Bir erkek elleriyle çalışabilmeli mi, araba kullanabilmeli mi?
-
Автор темыPeru’da
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir erkek elleriyle çalışabilmeli mi, araba kullanabilmeli mi?
Kızlar, erkeklerin evdeki her şeyi tamir etmek, tamirat yapmak, araba kullanmak gibi becerilere sahip olması gerekiyor mu? Yoksa modern dünyada bu nitelikler olmadan yapmak mümkün mü?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 1 month
Re: Bir erkek elleriyle çalışabilmeli mi, araba kullanabilmeli mi?
Hayır, gerekli değil. tıpkı bir kızın yemek yapmayı bilmesi gibi.
- These users thanked the author İzumi for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Himi, Serg_A, Şalun70
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 2 years
Elbette, erkeğinizin çok şey yapabilmesi güzeldir, ancak bu hiç de gerekli değildir. Ve gerekirse her şeyi öğrenebilirsiniz))
Mevcut gerçekler, Pazar ilişkilerini bilenleri işe almanıza olanak tanır. tüketicilik
Mevcut gerçekler, Pazar ilişkilerini bilenleri işe almanıza olanak tanır. tüketicilik
- These users thanked the author Lisa24 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Peki, eğer bir kız bir erkeğin çalışmasını, araba kullanmasını ve tamircilik yapmasını talep ediyorsa, bunun tersi de yemek pişirmeyi, temizlik yapmayı talep etmelidir
54 saniye sonra gönderildi:
Bazı insanlar karşılığında hiçbir şey talep etmez ve vermez
54 saniye sonra gönderildi:
Bazı insanlar karşılığında hiçbir şey talep etmez ve vermez
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Evet soru belirsiz. Eğer o her şeyi yapabiliyor ve yapıyor ama bir erkek hiçbir şey yapamıyorsa, onu bir sopayla dürtmeye yer vardır; yani ben her şeyi yapabilirim, ben ev sahibesiyim ve sen de kolsuz bir karabataksın.
Bence hâlâ bir şeyler yapabilmeniz gerekiyor. Tamamen uygulamalı olmak bile aşağılayıcı. Bu aynı zamanda kadınlar için de geçerlidir.
Bence hâlâ bir şeyler yapabilmeniz gerekiyor. Tamamen uygulamalı olmak bile aşağılayıcı. Bu aynı zamanda kadınlar için de geçerlidir.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
- Fargal94, Lisa24
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
Bir erkeğin elleriyle çalışabilmesi gerektiğini düşünüyorum, bu iyi bir beceridir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
Bir erkek elleriyle çalışmayı öğrenmediyse kafasıyla da çalışamayacaktır.
Ve kadın bedeninin manipülasyonu ellerle çalışmanın çeşitlerinden biridir.
Ve kadın bedeninin manipülasyonu ellerle çalışmanın çeşitlerinden biridir.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Tamamen isteğe bağlı. Nasıl olursa olsun bir erkeğin tüm bunları sağlayıp organize edebilmesi güzel. Mutlaka bir şoföre, bir marangoza veya bir elektrikçiye ihtiyacım yok. Güvenilir, şefkatli bir adama ihtiyacım var. Ve becerileri hoş ama isteğe bağlı bir bonus)
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
Nasıl yani? Dikiş dikmeyi, kablo tamir etmeyi bilmeyenleri uçurumdan mı atacağız?))
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Konu büyüklük veya kazanç konularını anımsatıyor. Boyut önemli mi diye sorduklarında, öyle olduğunu yazarsanız kırgınlık ortaya çıkıyor. Veya bir erkeğin iyi para kazanması mı gerektiğini soruyorlar. Borcunu yazarsın ve yine gücendirirsin.
Peki, güçlü ama bir o kadar da savunmasız cinsiyetimizi gücendirmemek için buraya ne yazmalıyım?
Bir erkeğin kimseye hiçbir borcu yoktur, bu işe yarayacak mı?))) )
ama... Keşke bunu yapabilseydi.
Peki, güçlü ama bir o kadar da savunmasız cinsiyetimizi gücendirmemek için buraya ne yazmalıyım?
Bir erkeğin kimseye hiçbir borcu yoktur, bu işe yarayacak mı?))) )
ama... Keşke bunu yapabilseydi.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Serg_A, Hafta sonu
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
Yapmayacağız uçurumdan atalım ama unutmayalım ki iki ustadan oluşan bir aile, iki ustadan oluşan bir aileden 2-3 kat daha fazla paraya ihtiyaç duyar. Kişisel deneyimle test edilmiştir.Hooligan Carrie: ↑30 Jul 2023, 10:17 Kablo dikmeyi ve tamir etmeyi bilmeyenleri uçurumdan atacağız?))
-
- Nirvana’dayım
üçgen Ve doktor ailesinin daha az paraya ihtiyacı var tedavi. Ve dişçinin ailesi...devam mı etsin?)
- Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Neden hemen uçurumdan atalım ki? Yataktan bu kadar yeterHooligan Carrie: ↑30 Jul 2023, 10:17Nasıl yani? Kablo dikmeyi ve tamir etmeyi bilmeyenleri uçurumdan mı atacağız?))
-
- Nirvana’dayım
- Serg_A
-
- Oral stimülasyon
Koruyucu hekimlik de dahil olmak üzere tıbbın temelleri okulda öğretilmelidir. okul! Bu, özellikle bunun çok kötü olduğu Amerikan kültüründe açıkça görülmektedir.
- These users thanked the author üçgen for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Tıbbın temelleri ve profesyonel tıbbi bakım hâlâ farklı şeylerdir. Kendi dişlerinizi de tedavi ediyor musunuz? ))
Acaba Amerika’yı azarlamadan en azından bir konuyu tartışabilir miyiz? Neden sana bu şekilde teslim oldu?

Tıbbın temelleri ve profesyonel tıbbi bakım hâlâ farklı şeylerdir. Kendi dişlerinizi de tedavi ediyor musunuz? ))
- Serg_A
-
- Oral stimülasyon
Başka bir sefer, periodontitisin erken aşamasını diş etlerine üç günlük okaliptüs yağı losyonu uygulayarak bağımsız olarak tedavi etmeyi başardım (mukoza zarına nüfuz eder ve çok güçlü bir antiseptik).
Uzun bir süre Amerika’da yaşadım ve burada bulunanların çoğunun aksine kişisel olarak konuşuyorum deneyim. Bu arada ikamet ettiğim ülkeler arasında ABD’yi sondan ikinci sıraya koyardım. Rusya - ikincisi için.Hooligan Carrie: ↑30 Jul 2023, 11:05 Acaba Amerika’ya küfretmeden en azından bir konuyu tartışabilir miyiz? Neden sana bu şekilde teslim oldu?![]()
Neredeyse. Diş hekimim benden 300 km uzakta ve sık seyahat etmek her zaman mümkün olmuyor. Bu nedenle deneme süresi için benim için bir köprü kurarken bana iki küçük tüp çinko-öjenol çimentosu verdi ve şöyle dedi: düşerse temizleyip yerine koyun. Ben de öyle yaptım. Bir ay sonra ona geldim ve köprüyü kalıcı olarak kurdu.Tıbbın temelleri ve profesyonel tıbbi bakım hâlâ farklı şeylerdir. Kendi dişlerinizi de tedavi ediyor musunuz? ))
Başka bir sefer, periodontitisin erken aşamasını diş etlerine üç günlük okaliptüs yağı losyonu uygulayarak bağımsız olarak tedavi etmeyi başardım (mukoza zarına nüfuz eder ve çok güçlü bir antiseptik).
Last edited by üçgen on 30 Jul 2023, 11:21, edited 2 times in total.
- These users thanked the author üçgen for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 5 months
Bir erkek temel şeyleri yapabilmelidir. O bir erkek.)) ve bunun en azından aile bütçesinden tasarruf sağladığı gerçeğine katılıyorum
Ellerinin yalnızca araba kullanmakta iyi olduğu söylenebilir. Ve buna göre, kendisinin yapabileceği her küçük neden için herkese ve her şeye para ödüyor. Ama eğer memnunlarsa bu onların işi. Eğer bir delik açamazsam, televizyonu asamazsam, musluğu değiştiremezsem veya çamaşır makinesini bulaşık makinesine bağlayamazsam şahsen utanırdım.
Ellerinin yalnızca araba kullanmakta iyi olduğu söylenebilir. Ve buna göre, kendisinin yapabileceği her küçük neden için herkese ve her şeye para ödüyor. Ama eğer memnunlarsa bu onların işi. Eğer bir delik açamazsam, televizyonu asamazsam, musluğu değiştiremezsem veya çamaşır makinesini bulaşık makinesine bağlayamazsam şahsen utanırdım.
-
- Nirvana’dayım
üçgen, Bu anlaşılabilir bir durumdur. Köprü bir teknisyen tarafından mı yapıldı? ))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- üçgen, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
Fakat genel olarak hayata yaklaşımım Robert Heinlein tarafından ifade ediliyor:
"Bir insan bezini değiştirebilmeli, bir istila planlayabilmeli, bir domuzun derisini yüzebilmeli, bir gemiye komuta edebilmeli, binalar tasarlayabilmeli, soneler yazabilmeli , hesap tutun, duvar inşa edin, kırıkları sıvayın, ölmeyi teselli edin, emirlere uyun, emir verin, takım halinde hareket edin, tek başına hareket edin, denklem çözün, alışılmadık sorunları analiz edin, gübre saçın, programlayın, lezzetli yemek yapın, ustalıkla savaşın ve onurlu bir şekilde ölün. "Uzmanlık böceklerin sayısıdır."
Evet, evet

Fakat genel olarak hayata yaklaşımım Robert Heinlein tarafından ifade ediliyor:
"Bir insan bezini değiştirebilmeli, bir istila planlayabilmeli, bir domuzun derisini yüzebilmeli, bir gemiye komuta edebilmeli, binalar tasarlayabilmeli, soneler yazabilmeli , hesap tutun, duvar inşa edin, kırıkları sıvayın, ölmeyi teselli edin, emirlere uyun, emir verin, takım halinde hareket edin, tek başına hareket edin, denklem çözün, alışılmadık sorunları analiz edin, gübre saçın, programlayın, lezzetli yemek yapın, ustalıkla savaşın ve onurlu bir şekilde ölün. "Uzmanlık böceklerin sayısıdır."
-
- Nirvana’dayım
Eğer tüm bunları yapabiliyorsan, o zaman bu elbette övgüye değerdir. Ama ben bu söze katılmıyorum. Bir insan her şeyi yapabiliyorsa aslında hiçbir şey yapamayacağına inanıyorum. Elbette kendinizin, sevdiklerinizin, evinizin, arabanızın bakımı konusunda temel şeyleri bilmeniz ve temel becerilere sahip olmanız gerekir, ancak geri kalanı için profesyonellere güvenmek daha iyidir.triangle: ↑30 Jul 2023, 11:55Evet, evetTeknisyen köprüyü yaptı mı?![]()
Ama genel olarak hayata yaklaşımım Robert Heinlein tarafından şöyle ifade ediliyor:
"Bir insan bezini değiştirebilmeli, bir istila planlayabilmeli, bir domuzun derisini yüzebilmeli, bir gemiyi yönetebilmeli, tasarım yapabilmeli binalar yapmak, soneler yazmak, hesap tutmak, duvarlar inşa etmek, kırıkları sıvamak, ölenleri teselli etmek, emirlere uymak, emirler vermek, takım halinde hareket etmek, tek başına hareket etmek, denklem çözmek, bilinmeyen sorunları analiz etmek, gübre yaymak, program yapmak, lezzetli yemek pişirmek, ustaca dövüşmek ve onurlu bir şekilde öl."
-
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Registered for: 1 year 11 months
Mesela evdeki hemen hemen her şeyi yapıyorum. Televizyonu, hatta çamaşır makinesini tamir edebilirim, klimanın bakımını yapabilirim, evde tadilat (fayans, laminat parke vb.) yapabilirim, iyi yemek yaparım, evleri eşimden daha iyi temizleyip yıkarım, arabamı kendim tamir ederim vb. vb. s. Bu eşini mutlu eder mi? HAYIR. Kadınların finansal istikrar ve yakınlarda güçlü bir erkek istediklerine inanıyorum ve her zaman sizin için ev işlerini yapacak birini bulabilirsiniz.
-
- Oral stimülasyon
Bazı insanlar her şeye hazırdır Gerçekten çok fazla amatör var ama aynı anda birçok alanda profesyonel olanlar da var. Ayrıca "profesyonel", özellikle son zamanlarda gevşek bir kavramdır. Ne yazık ki, sertifikalı bir oto tamircisi olmasam da, arabayı benden daha kötü tanıyan tamircilerle defalarca uğraşmak zorunda kaldım; doktor olmasam da tıbbı benden daha kötü bilen doktorlar; Yazılım sorunlarını benden daha kötü anlayan BT uzmanları bu alanda eğitim almalarına rağmen ben almadım. Ve benzeri.Marinka: ↑30 Jul 2023, 12:28 Bir insan her şeyi yapabiliyorsa aslında hiçbir şey yapamayacağına inanıyorum. Elbette kendinizin, sevdiklerinizin, evinizin, arabanızın bakımı konusunda temel şeyleri bilmeniz ve temel becerilere sahip olmanız gerekir, ancak geri kalanı için profesyonellere güvenmek daha iyidir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
-
- Oral stimülasyon
Kişisel olarak orada yaşama arzumun derecesine göre elbette.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Harika cevap! Stüdyoda alkış! :iyi:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
Bu hayatta kimsenin doğuştan kimseye bir borcu yoktur. Belli bir geliriniz varsa bu beceriler olmadan da kolaylıkla yapabilirsiniz. Sonuçta yukarıdakilerin hepsini para için yapacak olanlar her zaman olacaktır.
-
- Oral stimülasyon
Bekle ve gör, ideal arayışı henüz tamamlanmadı ama daha önce de belirttiğim gibi genel olarak Başka bir konuda, Danimarka, İzlanda, Çek Cumhuriyeti, İtalya (kuzey), İspanya, Yeni Zelanda, Uruguay gibi stresin ve ikiyüzlülüğün az olduğu ülkeleri tercih ediyorum...
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Gerçek bir erkek hem elleriyle hem de kafasıyla çalışabilmelidir. Ayrıca bir penis ve dil ile (eğer seksten bahsediyorsak).
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Bu konu kısmen eğitimle ilgilidir. Ebeveynlere bağlıdır. Ailem bana her şeyi kendi ellerimle yapmayı öğretti. Babam bana bağımsız yaşamam için gereken tüm becerileri verdi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
-
- Nirvana’dayım
Peki tüm bunları nasıl biliyor ve biliyorsun? Özellikle tıpla ilgileniyorum. Tıbbı nasıl biliyorsun?triangle: ↑30 Jul 2023, 13:01Bazı insanlar her şeye hazırdır Gerçekten çok fazla amatör var ama aynı anda birçok alanda profesyonel olanlar da var. Ayrıca "profesyonel", özellikle son zamanlarda gevşek bir kavramdır. Ne yazık ki, sertifikalı bir oto tamircisi olmasam da, arabayı benden daha kötü tanıyan tamircilerle defalarca uğraşmak zorunda kaldım; doktor olmasam da tıbbı benden daha kötü bilen doktorlar; Yazılım sorunlarını benden daha kötü anlayan BT uzmanları bu alanda eğitim almalarına rağmen ben almadım. Vesaire.Marinka: ↑30 Jul 2023, 12:28 Bir kişi her şeyi yapabiliyorsa aslında hiçbir şey yapamayacağına inanıyorum. Elbette kendinizin, sevdiklerinizin, evinizin, arabanızın bakımı konusunda temel şeyleri bilmeniz ve temel becerilere sahip olmanız gerekir, ancak geri kalanı için profesyonellere güvenmek daha iyidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Bilmiyorum, bilmiyorum... Bana göre zorlama olmamalı, asıl mesele bu. Ve insanlar
bunu yapmak istemelidir; asıl mesele de budur. Ve eşler günlük sorunları çözebilmelidir - yine asıl mesele budur.
Ve kendi başlarına bir şeyler yapacaklar veya dışarıdan uzmanları davet edecekler - bu bir maliyet meselesi...
bunu yapmak istemelidir; asıl mesele de budur. Ve eşler günlük sorunları çözebilmelidir - yine asıl mesele budur.
Ve kendi başlarına bir şeyler yapacaklar veya dışarıdan uzmanları davet edecekler - bu bir maliyet meselesi...
-
Автор темыPeru’da
- Sürtünmeler
Bu disiplinleri onlardan daha iyi anladığınıza nasıl karar verdiniz? :)triangle: ↑30 Jul 2023, 13:01 Sertifikalı bir oto tamircisi olmasam da arabayı benden daha kötü bilen tamircilerle defalarca uğraşmak zorunda kaldım; doktor olmasam da tıbbı benden daha kötü bilen doktorlar; Yazılım sorunlarını benden daha kötü anlayan BT uzmanları bu alanda eğitim almalarına rağmen ben almadım. Ve bunun gibi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Perun, çok kolay! Parmağımın üzerine salya akıttım, onu tavana kaldırdım - ve bitti!

-
- Oral stimülasyon
Eğer bir nörolog, alkolün kronik yorgunluğa bağlı depresyon için kabul edilebilir bir tedavi olduğunu düşünüyorsa, o zaman onun bu konuda pek bir şey bilmediğini varsaymaya cüret ederim. farmakoloji ve toksikoloji.
Posta teslimatındaki iki saatlik gecikmeyle ilgili sorunu çözmek için e-posta sağlayıcımın uzman destek ekibiyle iletişime geçersem ve bir saatlik konferans görüşmesinden sonra onlara sorununun tam olarak nerede olduğunu açıklarsam - peki, anlıyorsun.
Okul günlerimde hekimliği olası bir meslek olarak görüyordum ve patofizyoloji dersi veren amcamın kütüphanesinden düzenli olarak kitap ödünç alıyordum. Tıp fakültesinde ve öğrenci yıllarımda, Dağcılık yaparken, emekli bir ilk müdahale görevlisi, acil bir hastanede ameliyat yapan bir cerrah, Batı Sibirya’nın ücra bir köşesinden kırsal bir doktor gibi yoldaşlar tarafından öğretilen cankurtaran kursları aldım ( 150 km’de 1 doktor, donmalardan doğuma kadar her şey) vb. ve resmi olarak gerekenden çok daha fazlasını öğretti. Ayrıca dünyanın farklı yerlerinde daha sonraki yaşamın her türlü ilginç bölümü. Ayrıca çeşitli dillerde kendi kendine eğitim.
nEğer bir araba tamircisiyseniz, ilk başta motoru çalıştıramıyor ve ona nasıl yapılacağını göstermem gerekiyor, sonra beni vites kutumun gerçekte olan türde olmadığına ikna etmeye çalışıyor ve benim de onu çalıştırmam gerekiyor. İnanması için burnunu sürtün - bu pek iyi bir tamirci değil.
Eğer bir nörolog, alkolün kronik yorgunluğa bağlı depresyon için kabul edilebilir bir tedavi olduğunu düşünüyorsa, o zaman onun bu konuda pek bir şey bilmediğini varsaymaya cüret ederim. farmakoloji ve toksikoloji.
Posta teslimatındaki iki saatlik gecikmeyle ilgili sorunu çözmek için e-posta sağlayıcımın uzman destek ekibiyle iletişime geçersem ve bir saatlik konferans görüşmesinden sonra onlara sorununun tam olarak nerede olduğunu açıklarsam - peki, anlıyorsun.
-
Автор темыPeru’da
- Sürtünmeler
Elbette, nöroloğa içki içmeyi tavsiye edip etmediği konusunda sorular var, ancak genel olarak tıbbı ondan daha iyi bildiğinizi varsaymak güçlü bir varsayım :)
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
Bir insan, yapabildikleri veya yapamadıkları ile mi ayırt edilir?)
Bir erkeğin, gerekirse, her ne şekilde olursa olsun, ihtiyacı olan şeyi öğreneceğini veya yapmanın bir yolunu bulacağını düşünüyorum. Eğer bu uzmanlık işiyse o zaman para kazanacak ve bunu verimli ve profesyonelce yapacak birini bulacaktır)
Sonuçta herkes işini yapmalı)
Mesela çocukluğumda beni kimse tanımıyordu ve ergenlik döneminde tamir veya sıhhi tesisat öğretmedim.
Bir daire satın aldığımda sıva ve duvar kağıdı yapmayı, priz değiştirmeyi ve laminat döşemeyi öğrendim. Doğal olarak fayans döşemek iyi beceriler gerektiriyor ve ben de bir profesyonel tuttum...
Umarım soruyu cevaplamışımdır)
Bir erkeğin, gerekirse, her ne şekilde olursa olsun, ihtiyacı olan şeyi öğreneceğini veya yapmanın bir yolunu bulacağını düşünüyorum. Eğer bu uzmanlık işiyse o zaman para kazanacak ve bunu verimli ve profesyonelce yapacak birini bulacaktır)
Sonuçta herkes işini yapmalı)
Mesela çocukluğumda beni kimse tanımıyordu ve ergenlik döneminde tamir veya sıhhi tesisat öğretmedim.
Bir daire satın aldığımda sıva ve duvar kağıdı yapmayı, priz değiştirmeyi ve laminat döşemeyi öğrendim. Doğal olarak fayans döşemek iyi beceriler gerektiriyor ve ben de bir profesyonel tuttum...
Umarım soruyu cevaplamışımdır)
- These users thanked the author RazVratnik for the post:
- Lisa24
-
- Nirvana’dayım
Yoksa astenik depresyonunuz mu vardı?
Bir sürü sorum vardı.
Çok ilginç. Bize daha fazlasını anlatabilir misiniz? Size klinik depresyon tanısı konuldu mu? İntihara mı meyillisin? Nörolog sizi bir psikiyatristle konsültasyona yönlendirmedi mi? Neden kronik yorgunluk yaşadığınızı, ne gibi şikayetleriniz olduğunu ve ayrıca alkolle ilgili ilginç şeyleri bize daha ayrıntılı olarak anlatın. Sana alkol tedavisi önerdi mi?
Yoksa astenik depresyonunuz mu vardı?
Bir sürü sorum vardı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 49 Replies
- 451 Views
-
Last post by İsimsiz9