Evlilik öncesi bekaret
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Cevap: Evlenmeden önce bekaret
Hatta Orta Çağ’dan kalma arkaik saçmalıklara benziyor ve benziyor!
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- Alice, Alexsss
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Günümüzde anal bekaret en fazla hala mevcut, ancak muhtemelen orada artık mevcut değil!))))
-
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
Ve Ortodoks yetiştirilme tarzı seksi yasaklamaz, zira kutsal yazı - "erkek bir kadınla yaşamalı"
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
Ben bunu yapabilirim Anlamıyorum. Neden insanlar hayatın aptallığını meşrulaştırmak için sürekli dine yöneliyor? Bir Ortodoksluk taraftarı, 18. yüzyıla ait yosunlu kavramlarıyla cinsel bir foruma gelir ve bilinmeyen ve ne zaman olduğu bilinmeyen biri tarafından yazılan kutsal yazılardan alıntılar yapmaya başlar. Yalnızca bir buçuk milyar Çinlinin olmadığı bir dönemde yazılan kitaplardan bahsettiğinizi nasıl düşüneceğinizi kendiniz bilmiyorsunuz. Her dogmanın bir zamanı vardır. Cinsel yaşamınızda rahiplerin belirlediği standartlara göre yönlendirilmenizin neden gerekli olduğunu açıklayın?
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
- Juravl, RedFox, Aion2012Ölü
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Bence vücudunu nasıl yöneteceğine karar vermek herkesin elinde. Benim düşünceme göre, bekaret hakkında konuşmak şu soruyu sormakla aynı şey: güzel görünmek için spor salonuna gitmek, doğru beslenmek ve vücuda enerji vermek gerekli mi?
Yine, sadece şunu sormanız gerekiyor: Kendinize şu soruyu sorun: Bu bekarete kimin ihtiyacı var? Kızın kendisi için pek de zor değil. Gelecekteki kocanın olduğu ortaya çıktı. Neden buna ihtiyacı var?
Aslında buna kendisi için değil, akrabaları, özellikle de ebeveynleri için ihtiyacı var.
Çünkü bekaret bir bakıma, kızın güvenli bir şekilde hamile kalacağına ve sağlıklı bir bebek doğuracağına dair neredeyse yüzde yüz garanti. Yani daha önce kürtaj yapmamış olması, herhangi bir agresif doğum kontrol ilacıyla kendini zehirlememiş olması. Kürtaj sonrasında hiçbir zaman en ağır tasfiyelere maruz kalmamıştı.
Kızın ebeveynleri tam da bu nedenle onun deyim yerindeyse masumiyetini korumaya çalışıyor. Artık onu saklamanın hiçbir nedeni yok. Ancak kız masumiyetini koruyarak duygusallığından ödün verme riskini alır. Evlendiğinde tek partneri olur. Ve çoğu zaman olduğu gibi, böyle bir çiftin kadını bir şekilde, normalde uyarılacağı, neredeyse yüzde yüz orgazm olacağı ve neredeyse her partnerden seksten tatmin alacağı bir duruma bir şekilde ısıtma şansı çok azdır. . Olması gerektiği gibi. Belki de potansiyel ortağın iğrenmeye veya bir tür reddedilmeye neden olması istisnası dışında. Mesela diğer kadınlar bana siyah bir erkekle yatamayacaklarını söylediler. Ve bazı insanlar, mesela Asyalılarla seksi hiç görmüyor.
Bazı ailelerde erkekler bunu umursamıyor ve eşlerini umursamıyor. . Orgazm olsun ya da olmasın. Mesela, oh pekala - her şey yolunda görünüyor. Birisi durumu bir şekilde iyileştirmeye çalışıyor - üçüncüyü arıyor, bir tür çeşitlilik bulmaya çalışıyor. Bu forumun kendisi de bunun kanıtı - insanların bir arkadaşımla benim zaman zaman karısına becerdiğimi söylediği birçok hikaye var.
Biri onun deli olduğunu söyleyecek, ancak benzer sorunları olan biri sadece bu insanlar için mutlu olacak.
Yine, sadece şunu sormanız gerekiyor: Kendinize şu soruyu sorun: Bu bekarete kimin ihtiyacı var? Kızın kendisi için pek de zor değil. Gelecekteki kocanın olduğu ortaya çıktı. Neden buna ihtiyacı var?
Aslında buna kendisi için değil, akrabaları, özellikle de ebeveynleri için ihtiyacı var.
Çünkü bekaret bir bakıma, kızın güvenli bir şekilde hamile kalacağına ve sağlıklı bir bebek doğuracağına dair neredeyse yüzde yüz garanti. Yani daha önce kürtaj yapmamış olması, herhangi bir agresif doğum kontrol ilacıyla kendini zehirlememiş olması. Kürtaj sonrasında hiçbir zaman en ağır tasfiyelere maruz kalmamıştı.
Kızın ebeveynleri tam da bu nedenle onun deyim yerindeyse masumiyetini korumaya çalışıyor. Artık onu saklamanın hiçbir nedeni yok. Ancak kız masumiyetini koruyarak duygusallığından ödün verme riskini alır. Evlendiğinde tek partneri olur. Ve çoğu zaman olduğu gibi, böyle bir çiftin kadını bir şekilde, normalde uyarılacağı, neredeyse yüzde yüz orgazm olacağı ve neredeyse her partnerden seksten tatmin alacağı bir duruma bir şekilde ısıtma şansı çok azdır. . Olması gerektiği gibi. Belki de potansiyel ortağın iğrenmeye veya bir tür reddedilmeye neden olması istisnası dışında. Mesela diğer kadınlar bana siyah bir erkekle yatamayacaklarını söylediler. Ve bazı insanlar, mesela Asyalılarla seksi hiç görmüyor.
Bazı ailelerde erkekler bunu umursamıyor ve eşlerini umursamıyor. . Orgazm olsun ya da olmasın. Mesela, oh pekala - her şey yolunda görünüyor. Birisi durumu bir şekilde iyileştirmeye çalışıyor - üçüncüyü arıyor, bir tür çeşitlilik bulmaya çalışıyor. Bu forumun kendisi de bunun kanıtı - insanların bir arkadaşımla benim zaman zaman karısına becerdiğimi söylediği birçok hikaye var.
Biri onun deli olduğunu söyleyecek, ancak benzer sorunları olan biri sadece bu insanlar için mutlu olacak.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- RedFox, Aion2012Ölü
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 1 year 10 months
Okumadım önceki saçmalık, kusura bakmayın.
Sonra tanıştığınız kişi: peki ya erkekler? Unut gitsin! Ayrıca daha önce seks hakkında bir şeyler öğrenme hakkımız da var....

Okumadım önceki saçmalık, kusura bakmayın.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Birinin yanlış yöne işaret eden bir adama ihtiyacı var. kadının okuma yazma bilen tecrübeli bir erkeğe ihtiyacı var
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
uran,
Kadınların kimseye hiçbir borcu yoktur.
Birisi veya bir şey aksini söylerse cehenneme gitsinler!
Nasıl olduğunu anlamıyorum bizim zamanımızda bu tür görüşler var olmaya devam ediyor???
Çocukluğumdan beri beyin yıkama, daha az değil.
Senin için sadece üzülüyorum.
Ama öte yandan, Tanrı yok anal sikişi yasakladı, yani her şey yolunda.
2 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Alexssss,
Kadınlar bir nesne değildir! Ticaret veya diğer insanların beklentileri.
Kadınların kimseye hiçbir borcu yoktur.
Birisi veya bir şey aksini söylerse cehenneme gitsinler!
Nasıl olduğunu anlamıyorum bizim zamanımızda bu tür görüşler var olmaya devam ediyor???
Çocukluğumdan beri beyin yıkama, daha az değil.
Senin için sadece üzülüyorum.
Ama öte yandan, Tanrı yok anal sikişi yasakladı, yani her şey yolunda.
2 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Alexssss,
Yani eğer tecrübesi yoksa o zaman böyle adamlar nereden gelecek? Tek seçenek aile içindedir; anneleri veya kız kardeşleri becermek.Birinin bilinmeyen bir yönü işaret eden bir erkeğe ihtiyacı olması acı verir, bir kadının yetkin, deneyimli bir erkeğe ihtiyacı vardır
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Yurik
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
Zorunluydu. 25 yaşıma kadar bir ilişkiye başlayamadım ve birlikte olacağım kimse yoktu. Daha sonra deneyimli, yaşlı bir kadınla tanıştım ama o, ancak pasaportuma damga vurduktan sonra bekaretimi almayı kabul etti.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Önemli olan kişinin normal olmasıdır. Bekarete hiç dikkat etmedim. Hem birinci hem de ikinci eşim bekaretleriyle bana vurdu. İlkinden ayrılmalarının nedeni bu değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 66 Replies
- 1673 Views
-
Last post by Nacker
-
- 39 Replies