Rahatsızlıklar
-
Автор темыGİYMEK
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Rahatsızlıklar
Hemen sizi bilgilendirmek istiyorum. Heteroseksüel grup seks hakkında ne güzel bir soru! Erkekler, diğer erkeklerin belirli pozisyonlarda ereksiyonunuzu ve anüsünüzü görmesinden utanıyor veya aşağılanıyor mu? Bir kadınla ilişki, orgazm ve boşalma sırasında duygularınız neler?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Girişim
Boğa gibi mırıldanıp titriyorum. Eşim bazen daha alçak sesle konuşuyor, yoksa biz de konuşuruz. Komşuları uyandırın. Yaşlandıkça daha fırtınalı boşalmaya başladım.)DON: ↑12 Sep 2023, 12:53 Sizi hemen bilgilendirmek istiyorum. Heteroseksüel grup seks hakkında ne güzel bir soru! Erkekler, diğer erkeklerin belirli pozisyonlarda ereksiyonunuzu ve anüsünüzü görmesinden utanıyor veya aşağılanıyor mu? Bir kadınla ilişki sırasında, orgazm ve boşalma sırasında neler hissedersiniz?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Aynı zamanda her şeyi sallıyor, salyaları akıyor ve hırlıyor.
Bazen nefes almamı engelliyor.
Ve kadınların benim sert halimi görmesi hoşuma gidiyor.
Bazen nefes almamı engelliyor.
Ve kadınların benim sert halimi görmesi hoşuma gidiyor.
-
Автор темыGİYMEK
- Sürtünmeler
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 2 years 1 month
Yine, çevrenizi erkeklerle çevreleseydiniz, o zaman utangaç olmak ne kadar tuhaf olurdu.
Ve erkekler seks sırasında etrafımızı sarmıyor. Yanlış bir şey mi yapıyoruz?

Yine, çevrenizi erkeklerle çevreleseydiniz, o zaman utangaç olmak ne kadar tuhaf olurdu.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 3):
- Fargal94, İle, Alice
-
Автор темыGİYMEK
- Sürtünmeler
Mantıklı!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
Bu konuda hiçbir şey beni rahatsız etmeyecek. Hiçbirinin görüşü diğerinin göreceği şey değildir. İşyerindeki hamamda o kadar çok insan gördüm ki, o kadar çok insan beni gördü)))
-
Автор темыGİYMEK
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
Bir zamanlar evli bir çiftin önünde seks yaptım. Hiçbir şey beni rahatsız etmedi; tamamen kadınımla meşguldüm.DON: ↑12 Sep 2023, 12:53 Sizi hemen bilgilendirmek istiyorum. Heteroseksüel grup seks hakkında ne güzel bir soru! Erkekler, diğer erkeklerin belirli pozisyonlarda ereksiyonunuzu ve anüsünüzü görmesinden utanıyor veya aşağılanıyor mu? Bir kadınla ilişki sırasında, orgazm ve boşalma sırasında neler hissedersiniz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
-
Автор темыGİYMEK
- Sürtünmeler
Yani hamamın ve işin bununla ne alakası var....
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 11 months
Bir keresinde kızları bir arkadaşıyla birlikte aldılar... Odadaki yataklar birbirinden birer metre uzaktaydı. Bütün gece yatakları değiştirmişlerdi... Arkadaşımın olması beni rahatsız etmedi. penisi havada koşuyordu ve ben de umurumda değildi..
-
Автор темыGİYMEK
- Sürtünmeler
Çift izliyor muydu?Serg_A: ↑12 Sep 2023, 13:33Bir zamanlar evli bir çiftin önünde seks yaptım. Hiçbir şey beni rahatsız etmedi, tamamen kadınımla meşguldüm.Sizi hemen bilgilendirmek istiyorum. Heteroseksüel grup seks hakkında ne güzel bir soru! Erkekler, diğer erkeklerin belirli pozisyonlarda ereksiyonunuzu ve anüsünüzü görmesinden utanıyor veya aşağılanıyor mu? Bir kadınla ilişki sırasında, orgazm ve boşalma sırasında neler hissedersiniz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Bu neden utanç verici olsun ki???DON: ↑12 Sep 2023, 12:53 Sizi hemen bilgilendirmek istiyorum. Heteroseksüel grup seks hakkında ne güzel bir soru! Erkekler, diğer erkeklerin belirli pozisyonlarda ereksiyonunuzu ve anüsünüzü görmesinden utanıyor veya aşağılanıyor mu? Bir kadınla ilişki sırasında hissettiğiniz duygular, orgazm ve boşalma?
-
Автор темыGİYMEK
- Sürtünmeler
Çünkü bir erkekle bir kadın arasındaki ilişki samimidir....Rasrom: ↑12 Sep 2023, 13:47Bu neden utanç verici olsun ki???Sizi hemen bilgilendirmek istiyorum. Heteroseksüel grup seks hakkında ne güzel bir soru! Erkekler, diğer erkeklerin belirli pozisyonlarda ereksiyonunuzu ve anüsünüzü görmesinden utanıyor veya aşağılanıyor mu? Bir kadınla ilişki sırasında hissettiğiniz duygular, orgazm ve boşalma?
-
- Orgazm!
O halde neden erkekleri ortalıkta durmaya davet edesiniz ki? Anüsüne de baktılar, Allah affetsinDON: ↑12 Sep 2023, 13:55Çünkü bir erkekle bir kadın arasındaki ilişki samimidir....Rasrom: ↑12 Sep 2023, 13:47Bu neden utanç verici olsun ki???DON: ↑12 Sep 2023, 12:53 Sizi hemen bilgilendirmek istiyorum. Heteroseksüel grup seks hakkında ne güzel bir soru! Erkekler, diğer erkeklerin belirli pozisyonlarda ereksiyonunuzu ve anüsünüzü görmesinden utanıyor veya aşağılanıyor mu? Bir kadınla ilişki sırasında hissettiğiniz duygular, orgazm ve boşalma?

-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
Benimkinin gözümün önünde sikilmesi hoşuma gidiyor. Şu anda onu öpmeyi ve sonra bitmiş amını yalamayı seviyorum.
-
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Birçok kişi öyle olmasa bile çok heyecanlıdır samimi.DON: ↑12 Sep 2023, 13:55Çünkü bir erkekle bir kadın arasındaki ilişki samimidir....Rasrom: ↑12 Sep 2023, 13:47Bu neden utanç verici olsun ki???DON: ↑12 Sep 2023, 12:53 Sizi hemen bilgilendirmek istiyorum. Heteroseksüel grup seks hakkında ne güzel bir soru! Erkekler, diğer erkeklerin belirli pozisyonlarda ereksiyonunuzu ve anüsünüzü görmesinden utanıyor veya aşağılanıyor mu? Bir kadınla ilişki sırasında hissettiğiniz duygular, orgazm ve boşalma?
-
Автор темыGİYMEK
- Sürtünmeler