Frottage - onunla kim karşılaştı, onu kim uyguladı?
-
Автор темыMancuso
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Frottage - onunla kim karşılaştı, onu kim uyguladı?
Ama bu konuyu soracağım.
Forum üyelerinden hangileri bununla karşılaştı, kimler bunu ulaşımda uyguluyor?
Bununla ilk kez nasıl karşılaştınız? Duygularınız/tepkileriniz nelerdi?
Forum üyelerinden hangileri bununla karşılaştı, kimler bunu ulaşımda uyguluyor?
Bununla ilk kez nasıl karşılaştınız? Duygularınız/tepkileriniz nelerdi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Re: Frottage - bununla kim karşılaştı, kim uyguluyor?
Fakat o zamandan beri sıfır tepki vardı, sonra insanların bununla pek ilgilenmediğini fark ettim
Gerçi bir kız bana dokunsa kesinlikle tepki verirdim
Birkaç kez dolu bir otobüste fark edilmeden güzel kızlara dokunmaya çalıştım.
Fakat o zamandan beri sıfır tepki vardı, sonra insanların bununla pek ilgilenmediğini fark ettim

Gerçi bir kız bana dokunsa kesinlikle tepki verirdim
-
Автор темыMancuso
- Oral stimülasyon
Nasıl bir tepki bekliyordun? )
Herkes farklı tepki veriyor. Neyse ki bende pranga falan yoktu ama bazıları ya uzaklaştı ya da elleriyle elini çekip “cesaret etme” dedi.
Birisi "sessizce" okşamayı kabul etti. Ara sıra kız da karşılık verdi ve kendine daha çok baskı yapmaya başladı. Hiçbir zaman açıkça müdahale etmiyorum. Yalnızca popoya göze çarpmayan bir şekilde okşamak veya alt veya alt karın bölgesine dokunmak.
Ve kadınların ilk dokunmaya başladığı yalnızca iki zaman vardı. Şimdi tekrar metroya binmeye başladım (işimi değiştirdim) ve sabahları periyodik olarak kendimi keyifli hissediyorum)
Herkes farklı tepki veriyor. Neyse ki bende pranga falan yoktu ama bazıları ya uzaklaştı ya da elleriyle elini çekip “cesaret etme” dedi.
Birisi "sessizce" okşamayı kabul etti. Ara sıra kız da karşılık verdi ve kendine daha çok baskı yapmaya başladı. Hiçbir zaman açıkça müdahale etmiyorum. Yalnızca popoya göze çarpmayan bir şekilde okşamak veya alt veya alt karın bölgesine dokunmak.
Ve kadınların ilk dokunmaya başladığı yalnızca iki zaman vardı. Şimdi tekrar metroya binmeye başladım (işimi değiştirdim) ve sabahları periyodik olarak kendimi keyifli hissediyorum)
- These users thanked the author Mancuso for the post (total 2):
- Olga Vernandi, Herurg
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
- Orientation: heteroseksüel
Üniversitede okurken bir keresinde benden çok daha yaşlı bir kadının bana baskı yaptığını hatırlıyorum. Taşıma aracı dolu olmasına rağmen bu kadar sıkışık olmayacak yer vardı.
Yani ulaşım kalabalıksa ve mevsim yazsa elbette herkes her şeyi hisseder. Ona bilerek dokunmadım ve bunu düşünmedim bile, ama öyle oldu ki vücudun ön kısmını çevirmek kesinlikle imkansızdı ve görünüşe göre kızlar genellikle utançtan yüzlerini çeviriyorlar (ve Umarım) "anla ve affet" düşüncesiyle :)
Yani ulaşım kalabalıksa ve mevsim yazsa elbette herkes her şeyi hisseder. Ona bilerek dokunmadım ve bunu düşünmedim bile, ama öyle oldu ki vücudun ön kısmını çevirmek kesinlikle imkansızdı ve görünüşe göre kızlar genellikle utançtan yüzlerini çeviriyorlar (ve Umarım) "anla ve affet" düşüncesiyle :)
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
- Mancuso
-
Автор темыMancuso
- Oral stimülasyon
Evet, trafiğin yoğun olduğu saatlerde bu tür durumlar oluyor. Yaklaşık 10 yıl önce, 1 Mayıs sabahı araba kullandığımı hatırlıyorum, insanlar arabanın karşı kapısına sırtım dönük halde toplanmıştı ve bir kız kıçıyla bana doğru bastırılmıştı. Yazlık, hafif kıyafetler. Ve rastgele sertleşmedim. Hemen anlamadı, sonra döndü - ben ona bakıyordum, o bana bakıyordu - özür dilemek istedim ve ilk o oydu - "Üzgünüm" gülümsedi ve arkasını döndü. Birkaç durak boyunca bu şekilde gittik. İşe geldim ve mastürbasyon yapmak için hemen tuvalete gittim...
18 dakika 38 saniye sonra gönderilir:
Aslında, bunu... bir çeşit oyun ya da buna benzer bir şey olarak uyguluyorum... Aslında müdahaleci olmayan bir şekilde (genellikle elimin tersiyle) dokunmaya çalışıyorum, sürekli basma değil, hafif dokunuşlar, sanki hareketle aynı andaymış gibi kayıyor. İşe yaramadığını görürsem dururum. Eğer uzaklaşmazsa aynı şekilde devam ederim. Gerisini kafamda "tamamlıyorum". Güzel. Daha geçen gün sabah metrodayken (araba dardı ama hâlâ yer vardı) bir kadının poposuna dokunmaya başladım. İnce pantolonlu, elastik popolu ve 45+/- bakımlı görünüyor. İlk başta tepki vermedi. Sonra biraz geri çekildi, başını biraz çevirdi ve göz ucuyla baktı. 30 saniye sonra eskisi gibi ayağa kalktı ve elime dokundu. 6 durak boyunca bu şekilde sürdük... insanlar indi, bir koltuk boşaldı ve biz hâlâ arabanın kapılarının tırabzanının yanında duruyorduk ve ona hafifçe dokundum... çok olumluydu. Ayrılmadan önce bana "Çıkmıyor musun?" diye sordu. Gerçi o da karşımda duruyordu ama hâlâ üç durağım daha vardı...
Aslında, bunu... bir çeşit oyun ya da buna benzer bir şey olarak uyguluyorum... Aslında müdahaleci olmayan bir şekilde (genellikle elimin tersiyle) dokunmaya çalışıyorum, sürekli basma değil, hafif dokunuşlar, sanki hareketle aynı andaymış gibi kayıyor. İşe yaramadığını görürsem dururum. Eğer uzaklaşmazsa aynı şekilde devam ederim. Gerisini kafamda "tamamlıyorum". Güzel. Daha geçen gün sabah metrodayken (araba dardı ama hâlâ yer vardı) bir kadının poposuna dokunmaya başladım. İnce pantolonlu, elastik popolu ve 45+/- bakımlı görünüyor. İlk başta tepki vermedi. Sonra biraz geri çekildi, başını biraz çevirdi ve göz ucuyla baktı. 30 saniye sonra eskisi gibi ayağa kalktı ve elime dokundu. 6 durak boyunca bu şekilde sürdük... insanlar indi, bir koltuk boşaldı ve biz hâlâ arabanın kapılarının tırabzanının yanında duruyorduk ve ona hafifçe dokundum... çok olumluydu. Ayrılmadan önce bana "Çıkmıyor musun?" diye sordu. Gerçi o da karşımda duruyordu ama hâlâ üç durağım daha vardı...
- These users thanked the author Mancuso for the post (total 4):
- WazzzzzzUp, Rasaroam, masrafçı, Herurg
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Sabah leylak dalından merkeze, akşam ise merkezden her şey üst üste gelir. Her taraftan baskı var, kimin bilerek baskı yaptığını, kimin kalabalık tarafından ezildiğini anlayamıyorsunuz.)Mancuso: ↑18 Aug 2023, 19:11 Evet, yoğun saatlerde çok insan olduğunda bu gibi durumlar oluyor. Yaklaşık 10 yıl önce, 1 Mayıs sabahı araba kullandığımı hatırlıyorum, insanlar arabanın karşı kapısına sırtım dönük halde toplanmıştı ve bir kız kıçıyla bana doğru bastırılmıştı. Yazlık, hafif kıyafetler. Ve rastgele sertleşmedim. Hemen anlamadı, sonra döndü - ben ona bakıyordum, o bana bakıyordu - özür dilemek istedim ve ilk o oydu - "Üzgünüm" gülümsedi ve arkasını döndü. Birkaç durak boyunca bu şekilde gittik. İşe geldim ve mastürbasyon yapmak için hemen tuvalete gittim...
Aslında, bunu... bir çeşit oyun ya da buna benzer bir şey olarak uyguluyorum... Aslında müdahaleci olmayan bir şekilde (genellikle elimin tersiyle) dokunmaya çalışıyorum, sürekli basma değil, hafif dokunuşlar, sanki hareketle aynı andaymış gibi kayıyor. İşe yaramadığını görürsem dururum. Eğer uzaklaşmazsa aynı şekilde devam ederim. Gerisini kafamda "tamamlıyorum". Güzel. Daha geçen gün sabah metrodayken (araba dardı ama hâlâ yer vardı) bir kadının poposuna dokunmaya başladım. İnce pantolonlu, elastik popolu ve 45+/- bakımlı görünüyor. İlk başta tepki vermedi. Sonra biraz geri çekildi, başını biraz çevirdi ve göz ucuyla baktı. 30 saniye sonra eskisi gibi ayağa kalktı ve elime dokundu. 6 durak boyunca bu şekilde sürdük... insanlar indi, bir koltuk boşaldı ve biz hâlâ arabanın kapılarının tırabzanının yanında duruyorduk ve ona hafifçe dokundum... çok olumluydu. Ayrılmadan önce bana "dışarı çıkmayın mı?" diye sordu. Önümde durmasına rağmen) ama hala üç durağım var...
-
- Penetrasyon
Eğer oradaysa siz de şanslısınız. yakınlarda kendi başının çaresine bakan insanlar var. Ve bazen ayakta durup birinin öldüğünü ve çürümeye başladığını veya hijyen ürünlerinden veya en azından suyun bulunduğu odadan haberdar olup olmadığınızı anlayamazsınız

- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post (total 3):
- Geçit, Mancuso, kahverengi
-
- Nirvana’dayım
Arabayı aldığımda bana trafik sıkışıklığında takılmak istediğini, metroda daha hızlı mı olur dediler ve ben de trafik sıkışıklığında klimalı takılmayı tercih ederim, hoş müzik ve vanilyalı elma kokusu, metroda insanların teri koklamaktan daha güzel.
Orada bazı insanlar kendilerini o kadar çok tuvalet suyuyla ıslatıyorlar ki gaz odası gibi kokuyor, bazıları da duman kokuyor. Genel olarak kokular ayrı bir konudur.WazzzzzzUp: ↑18 Aug 2023, 20:21Eğer oradaysa siz de şanslısınız. yakınlarda kendi başının çaresine bakan insanlar var. Ve bazen ayakta durup birinin öldüğünü ve çürümeye başladığını veya hijyen ürünlerinden veya en azından suyun bulunduğu odadan haberdar olup olmadığınızı anlayamazsınız :)
Arabayı aldığımda bana trafik sıkışıklığında takılmak istediğini, metroda daha hızlı mı olur dediler ve ben de trafik sıkışıklığında klimalı takılmayı tercih ederim, hoş müzik ve vanilyalı elma kokusu, metroda insanların teri koklamaktan daha güzel.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- WazzzzzzUp
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Ne kadar ilginç. Kadınlara her zaman olduğu gibi sorulmadı. Gerçekten, neden bu aniden oldu?
Kalabalık bir otobüste böyle bir şiddetin kurbanı oldum. Okula gidiyordum. Ve hiç komik ya da havalı değil.
Kalabalık bir otobüste böyle bir şiddetin kurbanı oldum. Okula gidiyordum. Ve hiç komik ya da havalı değil.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Geçit, Fargal94, AnonimTmn
-
- Penetrasyon
Fakat kızların böyle bir eylemi desteklediğine dair hikayeleri birden çok kez duydum/okudum. Belki de diğerlerine dokunulmaması için böyle kızları bir şekilde işaretlememiz gerekiyor...
Katılıyorum. Bu yüzden bunu kendim bilerek yapmadım. Kızın yerinde olsaydım benim için korkutucu olurdu.Hooligan Carrie: ↑18 Aug 2023, 21:00 Ne kadar ilginç. Kadınlara her zaman olduğu gibi sorulmadı. Ve bu kesinlikle komik değil ve hiç hoş değil.
Fakat kızların böyle bir eylemi desteklediğine dair hikayeleri birden çok kez duydum/okudum. Belki de diğerlerine dokunulmaması için böyle kızları bir şekilde işaretlememiz gerekiyor...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Bunlar büyük olasılıkla kızlar adına erkekler için fanteziler yazan erkeklerdir .WazzzzzzUp: ↑18 Aug 2023, 21:11 Fakat kızların böyle bir eylemi desteklediğine dair hikayeleri birçok kez duydum/okudum.
-
- Nirvana’dayım
Burada kokularla ilgili pek çok konu var, iç çamaşırını koklamaktan tahrik oluyorsun ama terli bir kadınla terli bir erkek arasında seçim yapmak zorunda kalırsam bir erkeği seçerim. Terli kadınlar berbat kokar. Şahsen ben tiksiniyorum ve üzerime sik mi yoksa çanta mı dayanacağına karar vermek zorunda kalırsam, o zaman siki seçerim ve kadınlar genellikle kabadır. Yorumlara yanıt olarak, bir erkek sık sık utanıp özür dileyecek ve bir kadın tüm kuduz köpekleri üzerinize salacaktır.
Metroda beni çileden çıkaran şey bana sarılanlar değil, yanımda yürüyenler araba. Sanki çalışan bir motorları varmış ve dururlarsa öleceklermiş gibi geliyor. Dirsekleri yanda yürüyorlar, ayaklarına basarak sırt çantalarıyla, çantalarıyla herkese vuruyorlar. Üstelik omzunuza dokunmayacaklar ve sizden yer değiştirmenizi istemeyecekler, sadece mola verecekler. Ah, ve tüm trenlerde içinden geçilebilen vagonlar yoktur, bu yüzden kapıda sıralanırlar, böylece istasyonda bir sonraki vagona binebilirler ve sonra onun içinden geçebilirler, böylece başka bir istasyonda inip bir sonraki vagona girebilirler. . İçeri girip girişte duranlar da var. Hayır, bir sonraki durakta inmiyorlar. Sadece yalnız olduklarını düşünüyorlar. İnsanların dışarı çıkmasını ve içeri girmesini engelliyorlar. Bir de sırt çantalarını sırtından çıkarmayanlar. Ve herkes dönerken çarpılıyor ve farkına bile varmıyor. Arabanın ortasında istasyona gidenler, ardından kapıya koşup herkesi dışarı itenler. Ve her türden dilenci. Beni asıl kızdıran da bu.
PS. Başkentin bu tür forumları okuyan misafirleri için de şunu eklemek isterim. Eğer metroda size sarılırlarsa, sizi ovuştururlar ve okşarlarsa, belki de okşanmıyorsunuz, soyuyorsunuz demektir.
Rahatlamayın. Belki daha sonra kimsenin bulamayacağı cüzdanınız, telefonunuz ve diğer değerli eşyalarınız çıkarılmıştır.
Genelde erkeklere karşı konuşuyorum ve burada birçok kişi benim erkeklerden nefret ettiğimi bile düşünüyor. ama bu konuda onların yanında durmak istiyorum, şefaat edecekler. Toplu taşıma araçlarından küstahça vazgeçenler için değil, tam olarak bu konuya aboneliği iptal edenler için. Kırmızı çizginin nerede olduğunu anlıyorlar ve kendilerine çok fazla izin vermiyorlar, yani ulaşımda sadece kazara meydana gelir. Ve kişisel olarak, bir erkeğin bana baskı yapması durumunda seyahat etmek benim için bir kadından daha keyifli.Hooligan Carrie: ↑18 Aug 2023, 21:20Bunlar büyük olasılıkla erkekler, kızlar adına erkekler için fanteziler yazıyor.WazzzzzzUp: ↑18 Aug 2023, 21:11 Ancak kızların böyle bir eylemi desteklediğine dair hikayeleri birden çok kez duydum/okudum.
Burada kokularla ilgili pek çok konu var, iç çamaşırını koklamaktan tahrik oluyorsun ama terli bir kadınla terli bir erkek arasında seçim yapmak zorunda kalırsam bir erkeği seçerim. Terli kadınlar berbat kokar. Şahsen ben tiksiniyorum ve üzerime sik mi yoksa çanta mı dayanacağına karar vermek zorunda kalırsam, o zaman siki seçerim ve kadınlar genellikle kabadır. Yorumlara yanıt olarak, bir erkek sık sık utanıp özür dileyecek ve bir kadın tüm kuduz köpekleri üzerinize salacaktır.
Metroda beni çileden çıkaran şey bana sarılanlar değil, yanımda yürüyenler araba. Sanki çalışan bir motorları varmış ve dururlarsa öleceklermiş gibi geliyor. Dirsekleri yanda yürüyorlar, ayaklarına basarak sırt çantalarıyla, çantalarıyla herkese vuruyorlar. Üstelik omzunuza dokunmayacaklar ve sizden yer değiştirmenizi istemeyecekler, sadece mola verecekler. Ah, ve tüm trenlerde içinden geçilebilen vagonlar yoktur, bu yüzden kapıda sıralanırlar, böylece istasyonda bir sonraki vagona binebilirler ve sonra onun içinden geçebilirler, böylece başka bir istasyonda inip bir sonraki vagona girebilirler. . İçeri girip girişte duranlar da var. Hayır, bir sonraki durakta inmiyorlar. Sadece yalnız olduklarını düşünüyorlar. İnsanların dışarı çıkmasını ve içeri girmesini engelliyorlar. Bir de sırt çantalarını sırtından çıkarmayanlar. Ve herkes dönerken çarpılıyor ve farkına bile varmıyor. Arabanın ortasında istasyona gidenler, ardından kapıya koşup herkesi dışarı itenler. Ve her türden dilenci. Beni asıl kızdıran da bu.
PS. Başkentin bu tür forumları okuyan misafirleri için de şunu eklemek isterim. Eğer metroda size sarılırlarsa, sizi ovuştururlar ve okşarlarsa, belki de okşanmıyorsunuz, soyuyorsunuz demektir.
Rahatlamayın. Belki daha sonra kimsenin bulamayacağı cüzdanınız, telefonunuz ve diğer değerli eşyalarınız çıkarılmıştır.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
- Hafta sonu, Mancuso, hevesli, PavelNokia, Alex7515, Tsverg
-
Автор темыMancuso
- Oral stimülasyon
Ama yukarıda da belirttiğim gibi - eğer bunu yaparsam - o zaman sadece dikkat çekmeden elimin tersiyle hafif dokunuşlar olur. Ve hemen yakından izliyorum; bir kıza/kadına yakışmadığını hissedersem hemen duruyorum.
Anlıyorum. Ve ilk yılımda bile metroda defalarca erkekler tarafından açıkça el yordamına uğradığım gerçeğiyle karşı karşıya kaldım (!) Bu hoş değildi, evet. Ve tam da bu kadar küstahça olduğu için ona doğrudan dokundular.Hooligan Carrie: ↑18 Aug 2023, 21:00 Ne kadar ilginç. Kadınlara her zaman olduğu gibi sorulmadı. Gerçekten bu neden birdenbire oldu.
Kalabalık bir otobüste böyle bir şiddetin kurbanı oldum. Okula gidiyordum. Ve bu kesinlikle komik değil ve hiç hoş değil.
Ama yukarıda da belirttiğim gibi - eğer bunu yaparsam - o zaman sadece dikkat çekmeden elimin tersiyle hafif dokunuşlar olur. Ve hemen yakından izliyorum; bir kıza/kadına yakışmadığını hissedersem hemen duruyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 10 months
Ben de bunu yaptım) şehirdeki toplu taşıma ağı henüz bu kadar gelişmemişken. Pek başarılı olamadım, bu yüzden izmaritleri müdahaleci bir şekilde okşamadım, sadece parmaklarımla sıktım. Ancak bir kez popodan sonra kasık bölgesine daha da derine ve daha aşağısına ulaştı, ancak kız karşı çıktı.
Ve işte hayatım boyunca hatırlayacağım bir olay daha. Otobüs durağında mini etekli bir kız var. Muhtemelen 20-22 yaşlarında. Kendini otobüste onun yanında buldu, sonra da yanında durdu. Eli tam kalçasının eteğinin bittiği yerdeydi, ona dokunmaya başladı, sonra daha cesur bir şekilde parmaklarını uyluğuna koydu. Negatif bir şey yok. Çıkışa doğru ilerlemeye başladığında parmaklarım uyluğumun yanından arkaya doğru hareket etti. Ve onları bükerek kıçıma dokundum…. Birkaç hafta sonra onu otobüste tekrar gördüm. Göz teması kurduk. Otobüsün arkasında durdu ve bizim o sırada durduğumuz yere doğru ilerledi. Onun umursamadığını fark ettim. Aynı eteği giyiyordu. Ama otobüsün yarısı boştu, cesaret edemedim. Şimdi pişmanım. Sonra onu orada aynı etekle gördüm) ama arkadaşlarıyla birlikteydi ve çoktan koltukta oturuyordu. Bahar ayıydı ve görünüşe göre üniversitedeki okul yılını bitiriyordu. Mezun oldu ve onunla bir daha orada karşılaşmadım (Moskova metro istasyonu Vodny Stadion.
Ve işte hayatım boyunca hatırlayacağım bir olay daha. Otobüs durağında mini etekli bir kız var. Muhtemelen 20-22 yaşlarında. Kendini otobüste onun yanında buldu, sonra da yanında durdu. Eli tam kalçasının eteğinin bittiği yerdeydi, ona dokunmaya başladı, sonra daha cesur bir şekilde parmaklarını uyluğuna koydu. Negatif bir şey yok. Çıkışa doğru ilerlemeye başladığında parmaklarım uyluğumun yanından arkaya doğru hareket etti. Ve onları bükerek kıçıma dokundum…. Birkaç hafta sonra onu otobüste tekrar gördüm. Göz teması kurduk. Otobüsün arkasında durdu ve bizim o sırada durduğumuz yere doğru ilerledi. Onun umursamadığını fark ettim. Aynı eteği giyiyordu. Ama otobüsün yarısı boştu, cesaret edemedim. Şimdi pişmanım. Sonra onu orada aynı etekle gördüm) ama arkadaşlarıyla birlikteydi ve çoktan koltukta oturuyordu. Bahar ayıydı ve görünüşe göre üniversitedeki okul yılını bitiriyordu. Mezun oldu ve onunla bir daha orada karşılaşmadım (Moskova metro istasyonu Vodny Stadion.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 10 months
Artık bu kolej MGUSiT oldu. Belki bu konuyu okur.)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Gençliğimde okula aynı otobüsle, neredeyse hep aynı yerde giderdim. Yanıma bir kız biniyordu ve aşk başladığında sırtı neredeyse her zaman göğsüme bastırılıyordu. İki yıl boyunca böyle sürdük ve bir kez bile konuşmadık. Bazen kalçasını penisime bastırdı ve ben sertleştim. Bu şekilde sessizce yollarına devam ettiler. Ordudan döndüm ve tesadüfen onunla otobüste bir adamla karşılaştım... birbirlerine gülümsediler. Onu bir daha hiç görmedim ama adını bile bilmesem de yüzünü hâlâ hatırlıyorum.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
- Mancuso, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 1 year 9 months
aktarımda bir kız bana baskı yaptı ve avucuyla pantolonumun içinden aletimi hissetti. Uzun zamandır metroda kızlara dokunmadım, nasıl bir şey olduğunu hatırlamam gerekiyor, olumlu duyguları hatırlıyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years
Belki biraz konu dışı... 90’lı yıllarda işletmenin girişinde seçici olarak arama yaptılar (yakındaki bir dolapta). Filmlerde bunu böyle gösteriyorlar; kollarını yanlara doğru ve avuçlarıyla kıyafetlerinin içini kontrol ediyorlar.
Adamlar, genç bir güvenlik görevlisinin (Asyalı bir kız) güvenlik görevlilerini kontrol ettiğini söyledi. bir penisin varlığı.
İncelemek için yanına gittim ama izin vermeyince dokunmadım... muhtemelen beğenmedim
Adamlar, genç bir güvenlik görevlisinin (Asyalı bir kız) güvenlik görevlilerini kontrol ettiğini söyledi. bir penisin varlığı.
İncelemek için yanına gittim ama izin vermeyince dokunmadım... muhtemelen beğenmedim
- These users thanked the author EgorPetrov for the post:
- Mancuso
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
80’lerden bir adamın hikayesi: Bir arkadaşımla kalabalık bir otobüse biniyordum, arkadaşım aniden ürperdi, arkasını döndü ve vurmak için yumruğunu kaldırdı ve önünde madalyalı bir savaş gazisi gördü ve şöyle dedi: Özür dilerim oğlum, Dayanamadım. Otobüsten indiğimizde ne olduğunu sordum. Büyükbabamın kıçıma dokunduğunu söylüyor.
-
Автор темыMancuso
- Oral stimülasyon
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 4 months
Farklı yaşlarda farklı donma dönemleri yaşadım. İlk olayı hâlâ hatırlıyorum. 14 yaşındayım ve aniden yetişkin ya da yetişkin olmayan bir kadına penisimle dokunmanın kolay bir yolunu keşfettim. Yoğun saatlerde, biraz geri dönmek dışında çok fazla çabalamanıza bile gerek yok. Yaklaşık 35 yaşlarında neşeli, sarhoş bir bayan bana aşık oldu ve bir arkadaş grubunun içindeydi ve gülüyordu. Dokunuşu beni uyuşturdu. Penis zaten oldukça büyüktü. Ve sonra otobüs hareket etti - bayan kıçıyla bana çok sıkı yaslandı - böylece kışlık paltosunun içinden benim çelik "kilisenin anahtarını" oldukça net bir şekilde hissetti. Onun nasıl donduğunu, yavaşça arkasını döndüğünü hatırlıyorum... Ve memnun, burnunu çeken on dört yaşında bir çocuk gördü... Sonra yaşlandı ve zaten bana el yordamıyla dokunmaya başladı - Moskova metrosunda eşcinseller. İlk seferi hala hatırlıyorum; sinekliğimin yanında bir el, görünüşte kazara. Ve şimdi peniste... Merak ettim - bundan sonra ne olacak?.. Ve eli beni kot pantolonumun içinden çekmeye başladı - neredeyse geliyordum... Çok heyecanlandım... Ve en heyecan verici olanı yaşadım. bir yetişkin olarak an. Yaklaşık on beş yaşlarında bir kız troleybüste beni seçti, arkadaşlarından uzaklaştı ve ayağa kalktı ki elim hazinesine bastırıldı. Hiçbir şey yapmadım. Olan biteni fark eden sadece arkadaşları utandı. Kız kendini iyice bastırınca elime sürtünmeye başladı... Görünüşe göre zavallı kızın tecrübesi vardı ve bir bağımlılık geliştirmişti... Onunla konuşmaya direnemedim.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 5 months
Re: Frottage - bununla kim karşılaştı, kim uyguladı?
Bazen kendim de uyguluyorum. Ancak salgından bu yana sefahate kapılmak çok nadir görülüyor.
Genellikle trende trafiğin yoğun olduğu saatlerde ve vagonların tamamı kalabalık olduğunda olur.
Harika bir duygu! Ancak kural olarak bayanlar bu tür eğlencelerle pek ilgilenmiyorlar.
Hafızamda kadının heyecanlanıp elini ovuşturmaya başladığı tek bir an vardı.
Ve genellikle eğer yer varsa herkes uzaklaşır (eğer yoksa size öldürücü bir bakışla bakar ve uzaklaşmaya çalışırlar)
Genellikle trende trafiğin yoğun olduğu saatlerde ve vagonların tamamı kalabalık olduğunda olur.
Harika bir duygu! Ancak kural olarak bayanlar bu tür eğlencelerle pek ilgilenmiyorlar.
Hafızamda kadının heyecanlanıp elini ovuşturmaya başladığı tek bir an vardı.
Ve genellikle eğer yer varsa herkes uzaklaşır (eğer yoksa size öldürücü bir bakışla bakar ve uzaklaşmaya çalışırlar)

- These users thanked the author romascha for the post (total 2):
- Olga Vernandi, Herurg
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Registered for: 1 year 11 months
Bunu gençliğimde bir kez uygulamıştım; genellikle kasıklarımı bir kadının uyluğuna ya da kalçasına bastırıyordum. Yanıt, hiçbiri ile yanıt arasında değişiyordu. Neler olup bittiğini anladığını ve umursamadığını hissettim. Bu sarı özellikle sıcak mevsimde iyiydi çünkü o zamanlar daha az kıyafet vardı. Bazen sanki elimde bir şey tutuyormuşum da kaçış yokmuş gibi elimi aşağı indiriyordum. Bazen otururken omzumun kasıklarıma veya kalçama çarptığını hissettim, çok heyecan vericiydi. Şimdi bilmiyorum, uzun zamandır kalabalık bir ulaşım aracına binmedim, belki şimdiden yüzünüze yumruk yemiş olabilirsiniz. Zaman ve gelenekler değişiyor.
- These users thanked the author Cock Yaşlı*** for the post:
- Olga Vernandi
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 3 months
Yaklaşık 10 yıl önce yazın işe metroyla gidiyordum. Mayakovskaya’da indim, platform boyunca çıkışa doğru yürüdüm, arabanın girişinin önünde yolcular içeri girmek için toplanmıştı ve yaklaşık 10 metre ötede bu insan kalabalığından birinde son adam katlanmaya başladı! Dikkatimi çeken tam olarak katlanmaydı, doğal bile görünmüyordu, sanki iskelet kemikleri aşağıdan kayboluyor ve düzleşiyordu. Ve böyle bir topuz, sandaletlerdeki ince bir kızı ve ayak bileğinde bir sundress’i ısırır. Kız ciyaklıyor, ne olduğunu anlamıyor. Ve adam kalkıp gidiyor! Şok ve sersemlik içinde duruyorum! Perde!)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 1 year 8 months
Birkaç yıl önce otobüste işe giderken bir olay gördüm. Sabah, sonbahar, otobüs yoğun ama kalabalık değil. Bir kız atın yanında duruyor, tırabzanlara tutunuyor ve bir erkek de onun arkasında duruyor ve yine tırabzana tutunuyor. Kıza en yakın olanın indirdiği elinde bir çanta var. Çantalı el oldukça doğal bir şekilde açılmamış, iki parmak hafifçe çıkıntılı. Ve görüyorum ki bu parmaklarıyla kızın poposuna bastırıyor. Biraz ovuşturdum, otobüs sallandı - temas koptu. Yine sessizce sarılmaya çalışır. Bence bu küstahlık! Otobüs hareket ediyor, titriyor, insanlar hareket ediyor. Ve o kız zar zor ileri geri hareket edebiliyor. Elimi (zaten tanıdıktı) kıçımda "hissettim" ve durdum. Bu yüzden birkaç kez "aradım".
Ve ikinci durum zaten farklıydı. Otobüsle eve gidiyordum. Otobüsteki insanlar oldukça kalabalık. Yanında uzun boylu, düzgün giyimli, eldivenli bir ceket ve elinde deri bir evrak çantası var (neden hepsi evrak çantası taşıyor?). Yanlara, yanlara, bana gittikçe yaklaşıyor; kalabalığın beni desteklemesi doğal ama bu bir şekilde doğal değil. Tamamen bastırıldığında, sanki otobüsteki yolcu yoğunluğu hala kişisel mesafeyi korumanıza izin veriyormuş gibi eliyle onu uzaklaştırdı.) Duraktaki insanlar hâlâ geliyordu, daha da yaklaştırdı. Avucumun kenarının bacağıma dokunduğunu şimdiden hissediyorum. Onu daha kaba bir şekilde ittim; ancak kalabalık dağılmama izin vermedi. Eh, biraz secdedeyim, bana sarılsınlar, hatta bir adam bile...))) Otobüste hava özgürleşince, sonra başka bir yere taşındım ve adam ayağa kalktı ve bindi uzun zamandır. Sol’un izlediğinden şüpheleniliyor)) Belki hırsız da öyleydi, bilmiyorum.
Ve ikinci durum zaten farklıydı. Otobüsle eve gidiyordum. Otobüsteki insanlar oldukça kalabalık. Yanında uzun boylu, düzgün giyimli, eldivenli bir ceket ve elinde deri bir evrak çantası var (neden hepsi evrak çantası taşıyor?). Yanlara, yanlara, bana gittikçe yaklaşıyor; kalabalığın beni desteklemesi doğal ama bu bir şekilde doğal değil. Tamamen bastırıldığında, sanki otobüsteki yolcu yoğunluğu hala kişisel mesafeyi korumanıza izin veriyormuş gibi eliyle onu uzaklaştırdı.) Duraktaki insanlar hâlâ geliyordu, daha da yaklaştırdı. Avucumun kenarının bacağıma dokunduğunu şimdiden hissediyorum. Onu daha kaba bir şekilde ittim; ancak kalabalık dağılmama izin vermedi. Eh, biraz secdedeyim, bana sarılsınlar, hatta bir adam bile...))) Otobüste hava özgürleşince, sonra başka bir yere taşındım ve adam ayağa kalktı ve bindi uzun zamandır. Sol’un izlediğinden şüpheleniliyor)) Belki hırsız da öyleydi, bilmiyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
Ben bakireyken bu erkeklerin başına gelirdi. herkes beğendi.....harika......
https://i.postimg.cc/13tJ2LPr/1423347570-1841878889.gif
https://i.postimg.cc/13tJ2LPr/1423347570-1841878889.gif
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
- Audi, Mancuso
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
Bir defasında 12-13 yaşlarımdayken tıka basa dolu bir tramvayda genç bir kızın yanına sıkıştırılmıştım. Kalabalık nedeniyle ve bilerek olmamasına rağmen bana çok bağırdı. Hiçbir heyecan hissetmedim, sadece korku ve utanç hissettim. Yakınlarda duran iriyarı, yaşlı bir kadın bunu duydu. Kendisi o kıza bağırdı, beni çevirdi ve biraz yer açtı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 2 months
Her şey nasıl gizli tutulur
sadece vücudu kıyafetlerin üzerinde okşayarak 
Bunu kızlarla birkaç kez yaptım, herkes beğenmedi
Bunu kızlarla birkaç kez yaptım, herkes beğenmedi

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 251 Views