Bir daire karşılığında bir sarhoşla seks ve bakım. Teyzeniz kabul etmeli mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey

Bir daire uğruna bacaklarını açmalı mı?

Да
11
48%
Нет
12
52%

Total votes: 23

Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 2 years 8 months
 Bir daire karşılığında bir sarhoşla seks ve bakım. Teyzeniz kabul etmeli mi?

Unread post by Emelyan »

Teyzeme bir apartman dairesinde bir sarhoşa bakması teklif edildi, buna değer mi?
Zaten bunun hakkında bir konu oluşturmuştum Teyzem, boşandıktan sonra hiçbir şeyim kalmadı ve bir sarhoşa bakmak zorunda kaldım. Çünkü 36 yaşında ve hiç çalışmadı ve sadece görünüşüyle ​​​​ilgilendi, başka çıkış yolu yok.
Soru şu ki... sonuna kadar ona baktı ve seks olmadan bunu umdu bir hediye ya da başka bir şey alacaktı.
Ama eteğinin altına uzanarak ona giderek daha fazla yakınlık imasında bulunuyor. İğreniyor ama birkaç seçeneği var.

Sizce eğer ona verirse belgeleri gerçekten resmileştirecek mi, yoksa sadece kullanacak mı?
Ayrıca içki arkadaşları ona geliyor ve kadın aşınma ve yıpranmadan korkuyor.
Sonunda onun psikolojisini bozacaklar mı? Seni evsiz bırakmak mı?
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bir daire karşılığında bir sarhoşla seks ve bakım. Teyzeniz kabul etmeli mi?

Unread post by Gudgeon »

Sonra da oylama sonuçlarını teyzene gösterip "olması gerektiğini söylediler" sözleriyle komşuna mı göndereceksin? :)
Petrtmn
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bir daire karşılığında bir sarhoşla seks ve bakım. Teyzeniz kabul etmeli mi?

Unread post by Petrtmn »

Bir çılgın fantezi daha
These users thanked the author Petrtmn for the post (total 2):
Sibiryak89, Cennet elmaları
Yalan makinesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65

Unread post by Yalan makinesi »

Emelyan: 13 Oct 2022, 10:56 Soru şu ki... sonuna kadar ona baktı ve seks olmadan bir hediye belgesi veya başka bir şey alacağını umuyordu.
Fakat giderek ona yakınlık imasında bulunuyor ve ona ulaşıyor. eteğinin altında. İğreniyor ama birkaç seçeneği var.

Sizce eğer ona verirse belgeleri gerçekten resmileştirecek mi, yoksa sadece kullanacak mı?
Ayrıca içki arkadaşları ona geliyor ve kadın aşınma ve yıpranmadan korkuyor.
Sonunda onun psikolojisini bozacaklar mı? Onu
’suz bırakmak Boğazına su dökülmesiyle bitecek ve tüm itirazlarına rağmen istedikleri gibi sikilecek😃 Ve sonra, komut üzerine bacaklar birbirinden ayrılacak...😉 😁
These users thanked the author Yalan makinesi for the post:
JoyMen99
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Gudgeon: 13 Oct 2022, 11:24 Sonra da oylama sonuçlarını teyzene gösterip "gerekli dediler" sözleriyle komşuya göndereceksin?
Haha)) Zaten zihinsel olarak hazırlıklı ve ailesi geçen gün bizden ayrılacağını "bildirdi"..

5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Petrtmn: 13 Oct 2022, 11:25 Başka bir çılgın fantezi
Teşekkürler, elbette sizin görüşünüz için. Ama görünüşe göre kendinizi hiçbir zaman boşandıktan sonra kelimenin tam anlamıyla her şeyden mahrum kalan bir kadının durumunda bulmadınız. Başka seçeneği yok.
Petrtmn
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Petrtmn »

Her zaman bir çıkış yolu vardır
Ve her yerde bir şey yapma veya bir şeye karar verme arzusu yoktur
These users thanked the author Petrtmn for the post (total 2):
Sibiryak89, Gudgeon
Felix07
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by Felix07 »

İstediği her şeyi alana kadar imza atmayacak. Ve zamanla daha fazlasını isteyeceksiniz. Bunu tavsiye etmem. Sonunda hepsi boşa çıkacak
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Petrtmn: 13 Oct 2022, 12:04 Her zaman bir çıkış yolu vardır
Ve her yerde bir şeyler yapma ve bir şeye karar verme arzusu yoktur
Evet, bağımsız insanlar için. Ve 36 yıl boyunca önce ailem, sonra eşim tarafından desteklendiğimde dünyanın resmi zaten farklıydı.
Duruma gelince, başka türlü daire almak için para kazanamayacak. Yakında onu bizimkilerden atacağız. Bir iş bulsan bile... tecrüben olmadan ne yapardın? Pyaterochka Van Love
Erkek bulamıyor, daha doğrusu seçenekler var ama sadece ondan seks istiyorlar.
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136

Unread post by JoyMen99 »

Felix07: 13 Oct 2022, 12:16 İstediği her şeyi alana kadar imza atmayacak. Ve zamanla daha fazlasını isteyeceksiniz. Bunu tavsiye etmem. Sonunda her şey boşa gidecek
Son konu başlığında bu aptal adama teyzenin bir makine gibi davranmaktan başka seçeneği olmadığını açıklamışlardı. sarhoşların keyfi için...😁 Ve hâlâ onun "namusu" için korkuyor...😇😂😂
Felix07
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by Felix07 »

JoyMen99: 13 Oct 2022, 12:26 Son başlıkta bu aptal herife teyzenin sarhoşların zevkleri için bir makine gibi davranmaktan başka seçeneği olmadığı anlatılmıştı... Ve hala onun "namusundan" korkuyor... Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
Ah, işte tüm gücümüz bu)))
These users thanked the author Felix07 for the post (total 2):
Gudgeon, JoyMen99
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Felix07: 13 Oct 2022, 12:46 Ah, işte tüm gücümüz bu)))
Onun onuru umurumda değil! Sarhoşlara hizmet etmek zorunda kalacağını çok iyi anlıyorum, soru bu çabaların haklı olup olmadığıdır..
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Çekiç »

Sorun ne? Artık ona bir daire kiralayacak ve teyzenizle birlikte oradaki tüm sapkınlıklara girişeceksiniz. Çekici görünüyor mu? Buraya bir fotoğraf yayınlayın.
These users thanked the author Çekiç for the post (total 3):
Sibiryak89, Gudgeon, JoyMen99
Yalan makinesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65

Unread post by Yalan makinesi »

Emelyan: 13 Oct 2022, 13:45 Onun onuru umurumda değil! Sarhoşlara hizmet etmek zorunda kalacağını çok iyi anlıyorum, asıl soru bu çabaların haklı olup olmadığı..
Anlıyor musun, onun amı, hatta en bakımlı, hiçbir şeye değmez..!!!😒 Elde edebileceği maksimum şey sarhoşların aile malzemesidir onu gaza getirecekler... !!! Eğer bunu kabul ederse o sadece bir fahişe, bırak panele gitsin😉 Bir daire istiyordu =) )
These users thanked the author Yalan makinesi for the post:
seksforumu_
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Hammer: 13 Oct 2022, 13:55 11 dakika önce

Sorun nedir? Artık ona bir daire kiralayacak ve teyzenizle birlikte oradaki tüm sapkınlıklara girişeceksiniz. Çekici görünüyor mu? Buraya bir fotoğraf yayınlayın.
Kimse ona destek olmayacak, aslında ben ailemle yaşıyorum. Tam tersine onu dışarı atamayız.
hayal kurma
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by hayal kurma »

Sözleşme başlatmanın hiçbir anlamı yok ve sadece avukat aracılığıyla akıllarına ne gelirse gelsin aldatma ve şiddet riski yüksek.
These users thanked the author hayal kurma for the post:
seksforumu_
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Çekiç »

Emelyan: 13 Oct 2022, 14:08 Aksine onu dışarı atamayız.
Neden bu kadar kızgınsın? Kaç yaşındasın? Senin yerinde olsaydım teyzemi odama koyardım. Yarı zamanlı çalışmaya gelince - chaturbate.com Rashi’ye yayınlarını göstermeyi teklif ediyor.
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Poligraff: 13 Oct 2022, 14:01 Anlıyor musun, onun amcığının, en bakımlısının bile hiçbir değeri yok..!!! Elde edebileceği maksimum şey, sarhoşların onu pompalayacakları aile malzemesidir...!!! Eğer bunu kabul ederse o sadece bir fahişedir, bırakın panele gitsin. Bir daire istiyordu =))
O bir fahişe değil!! ! Sadece durum onu ​​aşırı önlemler almaya zorluyor.
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Fan96 »

Teyzene göster. Dedikleri gibi, yüz kez duymaktansa bir kez görmek daha iyidir.
Uzaktan çalışma önerebilirim.
Last edited by Fan96 on 13 Oct 2022, 14:55, edited 1 time in total.
These users thanked the author Fan96 for the post:
JoyMen99
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

Hammer: 13 Oct 2022, 14:33 Neden bu kadar kızgınsın? Kaç yaşındasın? Senin yerinde olsaydım teyzemi odama koyardım. Yarı zamanlı çalışmaya gelince - Rashi’ye yayınlarını göstermeyi teklif et.
24 yaşındayım. Bazıları kesinlikle kabul etmeyecek. bir çeşit internet fuhuşu...
Ben kötü değilim, sadece ona fahişe demekten yoruldum😡
Bir sarhoşun etkisi altına girmeniz gerekeceği açık, ancak bunların hepsi neredeyse anonim.

15 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Fan96: 13 Oct 2022, 14:46 Teyzene göster dedikleri gibi, yüz kez duymaktansa bir kez görmek daha iyidir.
Uzaktan çalışma önerebilirim.
Bunu herkese açık sergilemeyeceğim

45 dakika sonra gönderilir 28 saniye:
fantax: 13 Oct 2022, 14:31 Sözleşme başlatmaya değmez ve yalnızca bir avukat aracılığıyla akıllarına ne gelirse gelsin aldatma ve şiddet riski yüksek
nSözleşmeler vs. ile ilgili herhangi bir soru olursa, bunun olacağını ifade ediyor Önce bir içki içmek iyi olur ve teyzesinin eteğinin altına tırmanır.
Fan96
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Fan96 »

Hahaha, bir grup ineği uzaklaştırmayın - herkesin görmesi için!?
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel

Unread post by zıt »

Bir erkek 36 yaşındaki bir kadının psikolojisini nasıl kırabilir? Gülüyor musun yoksa ne? Bir hanımefendi bu kadar yıllara kadar çalışmadan yaşamayı başarmışsa, kimsenin kafasını keser))
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

malon: 13 Oct 2022, 16:14 Bir erkek 36 yaşındaki bir kadının psikolojisini nasıl bozabilir? Gülüyor musun yoksa ne? Eğer bir hanım bu kadar yıl çalışmadan yaşayabilseydi, herkesin kafasını keserdi))
İğrenerek onunla sikişmek zorunda kalacak . Üstelik Allah korusun, eğer sarhoş arkadaşlarınız sizi zorla sikmek isterse...
Bunun ruh açısından iyi sonuçlanacağını düşünmüyorum.
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel

Unread post by zıt »

Emelyan: 13 Oct 2022, 16:18
Bir adam 36 yaşındaki bir kadının ruhunu nasıl kırabilir? Gülüyor musun yoksa ne? Eğer bir hanım bu kadar yıl çalışmadan yaşayabilseydi, herkesin kafasını keserdi))
İğrenerek onunla sikişmek zorunda kalacak . Ayrıca sarhoş arkadaşlarınız sizi zorla sikmek isterse Allah korusun..
Psikoloji açısından sonunun iyi olacağını düşünmüyorum.
Şimdi 10-12 yaşında, karar verme yeteneği olmayan bir kızdan mı bahsediyorsunuz? Yoksa yine de hayatı bilen yetişkin, aklı başında bir kadın hakkında mı?
Автор темы
Emelyan
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Emelyan »

malon: 13 Oct 2022, 16:36 10-12 yaşında, karar verme yeteneği olmayan bir kız çocuğundan mı bahsediyorsunuz? Yoksa yine de hayatı bilen yetişkin, aklı başında bir kadın hakkında mı?
Boşandıktan sonra neredeyse yoksul kalmasaydı, bu dehşeti asla yaşamayacaktı. hayatında kabul etti. Başka seçeneği yok.

7 saat 57 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
İstediği her şeyi alana kadar imza atmayacak. Ve zamanla daha fazlasını isteyeceksiniz. Bunu tavsiye etmem. Sonunda her şey boşa gidecek
Muhtemelen haklısın, ama o aptal, bugün ilk kez onlarla içki içmeyi kabul etti. Hala geri dönmedim. Duvarın arkasında bir dağ şöleni var((
4sex’e ihtiyaç var
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by 4sex’e ihtiyaç var »

Bir arkadaşımın dediği gibi, "Eğer am yersen, boşa gitmez."
Ve eğer yazar 36 yaşına kadar dış işleriyle meşgul olduğunu iddia ediyorsa, o zaman sarhoşlarla değil, belki iyi parayla bile boş zaman geçirmenin doğrudan bir yolu vardır. ...
Her ne kadar bana öyle geliyor ki bu da "bizi mahvettiler, biz kendi yollarımıza gidiyoruz" serisinin başka bir teması.
Moskova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Moskova »

Kendinize bir soru sorun değil mi? yapmıyorum
rmsxms
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46

Unread post by rmsxms »

Elbette buna değer, kaybedecek bir şey yok
Sen bağırdın
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Sen bağırdın »

Buna değmez, bir şekilde farklı yaşamaya çalışmalısın! İşe git! İkamet yerinizi değiştirmek ve sıfırdan başlamak daha iyidir!
VessTPneis
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by VessTPneis »

Need4sex, katılıyorum, sanırım kazıklandık
ROM
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by ROM »

Peki, “Böyle bir fantezim var...” diyerek konuya başlamanın nesi yanlış? Ve eğer her şey yazarın yazdığı gibiyse, o zaman teyzenin, amcığı ve vücudun diğer kısımlarıyla çalışmak zorunda olsa bile, bir sarhoşla değil, bir apartman dairesi vb. olan normal bir adam bulmasını engelleyen şey nedir? iğrenç değil. Yaşlılığında “teyze” de kayıp akrabama sarılırdı, adam şansıyla övünüp dururdu, ona gözyaşı dökmeden bakılmazdı ama “teyze” amını gösterir, sonra göğüslerine dokunmasına izin verirdi, diye ekledi, ekledi... "Teyze" merdivenlerden indirildi, bir akraba hastaneye gönderildi.
Rtrc
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Rtrc »

Kabul etmesine izin ver. O da onunla yaşayacak. Onu düzgün bir görünüme kavuşturacak - aynı zamanda görünüşüne de dikkat edecek.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”