İsimsiz olarak. Bölgesel merkezde yaşıyorum. Bu 4 yıl önce oldu. Bir mini markette çalıştım.
-
- Potansiyel seks nesnesi
İsimsiz olarak. Bölgesel merkezde yaşıyorum. Bu 4 yıl önce oldu. Bir mini markette çalıştım.
İsimsiz olarak. Bölgesel merkezde yaşıyorum. Bu 4 yıl önce oldu. Yulia adında bir kız, bir mini markette satış elemanı olarak çalışıyordu. Neredeyse her gün alışverişe giderdim. Bir gün akşam alışveriş yapmak için uğradım ve bana bu çukurda yorulduğunu ve kız arkadaşıyla bir kulüpte dinlenmek istediğini, böylece onları 50 km uzaklıktaki komşu kasabaya götürebileceğimi söyledi. Hava kötüydü, fırtına vardı ve yoğun buzlanma vardı, ben de dinlenmek istersen benim evimde oturup bir şeyler içelim dedim. O sırada eşim birkaç günlüğüne kız kardeşini ziyarete gitti. Julia, eğer kararını verirse arayacağını söyledi. O ve arkadaşı boşanmışlar ve büyükanneleriyle birlikte yaşıyorlardı ve onlar da bizim kasabamızdan değildi. O zaman onlar 23 yaşındaydı, ben de 26 yaşındaydım. Akşam 22.00 civarında Yulia arar ve onları almasını ister. Onları almaya geldim, kız arkadaşımla birlikte dışarı çıktık ve benim evime gittik. Sofrayı kurdum, konyak içtiler, kendime votka aldım. Oturdular, yediler, içtiler ve güzel şeylerden bahsettiler. Bir noktada Yulia kendini yorgun hissederek yatağa gitti. Arkadaşım ve ben daha ileri oturduk. Yulia sabah saat 3’te uyandı ve eve gitmeye hazırlandı ve onlara bir taksi çağırdı. Yulia kalmayı teklif etti ama eve gitmesine gerek yoktu. Yürütülen. Buluşmadan sonra bulaşıkları yıkıyorum, Yulia arayıp bana yürüyerek nasıl ulaşacağımı anlatıyor ama o o kadar uzakta yaşamıyordu. Ona anlattım ve geldi. Masaya oturduk, bir içki daha içtik, müziği açtık ve dans etmeye başladık. Dans sırasında tutkuyla öpüşmeye başladılar ve ben de onu hemen kanepeye götürdüm. Julia normal boyu ve 2 büyüklüğündeki göğüsleri ile güzeldi. Kanepede onu ve kendim soyundum. Ama ne yazık ki penisim alkol aldıktan sonra kalkmak istemedi. Onun önünde o kadar korktum ki bu durumdan kurtulmak için dilimi bacaklarımın arasına alarak çalışmaya başladım. Oradaki her şey gereksiz kokular olmadan iyice temizlenmiş, diye inledi ve ben yalamayı seviyorum. Yaklaşık 15 dakika kadar yaladım ve işlem sırasında penisim zaten normal bir şekilde duruyordu. Ben de ona bana oral seks yapmasını söyledim, doğal olarak biraz üzüldüm ve irkildim, öylece yattım ve çok eğlendim. Ama hiç bu kadar harika bir oral seks almamıştım, sanki içimdeki her şeyi emecekmiş gibi geliyor, bir noktada ona daha sessiz, daha sessiz bağırdım. Oral seks sırasında 69 pozisyonuna geçtik. O anda ikimiz de kendimizi iyi hissettik. Sonra onu köpek stiline soktu ve kıçına boşaldı. Saat sabah altıyı biraz geçiyordu. Yatağa gittik. Sabah sekizde uyandığımda onu üstüne oturttum ve o da bana binmeye başladı. Her şeyden sonra yürüyerek ayrıldı. Bunun sadece iyi bir zaman olduğu konusunda anlaştık. Artık bizim kasabamızda yaşamıyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anonim. Bölgesel merkezde yaşıyorum. Bu 4 yıl önce oldu. Bir mini markette çalıştım.
Evet, harika bir hikaye. Muhtemelen herkes hayatında benzer bir şey yaşamıştır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Yanıt: Anonim. Bölgesel merkezde yaşıyorum. Bu 4 yıl önce oldu. Bir mini markette çalıştım.
vay be, harika bir hikaye, bu nadiren olur, kıskanıyorum))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anonim, Siktir git hikaye anlatıcısı, en azından yapmadın’ Bu tür bir seksten ellerini silmeyecek misin?

-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Şu an hangi şehirde yaşıyor? Bana iletişim bilgilerini ver
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hayatı berbat olsa bile ona gidecek misin?

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 2897 Views
-
Last post by Maaş
-
- 2 Replies