sperm kokusu

Автор темы
Akşamdan kalma saçmalığı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: eşcinsel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 sperm kokusu

Unread post by Akşamdan kalma saçmalığı »

Kadınların herhangi bir, hatta hafif kokuyu daha keskin bir şekilde hissettiğine inanılıyor. Doğa bunu onlara bu şekilde dağıttı: her birimiz, dünyadaki her insandan görünmez bir şekilde yayılan doğal içgüdülere ve seks kokusuna göre partner seçiyoruz. Aynı zamanda herkesin kokusu tamamen bireysel ve benzersizdir; hem birçok insanı hem de yüzlerce (binlerce) insandan sadece birkaçını çekebilir. Bu yüzden pek çok kişi şaşırıyor ve şöyle diyorlar: "Onda ne buldun, yakışıklı değil... (ve diğer yüzlerce kişi sana söylemeyecek ama seni birbirinize çeken bir şey var!!)
Feromonlar Vücut tarafından hafif fiziksel aktivite ile birlikte apokrin bezlerinden salgılanırlar. Koltuk altlarında, cinsel organlarda ve kafada bulunurlar. Ancak en büyük miktarda feromon insanların doğal salgılarında (spermde) bulunur. ve vajinal akıntılar)
Elbette hepimiz sabahları duş alırız, kendi başımızın çaresine bakarız. Ancak farklı durumlar vardır ve bunların arasında erkekler EMRISH yaşayabilir (bu daha çok geceleri olur, ama bazen bir erkek çok heyecanlandığında bu durum gün içinde gerçekleşebilir. Bazen penisten gelen küçük bir damla erkek akıntısı bile kadının koku duyusunun bunu hissetmesi için yeterlidir. aktarımda veya halka açık başka bir yerde yanınızdaki adamdan gelen spermin kokusunu aldınız!?? Bu seni heyecanlandırdı mı yoksa tam tersine ondan uzaklaştırdı mı?!?
A.daha güzel
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 1 year 11 months
 Cevap: sperm kokusu

Unread post by A.daha güzel »

Bu bir kez oldu. Çocuk utanıp ıstakoz gibi kızardı. İlk başta onun nesi olduğunu anlamadım ve çok sevindiğinde istemsizce çocuk için üzüldüm; kendisini ne kadar tatsız bir duruma düşürmüştü. !!
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by lanaaas341 »

Akşamdan kalma saçmalığı: 31 Jul 2023, 06:48 Kadınların herhangi bir hafif kokuyu bile daha iyi algıladıklarına inanılıyor. Doğa bu kokuyu onlara bu şekilde dağıtıyor: Her birimiz
partnerimizi buna göre seçiyoruz. doğal içgüdülere ve dünyadaki her insandan görünmez bir şekilde yayılan seks kokusuna dayanıyor. Aynı zamanda herkesin kokusu tamamen bireysel ve benzersizdir; hem birçok insanı hem de yüzlerce (binlerce) insandan sadece birkaçını çekebilir. Bu yüzden pek çok kişi şaşırıyor ve şöyle diyorlar: "Onda ne buldun, yakışıklı değil... (ve diğer yüzlerce kişi sana söylemeyecek ama seni birbirinize çeken bir şey var!!)
Feromonlar Vücut tarafından hafif fiziksel aktivite ile birlikte apokrin bezlerinden salgılanırlar. Koltuk altlarında, cinsel organlarda ve kafada bulunurlar. Ancak en büyük miktarda feromon insanların doğal salgılarında (spermde) bulunur. ve vajinal akıntılar)
Elbette hepimiz sabahları duş alırız, kendi başımızın çaresine bakarız. Ancak farklı durumlar vardır ve bunların arasında erkekler EMRISH yaşayabilir (bu daha çok geceleri olur, ama bazen bir erkek çok heyecanlandığında bu durum gün içinde gerçekleşebilir. Bazen penisten gelen küçük bir damla erkek akıntısı bile kadının koku duyusunun bunu hissetmesi için yeterlidir. aktarımda veya halka açık başka bir yerde yanınızdaki adamdan gelen spermin kokusunu aldınız!?? Bu sizi heyecanlandırdı mı yoksa tam tersine ondan uzaklaştırdı mı?!?
Taze spermin hafif, hoş bir deniz sörfü kokusu var.... .Elbette bu koku feromon gibi etkiliyor beni...
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Andrey-37 »

Meninin hiç koktuğunu sanmıyordum. Bir keresinde metresim ve ben işten sonra dairede seks yapmayı kabul ettik. Sonra diyor ki: serseri, bir toplantım var. İş günü bitmeden ofisine geldim ve gitmesini söyledim. Arabada seks havasında olduğumu ve onu arka koltukta sikeceğimi söyledim. O gün onun içine boşalmak imkansızdı ve ben de onunla dalga geçmeye ve dalga geçmeye karar verdim: Kıçına geldim, üzerine kendim külot ve tayt giydirdim (köpek stili ayakta duruyordu ve basitçe indirildiler) ve şöyle dedim: "Işıklara böyle git, bütün kıçın sperm içinde." Ve o gitti. Sonra bana söyledi. Oturuyorum, kıçım ıslak ve görünüşe göre herkes spermin kokusunu alabiliyor. Bu beni gerçekten şaşırttı: orada ne koku var :muza:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Sperm, sperm, sperm!
    by A. Omelçenko » » in Seks hakkında genel sorular
    14 Replies
    1451 Views
    Last post by BarsukPalmiye
  • New post PA’dan sonra prezervatif kokusu vajinada kalabilir mi?
    by Anonim » » in Seks hakkında genel sorular
    29 Replies
    4088 Views
    Last post by Andrew495
  • New post Sabah kokusu
    by Jest yapmak » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler
    10 Replies
    701 Views
    Last post by yarışçı
  • New post Bir kadının kokusu.
    by Truwor » » in Seks hakkında genel sorular
    3 Replies