Komşu evin ortak balkonunda mastürbasyon.

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Автор темы
Sabrina Schwaltz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 98
Registered for: 2 years 7 months
 Komşu evin ortak balkonunda mastürbasyon.

Unread post by Sabrina Schwaltz »

Bir kez daha başarılarımla övünmeye geldim!
Nispeten yakın zamanda düşüncelerimin evimin sınırlarını aştığı ve daha az güvenli bir bölgede uygunsuz davranışlara giriştiği görüldü. Seçimim, interkom kodunu bildiğim on dört katlı komşu binada kaldı.
Buna hazır olup olmadığımı anlamak için küçükten başladım. Çoraplarımı, paltomu, mantarı giydim ve annemin siparişini almak için ozona doğru yürüdüm. Geri döndüğümde daha fazlasını istediğimi fark ettim.
Sırt çantama iki yapay penis, kayganlaştırıcı ve peçete koyarak on dördüncü katın balkonuna çıktım. Oradan manzara muhteşemdi ama çit sadece yarım kafesten ibaretti. Kısacası, kayganlaştırıcı bile kullanmadan (heyecan haddinden fazlaydı, her şey zaten ıslaktı :3) ve ikinci bir yapay penis (hala çok fazla olacağını düşündüm) kullanmadan yaklaşık 20 dakika boyunca mastürbasyon yaptım. Yaklaşık 4 dakika sonra, hemen altımda, yine balkonda bir adam olduğunu fark ettim ve ıslak amım içkiyle temas ettiğinde haince susturulmasına rağmen sessiz olmaya çalıştım, ama en azından kimse kaynağı kontrol etmeye cesaret edemedi. sesin :·D
Bu arada ben de bu süreçte yavaş yavaş ceketimi çıkardım ve bu da bende birçok duygu uyandırdı. Hava sıcak olduğundan ve fazladan kıyafet almaya dayanamadığımdan değil, aynı zamanda bir olay durumunda kendimi koruyamadığım için de değil.
Son söz olarak bu konularda şunu söylemek istiyorum. Tükenmez bir şansım var gibi görünüyor. Annemle babamın döneminde, mastürbasyon yaparken neredeyse hiç yanmadım (9 yaşlarındayken sadece bir olay oldu, buna mastürbasyon demek zor olsa da), ama bu sefer giyindim ve tam da bir olay olduğunda oradan ayrıldım. beni fark etmeleri ihtimali. Balkondan çıktığımda baba ve kız koridorda duruyorlardı. Babamın beni orada görmesi durumunda bana ne söyleyebileceğini hayal etmek korkutucu. Neyse ki, tükenmedim ve hatta onların yanında yeterince iyi davranabildim (her ne kadar içerideki yapay penisle zor olsa da. Yine de onunla eve yürümeye karar verdim, evet. Bu arada, şu anda midem ağrıyor.) , ancak bu tolere edilebilir)
Genel olarak, forum üyelerinin geri kalanının daha fazla deneme yapmasını diliyorum! Bu deneyim çok değerliydi ve kesinlikle tekrarlamayı düşünüyorum.
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 6):
Alena, WazzzzzzUp, Nick1979, sapık, Yağmurcu, Rasaroam
Alena
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 1 year 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Komşu evin ortak balkonunda mastürbasyon yapmak.

Unread post by Alena »

Sabrina Schwaltz, Burada. Ben de bundan bahsediyordum tatlım. Denemekten korkmayın, utanmayın ve anlatılan vakalarda olduğu gibi diğer her şeye de akıllıca yaklaşırsanız, o zaman her şey harika olacaktır. Şaşırtıcı, unutulmaz duygular, izlenimler ve ayrıca bir düzine parlak ve şiddetli orgazm denizi alacaksınız)
These users thanked the author Alena for the post (total 3):
Sabrina Schwaltz, sapık, Şeyhler
daha az kayıp
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Orientation: heteroseksüel

Unread post by daha az kayıp »

Sabrina Schwaltz, Bunu gerçekten yaptın mı? İyi kız! Fotoğraf mı?
These users thanked the author daha az kayıp for the post:
Sabrina Schwaltz
WazzzzzzUp
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 217
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by WazzzzzzUp »

Rapor için teşekkürler! İnsanların çok olumlu duygular ve yeni hisler yaşadıklarını okumak güzel!
These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
Sabrina Schwaltz
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686

Unread post by Yağmurcu »

Eşim ve ben düzenli olarak balkonda sevişiyoruz. Her türlü "baharatla" anüsümü yalıyor, bardağıma işiyor. Bazen çıplak oturup şarap içeriz. Bunun neden bu kadar sinir bozucu olduğunu anlamıyorum
These users thanked the author Yağmurcu for the post:
Rasaroam
Araf756
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Araf756 »

İyi kız! Bir sonraki maceralarınızda size iyi şanslar diliyorum
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by İsimsiz9 »

Tatilde balkonda seviştik, partnerimi köpek stiline soktuk ve bir şeyler yaptık. Alt katta komşular içki içiyorlardı ve ilgilendiler. Akşamın geç vakitleriydi. Daha sonra beni straponla yere indirdi. Bir erkek yanımıza gelip bizi tek tek kıçımızdan sikmek istedi.
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Kahretsin »

Batı’da, kamuya açık alanda, örtünün altında mastürbasyon yapmanıza, üzerinize bir şapka takıp mastürbasyon yapmanıza izin vermek istediklerini duydum.
These users thanked the author Kahretsin for the post:
Sabrina Schwaltz
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Teşhircilik”