sürtüğün boğazını tekrar becerebilmeyi ne kadar isterdim. Kesinlikle bununla başlardım. Her şeyden önce, aynı anda boğazını sikmek ve memelerini ezmek için ikisini de aynı pozisyona koyardım. O akşam olanları hatırlamayı o kadar çok seviyorum ki, başından sonuna kadar olan her şeyi yazıya yazmaya karar verdim, böylece bazen kendim tekrar okuyabilirim ve aynı zamanda bir yerde yayınlayıp sizlerle paylaşabilirim. . İlginiz için teşekkür ederim ve umarım okurken keyif almışsınızdır!
İki fahişeye nasıl gittim! Bölüm 3
-
Автор темыSergey87
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İki fahişeye nasıl gittim! Bölüm 3
- These users thanked the author Sergey87 for the post:
- Seks tavuğu
-