En azından komik olduğunu tanıdığım bir adam var...

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 En azından komik olduğunu tanıdığım bir adam var...

Unread post by Guest »

En azından

Tanıdığım bir erkek arkadaşım var - komik Sakallı adamın küçük bir saunası var. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.

Yarım saatlik mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir et! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. Şu ruhu taşıyan absürd bir uzlaşma örneği: "Eğer randevuya çıkmak istemiyorsan, en azından seninle yatalım."
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: En azından komik olduğunu tanıdığım bir adam var...

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

Guest: 26 Nov 2019, 02:20 En azından

Bir erkek arkadaşım var biliyorum - neşeli, sakallı bir adam küçük bir sauna işletiyor. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.

Yarım saatlik bir mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. "Randevuya gitmek istemiyorsan, en azından seninle yatalım." ruhuna uygun saçma bir uzlaşma görünümü.
n Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Bir erkeğin hiç mizah anlayışı olmaması bir felakettir.
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Fargal94 »

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 02 Feb 2024, 12:34
En azından

Tanıdığım bir adam var; komik, sakallı, küçük bir sauna işleten bir adam. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.

Yarım saatlik bir mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. "Randevuya gitmek istemiyorsan, en azından seninle yatalım." ruhuna uygun saçma bir uzlaşma görünümü.
n Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Sorun şu ki, eğer bir erkeğin mizah anlayışı yoksa kesinlikle hiçbir şey yoktur.
vay be bu konuyu nereden buldun)
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Eustace
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

Fargal94: 02 Feb 2024, 12:41
Misafir: 26 Nov 2019, 02:20 En azından

Tanıdığım bir adam var; komik, sakallı, küçük bir sauna işleten bir adam. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.

n Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Sorun, bir erkeğin kesinlikle mizah anlayışının olmamasıdır.
vay be, bu konuyu nereden buldun)
Forumu tamamen terk ettim. Hatta utandım. Burada oturup okuyorum.
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Fargal94 »

Utanma, istersen yetişip aşabilirsin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”