Şöyle başladı... Kızımın poposu 12 yaşında yuvarlaktı... 120 cm’lik boyuyla, bu tam bir kız poposu standardı!! Ve eğilince elbisesinin altından külotu göründü... Sonra bakışlarım gözlerimi alamadı... Bir gün köye gittik.. Kızım evde yatmaya gitti... Ben Koridordayım. Sigara içmeye karar verdim, gece sigara almak için eve girdim... Ve işte... Bir fenerin ışığında, yatağın üzerinde, battaniyeyi geriye atarak... göğüsleri hafifçe şişmiş küçük bir mucize yatıyordu, kırmızı külot... Yanına uzandım, titreyerek parmaklarıyla amını yoğurmaya başladı... Uyandı ve sessizce, önce korkuyla bana bakmaya başladı... Sonra gözleri kapandı... Ve külotunun kumaşının ıslanmaya başladığını hissettim... Sonra onları çıkardım... Aşağıya indim... Bacaklarımı açtım... Ve emmeye başladım... İçmek oradan nemi... Penisim arzudan patlıyordu... Kendimi kontrol edemiyordum... Kızımın üzerine uzandım... Sikimi onun küçük bezelyesine koydum... Ve milimetre milimetre, gerizekalı, içine girmeye başladım... Bir anda kızımın gözleri acıyla açıldı.. Bacaklarını sıkmaya başladı... Ama daha sert ittim... Zalupa içeri atladı... Çılgın bir acı küçüğümü delip geçti ... Kavislendi, inledi, yaralı gibi inledi... Bu beni daha da heyecanlandırdı, aklımı kaybettim ve daha da güçlendim... daha da güçlendim... onun çok sıkı amına daha sert vurmaya başladım.. Her milimetre zordu ... Ve sikim yarıya kadar içeri girdiğinde, onu özellikle sert bir şekilde ittim.... Ve onun, bir kiraz çekirdeği gibi, aniden dibine kadar uçtuğunu hissettim!!! Kızımın gözlerinden acı dolu yaşlar aktı... Ve şehvetim onun küçük, artık açık olan amını dövmeye devam etti... Sis içinde, onun henüz regl olmadığını hatırladım... Bu, onun artık açık olan küçük kedisini dövmeye devam etti. hamile kal... Ve sonra öyle bir zevkle içine girdim ki, ta dibine kadar!!!!!!!........ Onu hamama götürdüm... Kanını yıkadım. Çarşafı attım... Ve ertesi gece onun deliğini YENİDEN açtım!!!! 14 yaşında kıçını açtım..... Şimdi 25 yaşında, evlendi, 3 çocuğunu doğurdu.... Ama yapmıyoruz - hayır, arabaya biniyoruz ( iş gibi) ve köye gidiyorum.... Ve ben yine kızıma "tecavüz ediyorum"
9 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
En çoğunu unuttum önemli olan... TAVSİYE hakkında. Kızımla görüşmeyi bırakmalı mıyım???