Bir battaniye ve havlu aldık, birbirimizi aradık ve buluşup gitmeye karar verdik. .
Çünkü bu benim genç bir adamla ilk karşılaşmam değildi; tanışmamıza gerek yoktu ama kocamın onunla tanışması gerekiyordu.
Tanıştık, kocam onunla tanıştı, hatta çok güzel görünüyordu
Bir içki aldık ve bir yer aramaya gittik. Birkaç saat yer aradıktan sonra nihayet bulduk, üzerimize battaniye serdik, gerginliği azaltmak için konuştuk, biraz içtik ve yüzdük.
Bu iki adamın burada olması gerçekten ruhuma işledi. arkadaş olduk ve ortak bir dil bulduk.
Uzandık ve konuşurken, küçük seksi hafta sonumuza bir şekilde başlamak için onlardan birine mastürbasyon yapmamın fena olmayacağını düşündüm :)
Sevgilim daha yakındaydı, biz konuşurken orada uzanıp sırtımı ovuşturdu. Külotunu indirdim ve kocama bakıp tepkisini bekleyerek yavaşça penisini okşamaya başladım.
Şaşırtıcı bir şekilde çok sakindi ve gördüklerinden ilham aldı. Ona değil başka bir erkeğe yalan söylediğim ve mastürbasyon yaptığım için kimse utanmadığı için penisini emmeye başladım, hızla sertleşti ve o anda çok büyük zevk verdi. Yaklaşık 5 dakika sonra eşimin külotumu aşağı çekip bacaklarımın arasına yerleştiğini hissettim, aman Tanrım, emip yalanmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu kelimelerle ifade etmek imkansız.
Kocamın ben emerken beni becermeye başlaması seçeneğini önerdim. Aslında sihirli bir şekilde ortaya çıktı, mutlaka birkaç kez geldim. Sonra yer değiştirdik, ben kocamı emmeye başladım ve sevgilim de beni yalamaya başladı ve bunu o kadar alışılmadık bir şekilde yaptı ki, şaşkınlıktan neredeyse kocamın penisini yiyordum. Sevgilim amımı yaladı ve parmaklarımla oynadı, ısırdı ve kıçımı öptü, çok güzeldi.
İkinci ama bir o kadar da önemlisi, erkeğim kocamın penisine oturmayı teklif etti ve benim de reddetmem için hiçbir neden yoktu. bunu yapmak için.
Beni en çok şaşırtan şey, kocamın üstüne oturduğumda sevgilimin de katılmaya karar vermesi ve benim de harika bir çifte penetrasyon yaşamamdı!
Anında geldim, öyle ki kıvılcımlar çıktı gözlerimden uçtu, başım dönüyordu ve çılgınca içmek istedim.
Sonra dinlenmek için uzandık Ve! Erkeğimi tekrar emmeye başladığımda kocam da bana katıldı, şok oldum ama iyi anlamda!
Çok tatlı ve erotikti, Tanrım!
Kocama katıldım ve yaladık ve birlikte emildi! Ne kadar maksimum bir yaklaşım, vay be
Bir süre konuştuktan sonra yüzmeye başladık ve yüzmeye başladık Geri dönmeye hazır olun, çünkü zamanımız yoktu, fazla bir şey yoktu ama çok dinlendik.
Bu ilkti ama açıkçası son değil, umarım uzun süre öyle olur zaman!!
İzin günümüz böyle geçti