Tanıdığım bir erkek arkadaşım var - komik Sakallı adamın küçük bir saunası var. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.
Yarım saatlik mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir et! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. Şu ruhu taşıyan absürd bir uzlaşma örneği: "Eğer randevuya çıkmak istemiyorsan, en azından seninle yatalım."
Tanıdığım bir erkek arkadaşım var - komik Sakallı adamın küçük bir saunası var. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.
Yarım saatlik mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir et! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. Şu ruhu taşıyan absürd bir uzlaşma örneği: "Eğer randevuya çıkmak istemiyorsan, en azından seninle yatalım."
Bir erkek arkadaşım var biliyorum - neşeli, sakallı bir adam küçük bir sauna işletiyor. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.
Yarım saatlik bir mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. "Randevuya gitmek istemiyorsan, en azından seninle yatalım." ruhuna uygun saçma bir uzlaşma görünümü.
n
Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Bir erkeğin hiç mizah anlayışı olmaması bir felakettir.
Bir erkek arkadaşım var biliyorum - neşeli, sakallı bir adam küçük bir sauna işletiyor. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.
Yarım saatlik bir mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. "Randevuya gitmek istemiyorsan, en azından seninle yatalım." ruhuna uygun saçma bir uzlaşma görünümü. [/quote] n Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Bir erkeğin hiç mizah anlayışı olmaması bir felakettir.
Tanıdığım bir adam var; komik, sakallı, küçük bir sauna işleten bir adam. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.
Yarım saatlik bir mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. "Randevuya gitmek istemiyorsan, en azından seninle yatalım." ruhuna uygun saçma bir uzlaşma görünümü.
n
Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Sorun şu ki, eğer bir erkeğin mizah anlayışı yoksa kesinlikle hiçbir şey yoktur.
Click to expand ...
vay be bu konuyu nereden buldun)
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Tanıdığım bir adam var; komik, sakallı, küçük bir sauna işleten bir adam. Ortak arkadaşlarımızın evinde tanıştık. Şişti ve yuvarlanmaya başladı. Ben de onunla flört ettim ve ilgisini teşvik ettim. Gece yarısına doğru insanlar dağıldı ve biz de içeri çekildik. Agresif bir şekilde onu seks yapmaya ikna etmeye başladı. Birleştim ve reddettim. İstemiyorum - hepsi bu kadar.
Yarım saatlik bir mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. "Randevuya gitmek istemiyorsan, en azından seninle yatalım." ruhuna uygun saçma bir uzlaşma görünümü. [/quote] n Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Sorun şu ki, eğer bir erkeğin mizah anlayışı yoksa kesinlikle hiçbir şey yoktur. [/quote]vay be bu konuyu nereden buldun)
n
Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Sorun, bir erkeğin kesinlikle mizah anlayışının olmamasıdır.
vay be, bu konuyu nereden buldun)
Click to expand ...
Forumu tamamen terk ettim. Hatta utandım. Burada oturup okuyorum.
Yarım saatlik bir mücadelenin ardından sikini burnuna götürdü ve harika bir cümle söyledi: "En azından bir oral seks yapalım" .” En azından siktir! Atinalı Themistokles seviyesindeki diplomat. Birçok kız çocuğu için onu ağza almak, kendi annesine vermekten daha zordur. "Randevuya gitmek istemiyorsan, en azından seninle yatalım." ruhuna uygun saçma bir uzlaşma görünümü. [/quote] n Bir erkeğin iyi bir mizah anlayışı şüphesiz bir artıdır. Sorun, bir erkeğin kesinlikle mizah anlayışının olmamasıdır. [/quote]vay be, bu konuyu nereden buldun) [/quote]
Forumu tamamen terk ettim. Hatta utandım. Burada oturup okuyorum.
BDSM temasını çok seviyor, 20 yıl sonra zaten küçük, yaklaşık 50 erkek
doğum tarihinden itibaren 20 yıldan bahsediyorsunuz veya 20 yıllık aktif cinsel yaşam mı?
O hafta, sık sık tuz içen ve meth koklayan eski bir arkadaşım, kısacası buluşmalar sonucunda, iksirlerini içip telefona çıktık. tuvalete gittim ve orada takılmaya başladım... yani sanırım...
Last post
Geçen hafta, sık sık tuz içen ve meth koklayan eski bir arkadaşımla bir araya geldik. telefon. Sonra arkadaş tuvalete gitti ve orada takılmaya başladı.. yani, sanırım mastürbasyon yapıyor... ve sonra...