Anon
Üniversitede okuduk. Yeni yılı neredeyse boş bir yurtta kutladık; 11-12 kişiydik. Arkadaş öğrenciler. Köyü terk edenlerin hemen hepsi evine gitti, kalanlar ise kutlamayı yurtta yapmaya karar verdi. Ben ve arkadaşım şehirliydik ve yurtta sık sık misafirler oluyordu. Ayrıntıları atlayacağım ama Yeni Yılı çoktan kutladıktan sonra saat 3 civarında arkadaşımı Sasha’ya, kendisi de Yeni Yılı bizimle kutlayan öğrenci arkadaşımız Sveta’yı görmeye götürdüm ve taksiyle eve gittim. .
En ilginç şey ise o zaman öğrendim. Sasha bayıldı ve Sveta’nın yatağında uyudu. Onu oraya "yatırdım". Sabah uyandı ve rüyasında emildiğini söyledi. Gözlerini açtı ve işte oradaydı, Sveta’mız emiyordu. İnanmıyor olabilirdim ama bundan bir yıl önce, fakülte gününde sarhoş olduğunda onu becermiştim (neredeyse hiç içmezdi, bir yere oturduğumuzda bira bile içiyordu) ve sonra o da beni emdi ve çok harika . Bunun üzerine heyecanlandı ama ne olduğunu anlayınca onu poz haline getirdi ve iki saat boyunca sikti (belki sikti ama onun sözlerinden yazıyorum), boşalamadı ve emmeye başladı onu tekrar uzaklaştırdı, ta ki ağzına girene kadar.
Sonunda, benim durumumda olduğu gibi, sanki hiçbir şey olmamış gibi birbirlerini tekrar gördüklerinde.
Sasha’yı tanıyorum, onun her zaman nasıl olduğunu biliyorum adil seks arasında popülerdi, sanırım bana gerçeği söyledi. Benim de onunla yattığımı bilmiyordu ve tabiri caizse biraz aşıktım.
Anon. Üniversitede bunu okuduk. Yeni yılı neredeyse boş bir yurtta kutladık...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 585 Views
-
Last post by Truwor
-
- 2 Replies