Kocamı aldatıyorum ve duramıyorum

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Herod
Potansiyel seks nesnesi
 Kocamı aldatıyorum ve duramıyorum

Unread post by Herod »

Merhaba. İtiraf etmek istiyorum ki kocamı aldatıyorum ve duramıyorum. Komşumuzun penceremizin 2 kat üstünde yaşadığı için arabasını penceremizin hemen yanına park etmesiyle başladı her şey. Park ederken ya da uzaklaşırken her zaman göz teması kurduk. O kadar atletik ki tişört giydiğinde vücudunun ne kadar güzel olduğunu görebiliyorsunuz. Onu istemeye başladım ve muhtemelen o da öyle yaptı. Bir keresinde duştan sonra havluyla pencereye gittim, bir şeyler astım ve o da gelip bana baktı, havluları hafifçe attım ve göğüslerimi açığa çıkardım, 3,5’um var ve o şaşkına döndü. Belden aşağısının görünmemesi üzücü. Sonra birkaç gün sonra evde yalnızdım, kocam vardiyadaydı ve sabahlığıyla kapıdan dışarı bir çöp torbası taşıdım ve o yürüdü, bana ne oldu bilmiyorum, onu çektim elinden tutup evine götürdü. Kapıyı kapattı, bornozunu çıkardı ve çıplak vücudunu ona bastırarak onu içine çekti. Reddetmedi ve beni koridora götürdü, sonra banyoya girdim ve vücudumu tohumlarından yıkadım ve sonra içeri girdi ve penisini duruladı, küçük değil, ağzıma alıp emdim zevkle, sonra beni yakaladı ve kanepeye götürdü ve dilimi vajinaya soktu, aman Tanrım, nasıl yalıyor mm. O zaman kötü bir zaman geçirmedik. Ve şimdi sık sık buluşup sevişiyoruz. Onun horozuna ve yoğunluğuna aşığım. Benim kocam böyle sikişmez. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.
Anbel
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Merhaba. İtiraf etmek istiyorum ki kocamı aldatıyorum ve duramıyorum. Başladı...

Unread post by Anbel »

Kahretsin, neden saçma, sıkıcı grafomaniye bu kadar ilgi duyuyorsun? Pekala, saçmalık yapamazsınız, işe yaramıyor, yazdıklarınıza kendiniz inanmıyorsunuz, istifa etmek ve sessizce diğer insanların hikayelerine dalmak daha iyi, ama daha gerçekçi yazanlar.
viktor_zet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Merhaba. İtiraf etmek istiyorum ki kocamı aldatıyorum ve duramıyorum. Başladı...

Unread post by viktor_zet »

Guest: 03 Dec 2019, 14:04 Merhaba. İtiraf etmek istiyorum ki kocamı aldatıyorum ve duramıyorum. Komşumuzun penceremizin 2 kat üstünde yaşadığı için arabasını penceremizin hemen yanına park etmesiyle başladı her şey. Park ederken veya uzaklaşırken daima göz teması kurun. O kadar atletik ki, tişört giydiğinde vücudunun ne kadar güzel olduğunu görebiliyorsunuz. Onu istemeye başladım ve muhtemelen o da öyle yaptı. Bir keresinde duştan sonra havluyla pencereye gittim, bir şeyler astım ve o da gelip bana baktı, havluları hafifçe attım ve göğüslerimi açığa çıkardım, 3,5’um var ve o şaşkına döndü. Belden aşağısının görünmemesi üzücü. Sonra birkaç gün sonra evde yalnızdım, kocam vardiyadaydı ve sabahlığıyla kapıdan dışarı bir çöp torbası taşıdım ve o yürüdü, bana ne oldu bilmiyorum, onu çektim elinden tutup evine götürdü. Kapıyı kapattı, bornozunu çıkardı ve çıplak vücudunu ona bastırarak onu içine çekti. Reddetmedi ve beni koridora götürdü, sonra banyoya girdim ve vücudumu onun tohumuyla yıkadım ve sonra içeri girdi ve sikini yıkadı, küçük değil, ağzıma alıp emdim zevkle, sonra beni yakaladı ve kanepeye götürdü ve dilimi vajinaya soktu, aman Tanrım, nasıl yalıyor mm. O zaman kötü bir zaman geçirmedik. Ve şimdi sık sık buluşup sevişiyoruz. Onun sikine ve yoğunluğuna aşığım. Benim kocam böyle sikişmez. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.
ve şimdi nasılsın?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Eh, neredeyse üç yıl geçtiğine göre, belki de çoktan durmuşumdur...
Dom
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Dom »

Dick’e olan sevgimi kaybettim))))
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by Didudo »

*x) Kapının önüne bir torba çöp koydum... En azından burada böyle bir domuz alışkanlığını yazmaya gerek yok
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”