Ebeveynler evdeyken seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
ROBEN
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 11 months
 Ebeveynler evdeyken seks

Unread post by ROBEN »

Anne ve babası yan odadayken karısını veya kız arkadaşını kim becerdi? Peki nasıldı?
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 477
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Ebeveynler evdeyken seks

Unread post by Pilot Camelot »

ROBEN: 11 Jul 2024, 09:59 Anne ve babası evde yan odadayken karısını veya kız arkadaşını kim becerdi? Peki nasıldı?
Size her şeyi ayrıntılı olarak anlatabilir miyim, her hareketi anlatabilir miyim?
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year

Unread post by Slavik 34 »

PilotCamelot: 11 Jul 2024, 10:04
Ebeveynleri yan odadayken karısını veya kız arkadaşını kim becerdi? Peki nasıldı?
Size her şeyi ayrıntılı olarak anlatacağım, her hareketi anlatacağım mı?
n Böyle konularda mastürbasyon yapıyor, anne baba kız oğul 😄
Roket
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Roket »

Kız arkadaşımı ziyarete gittiğimde babası evdeydi, erkek kardeşi de yan odadaydı.
Kız ve ben onun odasında oturuyorduk, çay içiyor, sohbet ediyor, öpüşüyorduk, başladım. boynunu öptüm, elimle bluzunun altına uzandım ve sutyeninin içinden göğüslerine dokunmaya başladım, bu da yetmedi, elimi bacaklarının arasına, külotunun altına koydum, etekliydi ve aslında onu sarsmaya başladı, tabii ki sızıntı yapmaya başladı ve tüylüydü, görünüşe göre olayların bu kadar gelişmesini beklemiyordu.
Aslında onu elimle orgazma getirdim, hatta aşırıydı, çünkü babası beni görseydi bunun için beni orada öldürebilirdi.
Ama bu hoşuna gitti ve başka bir sefer, onun bekaretini çoktan bozmuştum ama neyse ki ebeveynlerinin yatağında kanı değişmedi’ Çarşaflara ve yatak örtülerine çıkamıyordum ve o gün orgazm sırasında neredeyse beni ayaklarıyla boğuyordu.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Peki bunda yanlış olan ne? Mesela kayınvalidemiz aylarca bizimle yaşadı ve tam kocası evdeyken bize geliyor. Ve neredeyse her gün veya gece seks yapıyorduk.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

Tania: 13 Jul 2024, 01:36 Peki bunda yanlış olan ne? Mesela kayınvalidemiz aylarca bizimle yaşadı ve tam kocası evdeyken bize geliyor. Ve neredeyse her gün veya gece seks yapıyorduk.
Peki kocamın annesi neden seni azarlamadı? :-D
Vay
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Vay »

Burada olağandışı olan ne? İlk kız arkadaşımla (17 yaşındaydık) 4 yıl yaşadım. Annesi ve büyükannesi yan odada.
Geceyi bir arkadaşımla hem annemin evinde hem de babamın evinde geçirdim. Ve babamın motosikletinin sepetinde ve doğaya çıktığımızda çadırda.
Ve en başta, bir arkadaşım beni görmeye geldiğinde annem birkaç saatliğine evden ayrıldı. Babamın yanına geldiklerinde de aynı şey oldu.
Sonra kimse bilerek ayrılmadı.

Daha sonra, babamın dairesinde diğer arkadaşlarımla buluştuğumda... bazıları çok yüksek sesle inlemeye başladı;
Babam koşarak geldi, kapıyı çaldı, beni çağırdı, komşuların şikayet etmeye geldiklerini söyledi: "Bir şekilde daha sessiz olur musun?"
İlaç2011
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by İlaç2011 »

Kız arkadaşımla sikişiyordum ve annesi içeri girdi... arkasını döndü ve gitti... sonra onun önünde biraz rahatsız oldu.. ama sonra bizi sık sık yakaladı ve sessiz kaldı.
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Andrey-37 »

Kayınvalidesini ziyarete geldiklerinde eşimin başına da bu geldi. Ama bu gece ve başka bir odada. En "yüzsüz" vaka benim ayrılırken karımın annemle kalmasıydı. Ayrılmadan bir saat önce onu banyoya götürdüm (o gün sikişmek imkansızdı) ve karım bana mastürbasyon yapmaya başladı. Uzun süre boşalamadım. Çalıyor, hızlanıyor, elleri yoruluyor ve sürekli değiştiriyor. “Gelecek misin, annem yakında, sakıncalı” diyor. Karnına boşal. Banyodan çıkmak rahatsız ediciydi; annem iki metre ötede mutfaktaydı.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”