İhanet, tavsiye konusunda yardım et!
-
Автор темыVladimir2000
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 2 months

Merhaba forum, lütfen bana bazı tavsiyelerde bulunun. Ben genç bir adamım, doğası gereği hiç rahatsız değilim, uzun boylu, atletik yapılı bir adamım. Güzel bir kızla çıkıyorum. İlişkide her şey yolundadır, yakınlık bir masaldır. Ama nispeten yakın zamanda onu hile yaparken yakaladım. Öğle yemeği için eve koştum, yatak odasında inlemeler duydum ve oraya koştum. Buna göre kız arkadaşını kirli, dar gözlü bir cüceye binerken gördü. Kız uzun süre bahaneler uydurup özür diledi ve onu affetmesini istedi anladığım kadarıyla. Telefonunu kontrol ettim ve yaklaşık altı ay önce "doğulu misafir" ile tanıştığını, ilk başta onu reddettiğini, ancak daha sonra flört etmeye, fotoğraf alışverişinde bulunmaya ve dairemizde buluşmaya başladığını öğrendim.
Tavsiye konusunda bana yardım edin, bu kızı delice seviyorum. Gelecek için büyük planlar, affetmeyi düşünmek
Tavsiye konusunda bana yardım edin, bu kızı delice seviyorum. Gelecek için büyük planlar, affetmeyi düşünmek
- These users thanked the author Vladimir2000 for the post:
- KseniaPony
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 3 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Vatana ihanet, tavsiye konusunda yardım et!
Abi ne yazık ki kadının psikolojisi öyle tasarlanmış ki bir kere aldatırsa seni aldatmaya devam eder. Sana ne söylerse söylesin. Alen olma. Hatta yakışıklı adama değil, dar gözlü takoza aşık oldu.
- These users thanked the author Lao for the post (total 5):
- Sibiryak89, Büyüleyici, Denach, KseniaPony, Juravl
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Orientation: heteroseksüel
Benim tavsiyem: plaj kızını becer. Kendine bir tane daha bulacaksın. Üstelik seni kendi dairende aldatıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Böyle bir şeyi affetmek için kendinden ne kadar nefret etmen gerekiyor?
- These users thanked the author tatlım_tavşan for the post (total 5):
- Maaş, Lao, alfabe97, Anna18092003, Juravl
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
İsveçli bir aile yaratın, iştesiniz - Dzhamshut onu beceriyor, Dzhamshut işte - onu beceriyorsunuz ve hafta sonları her ikisi de))
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Bunu yapan biriyle neden çıkasın ki
İlişkiye devam etmezdim
Buradaki ilişki kötüVladimir2000: ↑10 Mar 2022, 11:01 Merhaba forum, lütfen tavsiye konusunda yardımcı olun. Ben genç bir adamım, doğası gereği hiç rahatsız değilim, uzun boylu, atletik yapılı bir adamım. Güzel bir kızla çıkıyorum. İlişkide her şey yolundadır, yakınlık bir masaldır. Ama nispeten yakın zamanda onu hile yaparken yakaladım. Öğle yemeği için eve koştum, yatak odasında inlemeler duydum ve oraya koştum. Buna göre kız arkadaşını kirli, dar gözlü bir cüceye binerken gördü. Kız uzun süre bahaneler uydurup özür diledi ve onu affetmesini istedi anladığım kadarıyla. Telefonunu kontrol ettim ve yaklaşık altı ay önce "doğulu misafir" ile tanıştığını, ilk başta onu reddettiğini, ancak daha sonra flört etmeye, fotoğraf alışverişinde bulunmaya ve dairemizde buluşmaya başladığını öğrendim.
Tavsiye konusunda bana yardım edin, bu kızı delice seviyorum. Geleceğe dair büyük planlarım var, affetmeyi düşünüyorum
Bunu yapan biriyle neden çıkasın ki
İlişkiye devam etmezdim
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Bu jamshut nasıl hayatta kaldı bilmiyorum, bu derinin bir kocası olduğunu anladı... Ama bu onu durdurmadı.
Ama kocanın kendisi sıradan bir geveze ve sümük
Ama kocanın kendisi sıradan bir geveze ve sümük
- These users thanked the author tatlım_tavşan for the post (total 3):
- Sibiryak89, SergeiKa, Juravl
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Beğendin mi?
5 saniye sonra gönderildi:
nOndan hoşlanıyor musun?
5 saniye sonra gönderildi:
nOndan hoşlanıyor musun?
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Eğer seviyorsan affetmenin ne sakıncası var? Tam tersine, o zaman mzhm zhmzh veya mzhmzh’e kendi isteğinizle gelmek daha kolay olacaktır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 3 years 1 month
Hile yapan biriyle ne gibi planlar olabilir? Toplu seks yapmadığınız sürece ve bu sizin için normal, yoksa gelecek yok... ne yazık ki... :bilinmiyor:Vladimir2000: ↑10 Mar 2022, 11:01 Lütfen bana bir tavsiye ver, bu kızı delice seviyorum. Gelecek için büyük planlar, affetmeyi düşünüyorum
- These users thanked the author Maaş for the post (total 3):
- Sibiryak89, Denach, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Potansiyel seks nesnesi
Fantezilerinizi gerçekleştirin ve ayrılın. Ne yazık ki onun istediği gibi olamadın, o yüzden aldattın. Belki hayata bir anlam katmıyordu ya da belki başka bir şey vardı. Dünyadaki her şeyi bilemeyiz. Öyleyse, onu deneyin, yeni bir tane arayın veya birinde yaşayın ve eğlenin, anlayacaksınız. Ama beklememelisin çünkü daha az erkek var ama her zaman bir kız bulabilirsin.
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 5 months
Affedebilirsin... Eğer duygular gerçekse. Hatta bu gereklidir. Eminim ki çoğumuz bir ilişki içindeyken, fiziksel olarak olmasa bile, düşüncelerimizde şu ya da bu nesneye takılmışızdır(!). Böylece aklınızla ihanet üretiyorsunuz. Çoğunlukla bu tür kişisel eylemler yoluyla ilişkileri bozan “kirli şeyler” meydana gelir.
Tekrarlamayacağım yemin ve nasihatlere asla inanmayacağım ve kendi kendime müstehcenlik yapmayacağım, günümüzün tutkusu. Ve bir tür sol karşılaştırmadan bahsetmeye başladığımızda dikkatli olmalıyız. Böylece bilinçaltımıza kirli düşünceleri gerçekleştirme iradesine yatırım yapıyoruz. Bu tür düşüncelerden kaçınmak için tek yapmanız gereken nesneye daha fazla dikkat etmek ve kendi beyninizi müstehcenliklerle kirletmemek.
Yaşamın cennetine ulaşılamayacağı biliniyor. affedip affetmeyeceğine herkes kendisi karar verir.
Tekrarlamayacağım yemin ve nasihatlere asla inanmayacağım ve kendi kendime müstehcenlik yapmayacağım, günümüzün tutkusu. Ve bir tür sol karşılaştırmadan bahsetmeye başladığımızda dikkatli olmalıyız. Böylece bilinçaltımıza kirli düşünceleri gerçekleştirme iradesine yatırım yapıyoruz. Bu tür düşüncelerden kaçınmak için tek yapmanız gereken nesneye daha fazla dikkat etmek ve kendi beyninizi müstehcenliklerle kirletmemek.
Yaşamın cennetine ulaşılamayacağı biliniyor. affedip affetmeyeceğine herkes kendisi karar verir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
Onu unut
Bu senin değil
Bu senin değil
- These users thanked the author sağlam for the post (total 2):
- Denach, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
Lanet olsun, eh, sen bükülmüş... düşüncelerde ve fiziksel olarak bu tamamen farklı şeyler... düşüncelerinizle, ne istiyorsanız yapın, düşüncelerinizle, örneğin bir banka soyabilirsiniz, ancak fiziksel olarak soymadınız ve onlar da koymazlar. hapistesin... ama fiziksel ihanet anında berbat oluyor, affetmek imkansız ve sonra bunu her zaman düşünmüyorum, bu bir heyecan...
- These users thanked the author Maaş for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
4 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Bu aşk olmayacak, çıkarlara dayalı maksimum arkadaşlık olacak
4 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Doğru, herkes kendine karar verir ama ihanet bir büyüdür, ilişki yoktur, öyledir. Kelimeden tamamen geçersiz kılındı Ve sonra iki seçenek var ya da ihaneti tamamen unutun ve dırdır etmeyin ve kendinize acı çekmeyin ya da ayrılıp yeni bir ilişki yaratın. Yine, kızın olmayacağının garantisi nerede. yeni Dzhamshut’la iletişime geçin.SergeiKa : ↑08 Apr 2022, 08:06 Affedebilirsiniz. .. Duygular gerçekse. Hatta bu gereklidir. Eminim ki çoğumuz bir ilişki içindeyken, fiziksel olarak olmasa bile, düşüncelerimizde şu ya da bu nesneye takılmışızdır(!). Böylece aklınızla ihanet üretiyorsunuz. Çoğunlukla bu tür kişisel eylemler yoluyla ilişkileri bozan “kirli şeyler” meydana gelir.
-
- heyecanlanıyorum
Lao, her şey doğru söylendi, affetmek demek uzlaş ve gelecekteki ihanetlerle, yoksa bu aynı ilişki değil...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Salıncak ilişkisini destekleyen bir kızla yaşamak tamamen normaldir ve bunda yanlış bir şey yoktur. Ancak bu durumda, bu kesinlikle ihanet, kişisel egoizm ve kızın ilgisizliğidir - bu tamamen farklıdır ve normal ilişkilerle, aileyle bağdaşmaz, eğer anlatılanlar gerçekten doğruysa, onu kapıdan atmanız yeterlidir. ve hatırlamıyorum. Affetmek sadece mümkün değil, aynı zamanda gereklidir, ancak onunla herhangi bir ilişkinin kesin olarak sonlandırılması daha da önemlidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Oğlum, pisliği seviyor, onu evine getirdi, sana saygı duymuyor... Buna ihtiyacın var, kendine saygı duyuyor musun? Cerrahların dediği gibi apsenin alınması lazım, jamshud’a gitsin...Vladimir2000: ↑10 Mar 2022, 11:01 Merhaba forum, lütfen tavsiye konusunda yardımcı olun. Ben genç bir adamım, doğası gereği hiç rahatsız değilim, uzun boylu, atletik yapılı bir adamım. Güzel bir kızla çıkıyorum. İlişkide her şey yolundadır, yakınlık bir masaldır. Ama nispeten yakın zamanda onu hile yaparken yakaladım. Öğle yemeği için eve koştum, yatak odasında inlemeler duydum ve oraya koştum. Buna göre kız arkadaşını kirli, dar gözlü bir cüceye binerken gördü. Kız uzun süre bahaneler uydurup özür diledi ve onu affetmesini istedi anladığım kadarıyla. Telefonunu kontrol ettim ve yaklaşık altı ay önce "doğulu misafir" ile tanıştığını, ilk başta onu reddettiğini, ancak daha sonra flört etmeye, fotoğraf alışverişinde bulunmaya ve dairemizde buluşmaya başladığını öğrendim.
Tavsiye konusunda bana yardım edin, bu kızı delice seviyorum. Geleceğe dair büyük planlarım var, affetmeyi düşünüyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: aseksüel
-
- heyecanlanıyorum
Bu normaldir partneri görüşlerini paylaştığında swing ilişkisini destekleyen bir kızla yaşamak (buna hiç karışmak istemiyorum çünkü kadınları sağa sola siken bir adam kesinlikle 70 yaşını göremez ve ben nedenini biliyorum). Sorun ilişkinin dürüstlüğüdür.sevener: ↑09 Apr 2022, 13:44 Swing ilişkisini destekleyen bir kızla yaşamak tamamen normaldir ve bunda yanlış bir şey yoktur. Ancak bu durumda, bu kesinlikle ihanet, kişisel egoizm ve kızın ilgisizliğidir - bu tamamen farklıdır ve normal ilişkilerle, aileyle bağdaşmaz, eğer anlatılanlar gerçekten doğruysa, onu kapıdan atmanız yeterlidir. ve hatırlamıyorum. Affetmek sadece mümkün değil, aynı zamanda gerekli, ama onunla herhangi bir ilişkiyi kesin olarak sonlandırmak daha da önemli.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Sizce sicil dairesine giden herkes, bir kez olsun alabileceklerini mi sanıyor? boşanmış? Tabii ki değil. Ama yine de boşanıyorlar. İnsanlar zamanla şu ya da bu nedenle birbirlerinden bıkıyorlar. Güvene dayalı ilişkileri sürdürmek zordur. Değiştirmeyeceksin, ya kabul edeceksin ya da ayrılacaksın. Ve eğer onu bu şekilde kabul edebilir ve bu tür şeyleri affedebilirseniz, birlikteliğiniz o kadar güçlü olur. Bunu takdir edecek ve seni daha çok sevecektir. Sen de bir melek değilsin ve o, dolaptaki hamamböcekleri ve iskeletleriyle sana uzun yıllar katlanmak zorunda kalacak. Bu konuda onunla açık bir şekilde iletişim kurmaya çalışın, inanın bana, eşinize size birisiyle yatacağını söyleyebildiğinde bu kadar güven duymanız çok değerlidir.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 5 months
Bu ilişkilerde güven önemli. Eğer çokeşli bir ilişkiye ihtiyacı varsa, o zaman önce sizinle konuşup yeni bir ilişki biçimi deneyebilir diye düşünüyorum, belki siz de bundan etkilenirsiniz. O zaman ortaklar arasında dürüstlük olur. AMA kaçımız bunu yapıyoruz, ihaneti bir dürtü olarak yazmayın veya baştan çıkarıldık ve nasıl olduğunu anlamadık..... Kocamla uzun süredir bir ilişkim olduğu için tam olarak yargılayamıyorum. 10 yıldır aldatmadım ama yolumda akıllara durgunluk veren bir adamla tanıştığımı söyleyemem.
-
- heyecanlanıyorum
Herkes kendisi için kabul edilebilir olan ilişki biçimini seçer. Ve eşler arasında mutlaka güvene dayalı bir ilişki olmalıdır; bu tartışılmıyor bile. Ama belki de başlangıçta bir kişinin motivasyonunun nedenini, neden yan yatmak istediğini ve hemen yuvarlak bir erkek dansı getirmediğini tartışmaya değer mi? Kozma’nın dediği gibi: Köküne bakınSlv3rF0x: ↑15 Apr 2022, 10:30Sizce sicil dairesine gidenlerin hepsi bunu düşünüyor mu? bir gün boşanacaklarını mı? Tabii ki değil. Ama yine de boşanıyorlar. İnsanlar zamanla şu ya da bu nedenle birbirlerinden bıkıyorlar. Güvene dayalı ilişkileri sürdürmek zordur. Değiştirmeyeceksin, ya kabul edeceksin ya da ayrılacaksın. Ve eğer onu bu şekilde kabul edebilir ve bu tür şeyleri affedebilirseniz, birlikteliğiniz o kadar güçlü olur. Bunu takdir edecek ve seni daha çok sevecektir. Sen de bir melek değilsin ve o, dolaptaki hamamböcekleri ve iskeletleriyle sana uzun yıllar katlanmak zorunda kalacak. Bu konu hakkında onunla açıkça iletişim kurmaya çalışın, inanın bana, eşinize o kadar güveniyorsunuz ki size birisiyle yatmanın çok değerli olduğunu söyleyebiliyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 3 years 10 months
Affet ve kıza güven kalmayacak, kendini ısırmaya başlayacaksın, ya bir iki jamshud’luysa, buna ihtiyacın var mı? Bir sürü kız var, neden evde herkes için yatmaya hazır lanet bir eve ihtiyacın var? Benim fikrim kesinlikle kızdan ayrılmak yönünde
-
- heyecanlanıyorum
Çok sevdiğim (gerçekten seviyorum!) aynı kadınla 30 yıldır evliyim, psikoloji diplomam yok ama bu disiplini kendi başıma okuyorum. 3-4 yıllık bir ilişkiden sonra ilişkilerde bir soğuma (kriz diyelim) oluyor ve bence o kadar da uzun süre birlikte yaşamadılar. Farklı insanların evlendiği ve kimsenin boşanmayı planlamadığı konusunda sana katılıyorum. İdeal olarak, evlilikteki ortaklar tüm sorunlarına birlikte karar vermelidir, ne yazık ki bu nadiren olur. Bu kızın aklında tam olarak ne olduğu hiç belli değil. Eşiyle aynı masaya oturup konuşsaydı durum farklı olabilirdi. . Dürüst olmak gerekirse, evlilikte sallantıyı ve özellikle açık ilişkileri hoş karşılamıyorum ama bu insanlar en azından birbirlerine karşı dürüstler, evet, birbirlerine karşı aşkları yok ama bir tür dostluk ya da şefkat var, herkes yüksek ilişkiler içinde yaşamıyor.Slv3rF0x: ↑15 Apr 2022, 10:30Sizce sicil dairesine gidenlerin hepsi bunu düşünüyor mu? bir gün boşanacaklarını mı? Tabii ki değil. Ama yine de boşanıyorlar. İnsanlar zamanla şu ya da bu nedenle birbirlerinden bıkıyorlar. Güvene dayalı ilişkileri sürdürmek zordur. Değiştirmeyeceksin, ya kabul edeceksin ya da ayrılacaksın. Ve eğer onu bu şekilde kabul edebilir ve bu tür şeyleri affedebilirseniz, birlikteliğiniz o kadar güçlü olur. Bunu takdir edecek ve seni daha çok sevecektir. Sen de bir melek değilsin ve o, dolaptaki hamamböcekleri ve iskeletleriyle sana uzun yıllar katlanmak zorunda kalacak. Bu konu hakkında onunla açıkça iletişim kurmaya çalışın, inanın bana, eşinize o kadar güveniyorsunuz ki size birisiyle yatmanın çok değerli olduğunu söyleyebiliyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 3 years
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Cevap yüzeyde, evliliği unutun, sadece bir ilişki teklif edin, bununla bir taşla iki kuş vuracaksınız, birincisi ihanet riskleri ve ihanetin ağızda kalan tadı, ikincisi sevgi
Yol giderse kalır; kendi hayatınızın efendisi siz olursunuz
Yol giderse kalır; kendi hayatınızın efendisi siz olursunuz
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Bir kişi sana hiç değer vermiyor, bacaklarını herkesin önünde açıyor - gelecekteki ne tür bir aileden bahsedebiliriz? Kendinize, size (ve çocuklarınıza[/url] gelecek) daha iyisini hak ediyor dostum!
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 1 year 4 months
Er ya da geç (büyük ihtimalle, er ya da geç) bu yolu kendisi seçecek ve sen onu sonsuza dek kaybedeceksin. Ona yakın olmak için tek bir seçeneğiniz kaldı ama bunun için onun için bir grup seks düzenlemelisiniz. Üstelik her şey o değil de siz istiyormuş gibi görünmeli.
Bunun için ne yapmanız gerektiğini size açıklayacağım. Kabul etmek?
Vladimir, affetmek burada anlamsız çünkü kız grup seks için olgunlaşmış veya
Er ya da geç (büyük ihtimalle, er ya da geç) bu yolu kendisi seçecek ve sen onu sonsuza dek kaybedeceksin. Ona yakın olmak için tek bir seçeneğiniz kaldı ama bunun için onun için bir grup seks düzenlemelisiniz. Üstelik her şey o değil de siz istiyormuş gibi görünmeli.
Bunun için ne yapmanız gerektiğini size açıklayacağım. Kabul etmek?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 8 months
Hepiniz koyun sürüsü gibi tek bir mesajla sahte bir kullanıcı konusuna melemeye başladınız))))
Psikologlar kahretsin
* x)
Psikologlar kahretsin

- These users thanked the author İskoç for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies