Mars’ta seks var mı?
-
Автор темыG.e.org.ii
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 5 months
Mars’ta seks var mı?
Kim bilir neyi gördü, belki katıldı.
Fotoğraflar kabul edilir.
- These users thanked the author G.e.org.ii for the post:
- Tapkin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
-
Автор темыG.e.org.ii
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
-
Автор темыG.e.org.ii
- ön sevişme
Re: Mars’ta seks var mı?
Bolbol, Plütonlular ve elbette plütonik kadınlar
n güzel, ama Plüton’da seks yok,
plütonik ilişkiler var.
n güzel, ama Plüton’da seks yok,
plütonik ilişkiler var.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bana öyle geliyor ki, sonuçta insanlar küçük yeşil adamlar ve bunlar bir gerçek oradan)))) )G.e.org.ii: ↑19 Feb 2023, 10:50 Kim bilir neyi gördü, kim neyi gördü, belki katılmıştır.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Marslılarla iletişim kurdum. Genellikle sonbaharda birçoğu vardır. Kışın bir durgunluk var ama ilkbaharda yeniden ortaya çıkıyorlar. Akrabalarına her zaman damla halinde haloperidol almalarını söylüyorum, aksi takdirde tabletleri diş eti ile yanak arasına sıkıştırıyorlar. Yutuyormuş gibi yapıyorlar ve sonra tükürüyorlar. Bu numarayı damlalarla yapamazsınız.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- elektronik, Çift 33, Nikk, Tapkin
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
Marinka, başka Napolyon var mı yok mu?)))Marinka: ↑19 Feb 2023, 13:40 Marslılarla iletişim kurdum. Genellikle sonbaharda birçoğu vardır. Kışın bir durgunluk var ama ilkbaharda yeniden ortaya çıkıyorlar. Akrabalarına her zaman damla halinde haloperidol almalarını söylüyorum, aksi takdirde tabletleri diş eti ile yanak arasına sıkıştırıyorlar. Yutuyormuş gibi yapıyorlar ve sonra tükürüyorlar. Bu numarayı damlalarla yapamazsınız.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 6 months
Ama şaka bir yana, orada bazı mikroorganizmalar var, bir şekilde çoğalıyorlar değil mi?) Şöyle düşünürseniz

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Acaba başka uzaylılar size geldi mi?Marinka: ↑19 Feb 2023, 13:40 Marslılarla iletişim kurdum. Genellikle sonbaharda birçoğu vardır. Kışın bir durgunluk var ama ilkbaharda yeniden ortaya çıkıyorlar. Akrabalarına her zaman damla halinde haloperidol almalarını söylüyorum, aksi takdirde tabletleri diş eti ile yanak arasına sıkıştırıyorlar. Yutuyormuş gibi yapıyorlar ve sonra tükürüyorlar. Bu numarayı damlalarla yapamazsınız.
-
- En güçlü orgazm!
"FAŞİST" :özür dilerim:Sibiryak89: ↑19 Feb 2023, 14:04İlk o başladı, ayakkabılarımı fark etti, artık uyum içinde yaşıyoruz![]()

-
- Nirvana’dayım
4 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Şahsen benim deneyimime göre tek bir Napolyon bile yoktu.Çift 33: ↑19 Feb 2023, 14:08Marinka, başka Napolyon var mı yok mu?)))Marinka: ↑19 Feb 2023, 13:40 Marslılarla iletişim kurdum. Genellikle sonbaharda birçoğu vardır. Kışın bir durgunluk var ama ilkbaharda yeniden ortaya çıkıyorlar. Akrabalarına her zaman damla halinde haloperidol almalarını söylüyorum, aksi takdirde tabletleri diş eti ile yanak arasına sıkıştırıyorlar. Yutuyormuş gibi yapıyorlar ve sonra tükürüyorlar. Bu numarayı damlalarla yapamazsınız.
4 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Bana yalnızca Ay ve Mars’tan. Görünüşe göre geri kalanlar gezegenlerine uçtular) Bu arada, beni sık sık yanlarında davet ediyorlar. Belki bir gün onlarla birlikte uçup giderim. Beşinci çakra açılır açılmaz hemen)niqk: ↑19 Feb 2023, 16:01Acaba başka uzaylılar size geldi mi?Marinka: ↑19 Feb 2023, 13:40 Marslılarla iletişim kurdum. Genellikle sonbaharda birçoğu vardır. Kışın bir durgunluk var ama ilkbaharda yeniden ortaya çıkıyorlar. Akrabalarına her zaman damla halinde haloperidol almalarını söylüyorum, aksi takdirde tabletleri diş eti ile yanak arasına sıkıştırıyorlar. Yutuyormuş gibi yapıyorlar ve sonra tükürüyorlar. Bu numarayı damlalarla yapamazsınız.
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Ve biz, sensiz nasıl burada olabiliriz .. bu sefahat yuvasında?)))) :önfare:Marinka: ↑19 Feb 2023, 16:20Şahsen benim deneyimime göre tek bir Napolyon bile yoktu.Marinka, başka Napolyon var mı yok mu?)))Marinka: ↑19 Feb 2023, 13:40 Marslılarla iletişim kurdum. Genellikle sonbaharda birçoğu vardır. Kışın bir durgunluk var ama ilkbaharda yeniden ortaya çıkıyorlar. Akrabalarına her zaman damla halinde haloperidol almalarını söylüyorum, aksi takdirde tabletleri diş eti ile yanak arasına sıkıştırıyorlar. Yutuyormuş gibi yapıyorlar ve sonra tükürüyorlar. Bu numarayı damlalarla yapamazsınız.
4 dakika 46 saniye sonra gönderildi:Bana yalnızca Ay ve Mars’tan. Görünüşe göre geri kalanlar gezegenlerine uçtular) Bu arada, beni sık sık yanlarında davet ediyorlar. Belki bir gün onlarla birlikte uçup giderim. Beşinci çakra açılır açılmaz, hemen)niqk: ↑19 Feb 2023, 16:01Acaba başka uzaylılar size geldi mi?Marinka: ↑19 Feb 2023, 13:40 Marslılarla iletişim kurdum. Genellikle sonbaharda birçoğu vardır. Kışın bir durgunluk var ama ilkbaharda yeniden ortaya çıkıyorlar. Akrabalarına her zaman damla halinde haloperidol almalarını söylüyorum, aksi takdirde tabletleri diş eti ile yanak arasına sıkıştırıyorlar. Yutuyormuş gibi yapıyorlar ve sonra tükürüyorlar. Bu numarayı damlalarla yapamazsınız.
-
Автор темыG.e.org.ii
- ön sevişme
Marinka, bazıları Marslı kadınlarla iletişim kurduklarını söylüyor, bu bir bağlantı gibiydi (tabii ki cinsel). Görünüşe göre aramızdalar, hatta belki bazılarımıza nüfuz etmişler. İşte onları nasıl bulacağınız, nasıl sohbet başlatacağınız. Mars’ın iç kısmı nasıl anlaşılır?
-
- Nirvana’dayım
Marslılarla cinsel ilişkiye giren bir hastam vardı. Aşırı alkol tüketimi nedeniyle ortaya çıkan bir psikoz olan delirium tremens hastasıydı.G.e.org.ii: ↑19 Feb 2023, 17:06 Marinka Bazıları Marslı kadınlarla iletişim kurduklarını, tabiri caizse bir bağlantı olduğunu (tabii ki cinsel) söylüyor. Görünüşe göre aramızdalar, hatta belki bazılarımıza nüfuz etmişler. İşte onları nasıl bulacağınız, nasıl sohbet başlatacağınız. Marslıların iç kısımları nasıl anlaşılır?
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыG.e.org.ii
- ön sevişme
Sibiryak89, peki, senin üzerinde hayat olmayabilir Mars, her türlü zıplayan ve kan emen canlının nasıl ürediğini, orada seks yerine ne olduğunu bilmiyorum.
Belki de Mars’ta yaşam vardır ve yaşamın olduğu yerde seks de vardır.
13 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Marinka, uzay pilotlarıyla çalıştığınıza göre muhtemelen bir uzay uzmanısınız. Kesinlikle uzay yakıtı konusunda uzmansınız, uzaya uçmak için iyi bir alkonot olmanız gerekiyor. İşte buradayım, aptal, 40 yaşındayım - ama zekam yok, daha fazla iletişim kurmam gerekiyor - birçok yeni şey öğrenebilirsin. Peki Lunyanlar ve Lunyankalar kimlerdir?
Marinka, uzay pilotlarıyla çalıştığınıza göre muhtemelen bir uzay uzmanısınız. Kesinlikle uzay yakıtı konusunda uzmansınız, uzaya uçmak için iyi bir alkonot olmanız gerekiyor. İşte buradayım, aptal, 40 yaşındayım - ama zekam yok, daha fazla iletişim kurmam gerekiyor - birçok yeni şey öğrenebilirsin. Peki Lunyanlar ve Lunyankalar kimlerdir?
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Onları Ay ve Mars’tan Dünya’ya geri döndürüyorum)))G.e.org.ii: ↑19 Feb 2023, 17:29 Sibiryak89 Peki, sizin Mars’ınızda hayat olmayabilir, her türlü zıplayan ve kan emen canlının nasıl ürediğini, orada seks yerine ne olduğunu bilmiyorum.
Marinka, uzay pilotlarıyla çalıştığınıza göre muhtemelen bir uzay uzmanısınız. Kesinlikle uzay yakıtı konusunda uzmansınız, uzaya uçmak için iyi bir alkonot olmanız gerekiyor. İşte buradayım, aptal, 40 yaşındayım - ama zekam yok, daha fazla iletişim kurmam gerekiyor - birçok yeni şey öğrenebilirsin. Peki Lunyanlar ve Lunyankalar kim o halde?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Nikk, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post