Benim iki katım yaşında ve benden daha iri bir adamla ciddi bir ilişkiyi kabul etmeli miyim?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
KsuVIKA
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 11 months
 Benim iki katım yaşında ve benden daha iri bir adamla ciddi bir ilişkiyi kabul etmeli miyim?

Unread post by KsuVIKA »

Yaşımın neredeyse iki katı olan (ben 24 yaşındayım, o 45 yaşında), göğüs hizasındayım, küçük ve büyük bir kıçım var ve 100 kg’dan daha ağır bir adam bana ilgi gösteriyor. Benimle mümkün olan her şekilde ilgileniyor, işime çiçek getiriyor ve iltifat ediyor. Ağustos ayında tatilim var, beni kendisiyle birlikte denize gitmeye davet ediyor. Ama kabul edersem, büyük olasılıkla seksle sonuçlanacak ve dışarıdan birbirimize pek uygun değiliz. Eğer o kadar büyükse, belki de kocaman bir aleti vardır. Onu kişi olarak seviyorum ama olası bir seks partneri olarak beni korkutuyor
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Benim iki katı yaşımda ve benden büyük bir adamla ciddi bir ilişkiyi kabul etmeli miyim?

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Bir bottan klasik tema.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Mart
Автор темы
KsuVIKA
İlgi gösteriliyor
 Re: Benim iki katı yaşımda ve benden büyük bir adamla ciddi bir ilişkiyi kabul etmeli miyim?

Unread post by KsuVIKA »

Markul: 31 Jul 2023, 10:03 Bir bottan klasik tema.
Hımmm. Ne?
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by RazVratnik »

KsuVIKA: 31 Jul 2023, 10:00 Yaşımın neredeyse iki katı olan (ben 24 yaşındayım, o 45 yaşında), göğüs hizasındayım, küçük ve büyük kıçım olan ve 100 kg’dan fazla ağırlığa sahip bir adam bana ilgi gösteriyor. Benimle mümkün olan her şekilde ilgileniyor, işime çiçek getiriyor ve iltifat ediyor. Ağustos ayında tatilim var, beni kendisiyle birlikte denize gitmeye davet ediyor. Ama kabul edersem, büyük olasılıkla seksle sonuçlanacak ve dışarıdan birbirimize pek uygun değiliz. Eğer o kadar büyükse, belki de kocaman bir aleti vardır. Onu kişi olarak seviyorum ama olası bir seks partneri olarak beni korkutuyor
Olası büyük bedeni seni de korkutuyor mu? Veya neden samimiyetten şüphe ediyorsunuz?
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

KsuVIKA: 31 Jul 2023, 10:07
Bir bottan klasik tema.
Hımmm. Ne?
Hımmmm. İşte bu kadar.

Bahse girerim 50 mesaj alamazsınız?
Автор темы
KsuVIKA
İlgi gösteriliyor

Unread post by KsuVIKA »

RazVratnik: 31 Jul 2023, 10:10 Eminim 50 mesaj alamazsınız?
Neden 50 mesaja ihtiyacım var? Sorunun cevabına ihtiyacım var.
RazVratnik: 31 Jul 2023, 10:10 Olası büyük boyutundan mı korkuyorsunuz? Veya neden yakınlıktan şüphe duyuyorsunuz?
Ve büyük olmasından ve kendisinin çok daha yaşlı olmasından. Onun yanında bir genç gibi görünüyorum. Onun kızı olacak yaştayım
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127

Unread post by RazVratnik »

KsuVIKA: 31 Jul 2023, 10:15 Ve büyüklüğü ve çok daha yaşlı olması. Onun yanında bir genç gibi görünüyorum. Ben onun kızı olacak kadar iyiyim
Peki o zaman tüm artıları ve eksileri tart. İsteyip istememeniz belirleyici bir rol oynayacaktır)
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Murena0314 »

Eğer korktuğunuz şey buysa, büyük vücut büyüklüğü kesinlikle büyük penis büyüklüğü anlamına gelmez. Genel olarak boyları ve diğer parametreleri farklı olan çiftler yaşamda çok uyumlu olabilirler. Deneyin, onunla tatile çıkın, belki de bu sizin kaderinizdir. Birbirinize uymuyorsanız, her zaman bir ilişkiyi sonlandırabilirsiniz.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94, Çimen
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Takma ad »

KsuVIKA, Eğer korkuyorsa onu reddet ve ona söyle flört etmekten vazgeçmek Bu tamamen sana kalmış. Ona hiçbir şey borçlu değilsin. Eğer gerçekten hoşlanıyorsan, git ve onunla birlikte ol. Eğer hoşuna gitmiyorsa, dedikleri gibi elveda.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241

Unread post by kariyer »

KsuVIKA: 31 Jul 2023, 10:00 benim yaşımın iki katı (ben 24, o 45), ben onun göğüs hizasındayım, küçük ve büyük bir kıçım var ve o 100 kilodan fazla.
Daha önce içki içmeyi denediniz mi?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

KsuVIKA: 31 Jul 2023, 10:00 Yaşımın neredeyse iki katı olan (ben 24 yaşındayım, o 45 yaşında), göğüs hizasındayım, küçük ve büyük kıçım olan ve 100 kg’dan fazla ağırlığa sahip bir adam bana ilgi gösteriyor. Benimle mümkün olan her şekilde ilgileniyor, işime çiçek getiriyor ve iltifat ediyor. Ağustos ayında tatilim var, beni kendisiyle birlikte denize gitmeye davet ediyor. Ama kabul edersem, büyük olasılıkla seksle sonuçlanacak ve dışarıdan birbirimize pek uygun değiliz. Eğer o kadar büyükse, belki de kocaman bir aleti vardır. Onu bir insan olarak seviyorum ama olası bir seks partneri olarak beni korkutuyor
bir erkeğin çok uzun olması onun büyük bir penise sahip olacağı anlamına gelmez) ) Bence denemeye değer, madem sen de o da özgürsün, neden olmasın?.. sokakta sana parmak sallayıp arkandan kıkırdamalarından mı korkuyorsun? senden uzun olması iyi.. bir kadının bir erkekten çok daha uzun olması daha komik görünüyor, ama yine de kısa erkekler uzun kadınları sever))
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Murena0314, Lisa24
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

KsuVIKA: 31 Jul 2023, 10:00 Ben küçüğüm ve büyük bir kıçım var ve o 100 kilodan fazla
Eminim o senin kıçına aşık olmuştur.
Öneriyorum onunla tatile gideceğiz ve orada rahat, şişkin bir atmosferde, ona bunu söyleyin,
sevgili olsun ya da olmasın, değerli eşyalarınızı benim görmem için atın. aksi takdirde kafamın karıştığını söyleyebilirim ve bu büyüklüğünle bademciklerimi kıçıma sokmandan korkuyorum ve henüz böyle bir aşırılığa hazır değilim.
peki, gelişim için birkaç seçenek var diğer etkinliklerin listesi ektedir
eğer rafa kaldırmamı istersen
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 5):
RazVratnik, Didudo, Murena0314, vesaire, Mart
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Didudo »

Lisa24: 31 Jul 2023, 12:48 eğer benden rafı çivilememi istersen
Ornul))))
These users thanked the author Didudo for the post:
Lisa24
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

Didudo: 31 Jul 2023, 15:48
Lisa24: 31 Jul 2023, 12:48 eğer benden rafı çivilememi istersen
Ornul))))
Hayır ama 24 yaşında bir kadına ciddi olarak ne açıklayabilirsiniz ki! yıl, 24 Karl’da! hala eğer kendisi büyükse bu onun da büyük olduğunu, eğer kadın küçükse bu onun için her şeyin küçük olduğunu düşünür ve sonra bir kova ıslık çalarak uçar belki bu birinci sınıf seviyesi bile değil, ikinci çeyrek
Peki, tamam, diyelim ki orada bir market var
Ama öyle artık çay içen bir kız değil, ondan hoşlanıyor, deniz kenarına gidiyor ve seks hakkında konuşuyor? Kontrol edilecek yüz bir varyasyon var, yani her şey hayal gücünün tasvir ettiği kadar güçlü ya da her şey normal ve öyle. başlamadan önce organizmalarla arkadaş olmanın zamanı geldi.
ama hayır, kolay yollar aramıyoruz. Drochfor’a gidip orada bilimsel bir çalışma yazmalıyız. Bu doğru mu ve beni nasıl büyük bir duruma sokacak? bu kocaman adam kulübüne kıçını sallıyor.
Ama genel olarak sadece sıkıldım ve bu muhtemelen Markul’un yazdığı gibi bir bot.
Ve ben de kimin sıçtığının sorumlusu olan Chukchi gibiyim yurt *x) ile
These users thanked the author Lisa24 for the post:
vesaire
Автор темы
KsuVIKA
İlgi gösteriliyor

Unread post by KsuVIKA »

Lisa24: 31 Jul 2023, 12:48 Dene, onunla tatile çık, yoksa belki bu senin kaderindir. Peki, eğer birbirinize uygun değilseniz her zaman ilişkinizi sonlandırabilirsiniz.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Muhtemelen bunu yapacağım.
Lisa24: 31 Jul 2023, 12:48 Zaten içmeyi denedin mi?
Hayır
n
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 31 Jul 2023, 11:56 Bence denemeye değer
Tamam. Teşekkür ederim
LadaR
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 685
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by LadaR »

Bu yüzden denize gitmeden önce ondan cıvatasını göstermesini istemelisiniz ve eğer sizi korkutmuyorsa seks yapmayı deneyin
Sonra onunla denize gidip gitmeyeceğinize karar verin
Ne tür bir deniz?
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years

Unread post by Satna666 »

Laptev Denizi))))))))
These users thanked the author Satna666 for the post:
Mart
Çimen
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 125

Unread post by Çimen »

Onu burada sikeyim, nasıl biri olduğunu gör. Ve sonra denize mi gideceğinizi yoksa bir sonrakini mi arayacağınızı düşünebilirsiniz.
These users thanked the author Çimen for the post:
Mart
İle
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by İle »

Peki, madem beğendin, o zaman neden korkuyorlar?
İşaretlerini kabul et ve ona yeşil ışık yak
Birçok iri adam küçük kadınları ve kadınları sever, böylece o da yanında bir santim gibi görünür .
Bu normaldir.
Korkmayın, normal bir penisi var.
Dikey12
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Dikey12 »

Van: 19 Sep 2023, 17:46 sıradan bir penisi var.
Ya burada sıra dışı bir şey ortaya çıkarsa? )))
duch552
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by duch552 »

Barents Denizi))))))))))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”