En azından
Tanıdığım bir erkek arkadaşım var - komik Sakallı adamın küçük bir saunası var. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.
Yarım saatlik mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir et! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. Şu ruhu taşıyan absürd bir uzlaşma örneği: "Eğer randevuya çıkmak istemiyorsan, en azından seninle yatalım."
En azından komik olduğunu tanıdığım bir adam var...
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: En azından
komik olduğunu tanıdığım bir adam var...
n Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Bir erkeğin hiç mizah anlayışı olmaması bir felakettir.Guest: ↑26 Nov 2019, 02:20 En azından
Bir erkek arkadaşım var biliyorum - neşeli, sakallı bir adam küçük bir sauna işletiyor. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.
Yarım saatlik bir mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. "Randevuya gitmek istemiyorsan, en azından seninle yatalım." ruhuna uygun saçma bir uzlaşma görünümü.
- These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post:
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
vay be bu konuyu nereden buldun)᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑02 Feb 2024, 12:34n Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Sorun şu ki, eğer bir erkeğin mizah anlayışı yoksa kesinlikle hiçbir şey yoktur.En azından
Tanıdığım bir adam var; komik, sakallı, küçük bir sauna işleten bir adam. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.
Yarım saatlik bir mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. "Randevuya gitmek istemiyorsan, en azından seninle yatalım." ruhuna uygun saçma bir uzlaşma görünümü.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Forumu tamamen terk ettim. Hatta utandım. Burada oturup okuyorum.Fargal94: ↑02 Feb 2024, 12:41vay be, bu konuyu nereden buldun)n Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Sorun, bir erkeğin kesinlikle mizah anlayışının olmamasıdır.Misafir: ↑26 Nov 2019, 02:20 En azından
Tanıdığım bir adam var; komik, sakallı, küçük bir sauna işleten bir adam. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies