Evlatlık kızım bana kur yapıyor
-
Автор темыAkşamdan kalma saçmalığı
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: eşcinsel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evlatlık kızım bana kur yapıyor
Herkese selam,!
Neredeyse 5 yıldır standart bir durumum olmadı
Ama en baştan başlayacağım
Neredeyse 27 yıldır evliyiz, yakın zamanda gümüş düğünümüzü kutladık ve Ben, düğün günümü Oka Nehri üzerindeki köprü boyunca erteledim (ki bu bir kilometreden biraz daha az!) Sevgili karımız Hala birbirimizi seviyoruz ve vahşi seks yapıyoruz, özellikle de kulübeye tek başımıza gittiğimizde çocuklar (onlar zaten yetişkin)
İlk olarak eşim düğünden 2 yıl sonra doğum günümde bana bir oğul verdi (şimdi o damat ve gelecek yıl o ve gelin diplomalarını savunacaklar ve bir düğün olacak) )
Eşim gerçekten bir kız çocuğu istiyordu ama evliliğimizin 7. yıl dönümünde yeniden doğdum oğlum Ve sonra doktorlar bir sonraki hamileliğin onun sağlığı açısından arzu edilmediğini bildirdi ve biz de zor bir karar verdik. kız çocuğunu evden almak! (tüm akrabalar bunu konuşmasa da nasıl bir aileye sahip olduğu, genleri ve TD’si bilinmiyor...) Komşu bölgeye gittik ve kızımızı getirdik! En küçük oğlumuzla aynı gün ikiz kardeşler gibi doğum belgesi kaydettirdik!
Her şey harikaydı. Kadın mutlu olmaktan kendini alamadı ve kız ve oğul, anne ve babayı kimin sevdiği konusunda tartışıyorlardı. Daha!
Her şey 14 yaşındayken sona erdi, annesiyle ilişkisi keskin bir şekilde kötüleşti, her şeyi inadına ve annesine karşı yaptı. Tam tersine sevgi duygusu hissetmeye başladım. Babasının kızı ama nasıl söylesem bilemiyorum, sevgilime beni baştan çıkarmak için çeşitli şekillerde davranmaya çalıştım, hatta eşim kayınvalidesinin yanına gittiğinde benimle çıplak yattı. ve... Bana dokundu, heyecanlandırdı!
Öfkeme yenik düştüğüm ve onu evden kovduğum doğru! Ama yine de öğrenim masraflarını karşılıyoruz. Arkadaşıyla birlikte yaşıyor. Ama bana aşk mektubu yazıyor...
Birinin ona kendisinin olmadığını söylediğini düşünüyoruz, bu yüzden bu. tüm hikaye başladı!
Ama nasıl bitirilir...?
Neredeyse 5 yıldır standart bir durumum olmadı
Ama en baştan başlayacağım
Neredeyse 27 yıldır evliyiz, yakın zamanda gümüş düğünümüzü kutladık ve Ben, düğün günümü Oka Nehri üzerindeki köprü boyunca erteledim (ki bu bir kilometreden biraz daha az!) Sevgili karımız Hala birbirimizi seviyoruz ve vahşi seks yapıyoruz, özellikle de kulübeye tek başımıza gittiğimizde çocuklar (onlar zaten yetişkin)
İlk olarak eşim düğünden 2 yıl sonra doğum günümde bana bir oğul verdi (şimdi o damat ve gelecek yıl o ve gelin diplomalarını savunacaklar ve bir düğün olacak) )
Eşim gerçekten bir kız çocuğu istiyordu ama evliliğimizin 7. yıl dönümünde yeniden doğdum oğlum Ve sonra doktorlar bir sonraki hamileliğin onun sağlığı açısından arzu edilmediğini bildirdi ve biz de zor bir karar verdik. kız çocuğunu evden almak! (tüm akrabalar bunu konuşmasa da nasıl bir aileye sahip olduğu, genleri ve TD’si bilinmiyor...) Komşu bölgeye gittik ve kızımızı getirdik! En küçük oğlumuzla aynı gün ikiz kardeşler gibi doğum belgesi kaydettirdik!
Her şey harikaydı. Kadın mutlu olmaktan kendini alamadı ve kız ve oğul, anne ve babayı kimin sevdiği konusunda tartışıyorlardı. Daha!
Her şey 14 yaşındayken sona erdi, annesiyle ilişkisi keskin bir şekilde kötüleşti, her şeyi inadına ve annesine karşı yaptı. Tam tersine sevgi duygusu hissetmeye başladım. Babasının kızı ama nasıl söylesem bilemiyorum, sevgilime beni baştan çıkarmak için çeşitli şekillerde davranmaya çalıştım, hatta eşim kayınvalidesinin yanına gittiğinde benimle çıplak yattı. ve... Bana dokundu, heyecanlandırdı!
Öfkeme yenik düştüğüm ve onu evden kovduğum doğru! Ama yine de öğrenim masraflarını karşılıyoruz. Arkadaşıyla birlikte yaşıyor. Ama bana aşk mektubu yazıyor...
Birinin ona kendisinin olmadığını söylediğini düşünüyoruz, bu yüzden bu. tüm hikaye başladı!
Ama nasıl bitirilir...?
- These users thanked the author Akşamdan kalma saçmalığı for the post (total 2):
- Serg_A, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- Flört etmek
Re: Evlatlık kızım bana kur yapıyor
Evet ve bazı nedenlerden dolayı birkaç kez benim [url=viewtopic.php?t=5405]karım beni aldatıyor Ama buna ihtiyacı yok! Birbirimizi seviyoruz
Evet ve onun hiç vakti yok; düğün gününden beri hiçbir yerde çalışmadı, 5 köpeği, kedisi ve bir domuzu var (mini domuz olarak satın alındı ama büyüdü... ) Evet, o da bizimle aynı yatakta uyuyor (bazen iş yerindeki insanlar bana koku aldığımı söylüyorlar...)
Görünüşe göre sen sonuna kadar okumayı bitirmedim!Akşamdan kalma saçmalığı: ↑24 Jul 2023, 20:01 Birinin ona akraba olmadığını söylediğini düşünüyoruz, bu yüzden tüm hikaye gün yüzüne çıktı
Evet ve bazı nedenlerden dolayı birkaç kez benim [url=viewtopic.php?t=5405]karım beni aldatıyor Ama buna ihtiyacı yok! Birbirimizi seviyoruz
Evet ve onun hiç vakti yok; düğün gününden beri hiçbir yerde çalışmadı, 5 köpeği, kedisi ve bir domuzu var (mini domuz olarak satın alındı ama büyüdü... ) Evet, o da bizimle aynı yatakta uyuyor (bazen iş yerindeki insanlar bana koku aldığımı söylüyorlar...)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: aseksüel
-
- Flört etmek
Ama iki yönü var: Birincisi, onu kendi kızım olarak görüyorum! Ahlaki ilkeleri aşmak zor,!
İkincisi, karımı seviyorum - meğerse onu ben de aldatmışım!
Ne yapmalı!?
İkincisi, karımı seviyorum - meğerse onu ben de aldatmışım!
Ne yapmalı!?
- These users thanked the author Akşamdan kalma saçmalığı for the post (total 2):
- Serg_A, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Peki bunu eşinize nasıl açıkladınız?
Bu olay henüz reşit olmadığında mı oldu?Akşamdan kalma saçmalığı: ↑24 Jul 2023, 20:01 Bana dokundu, heyecanlandım!
Doğru, kendimi kaybettim ve onu evden kovdum!
Peki bunu eşinize nasıl açıkladınız?
-
- En güçlü orgazm!
Belirli veya buna benzer bir şey mi söyledi, asılsız mı?Akşamdan kalma saçmalık: ↑24 Jul 2023, 23:10 ve bazı nedenlerden dolayı birkaç kez benim [url=viewtopic.php?t=5405]karım beni aldatıyor
-
- Flört etmek
8 dakika 22 saniye sonra gönderilir:
Neredeyse 10 oldu. boşanalı yıllar oldu Ama sık sık bize yalnız geliyor (ben ama o her zaman işte - evlendiğinden beri - hiçbir yerde çalışmıyor. Bir eve ve hayvanlarına ayıracak vakti yok. Bu yüzden ben iki ve daha fazla ayrıntı üzerinde çalışmam gerekiyor
Ama ben eşime güveniyorum!
Evet, o zamanlar 17 yaşındaydı benim için çok stresliydi! O ana kadar beni bir kadın olarak istediğine hâlâ inanmıyordum
8 dakika 22 saniye sonra gönderilir:
Okul arkadaşının ailesiyle arkadaştık , Çocuklar küçükken sık sık birlikte tatil yapardık, hatta denize bile giderdik. O zaman bile sarhoş bir şekilde karıma aşık olduğunu itiraf etti ama o beni seçti.
Neredeyse 10 oldu. boşanalı yıllar oldu Ama sık sık bize yalnız geliyor (ben ama o her zaman işte - evlendiğinden beri - hiçbir yerde çalışmıyor. Bir eve ve hayvanlarına ayıracak vakti yok. Bu yüzden ben iki ve daha fazla ayrıntı üzerinde çalışmam gerekiyor
Ama ben eşime güveniyorum!
-
- En güçlü orgazm!
Yani kız 17 yaşındayken evden ayrılıyor ve anne hiçbir soru sormuyor mu? Bu biraz tuhaf.Akşamdan kalma saçmalığı: ↑25 Jul 2023, 05:04 Evet, o zamanlar 17 yaşındaydı benim için çok stresliydi! O ana kadar beni bir kadın olarak istediğine hâlâ inanmıyordum
-
- En güçlü orgazm!
Eh, ben. Karınızın pahasına öfkenizi görün.Akşamdan kalma saçmalığı: ↑25 Jul 2023, 05:04 Karım evlendiğinde hiçbir yerde çalışmıyor ve vakti yok!
-
- En güçlü orgazm!
Akşamdan kalma saçmalığı: ↑25 Jul 2023, 05:04 Fakat çoğu zaman bize yalnız geliyor (Ben her zaman işteyim
Peki, hangi açıdan baktığınıza bağlı olarak, karınız nazik, hayvanları seviyor, Acıması gerekmez mi eski arkadaşına?
-
- En güçlü orgazm!
Kavgaların sırf bu yüzden olması mümkün. belki de bir şey bilmiyorsun. Anladığım kadarıyla kız sana karşı soğumadı, ama şunu unutma ki eğer kavgaları senin yüzündense, o zaman yakınlaşmanın ardından kız sana karşı tüm haklarını pekala talep edebilir. Öyleyse bir düşünün.Akşamdan kalma saçmalığı: ↑24 Jul 2023, 20:01 14 yaşına geldiğinde her şey sona erdi. Annesiyle ilişkisi keskin bir şekilde kötüleşti, her şeyi kinle yaptı ve tam tersine ben bir şeyler hissetmeye başladım. babasına kız gibi değil ama nasıl desem sevgili
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 4 months
sadakatsiz bir eş, misafir bir arkadaş, iki iş, aşık bir kız))) bu hikayeler zaten forumun klasikleri, her şey senin eve sarhoş gelmenle bitmeli, kızın seni sikecek ve sonsuza kadar mutlu yaşayacaksın) )) her seferinde aynı şey. Ve en önemlisi, buna inanan ve bunu tüm ciddiyetle tartışan insanlar var))
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
- Kırk beşinci, sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
TS, sorununuz başlıkta belirtilen sorun değil. Neredeyse hayatını tuvalete atıyordun. Ve kendisinin icat ettiği ahlaki ilkeler karşısında şaşkına dönüyor. Karınız ayağını üzerinize siliyor ve siz hiçbir ilişkinizin olmadığı bir kızla yatmanın ahlaki olup olmadığını düşünüyorsunuz. Üstelik "ensest" konusunda da konu açmıştım ama burada ensest kokusu yok.
-
- Flört etmek
20 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Bu olamaz olur!
13 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Peki nasıl ilişki olmaz!? O benim KIZIM! Kanla olmasa da
Hayır! Onu sadakatsizlikle suçlamaktan rahatsız oldum
20 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
ne verecek!???Peki ona bir kez daha verecek
Bu olamaz olur!
13 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Benim kılıbık bir insan olduğum gerçeği, herkesin bana her zaman söylediği bir şey! Ama ayaklarını silmiyor sadece onu seviyorum!!!Karınız ayaklarını üzerinize siliyor
Peki nasıl ilişki olmaz!? O benim KIZIM! Kanla olmasa da
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Saçmalık veya trolleme.Akşamdan kalma saçmalığı: ↑25 Jul 2023, 08:43 Kılıbık biri olduğumu herkes bana her zaman söylüyor! Ama ayaklarını silmiyor sadece onu seviyorum!!!
Peki nasıl ilişki olmaz!? O benim KIZIM! Kan yoluyla olmasa da
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Peki neden öyle bu şekilde mi olmalı ve sadece bu şekilde mi olmalı? Bir insanın hayatta demir ilkeleri olabilir...Kral Zogu: ↑25 Jul 2023, 12:26Saçmalık veya trolleme.Akşamdan kalma saçmalığı: ↑25 Jul 2023, 08:43 Kılıbık bir adam olduğumu herkes bana her zaman söyler! Ama ayaklarını silmiyor sadece onu seviyorum!!!
Peki nasıl ilişki olmaz!? O benim KIZIM! Gerçi kan yoluyla değil
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years
birçok kişi bunun anlamını "kılıbık" olarak karıştırıyor. Eşinizle birçok konuda aynı fikirdeyseniz, başkaları sizi farklı algılar. Bazen bu doğrudur, bazen değildir. Ben de eşime birçok açıdan katılıyorum ama şimdiye kadar kimse benim kılıbık bir insanla aynı karaktere sahip olduğumu söylemedi. Ben de karımı seviyorum ve onu üzmemek için onunla buluşmaya gidiyorum. Ama ben silahlarıma sarılıyorum ve o da bunu biliyor. Kral Zogu, bir konuda haklı, ilki yapabilir Kocanız siz orada olmadığınızda evinize gelmiyor. Belki her şey mümkün ama hayat şartları aksini söylüyor, sizi aldatıyorlar ve siz eşinize inanıp bunun olamayacağını düşünerek bunu gizliyorsunuz. Bunun saçmalık olduğunu düşünüyorum. Ve kızınız sizinle flört ediyor ve annesini dinlemiyor; muhtemelen sizden daha fazlasını biliyor. Bir düşün. Eski kocanız karınıza saygı duyuyorsa, o zaman siz evdeyken gelirdi ama onlar arkadaşlardan uzaktalar ve bu olmayacak.Akşamdan kalma saçmalığı: ↑25 Jul 2023, 08:43 Kılıbık biri olduğumu herkes bana her zaman söylüyor! Ama ayaklarını silmiyor. Ben sadece onu seviyorum!!!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
Yazar enayi ve aldatılan herifin teki
Erkek ol - karınla ve onun siktiğiyle mfm yap, sonra mmf ve son olarak küçük olanı sik, sonra onu tanıştıracaksın swing konusuna girin ve bu normal olacak

Erkek ol - karınla ve onun siktiğiyle mfm yap, sonra mmf ve son olarak küçük olanı sik, sonra onu tanıştıracaksın swing konusuna girin ve bu normal olacak
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Dördünüzü, karınızı, karınızın siktiği ve sizin ve karınızın evlatlık kızını bir araya getirmeyi ve eş değişimiyle güzel bir üçlü düzenlemeyi öneriyorum :)
Eminim ki herkes bundan sonra hoşuna gidecektir ortak bir dil bulacağınız ve gerçekten akraba olacağınız :)
Eminim ki herkes bundan sonra hoşuna gidecektir ortak bir dil bulacağınız ve gerçekten akraba olacağınız :)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 1318 Views
-
Last post by Andrey57115
-
- 36 Replies