Bakireler korkar mı?
-
Автор темыiçinde
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bakireler korkuyor mu?
Bakireler, kızlık zarının erkeklerin parmakları tarafından parçalanması ihtimalinden dolayı amlarına dokunulmasına izin vermekten mi korkuyorlar?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bakireler korkar mı?
Elbette korkuyorlar ama gerçekten istiyorlar, bu yüzden bacaklarını açıyorlar)
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 10 months
Sanırım endişeleniyorlar ama birbirlerinden uzaklaştıklarında korkmak için çok geç oluyor.)
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 1 year 11 months
Bütün bakireler adına konuşamam ama hiç korkmuyordum. Birincisi, amcıkları incelemeye başladığımızda böyle bir kelimeyi bile bilmiyordum; ikincisi, birlikte başladığım kişiye tamamen güvenmiştim. Onu seviyordum, utangaç değildi. Yani teorik olarak benimle istediğim her şeyi yapabilirdi. Kötü bir şey olacağından şüphem bile yoktu. Ve o da küçük olduğu için gerçekten şanslıyım. ve beni de sevdi, bu yüzden bende herhangi bir ahlaki travma yaratmadı))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
Korkmuyorlar, test ediliyorlar okul yıllarında
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- içinde
-
Автор темыiçinde
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Ayrıntıları yazmayacağım ama buna benzer anlar sonsuza kadar aklınızda kalır
Gerçek bakireler) inanın bana )
Ayrıntıları yazmayacağım ama buna benzer anlar sonsuza kadar aklınızda kalır

-
Автор темыiçinde
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
rynda,
Bu kişisel bir mesajdır uzun zaman önceydi gençlik, sana daha sonra kişisel bir mesaj yazacağım...
Bu kişisel bir mesajdır uzun zaman önceydi gençlik, sana daha sonra kişisel bir mesaj yazacağım...
-
Автор темыiçinde
- Orgazm!
pm! Her şeyi buraya yazacağım, ancak forumdaki insanlar "Bir şey biliyorum ama söylemeyeceğim" dediğinde tuhaf görünüyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 8 months
Kişisel şeyleri kendine sakla. Neden kekemelik? Veya fantezilerinizin hemen fark edilmesinden korkuyorsunuz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years
Onlardan korkuyorum, ne yapacağım belli değil, yani... en fazla bir kafede kahve içip annelerine gönderirim.
-
- Nirvana’dayım
rynda, korod,
2 tür insan vardır:
n- olmayanlar hakkında konuşuyorlar
- olanlar hakkında konuşmuyorlar.
Geçmişimin özellikle önemli olan mahrem ayrıntılarını neden yayınlayayım? benim için değerli mi yoksa kişisel alanımın herkese kapalı, sıcak bir bölümünü mü temsil ediyorlar? Birisinin karşısına kendi fikrini söylemesi mi, yoksa bayağılaştırıp onu mastürbasyon yapması mı?
Ben karılarıyla gösteriş yapıp onları başkasının altına koyan veya tüm akrabalarını, komşularını sürükleyen insanlardan değilim. anlaşılmaz fantezilerine ve çalıştıkları tüm LLC’lere.
2 tür insan vardır:
n- olmayanlar hakkında konuşuyorlar
- olanlar hakkında konuşmuyorlar.
Geçmişimin özellikle önemli olan mahrem ayrıntılarını neden yayınlayayım? benim için değerli mi yoksa kişisel alanımın herkese kapalı, sıcak bir bölümünü mü temsil ediyorlar? Birisinin karşısına kendi fikrini söylemesi mi, yoksa bayağılaştırıp onu mastürbasyon yapması mı?
Ben karılarıyla gösteriş yapıp onları başkasının altına koyan veya tüm akrabalarını, komşularını sürükleyen insanlardan değilim. anlaşılmaz fantezilerine ve çalıştıkları tüm LLC’lere.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Didudo, aryamari
-
Автор темыiçinde
- Orgazm!
O halde bazı detayların olduğunu kekeleme ama sen’ bunları kimseye söylemeyeceğimMarkul: ↑12 Jul 2023, 22:00 Geçmişimin özellikle benim için değerli olan veya kişisel alanımın sıcak bir bölümünü temsil eden, herkese kapalı, herkesin görebileceği özel ayrıntılarını neden yayınlayayım? Birinin kendi fikriyle karşısına çıkması mı, yoksa her şeyi kabalaştırıp mastürbasyon yapması mı?
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 8 months
Markul, ancak kimse sormuyor gibi görünüyor. Ama işte buradayım, eğer kişisel şeylerden bahsetmiyorsam o zaman kekelemem. "Ooh, bu benim başıma geldi" demiyorum ama ayrıntılar için bana mesaj atın. Ve burada bir seks forumunda bir şekilde haklı olmaya çalışan sıradan bir wanker gibi görünüyorlar.
-
- Nirvana’dayım
Kimseyi PM’ime çekmiyorum.
Eğer ben bir wanker, o zaman bu bir tür tuhaf şey - bunu bu forumda bulamıyorum, mastürbasyon yapacak bir şey. Şişman kadınlara ve yaşlı kadınlara mı, çocuksuz oğullardan gelen kızlarla ilgili hikayelere mi, yoksa 5 üzerinden 3 puan alan ev yapımı çıplak bir fotoğrafa mı?
Konu hakkında konuştum -> TS sordu ayrıntılar için -> Ayrıntıları herkesin görmesi için paylaşmak istemediğimi söyledimkorod: ↑13 Jul 2023, 10:50 Markul, sanki kimse bilmiyormuş gibi ’görev. Ama işte buradayım, eğer kişisel şeylerden bahsetmiyorsam o zaman kekelemem. "Ooh, bu benim başıma geldi" demiyorum ama ayrıntılar için bana mesaj atın. Ve burada bir seks forumunda bir şekilde haklı olmaya çalışan sıradan bir mastürbasyoncuya benziyorlar.
Kimseyi PM’ime çekmiyorum.
Eğer ben bir wanker, o zaman bu bir tür tuhaf şey - bunu bu forumda bulamıyorum, mastürbasyon yapacak bir şey. Şişman kadınlara ve yaşlı kadınlara mı, çocuksuz oğullardan gelen kızlarla ilgili hikayelere mi, yoksa 5 üzerinden 3 puan alan ev yapımı çıplak bir fotoğrafa mı?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 2661 Views
-
Last post by PrematüreDöl
-
- 9 Replies