Anon, bir kız arkadaşım vardı ve ona sürekli anal seksten hoşlanmadığını ima ediyordum...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anon, bir kız arkadaşım vardı ve ona sürekli anal seksten hoşlanmadığını ima ediyordum...
Anon, bir kız arkadaşım vardı ve ona sürekli anal konusunda imalarda bulundum, o bu konuyla ilgilenmediğini söyledi. Bir gün en azından oraya parmağımı sokmaya karar verdim. Sonra sidik @ Dude, beni o kadar sert sikti ki yara izi bıraktı, bana arkadan itişli sürtük dedi, defolup gitmemi söyledi ve ona bir daha yaklaşmamasını söyleyerek gitti. O zamandan beri birbirimizi görmedik ve anal yapma arzumuz tamamen ortadan kalktı.
-
Yanıt: Anon, bir kız arkadaşım vardı ve ona sürekli anal seksten hoşlanmadığını ima ediyordum...
Sikini parmağına değil kıçına sokmalıydı.
-
Yanıt: Anon, bir kız arkadaşım vardı ve ona sürekli anal seksten hoşlanmadığını ima ediyordum...
Delik gelişmemişse sadece bir parmağa ihtiyaç vardı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Orientation: biseksüel
Bir zamanlar, tam tersine, o zamanki kız arkadaşımı hayatındaki ilk anal deneyimi yaşamaya ikna etmek için parmağımı kullanmıştım.
İlk başta o da bunu kıçına vermeyeceğini söylemişti. bunun doğru olmadığından ve genel olarak iğrenç olmasından korktuğunu. Ve duşta, ön sevişme sırasında parmağının ucunu onun kıçına soktu (tabii ki daha önce önden ısıtmıştı) - böylece kadın inlemeye ve kendini yavaşça aşağı itmeye başladı. O kadar yavaş ve dikkatli bir şekilde düzenli anal seks noktasına ulaştık ki.
Bu işte asıl önemli olan sabırdır))
İlk başta o da bunu kıçına vermeyeceğini söylemişti. bunun doğru olmadığından ve genel olarak iğrenç olmasından korktuğunu. Ve duşta, ön sevişme sırasında parmağının ucunu onun kıçına soktu (tabii ki daha önce önden ısıtmıştı) - böylece kadın inlemeye ve kendini yavaşça aşağı itmeye başladı. O kadar yavaş ve dikkatli bir şekilde düzenli anal seks noktasına ulaştık ki.
Bu işte asıl önemli olan sabırdır))
- These users thanked the author -demokrat- for the post (total 3):
- Nikk, Turbo94, Juravl
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Benimki zaten hazırlanmıştı, sabırlı olmam gerektiğini ve her şeyin yoluna gireceğini biliyordum. Bu yüzden reddetmiyor. Bir erkekle yattığı, seks yaptığı ve uyku zamanı gelmiş gibi göründüğü bir durum vardı ama ağzına yeterince vermedi, hiçbir şekilde almadı. Sonra anal seks sormaya başladı, sabah iş için ne yapayım, gecenin yarısı geçmişti, şimdiden tedirgin olmaya başlamıştım. Ondan önce ilk analımı yaşadım, acı vericiydi ve penisim o kadar büyük değildi. Zarar vermeyeceğini söylüyor. Saat neredeyse sabahın beşi, 9’da işe gitmek, ne yapmalı, anlaşmalısın, tamam, çok ihtiyacı olduğu için deneyeceğiz diye düşünüyor. Karnının üstüne uzandı ve adam onun kıçını okşadı ama üzerine tırmanmadı. Her şey ikna edicidir.
12 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
İşe gitmeye ne kadar istekliysem, uyumaya da o kadar istekliyim. Ve o, hadi, hadi diyorum, tamam, çok uzun sürmeyecek. Arkadan köpek gibi kalkıyor, başı sağlam, ağrıyor, merhamet istiyor, duymuyormuş gibi yapıyor, penisi içeri giriyor, acıdan ciyaklıyor, yan odadaki arkadaşı ciyaklamayla uyanıyor. Donuyor, onu sakinleştiriyor ve sikişmeye başlıyor, kadın artık dayanamıyor, durmak istiyor ama adam acımasızca sikişmeye devam ediyor. Bir arkadaş içeriye bakıyor ve bu resmi görüyor, fark ediyor. Sızlanmayı bırak diyor, tamamen sarhoş, dayanılması zor, kıçı iyice berbat durumda.
12 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
İşe gitmeye ne kadar istekliysem, uyumaya da o kadar istekliyim. Ve o, hadi, hadi diyorum, tamam, çok uzun sürmeyecek. Arkadan köpek gibi kalkıyor, başı sağlam, ağrıyor, merhamet istiyor, duymuyormuş gibi yapıyor, penisi içeri giriyor, acıdan ciyaklıyor, yan odadaki arkadaşı ciyaklamayla uyanıyor. Donuyor, onu sakinleştiriyor ve sikişmeye başlıyor, kadın artık dayanamıyor, durmak istiyor ama adam acımasızca sikişmeye devam ediyor. Bir arkadaş içeriye bakıyor ve bu resmi görüyor, fark ediyor. Sızlanmayı bırak diyor, tamamen sarhoş, dayanılması zor, kıçı iyice berbat durumda.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Benim de parmağa sert tepki veren biri vardı, yani bu 1000’de 1’lik bir durum. Bu tür insanlarla iletişim kurmamak daha iyi.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Birçok kadın için anal tabu, eşim de onlardan biri ama ben gerçekten seviyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Pekala beyler, genel olarak karınızı seksten uzaklaştıracaksınız!!! Kim bir penisi iter - belki de oldukça büyük bir tane! - gelişmemiş anal’a!!! En azından 0,33’lük bir şişe Pepsi’yi kıçınıza sokmaya çalışın! Sana aşık olacağım!!!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Anon, bir kız arkadaşım vardı ve ona sürekli anal seksten hoşlanmıyordum.
Pekala beyler, genel olarak karınızı seksten uzaklaştıracaksınız!!! Kim bir penisi iter - belki de oldukça büyük bir tane! - gelişmemiş anal’a
Kesinlikle doğru, ön sevişme ve hazırlık olmadan, ilk defa kızlar bundan hiç hoşlanmadı. Bu yalnızca deneyime dayalıdır ve bundan hoşlanan kızlar bunu hemen yapabilir
Kesinlikle doğru, ön sevişme ve hazırlık olmadan, ilk defa kızlar bundan hiç hoşlanmadı. Bu yalnızca deneyime dayalıdır ve bundan hoşlanan kızlar bunu hemen yapabilir
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 563 Views
-
Last post by Tolkala
-
- 15 Replies