Eşinizin sevgilileriyle iletişim.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Eşinizin sevgilileriyle iletişim.
Eşim seks partnerini kendisi seçiyor ama kiminle yattığını benden saklamıyor. Arkadaşlarıma bile verdi. Ondan sonra eşim bana ne olduğunu, nasıl olduğunu anlatmasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi benimle iletişim kuruyorlar. Buna karşı hiçbir şeyim yok, eşimin başkalarıyla dalga geçmesi hoşuma gidiyor ama arkadaşlarımın davranışları kafamı karıştırıyor, bana hiçbir şey söylemediler bunun sahtekârlık olduğunu düşünüyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Eşimin sevgilileriyle iletişim.
Bu durumun sizin için normal olduğunun farkında olmayabilirler. Bu yüzden hiçbir şey söylemiyorlar.Karım seks için partnerini kendi seçiyor ama kiminle yattığını benden saklamıyor. Arkadaşlarıma bile verdi. Ondan sonra eşim bana ne olduğunu, nasıl olduğunu anlatmasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi benimle iletişim kuruyorlar. Buna karşı hiçbir şeyim yok, karımın başkalarını sikmesi hoşuma gidiyor ama arkadaşlarımın davranışları kafamı karıştırıyor, bana hiçbir zaman bunun sahtekârlık olduğunu düşünüyorum.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
En azından teşekkür edip övebilirler)))Womanslave: ↑15 Sep 2023, 10:28 Bu durumun sizin için normal olduğunun farkında olmayabilirler. Bu yüzden hiçbir şey söylemiyorlar.
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
bunlar arkadaş değilWomanslave: ↑15 Sep 2023, 10:28 Bu durumun sizin için normal olduğunun farkında olmayabilirler. Bu yüzden hiçbir şey söylemiyorlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
- Registered for: 2 years 9 months
iş arkadaşlarım da beni işyerinde becerdi ve kendisi bana bunu anlatana kadar kimse bir şey söylemediKarım seks için partnerini kendi seçiyor ama kiminle yattığını benden saklamıyor. Arkadaşlarıma bile verdi. Ondan sonra eşim bana ne olduğunu, nasıl olduğunu anlatmasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi benimle iletişim kuruyorlar. Buna karşı hiçbir şeyim yok, karımın başkalarını sikmesi hoşuma gidiyor ama arkadaşlarımın davranışları kafamı karıştırıyor, bana hiçbir zaman bunun sahtekârlık olduğunu düşünüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Sürtünmeler
1 dakika 15 saniye sonra gönderildi: n
belki. Sanki arkadaşları onları becermiyor ama kahrolası karısının onlara ne teklif ettiğini hemen onlara anlatıyormuş gibi. Ancak bu tür borçlar azdır.
1 dakika 15 saniye sonra gönderildi: n
Ne için teşekkür etmeliyim? Karınız onlara ne verdi? Ona bunu söylemiş olabilirler.En azından teşekkür edebilirler, övgüler olsun)))Womanslave: ↑15 Sep 2023, 10:28 Bu durumun sizin için normal olduğunun farkında olmayabilirler. Bu yüzden hiçbir şey söylemiyorlar.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Bu farklı bir konu))) Ama evet, çay ve tatlı olmadan hiç sıkılmadım )))
-
- Sürtünmeler
ah pekala, birlikte olduğu tek bir kişiyi tanıyorum Artık karım bir yandan eğleniyor - bu onun meslektaşı. Ama onunla hiç iletişim kurmuyoruz. Ve onu sadece uzaktan tanıyorum. Bir tane daha var, kalıcı. Lav konusunda iyi olduğu dışında bu konuda neredeyse hiçbir şey söylemiyor. Prensip olarak bu bana uyuyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 7 months
Eşimle 2016’dan beri seks kadını konusunu araştırıyoruz, farklı erkekleri vardı, sadece iki yakın arkadaşıyla yattı ve uzun süredir birinden hoşlanıyordu, karar veremedim mesela Bir arkadaşıma ihanet edemem.))))
O hâlâ benim bildiğimi bilmiyor)))
O hâlâ benim bildiğimi bilmiyor)))
- These users thanked the author Max.Seibel for the post (total 2):
- Tolkala, çoban
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
Seks karısı ile aldatılan erkek arasındaki çizginin nerede olduğu her zaman ilginç olmuştur.
1 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
peki , peki bu neden adaletsiz! Eğer karınızın kiminle yattığı umurunda değilse arkadaşlarınız neden endişelensin ki? Karını siktiler, belki birlikte sana enayi gibi güldüler, hepsi bu.
1 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
peki , peki bu neden adaletsiz! Eğer karınızın kiminle yattığı umurunda değilse arkadaşlarınız neden endişelensin ki? Karını siktiler, belki birlikte sana enayi gibi güldüler, hepsi bu.
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 3 years 1 month
Bir zamanlar eşimle benim bilgim dahilinde başkalarına verdiklerini saklıyorduk. Sonra hiçbiri hiçbir şeyin ağzından kaçmasına izin vermedi, görünüşe göre onu gerçekten daha fazla becermek istiyorlardı ve bunu bir sır olarak sakladılar. Ve sonrasında eğilimlerimizi seçtiklerimizden saklamadık ve bu, bu oyuna daha da renk katıyor. Bu, ilişkiyi hiçbir şekilde etkilemedi, en azından açıkça etkilemedi.
- These users thanked the author çoban for the post:
- SergSergSerg
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Biraz heyecan kattığı kesin. özellikle bir arkadaşıma karımı sürekli işten eve bıraktığı için teşekkür ettiğimde, normal bir yoldan gitmek zorunda olmasına rağmen, aynı zamanda arabada ağzıyla ona sık sık zevk verdiğini de biliyorum.schäfer: ↑18 Sep 2023, 10:54 Bir zamanlar eşimle birlikte başkalarına verdiklerini benim bilgim dahilinde saklıyorduk. Sonra hiçbiri hiçbir şeyin ağzından kaçmasına izin vermedi, görünüşe göre onu gerçekten daha fazla becermek istiyorlardı ve bunu bir sır olarak sakladılar. Ve sonrasında eğilimlerimizi seçtiklerimizden saklamadık ve bu, bu oyuna daha da renk katıyor. Bu, ilişkiyi hiçbir şekilde etkilemedi, en azından açıkça.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 4 months
Bir arkadaşımın karısıyla asla yatmam.. Bu artık arkadaşlık değildir.. Kendisi istemedikçe. Ve sonra 100 kere düşünürdüm.
"Birdenbire bir arkadaş ortaya çıkarsa.. Ve ne arkadaş ne de düşman, ama öyle..." genel olarak arkadaşlarınız değersizdir.
"Birdenbire bir arkadaş ortaya çıkarsa.. Ve ne arkadaş ne de düşman, ama öyle..." genel olarak arkadaşlarınız değersizdir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
ah pekala, sen sadece bir aptalsın ve en son bir aptalın gözleri...
-
- En güçlü orgazm!
Cunilingus, Yani hapisteydi, bak işiyor ))))))
5 saniye sonra gönderildi:
Kunilingus, Yani hapisteydi, bakın işeyecek))))))
5 saniye sonra gönderildi:
Kunilingus, Yani hapisteydi, bakın işeyecek))))))
-
- heyecanlanıyorum
Alexssss, o zaman her şey açık, hem kendisi hem de arkadaşları eş .
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
Başkalarıyla birlikte olmakla ilgileniyor mu? Onu sikiyor musun?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
Güç geri kazanılabilir. İstemiyor musun?
Bak... Bu konuda onunla pek yakın değilsin ?Bunun ilginç olduğunu düşünüyorum. Hayır, sikişmiyorum, uzun zamandır gitmiyorum
Güç geri kazanılabilir. İstemiyor musun?
-
- heyecanlanıyorum
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
İstemiyorum, beni kıçımdan siktiklerinde ereksiyon olmadan boşalıyorum. Orgazm ereksiyondan çok daha güçlüdür. Bazen eşim de bana sarılıyor.
-
- En güçlü orgazm!
Ben de öyle düşünmüştüm.İstemiyorum, beni kıçımdan siktiklerinde ereksiyon olmadan boşalıyorum. Orgazm ereksiyondan çok daha güçlüdür. Bazen eşim bana sarılıyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 2 years 11 months
ah pekala, benimki onu komşuma veriyor ama farkında olduğumu bilmiyor. Onunla hiçbir şey olmamış gibi iletişim kuruyoruz
3 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
peki , benimki komşuya veriyor ama o benim bildiğimi bilmiyor, sanki hiçbir şey olmamış gibi onunla iletişim kuruyoruz.
3 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
peki , benimki komşuya veriyor ama o benim bildiğimi bilmiyor, sanki hiçbir şey olmamış gibi onunla iletişim kuruyoruz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Ben de aynı hikayeye sahibim, artı veya eksi. Elbette arkadaşlarımla değil ama aynı anda birçok tanıdıkla yattım. Ve şimdi uyuyor. Ama kimse bunu göstermiyor, şehir küçük, neden ekstra sorunlara ihtiyaç olsun ki
Eh, benim bildiğimi bilmiyorlar)))
Eh, benim bildiğimi bilmiyorlar)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years
Vay canına, ne alçaklar)))))) Önce kendinizi onların yerine koyun. Arkadaşının karısını sikip bunun hakkında çığlık atarak kaçacak mısın? Kendi aralarındaki arkadaşlar onun herkesi becerdiğini bilmiyor olabilirKarım seks için partnerini kendi seçiyor ama kiminle yattığını benden saklamıyor. Arkadaşlarıma bile verdi. Ondan sonra eşim bana ne olduğunu, nasıl olduğunu anlatmasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi benimle iletişim kuruyorlar. Buna karşı hiçbir şeyim yok, karımın başkalarını sikmesi hoşuma gidiyor ama arkadaşlarımın davranışları kafamı karıştırıyor, bana hiçbir zaman bunun sahtekârlık olduğunu düşünüyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Registered for: 3 years 2 months
Eşimin sevgilileriyle de iletişim kurmuyorum, sadece farklı şirketlerdeyiz ve kesişmiyoruz)
- These users thanked the author misafirler for the post:
- çoban
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Ama bazen mecbur kalıyorum) şehir küçük, iş yerinde karşılaşmam gerekiyor, birkaç kişi genellikle iyi arkadaştır, gruplar halinde birlikte dışarı çıkarlardı. Ve o bizim ilk düzenli müşterimiz, iş yerinde sık sık yollarımız kesişiyor ve onun varlığında) bunu göstermiyor ve genel olarak ciddi bir insan ve şimdiden yaşlanıyor. ilk oral seksi ona yaptı)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 2 years 10 months
Şahsen benzer bir şeyle karşılaştım. Arkadaşımın arkadaşı yanıma geldi. Reddetti ve oldukça kaba bir şekilde.
Bu benim güvendiğim bir insana ihanettir, o da bana güvenir.
Ordudan sonra gerçekten hoşlandığım bir kız çıktı karşıma. Sadece bir kuleydi ama! Kocası geldiğinde selamlaşma işareti olarak el sıkıştık. Arkadaşım olmamasına rağmen el sıkışmayı atlatamadı.
Nadya’yı da reddetti...
Şimdi, eğer benim kocası biliyordu, o zaman evet... erkek arkadaşlarıyla mzhm ya da tamamen onunla.. evet, onu bağlardım
Benim durumumda benimki arkadaşımla yatıyor. Ama ondan önce üçümüz bu konuyu tartıştık.
Arkadaş, sana güvenen ve güven bekleyen kişidir. Birbirinizin arkasında olmanız gerekiyor.
Ve eğer bildiğini bilmeden onu becerirsen, bu sana ihanettir. Güveninize. Aslında sen onun gözünde boynuzlusun, o ise bir hain.
Toplam. Bu bir arkadaş değil. Şapkamı kardeşimle takas ettim.
6 dakika 38 saniye sonra gönderildi: Nadya, eğer bunu görüyorsan... şu anda bile şapkam senin sesin ve vücudunun hatıralarından tütüyor. Ve yüzü mmmm... mükemmel.
Aptallığı bağışlayın. Ama ilkeler daha önemli.
Kocanızın aldırış etmediğini söyleyebilirim...yalan söylesem bile...Seni her vardiyada döverdim. Mutluluktan yırtıp ağladı.
Bu benim güvendiğim bir insana ihanettir, o da bana güvenir.
Ordudan sonra gerçekten hoşlandığım bir kız çıktı karşıma. Sadece bir kuleydi ama! Kocası geldiğinde selamlaşma işareti olarak el sıkıştık. Arkadaşım olmamasına rağmen el sıkışmayı atlatamadı.
Nadya’yı da reddetti...
Şimdi, eğer benim kocası biliyordu, o zaman evet... erkek arkadaşlarıyla mzhm ya da tamamen onunla.. evet, onu bağlardım
Benim durumumda benimki arkadaşımla yatıyor. Ama ondan önce üçümüz bu konuyu tartıştık.
Arkadaş, sana güvenen ve güven bekleyen kişidir. Birbirinizin arkasında olmanız gerekiyor.
Ve eğer bildiğini bilmeden onu becerirsen, bu sana ihanettir. Güveninize. Aslında sen onun gözünde boynuzlusun, o ise bir hain.
Toplam. Bu bir arkadaş değil. Şapkamı kardeşimle takas ettim.
6 dakika 38 saniye sonra gönderildi: Nadya, eğer bunu görüyorsan... şu anda bile şapkam senin sesin ve vücudunun hatıralarından tütüyor. Ve yüzü mmmm... mükemmel.
Aptallığı bağışlayın. Ama ilkeler daha önemli.
Kocanızın aldırış etmediğini söyleyebilirim...yalan söylesem bile...Seni her vardiyada döverdim. Mutluluktan yırtıp ağladı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
iş arkadaşlarım da beni becerdiler ve seviştikten sonra beni eve götürdüler ve kendi kendime konuştular, hiçbir şey bilmiyormuş gibi davrandım, karım bana her şeyi detaylı olarak anlatmasına rağmen, bana yakıştı, muhtemelen erkeklerin de başına geldi ve onları eve getirdim ve onlara bugün evde olmadığımı söyledim ve diğer odadan onun nasıl sikildiğini gözetledim
-
- heyecanlanıyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Benim için karımın sevgilileriyle iletişim kurmak neredeyse seksin kendisi kadar heyecan verici.
Karıma olan sevgileri ve onun arzusu, benim karıma ve onun arzusuna olan sevgimi alışılmadık şekilde güçlendiriyor.
- Eşinizi çok seviyorum.
- Karın için deli oluyorum!
- Tanrım, karınızın cildi o kadar pürüzsüz, o kadar ipeksi ki!...
- Gerçekten üzerine boşalmak istiyorum karınızın yüzü ağzı.
- İzin verin, karınızın kıçından çıkmasını gerçekten istiyorum.
- Karınızın benim çocuğumu doğurmasını gerçekten istiyorum...
Ve böylece evet, sonsuza dek.
Karıma olan sevgileri ve onun arzusu, benim karıma ve onun arzusuna olan sevgimi alışılmadık şekilde güçlendiriyor.
- Eşinizi çok seviyorum.
- Karın için deli oluyorum!
- Tanrım, karınızın cildi o kadar pürüzsüz, o kadar ipeksi ki!...
- Gerçekten üzerine boşalmak istiyorum karınızın yüzü ağzı.
- İzin verin, karınızın kıçından çıkmasını gerçekten istiyorum.
- Karınızın benim çocuğumu doğurmasını gerçekten istiyorum...
Ve böylece evet, sonsuza dek.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year 7 months
Herkese selamlar.
Daha önce eşimin sevgilisi olduğunu nasıl öğrendiğimi yazmıştım. Başka bir şehirde yaşıyorlardı ve ailesi, karısının ebeveynleriyle arkadaştı. Sık sık iş için şehrimize geliyor. Genellikle kayınvalidem ve kayınpederimin yanında kalıyor ama bazen de bizimle kalıyor. Yani karısı onunla birlikte kameraya yakalandı... Konuşmalarına bakılırsa, onu uzun süredir kırbaçlıyordu. Bundan şüphelenmedim bile. Kendisiyle sürekli çeşitli konularda konuştuk, birlikte hamama gittik. Bir karısı var ve metresleriyle övünüyor. Seks yapmayı ne kadar sevdiğini ve karısı Marinka’nın onun maceralarına karşı olmadığını... Mesela penisi çok büyük ve çok fazla cinsel enerji var. Kısacası onu sikiyor. Lanet olsun, adam zaten 40’ın üzerinde... Karımın da metresleri listesinde olduğunu bilmiyordum.
Daha önce eşimin sevgilisi olduğunu nasıl öğrendiğimi yazmıştım. Başka bir şehirde yaşıyorlardı ve ailesi, karısının ebeveynleriyle arkadaştı. Sık sık iş için şehrimize geliyor. Genellikle kayınvalidem ve kayınpederimin yanında kalıyor ama bazen de bizimle kalıyor. Yani karısı onunla birlikte kameraya yakalandı... Konuşmalarına bakılırsa, onu uzun süredir kırbaçlıyordu. Bundan şüphelenmedim bile. Kendisiyle sürekli çeşitli konularda konuştuk, birlikte hamama gittik. Bir karısı var ve metresleriyle övünüyor. Seks yapmayı ne kadar sevdiğini ve karısı Marinka’nın onun maceralarına karşı olmadığını... Mesela penisi çok büyük ve çok fazla cinsel enerji var. Kısacası onu sikiyor. Lanet olsun, adam zaten 40’ın üzerinde... Karımın da metresleri listesinde olduğunu bilmiyordum.
- These users thanked the author Omut46 for the post (total 2):
- çoban, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
En iyi seçenek bir grup şirketidir! Kimse bir şey saklamıyor. Her şey apaçık ortada. İsterseniz birlikte sikişin.
İsterseniz ayrı ayrı sikişin. Seçim çok büyük! Ve kırgınlık yok - herkes birlikte yürüyor! :şampuan:
İsterseniz ayrı ayrı sikişin. Seçim çok büyük! Ve kırgınlık yok - herkes birlikte yürüyor! :şampuan:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
20 saat 56 saniye sonra gönderildi:
bunlar gerçek arkadaşlar. Size karınızı siktiklerini söylemiyorlar çünkü sizi çok seviyorlar, saygı duyuyorlar ve önemsiz şeylerden dolayı üzülmenizi istemiyorlar.Karım seks için partnerini kendi seçiyor ama kiminle yattığını benden saklamıyor. Arkadaşlarıma bile verdi. Ondan sonra eşim bana ne olduğunu, nasıl olduğunu anlatmasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi benimle iletişim kuruyorlar. Buna karşı hiçbir şeyim yok, karımın başkalarını sikmesi hoşuma gidiyor ama arkadaşlarımın davranışları kafamı karıştırıyor, bana hiçbir zaman bunun sahtekârlık olduğunu düşünüyorum.
20 saat 56 saniye sonra gönderildi:
Karılarını siksen arkadaşlarına söyler miydin?peki: ↑ Karım seks için partnerini kendi seçiyor, ama bunu benden saklamıyor Kiminle yattın? Arkadaşlarıma bile verdi. Ondan sonra eşim bana ne olduğunu, nasıl olduğunu anlatmasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi benimle iletişim kuruyorlar. Buna karşı hiçbir şeyim yok, karımın başkalarını sikmesi hoşuma gidiyor ama arkadaşlarımın davranışları kafamı karıştırıyor, bana hiçbir zaman bunun sahtekârlık olduğunu düşünüyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 542 Views
-
Last post by Dgonio2022
-
- 15 Replies