Mambayla buluşma
-
Автор темыMaxxxx
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 2 years 4 months

Fantezileri olmayan gerçek bir hikaye... 27 yaşındaydım, olgundum, onları zaten denedim ve bilinçli olarak mamba’da aramıştım, genellikle 40-45 yaşlarındaydım... fotoğraftaki profillerin bir sonraki araması sırasında, Svetlana , 52 yaşında, 45-47 yaşlarında görünüyordu, esmer, kısa vücut kıllı göğüsleri açıkça 4 beden ve berbat fotoğrafa bakınca mesajlara görünüş uğruna değil de utanıyormuş gibi isteyerek cevap verdi yaş farkı ancak Konuşmada kadının sikişmek istediği açıktı Bilmiyorum, gerçekten hayır ama genç erkeklerden hoşlandığım soruya evet diye cevap verdi ama denemedim ama aynı zamanda gerçekten denemek istiyorum ve bu teklifi kabul ettiği için kendini övüyor Kendine dikkat etmesi ve ne kadar aktif olması, yaşına rağmen iletişim sürecinde küstahça bir ses tonu kullanılmış, her ne kadar o da itiraz etse de, sen küstahsın, ama yine de bu konuda bunu kabul etti, kabul ettiler. akşam aynı saatte buluşuruz, çorap, tanga, stiletto isterler, kısacası kahrolası bir kıyafet varsa onu giy, dedi, başka bir şey istemezsin ama olarak ortaya çıktı, itaat etti... Yanına geldim, 9. katta oturuyordu, beni asansörün çalışmadığı konusunda uyardı ve kahretsin... Kalktım, aradım... kapıyı açtı. ... kısa, ipek bir elbise, kıçının yarısına kadar uzanan bir elbise, belinde çorap ve bir tanga... kapı aralığından ona sarıldım, çöreklerini sıktım, onu öptüm, ne kadar harika olduğunu söyledi, kesinlikle harika, çünkü Kabalığın onu tahrik ettiği düşüncesi çoktan aklından geçmişti, inledi, sanki çok yükseliyormuş gibi mırıldandı, dinlendi, kanepenin yatağından daha büyük olduğunu söyleyerek onu koridora götürdü.. çoktan uzanmıştı, Şortumu ve tişörtümü çıkardım, üzerine düştüm, onu patilemeye devam ettim, bornozunu çözdüm, göğüslerini yoğurdum ve o şöyle dedi: evet, bekle, huzursuz, izin ver bedenimi öpeyim, karın kaslarımı düzelteyim, özellikle uzun zamandır bir şey daha eksikti, kafası sikin yanındaydı, çıkardım onu dürttüm ve emmesini söyledim, sessizce oral seks yapmaya başladı bu arada, çok ustaca ama yavaş yavaş.. Hayır, bunu yapmayacağını söyledim ve bornozunu çıkarıp, başı kanepenin kenarına gelecek şekilde onu sırt üstü yatırdı ve başından kalkıp onu göğüslerinden tutup sıktı. ve onu ağzından sikmeye başladılar, bunun ya ilk sefer olduğu ya da çok sık olmadığı farkediliyor, onu bu şekilde ağzından siktiler, onu ağzında kovaladılar, nefesini tutmasına izin verdiler, göğüslerinin arasında sikiştiler, ama için Kısa bir süre sonra oral seksle ilgilenmedim ama deliklerinde onu önüne koydum, parmaklarımla tangasını yana doğru ittim, bu arada zaten ıslak olan amını yoğurdum ve ona tokat attım. kıçını ve onu dikti Ve onu özellikle dövmeye başladı, kıçını tokatladı ve saçından yakaladı, kaltağı sevip sevmediğini sordu, ilk başta sessizdi ya da bilmiyorum, utangaçtı ama ben ona şaplak attım daha sert ve onu saçından tutup çekti.. cevap fahişe... oh sıktı ve gözleri kelimenin tam anlamıyla ateşle yanıyordu... bu yüzden pozisyonunu değiştirmeden onu becerdim, yakında boşalacağımı hissederek, saçından tutarak hızımı arttırdım, amının içine geldim ve elimi koydum vücudumu aletimin son itişine soktum ve onu itti, öyle ki sikinden uçtu ve yastığa doğru ilerledi.. bu pozisyonda dondu, sonra şaşkın bir bakış ve tatmin olmuş bir gülümsemeyle sırtüstü düştü.. sonra ben de bir duş aldım ve tazelenmeye gittim, orada onu bekledim, tamamen çıplak döndü, başka bir delik denemeye karar verdim, dövüşçüyü yalamasına izin verdim ve bacaklarını omuzlarına tükürerek ve kıçını yoğurmaya başladım... yine o Şakasını destekledim ve bunu ciddi bir ses tonuyla söyledim ve şimdi seni Sveta’nın kıçına sikeceğim, onun kıçına sıkıca gireceğim ama ara vermeden ve acıtıyor diye sızlanmadan. yürüyüş Sveta Teyze gençliğinde fahişe hala oradaydı, analını döverken, bu pozisyondan sonra kendi amını parmaklıyordu, onu köpek stiline soktu, kıçını daha da fazla dövmeye devam etti, burada inlemeye başlayarak eğlendi "Aman Tanrım, bu da ne" Onun çöreklerine şaplak attım ve bu benim sen, Svetka’nın kıçından sikiyorum) onun kıçı sikişmek için mükemmeldi, büyük çörekleri şaplak izleri içindeydi, bu bir heyecan cildi hassas ve avuç içi izi kalıyor, sanki onu boşalttığımı ve onu çevirdiğimi, yüzünün her yerine boşaldığımı hissediyorum.. muhteşem görünüyordu, spermle kaplı, sikilmiş ve mutlu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Mamba ile tanışma
Hikayemi kaybettim))
- These users thanked the author canavarca for the post:
- olga.yamenko
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: Mamba ile tanışma
Metindeki bir sürü yazım hatasına bakılırsa, okullu bir mastürbasyoncunun başka bir ıslak fantezisi...

- These users thanked the author Morpheus for the post:
- olga.yamenko
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 33 Replies
- 1692 Views
-
Last post by Maksimum