Ebeveynler evdeyken seks
-
Автор темыROBEN
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 11 months
Ebeveynler evdeyken seks
Anne ve babası yan odadayken karısını veya kız arkadaşını kim becerdi? Peki nasıldı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ebeveynler evdeyken seks
Size her şeyi ayrıntılı olarak anlatabilir miyim, her hareketi anlatabilir miyim?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
n Böyle konularda mastürbasyon yapıyor, anne baba kız oğulPilotCamelot: ↑11 Jul 2024, 10:04Size her şeyi ayrıntılı olarak anlatacağım, her hareketi anlatacağım mı?Ebeveynleri yan odadayken karısını veya kız arkadaşını kim becerdi? Peki nasıldı?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 3 years 1 month
Kız arkadaşımı ziyarete gittiğimde babası evdeydi, erkek kardeşi de yan odadaydı.
Kız ve ben onun odasında oturuyorduk, çay içiyor, sohbet ediyor, öpüşüyorduk, başladım. boynunu öptüm, elimle bluzunun altına uzandım ve sutyeninin içinden göğüslerine dokunmaya başladım, bu da yetmedi, elimi bacaklarının arasına, külotunun altına koydum, etekliydi ve aslında onu sarsmaya başladı, tabii ki sızıntı yapmaya başladı ve tüylüydü, görünüşe göre olayların bu kadar gelişmesini beklemiyordu.
Aslında onu elimle orgazma getirdim, hatta aşırıydı, çünkü babası beni görseydi bunun için beni orada öldürebilirdi.
Ama bu hoşuna gitti ve başka bir sefer, onun bekaretini çoktan bozmuştum ama neyse ki ebeveynlerinin yatağında kanı değişmedi’ Çarşaflara ve yatak örtülerine çıkamıyordum ve o gün orgazm sırasında neredeyse beni ayaklarıyla boğuyordu.
Kız ve ben onun odasında oturuyorduk, çay içiyor, sohbet ediyor, öpüşüyorduk, başladım. boynunu öptüm, elimle bluzunun altına uzandım ve sutyeninin içinden göğüslerine dokunmaya başladım, bu da yetmedi, elimi bacaklarının arasına, külotunun altına koydum, etekliydi ve aslında onu sarsmaya başladı, tabii ki sızıntı yapmaya başladı ve tüylüydü, görünüşe göre olayların bu kadar gelişmesini beklemiyordu.
Aslında onu elimle orgazma getirdim, hatta aşırıydı, çünkü babası beni görseydi bunun için beni orada öldürebilirdi.
Ama bu hoşuna gitti ve başka bir sefer, onun bekaretini çoktan bozmuştum ama neyse ki ebeveynlerinin yatağında kanı değişmedi’ Çarşaflara ve yatak örtülerine çıkamıyordum ve o gün orgazm sırasında neredeyse beni ayaklarıyla boğuyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Peki bunda yanlış olan ne? Mesela kayınvalidemiz aylarca bizimle yaşadı ve tam kocası evdeyken bize geliyor. Ve neredeyse her gün veya gece seks yapıyorduk.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 11 months
Burada olağandışı olan ne? İlk kız arkadaşımla (17 yaşındaydık) 4 yıl yaşadım. Annesi ve büyükannesi yan odada.
Geceyi bir arkadaşımla hem annemin evinde hem de babamın evinde geçirdim. Ve babamın motosikletinin sepetinde ve doğaya çıktığımızda çadırda.
Ve en başta, bir arkadaşım beni görmeye geldiğinde annem birkaç saatliğine evden ayrıldı. Babamın yanına geldiklerinde de aynı şey oldu.
Sonra kimse bilerek ayrılmadı.
Daha sonra, babamın dairesinde diğer arkadaşlarımla buluştuğumda... bazıları çok yüksek sesle inlemeye başladı;
Babam koşarak geldi, kapıyı çaldı, beni çağırdı, komşuların şikayet etmeye geldiklerini söyledi: "Bir şekilde daha sessiz olur musun?"
Geceyi bir arkadaşımla hem annemin evinde hem de babamın evinde geçirdim. Ve babamın motosikletinin sepetinde ve doğaya çıktığımızda çadırda.
Ve en başta, bir arkadaşım beni görmeye geldiğinde annem birkaç saatliğine evden ayrıldı. Babamın yanına geldiklerinde de aynı şey oldu.
Sonra kimse bilerek ayrılmadı.
Daha sonra, babamın dairesinde diğer arkadaşlarımla buluştuğumda... bazıları çok yüksek sesle inlemeye başladı;
Babam koşarak geldi, kapıyı çaldı, beni çağırdı, komşuların şikayet etmeye geldiklerini söyledi: "Bir şekilde daha sessiz olur musun?"
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Kız arkadaşımla sikişiyordum ve annesi içeri girdi... arkasını döndü ve gitti... sonra onun önünde biraz rahatsız oldu.. ama sonra bizi sık sık yakaladı ve sessiz kaldı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 7 months
Kayınvalidesini ziyarete geldiklerinde eşimin başına da bu geldi. Ama bu gece ve başka bir odada. En "yüzsüz" vaka benim ayrılırken karımın annemle kalmasıydı. Ayrılmadan bir saat önce onu banyoya götürdüm (o gün sikişmek imkansızdı) ve karım bana mastürbasyon yapmaya başladı. Uzun süre boşalamadım. Çalıyor, hızlanıyor, elleri yoruluyor ve sürekli değiştiriyor. “Gelecek misin, annem yakında, sakıncalı” diyor. Karnına boşal. Banyodan çıkmak rahatsız ediciydi; annem iki metre ötede mutfaktaydı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post