Anonim 15 yaşımdayken internette bir adamla tanıştım, o 24 yaşındaydı...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Anonim 15 yaşımdayken internette bir adamla tanıştım, o 24 yaşındaydı...

Unread post by Guest »

Anonim 15 yaşımdayken internette bir adamla tanıştım, 24 yaşındaydı. İlgimi çekti, bir ay yazıştık, aşık oldum ve kısa sürede buluşmayı kabul ettim. Bir otel odasında buluştuk ve bana şarap ikram etti. Sonrasını pek hatırlamıyorum. İlk defa içtim. Küçük göğüslerimi öptü ve amcığıma doğru indi. Henüz bana girmediğinde, her zaman birlikte olacağımıza dair yemin etmesini istedim. Beni bırakmayacağına yemin etti. Bekaretimi böyle kaybettim. Kan gölü içinde kadın olduğumu anladım ve mutlu oldum. Benimle haftada bir kez randevu alıyordu. Aynı otel odasında. Seks yaptık ve onun tüm erotik arzularını ve koşullarını yerine getirdim. Kıçıma ve ağzıma boşalmama izin verdi, ne kadar istesem de itaatsizlik etmeye cesaret edemedim. Bazen beni o kadar vahşice sikiyordu ki, var gücüyle meme uçlarımı bükmeye ve tırnaklarıyla klitorisimi kaşımaya çalışıyordu. Bazen yüzüme vuruyordu ve bunu morarma olmadan yapabiliyordu. Sadece ortaya çıktığında veya içime girdiğinde onu sevdiğimi söyledi. Genelde çok az konuşurduk, bunu mutluluğun sessizliği sevdiği gerçeğiyle açıkladı. Ben buna katlandım çünkü onu seviyordum ve onun da benim üzerimde bir tür gücü vardı
Sadece haftada bir buluşuyorduk
Toplantının zamanını ve yerini kendisi belirledi. İçine kapandım, tüm arkadaşlarımı kaybettim, evde oturdum ve sadece onun izniyle mağazaya gitmek veya onunla buluşmak için dışarı çıktım. Bir ara bana işle ilgili sorunlar yaşadığını ve artık birbirimizi daha az göreceğimizi yazmıştı. Nerede olduğumu ve kiminle olduğumu gösterebilmem için beni sık sık Skype’tan aramaya başladı, sürekli video ve fotoğraf raporları vardı. Seks yapmadığı zamanlarda bile kamerayı açmasını, soyunmasını ve önünde farklı odalarda büyük nesnelerle mastürbasyon yapmasını istedi. Midem ağrıdığında, başım ağrıdığında, ateşim olduğunda ya da regl olduğumda pek umursamadı; sadece bunu her zaman yapmak zorunda olduğumu söyledi. Bütün bu ilişkiler 3 ay sürdü. Son görüşmemiz şubat ayında kış mevsimindeydi. Otele ayıracak vakti olmadığını söyledi, beni ıssız bir yere götürüp pantolonumu indirdi ve kabaca sikti, sonra beni dış giyimimi çıkarıp onu emmeye zorladı. Çok üşüyordum ve şans eseri uzun süre boşalamadı, ta ki ağzıma boşalana kadar. Üşümem umurunda değildi. Bu verilmiş bir şeydi. Sonunda bana taksi için para verdi ve ben de eve gittim. O günden sonra ona söylediğimde kadınsı sorunlar yaşamaya başladım, o da benim mızmızlandığımı söyledi ve yazmayı ve beni aramayı tamamen bıraktı. Her yerde engellendi. Yarım yıl bekledim ve bana yazacağını umuyordum. O an gerçekten delirdim. Onu sevdim ve kendimi toplumdan tamamen izole ettim. Sağlık ve ruhsal sorunlar başladı. Şu anda 20 yaşındayım. Çok iyi ve nazik bir erkek arkadaşım var. Bir hafta önce tesadüfen internette eski erkek arkadaşımın profiline rastladım. Ellerim titreyip klavyeye uzandım ve ona yazdım. Benim için randevu aldı. Beni önemseyen ve seven bir adamın olduğunu anlıyorum ama yeterince zaman geçmesine rağmen ruhum çocukluğumdan beri hala o anda sıkışmış durumda. Tanıştık ve tövbe etti. Küçük bir kızdan yararlanan genç bir aptalın olduğunu söyledi, beni sevdiğini itiraf etti ve kendimi ona kayıtsız şartsız vermemden hoşlandı. Onun malı olmam hoşuma gidiyordu. O dönemde evli olduğunu ve işlerinin pek iyi gitmediğini söylüyor. Şimdi boşandım. Kendisinin ve karısının çocukları yoktu; karısı kısırdı ve o gitti. Şimdi birkaç yıldır yalnızım. Kendini kapattı. Daha sonra bana bunu yaptığına çok pişman olduğunu söyledi. Nasıl bir ucube olduğunu hala affedemiyor
Yollarımızı ayırdık ve bana sımsıkı sarıldı, ailevi sorunlarımı, kredilerimi benden öğrendi ve karşılığında hiçbir şey almadan maddi yardıma hazır olduğunu söyledi. . Doğru, yardım etmeye başladı, sürekli yazıyor ve arıyor. Dostça iletişim. Endişeli. Bazen geceleri iletişim flört etmeye dönüşür. Adamla hiçbir sorunum yok. Tek şey bana öyle geliyor ki onu yeniden seviyorum ve gerçekten geri dönmek istiyorum. Bununla yaşamaya nasıl devam edebilirim? Zamanın onu kökten değiştirdiğine inanıyor musun? Tekrar mı güveneceksin?
sashez1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Orientation: heteroseksüel
 Re: Anonim 15 yaşımdayken internette bir adamla tanıştım, o 24 yaşındaydı...

Unread post by sashez1 »

iyi hikaye
tatlım_tavşan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by tatlım_tavşan »

Yazara acilen Pulitzer Ödülü!!!!
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070

Unread post by AlexTDV »

Sen aslında tam bir pisliksin, benim de aynısı olan bir arkadaşım var, 16 yaşında çok zengin bir adam onu ​​fark etti, kontrol etmeye başladı, ilk kez akşam evden çağırıp tecavüz etti. arabaya bindirdiği, sapkınlıklarla becerdiği, bağladığı, boğduğu vb., daha sonra evlendiğinde bile şoförünü işyerine gönderip öğle tatilinde seks için yanına getirebildiği, ya da jipiyle kendisi gelip onu çağırıyor, dışarı çıkıyor, arabasında oturuyor, meme uçlarına mandal asıyor ve onu emmeye zorluyor, üstelik evde kocası ve çocuğu olmasına rağmen, genel olarak 10 yıllık iletişimleri boyunca ruhuna önemli ölçüde zarar verdi, sonra bir yerlerde ortadan kayboldu ya da onu uzaklaştırdılar, bilmiyorum, çamurlu bir hikaye ama bilinçaltında daha düşük kaldı, benzer türlerle çıktı erkekler, Araplar, birçok kez tecavüze uğradı, cinsel sorunlar yaşıyor, kocasından memnun değil vb.
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alexsss »

Boşver, bu bir roman, tabii ki mahvoldun
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Erkek 24 yaşında.
Zaten utanç verici gibi geliyor)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”