Zehirli olta Amerikalı Jim Kemp’in “İlk...

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Zehirli olta Amerikalı Jim Kemp’in “İlk...

Unread post by Guest »

Çizgiyi zehirleyin

Amerikalı Jim Kemp’in “İlk” kitabında Hayır Deyin” iş ve kişisel görüşmeler için güçlü bir tekniği anlatıyor. Balıkçı Igor’u en yakın nehrin kıyısında hayal edin. Sağlıklı bir balık aniden onu ısırır. Keskin bir şekilde kesmek yerine avını bırakıyor gibi görünüyor. Yavaşladığında Igor oltayı çekiyor. Bu tekniğin adı "hattı zehirlemek"tir.

Müzakereler bir nehirdir. Duygusal dalgaları kontrol etmek için dengeyi korumanız gerekir. Muhatap kızdığında, olumsuz görüntülere dayanarak tuzağa düşüyorum.

Bir hesaplaşma örneği. Adam apartmanda bir pislik var diye sinirleniyor. Savunmak, bahane uydurmak veya gücenmek yerine şunu pekiştiriyorum:

Seni anlıyorum. Hiç kimse kirli bir zemin üzerinde yürümek ve üzerinde kalıntı bulunan bir kupadan su içmek istemez. Artık çalışmaya (çocuklara, kişisel gelişime vb.) çok zaman ayırıyorum, bu nedenle ev işlerine her zaman ayak uyduramıyorum. Sorunu birlikte çözmenin bir yolunu bulalım.

Amaç muhatabı tarafsız bir duruma getirmektir. Daha sonra ağzından köpük alarak bir şeyi ispat etme görevini kaybeder. Satıcıların bazen olumlu imajlara dayanarak oltayı zehirlediğini de fark ettiniz mi? Uzun zamandır pantolon takım istiyordunuz ve hayalinizdeki modeli buldunuz. Danışman, zevke yönelik duygusal bir önyargı görüyor ve biraz caydırıyor gibi görünüyor:

Mükemmel seçim. Kumaşın çabuk kırıştığını ve ütünün buharlayıcıyla değiştirilmesi gerektiğini unutmayın. Bakım ek çaba gerektirecektir.
Sahaha
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Zehirli olta Amerikalı Jim Kemp’in "İlk...

Unread post by Sahaha »

Fffjejvjgjfjvjvjfjdkvjgjfkdkvjvjfjcjvjvjfjfutg
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”