Plaj kabinleri.
-
Автор темыLucifer
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Plaj kabinleri.
Ben böyle bir şey görmedim, belki de gözümden kaçtı o yüzden dublaj için şimdiden özür dilerim.
Bu etkinlik heyecan verici, özellikle seksi bir kız geldiğinde gerçekten hayal gücünüzle oynuyor.
Kişisel deneyimime göre, Soçi’de bir kızla sık sık kıyafet değiştirdik ve o bana oral seks yaptı, heyecan hakim olduğunda kimseyi umursamazsın.
Bu etkinlik heyecan verici, özellikle seksi bir kız geldiğinde gerçekten hayal gücünüzle oynuyor.
Kişisel deneyimime göre, Soçi’de bir kızla sık sık kıyafet değiştirdik ve o bana oral seks yaptı, heyecan hakim olduğunda kimseyi umursamazsın.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Plaj kabinleri.
Annemle babamla Yunanistan’da tatildeydim, muhtemelen 15-16 yaşlarındaydım. Ve hasır dallardan yapılmış ilginç plaj soyunma kabinleri vardı (en iyi nasıl açıklayacağımı bilmiyorum). Aynı bölmeyle ayrılmış iki kabin vardı. Dışarıdan hiçbir şey görünmüyordu ama içeride bir kabinden diğerine bakmak mümkündü. Bu yüzden bir seçim yapmak zorunda kaldım: kendimi göster ya da komşumu izle) ya görünürsün ya da izlersin) ama ben daha çok görülmeyi seçtim, bazen sadece bakmayı seçtim)
- These users thanked the author Şans for the post (total 2):
- Herurg, PavelNokia
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 1 year 11 months
Üstelik sadece siz değil, sitede yüzlerce video var bu kabinlerden internet, aşağıdaki kameranın görüntüsü

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 3 months
Adler’de bir plajda yüzdüm, soyunma kabinleri vardı. Kabin bölmelerinin alt kısmı yetişkinlerin kıçını zar zor kaplıyordu. Anneler ve kızlarının üstlerini değiştirmek için içeri girmelerini izlemek ilginçti.

- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 2):
- hassas, Kostiai72
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Orientation: biseksüel
Çıplak insanlar gördüm. Beni de aynı şekilde gördüler. Bu konuda herkesin sakin olduğunu düşünüyorum. özellikle 30+
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 7 months
Çocukken komşu kabinlere bakmayı severdim. Herhangi bir şey oldu. Ve bana tacizle ateş ettiler ve fark etmediler. Ve yetişkin teyzeler, sanki ilgimi fark etmemişler gibi doğal olarak çekiciliklerini gösterdiler, ancak kendileri her şeyin açıkça görülebileceği şekilde poz verdiler.
Artık beni izlemenin bir sakıncası yok. Birkaç yıl önce Gelendzhik’te kıyafetlerimi değiştiriyordum ve birdenbire 7-8 yaşlarında bir kız aşağıdan baktı. Zaten çıplak halde duruyor, mayolarımı çantamdan çıkarıyordum. Birkaç saniyeliğine ona gösterdi, kafasını açtı, topları gösterdi. Sonra dikkat çekmemek için onu korkuttu. Bu beni heyecanlandırdı.
Artık beni izlemenin bir sakıncası yok. Birkaç yıl önce Gelendzhik’te kıyafetlerimi değiştiriyordum ve birdenbire 7-8 yaşlarında bir kız aşağıdan baktı. Zaten çıplak halde duruyor, mayolarımı çantamdan çıkarıyordum. Birkaç saniyeliğine ona gösterdi, kafasını açtı, topları gösterdi. Sonra dikkat çekmemek için onu korkuttu. Bu beni heyecanlandırdı.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 4):
- Danah, MağaralarJ, abartı, Baraküda
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 10 months
Evet, geçenlerde kumsaldaydım ve kendimi şunu düşünürken yakaladım - ilginç olan her şey kapalı gibi görünüyor, ancak bir kızın ayağa kalktığı ve ayak bileğinde bir mayodan ıslak külot gördüğünüz o anda bu bir fantezi...
Kızlar bilselerdi muhtemelen kıyafetlerini bunlar olmadan değiştirmeyi tercih ederlerdi)
Kızlar bilselerdi muhtemelen kıyafetlerini bunlar olmadan değiştirmeyi tercih ederlerdi)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years
Kırım’da setten aşağı inen merdivenlerin yanında duran bir stand vardı. Sahilde sigara içemezsiniz, herkes üst kata çıktı ve kabin kesinlikle aşağıdaydı, tek bir gizli köşe bile yoktu.
Eşimi sürekli üstünü değiştirmeye gönderirdim, orası hep boştu.
Eşimi sürekli üstünü değiştirmeye gönderirdim, orası hep boştu.
- These users thanked the author jant11 for the post (total 2):
- Maksimum71, Baraküda
-
- Orgazm!
- Total posts: 568
- Registered for: 1 year 8 months
kötü adam sensin, sigara içen herkes bunu gördü
- These users thanked the author Maksimum71 for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years
Elbette. Çok uygun bir seçenek.
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 1 year 1 month
Bir zamanlar aşağıdaki kabinin değişen kıyafetlerin kalçalarının çoğunu kapladığı bir kumsaldaydım. Sırada duruyorum ve kızımın ilerlemesine izin veriyorum. Sonra anlıyorum ki kabin kızımın sadece beline kadar örtüyor. Kız külotunu çıkarıyor ve yavaş yavaş mayoyu giyiyor. Sıradaki tüm erkekler birlikte pantolonlarını düzeltti)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Eşim ve ben Yalta’dan çok da uzak olmayan bir sahildeydik, şehri hatırlamıyorum. Soyunma kabinleri üstteydi ve sahilde gölgelik altında değil de merdivenlere daha yakın uzanırsanız kabindeki manzara neredeyse omuzlarınıza kadar açılıyor. Güneşlenirken kabinlere hiç dikkat etmedim ve orada kimse kıyafet değiştirmedi. Yüzdükten sonra eşim kıyafetlerini değiştirmeye gitti ve ben ve çocuğum hâlâ sahildeydik. Aniden yanımdaki adamların canlandığını duyuyorum ve tartışalım, kafayı anlıyorum ve eşim bariz bir şekilde avucumun içinde, kabinde tüm ihtişamıyla “poz veriyor”.
- These users thanked the author panov8513i for the post:
- Baraküda
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 11 months
Ben de sahilde bir yer seçiyorum ki kulübeyi görebileyim ve kol ve bacak hareketlerinden kızın mayoyu çıkardıktan sonra külot giyip giymediğini anlıyorum. Birçok kızın sadece şort veya etek giydiğini söylemek istiyorum
- These users thanked the author 1984 yılında Vladimir for the post:
- Oleg257
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 9 months
Plaj kabinleriyle ilgili hoş anılar var. Röntgenciliğimi filme almaya başladığım yer orasıydı. O zamanlar çok fazla malzeme vardı. Dizüstü bilgisayarımı satarken hepsini yırttım. Artık buna ihtiyacım olmadığına karar verdim. Şimdi pişmanım.
23 yaşındaydım. Ailemi Altay Bölgesi’ndeki Yarovoye Gölü’ne götürdüm. Annem ve babamın kendi programları var ve ben gündüzleri plaja, akşamları ise kulübe gidiyorum. Nokia telefonun kamerası o zamanlar fena değildi. Stantların iki girişi ve ortak bir bölümü olan iki bölümü vardı. Onları izledim ve ince bir kız bir bölüme girdiğinde diğerine gittim. Şortun cepleri fileliydi, orada bir telefon vardı, şort spor ayakkabıların üzerine katlanmıştı, cep ters çevrilmişti ve telefon açılı bir şekilde yatıyordu. Bana bir sonraki standın güzel bir görüntüsünü verdi.
Fakat genç, acemi, tecrübesiz, heyecan çok büyüktü akıllı anlamı ve 5., 6. günde küçük bir köpek gibi her birinin peşinden koştum. Genelde biri beni yanlış hesapladı ve çekim için “sistem” kurduğumda karşı taraftan şort alındı ve yanıma bir adam geldi. Beni dışarı çıkardı ve üzerime koşup polisle korkutmaya başladı. Ondan telefonun kilidini açmasını ve bana galeriyi göstermesini istedim. Prensip olarak bu davayı önceden düşündüm. Ve program kuruldu ve ondan video kaydı başlatıldı. Daha sonra program küçültülebilir. Çekim programın dahili klasöründe gerçekleştirildi. Programın çalıştığını ancak tekrar açtığınızda anlayabilirsiniz. Programdaki kısayolu telefonun işletim sistemindeki sistem klasörlerine aktardım.
İtaatkar bir şekilde kilidi açtım ve telefonu teslim ettim. O ve kız arkadaşı onu keşfetmek için uzun zaman harcadılar, tüm galeriye baktılar ve tüm flash sürücüyü incelediler. Hiçbir şey bulamayınca telefonu verdim. Neden orada koşmaya devam ettiğini sordu. Hiç tereddüt etmeden kendimi tatmin etme işiyle meşgul olacağımı söyledim. Bana sapık olduğumu söylediler.
Ama kız arkadaşı koleksiyonumdaydı, küçük göğüsleri, kasık kılları, çizgili saç modeli ve dolgun poposu.
Geri kalan günlerde farklı plajlara gittim ve artık o şekilde koşmadım. Sadece gerçekten sevdiğim kişi için.
23 yaşındaydım. Ailemi Altay Bölgesi’ndeki Yarovoye Gölü’ne götürdüm. Annem ve babamın kendi programları var ve ben gündüzleri plaja, akşamları ise kulübe gidiyorum. Nokia telefonun kamerası o zamanlar fena değildi. Stantların iki girişi ve ortak bir bölümü olan iki bölümü vardı. Onları izledim ve ince bir kız bir bölüme girdiğinde diğerine gittim. Şortun cepleri fileliydi, orada bir telefon vardı, şort spor ayakkabıların üzerine katlanmıştı, cep ters çevrilmişti ve telefon açılı bir şekilde yatıyordu. Bana bir sonraki standın güzel bir görüntüsünü verdi.
Fakat genç, acemi, tecrübesiz, heyecan çok büyüktü akıllı anlamı ve 5., 6. günde küçük bir köpek gibi her birinin peşinden koştum. Genelde biri beni yanlış hesapladı ve çekim için “sistem” kurduğumda karşı taraftan şort alındı ve yanıma bir adam geldi. Beni dışarı çıkardı ve üzerime koşup polisle korkutmaya başladı. Ondan telefonun kilidini açmasını ve bana galeriyi göstermesini istedim. Prensip olarak bu davayı önceden düşündüm. Ve program kuruldu ve ondan video kaydı başlatıldı. Daha sonra program küçültülebilir. Çekim programın dahili klasöründe gerçekleştirildi. Programın çalıştığını ancak tekrar açtığınızda anlayabilirsiniz. Programdaki kısayolu telefonun işletim sistemindeki sistem klasörlerine aktardım.
İtaatkar bir şekilde kilidi açtım ve telefonu teslim ettim. O ve kız arkadaşı onu keşfetmek için uzun zaman harcadılar, tüm galeriye baktılar ve tüm flash sürücüyü incelediler. Hiçbir şey bulamayınca telefonu verdim. Neden orada koşmaya devam ettiğini sordu. Hiç tereddüt etmeden kendimi tatmin etme işiyle meşgul olacağımı söyledim. Bana sapık olduğumu söylediler.
Ama kız arkadaşı koleksiyonumdaydı, küçük göğüsleri, kasık kılları, çizgili saç modeli ve dolgun poposu.
Geri kalan günlerde farklı plajlara gittim ve artık o şekilde koşmadım. Sadece gerçekten sevdiğim kişi için.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 105 Replies
- 11032 Views
-
Last post by fırçalamak
-
- 1681 Replies