Geçenlerde komik bir şey oldu.
Bir arkadaşımın karısı ve iki kızıyla birlikte bisiklet sürüyorum. Kocamın bisikletini alıyorum, çocuk koltuğunu takıyorum ve şehirde gezintiye çıkıyorum ama çoğu zaman şehir dışında uzun mesafelere gidiyoruz. Ve böylece şehrin dışındaki nehre ulaşmak için bir kez daha toplandık. Geldik, nehirde yüzdük, bira içtik, çocuklar oynadı, ayaklarını ıslattı. Eve gitmek için hazırlanmanın zamanı geldi. Çocukları sandalyelere koyduk ve nehir boyunca ilerledik. Aniden bir arkadaşının karısı tuvalete gitmek istediğini söylüyor. Neyse durduk. O gitti. Bisikletinin üzerine oturuyor ve şöyle diyor: “İleride çıplak insanlar olduğunu görmedin mi?” Ben de “Hayır, görmedim!” diyorum. Ve şöyle düşünüyorum: “Bir çift sevişiyor ve "İleriye doğru gidiyoruz ve bir kadının çıplak kıçını görüyorum, sonra erkeklerin çıplak durduğunu görüyorum: bazıları kıçlarını gösteriyor, bazıları siklerini gösteriyor (ben yapmadım) Onları göremiyorum çünkü çocukla birlikte düşmemek için yola bakıyordum), iki masa var - birinde bir adam yatıyor ve bir kadın ona masaj yapıyor. Ama çocukların ve benim gidecek hiçbir yerimiz yok - yol onların yanından geçiyor. Ve içlerinden biri bağırıyor: "500 ruble ve içeri girin!" Doğal olarak yolumuza devam ettik. Ama arkadaşının karısı etkilenmişti. Bu olayı anlatırken utandı, utandı ve kızardı. Ama yine de kocam, arkadaşlarım ve ben bu hikayeyi şakalara çevirdik, tıpkı şimdi onun bu kabusu göreceği gerçeği gibi!
P.S. Her şehirde bu tür grupların olduğunu bilmeme rağmen ilk defa bulunduğum şehirde böyle bir firmayı görüyordum.
P.P.S. Soru şu: Onlar çıplaklar mı? eş değiştirenler mi? yoksa teşhirciler mi?
These users thanked the author çapkın for the post (total 7):
Geçenlerde komik bir şey oldu. Bir arkadaşımın karısı ve iki kızıyla birlikte bisiklet sürüyorum. Kocamın bisikletini alıyorum, çocuk koltuğunu takıyorum ve şehirde gezintiye çıkıyorum ama çoğu zaman şehir dışında uzun mesafelere gidiyoruz. Ve böylece şehrin dışındaki nehre ulaşmak için bir kez daha toplandık. Geldik, nehirde yüzdük, bira içtik, çocuklar oynadı, ayaklarını ıslattı. Eve gitmek için hazırlanmanın zamanı geldi. Çocukları sandalyelere koyduk ve nehir boyunca ilerledik. Aniden bir arkadaşının karısı tuvalete gitmek istediğini söylüyor. Neyse durduk. O gitti. Bisikletinin üzerine oturuyor ve şöyle diyor: “İleride çıplak insanlar olduğunu görmedin mi?” Ben de “Hayır, görmedim!” diyorum. Ve şöyle düşünüyorum: “Bir çift sevişiyor ve "İleriye doğru gidiyoruz ve bir kadının çıplak kıçını görüyorum, sonra erkeklerin çıplak durduğunu görüyorum: bazıları kıçlarını gösteriyor, bazıları siklerini gösteriyor (ben yapmadım) Onları göremiyorum çünkü çocukla birlikte düşmemek için yola bakıyordum), iki masa var - birinde bir adam yatıyor ve bir kadın ona masaj yapıyor. Ama çocukların ve benim gidecek hiçbir yerimiz yok - yol onların yanından geçiyor. Ve içlerinden biri bağırıyor: "500 ruble ve içeri girin!" Doğal olarak yolumuza devam ettik. Ama arkadaşının karısı etkilenmişti. Bu olayı anlatırken utandı, utandı ve kızardı. Ama yine de kocam, arkadaşlarım ve ben bu hikayeyi şakalara çevirdik, tıpkı şimdi onun bu kabusu göreceği gerçeği gibi! :lol: :-D :ROFL: P.S. Her şehirde bu tür grupların olduğunu bilmeme rağmen ilk defa bulunduğum şehirde böyle bir firmayı görüyordum. P.P.S. Soru şu: Onlar çıplaklar mı? eş değiştirenler mi? yoksa teşhirciler mi?
Debauchee: ↑11 Jul 2023, 18:34
Geçenlerde ilginç bir olay yaşandı.
Bir arkadaşımın eşi ve iki kızıyla birlikte bisiklet sürüyorum. Kocamın bisikletini alıyorum, çocuk koltuğunu takıyorum ve şehirde gezintiye çıkıyorum ama çoğu zaman şehir dışında uzun mesafelere gidiyoruz. Ve böylece şehrin dışındaki nehre ulaşmak için bir kez daha toplandık. Geldik, nehirde yüzdük, bira içtik, çocuklar oynadı, ayaklarını ıslattı. Eve gitmek için hazırlanmanın zamanı geldi. Çocukları sandalyelere koyduk ve nehir boyunca ilerledik. Aniden bir arkadaşının karısı tuvalete gitmek istediğini söylüyor. Neyse durduk. O gitti. Bisikletinin üzerine oturuyor ve şöyle diyor: “İleride çıplak insanlar olduğunu görmedin mi?” Ben de “Hayır, görmedim!” diyorum. Ve şöyle düşünüyorum: “Bir çift sevişiyor ve "İleriye doğru gidiyoruz ve bir kadının çıplak kıçını görüyorum, sonra erkeklerin çıplak durduğunu görüyorum: bazıları kıçlarını gösteriyor, bazıları siklerini gösteriyor (ben yapmadım) Onları göremiyorum çünkü çocukla birlikte düşmemek için yola bakıyordum), iki masa var - birinde bir adam yatıyor ve bir kadın ona masaj yapıyor. Ama çocukların ve benim gidecek hiçbir yerimiz yok - yol onların yanından geçiyor. Ve içlerinden biri bağırıyor: "500 ruble ve içeri girin!" Doğal olarak yolumuza devam ettik. Ama arkadaşının karısı etkilenmişti. Bu olayı anlatırken utandı, utandı ve kızardı. Ama yine de kocam, arkadaşlarım ve ben bu hikayeyi şakalara çevirdik, tıpkı şimdi onun bu kabusu göreceği gerçeği gibi!
P.S. Her şehirde bu tür grupların olduğunu bilmeme rağmen ilk defa bulunduğum şehirde böyle bir firmayı görüyordum.
Yerel sarhoşlar
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
[quote=Debauchee post_id=226754 time=1689089686 user_id=10112] Geçenlerde ilginç bir olay yaşandı. Bir arkadaşımın eşi ve iki kızıyla birlikte bisiklet sürüyorum. Kocamın bisikletini alıyorum, çocuk koltuğunu takıyorum ve şehirde gezintiye çıkıyorum ama çoğu zaman şehir dışında uzun mesafelere gidiyoruz. Ve böylece şehrin dışındaki nehre ulaşmak için bir kez daha toplandık. Geldik, nehirde yüzdük, bira içtik, çocuklar oynadı, ayaklarını ıslattı. Eve gitmek için hazırlanmanın zamanı geldi. Çocukları sandalyelere koyduk ve nehir boyunca ilerledik. Aniden bir arkadaşının karısı tuvalete gitmek istediğini söylüyor. Neyse durduk. O gitti. Bisikletinin üzerine oturuyor ve şöyle diyor: “İleride çıplak insanlar olduğunu görmedin mi?” Ben de “Hayır, görmedim!” diyorum. Ve şöyle düşünüyorum: “Bir çift sevişiyor ve "İleriye doğru gidiyoruz ve bir kadının çıplak kıçını görüyorum, sonra erkeklerin çıplak durduğunu görüyorum: bazıları kıçlarını gösteriyor, bazıları siklerini gösteriyor (ben yapmadım) Onları göremiyorum çünkü çocukla birlikte düşmemek için yola bakıyordum), iki masa var - birinde bir adam yatıyor ve bir kadın ona masaj yapıyor. Ama çocukların ve benim gidecek hiçbir yerimiz yok - yol onların yanından geçiyor. Ve içlerinden biri bağırıyor: "500 ruble ve içeri girin!" Doğal olarak yolumuza devam ettik. Ama arkadaşının karısı etkilenmişti. Bu olayı anlatırken utandı, utandı ve kızardı. Ama yine de kocam, arkadaşlarım ve ben bu hikayeyi şakalara çevirdik, tıpkı şimdi onun bu kabusu göreceği gerçeği gibi! :lol: :-D :ROFL: P.S. Her şehirde bu tür grupların olduğunu bilmeme rağmen ilk defa bulunduğum şehirde böyle bir firmayı görüyordum. P.P.S. Soru şu: Onlar çıplaklar mı? eş değiştirenler mi? yoksa teşhirciler mi? [/quote] Yerel sarhoşlar
Как прочитал заголовок, то сразу про это фото вспомнил)
Ну, у нас не такая прогулка на велосипедах была))
Хотя на речке сделал несколько селфи-фоток. Жена друга в купальнике - сексуальная! Но на этом все заканчивается. А то тут сейчас пойдут просьбы да мольба - скинь фотки жены в купальнике в ЛС и так далее! Сразу говорю - нет!
These users thanked the author çapkın for the post:
Как прочитал заголовок, то сразу про это фото вспомнил) [/quote] Ну, у нас не такая прогулка на велосипедах была)) Хотя на речке сделал несколько селфи-фоток. Жена друга в купальнике - сексуальная! :roll: Но на этом все заканчивается. А то тут сейчас пойдут просьбы да мольба - скинь фотки жены в купальнике в ЛС и так далее! Сразу говорю - нет!
[quote=Debauchee post_id=226761 time=1689090810 user_id=10112] Hemen söylüyorum - hayır! [/quote] Ve haklı olarak öyle. Bu tür fotoğrafların gelecekte nasıl karşımıza çıkacağı bilinmiyor.
Şu anda oturup forumu okuyorum. Hepsi ıslak. Karnıma ve bacaklarıma damlıyor. Külot zaten ıslanmış. Yani dondurmayı dondurucudan çıkardım, yiyorum ve kovanın üzerindeki buzlar eriyip kovadan üzerime damlıyor.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Şu anda oturup forumu okuyorum. Hepsi ıslak. Karnıma ve bacaklarıma damlıyor. Külot zaten ıslanmış. Yani dondurmayı dondurucudan çıkardım, yiyorum ve kovanın üzerindeki buzlar eriyip kovadan üzerime damlıyor. *x)
|_retko_|: ↑11 Jul 2023, 18:58
Şu anda oturuyorum, forumu okuyorum. Hepsi ıslak. Karnıma ve bacaklarıma damlıyor. Külot zaten ıslanmış. Yani dondurmayı dondurucudan çıkardım, yiyorum ve kovanın üzerindeki buzlar eriyip kovadan üzerime damlıyor.
[quote=|_retko_| post_id=226766 time=1689091124 user_id=19139] Şu anda oturuyorum, forumu okuyorum. Hepsi ıslak. Karnıma ve bacaklarıma damlıyor. Külot zaten ıslanmış. Yani dondurmayı dondurucudan çıkardım, yiyorum ve kovanın üzerindeki buzlar eriyip kovadan üzerime damlıyor. *x) [/quote]harika.. dondurmayı paylaş)))) tadı nasıl?
|_retko_|: ↑11 Jul 2023, 18:58
Şu anda oturuyorum, forumu okuyorum. Hepsi ıslak. Karnıma ve bacaklarıma damlıyor. Külot zaten ıslanmış. Yani dondurmayı dondurucudan çıkardım, yiyorum ve kovanın üzerindeki buzlar eriyip kovadan üzerime damlıyor.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=226773 time=1689092102 user_id=5795] [quote=|_retko_| post_id=226766 time=1689091124 user_id=19139] Şu anda oturuyorum, forumu okuyorum. Hepsi ıslak. Karnıma ve bacaklarıma damlıyor. Külot zaten ıslanmış. Yani dondurmayı dondurucudan çıkardım, yiyorum ve kovanın üzerindeki buzlar eriyip kovadan üzerime damlıyor. *x) [/quote]harika.. biraz dondurma paylaş))) [/quote]
[quote=niqk post_id=226781 time=1689092718 user_id=218] [ref=#804000]|_retko_|[/ref], peki sen düz gurme!!! :daypyat: [/quote] pekala, konyakla çok iyi gidiyor evet :oops:
|_retko_|:11 Jul 2023, 18:58
[quote=|_retko_| post_id=226775 time=1689092327 user_id=19139] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=226773 time=1689092102 user_id=5795] [quote=|_retko_| post_id=226766 time=1689091124 user_id=19139] Şu anda oturuyorum, forumu okuyorum. Hepsi ıslak. Karnıma ve bacaklarıma damlıyor. Külot zaten ıslanmış. Yani dondurmayı dondurucudan çıkardım, yiyorum ve kovanın üzerindeki buzlar eriyip kovadan üzerime damlıyor. *x) [/quote]harika.. biraz dondurma paylaş))) [/quote]
Как прочитал заголовок, то сразу про это фото вспомнил)
Ну, у нас не такая прогулка на велосипедах была))
Хотя на речке сделал несколько селфи-фоток. Жена друга в купальнике - сексуальная! Но на этом все заканчивается. А то тут сейчас пойдут просьбы да мольба - скинь фотки жены в купальнике в ЛС и так далее! Сразу говорю - нет!
Ой, успокойся, кому они нафиг нужны? Все равно с инета скаченые
Как прочитал заголовок, то сразу про это фото вспомнил) [/quote] Ну, у нас не такая прогулка на велосипедах была)) Хотя на речке сделал несколько селфи-фоток. Жена друга в купальнике - сексуальная! :roll: Но на этом все заканчивается. А то тут сейчас пойдут просьбы да мольба - скинь фотки жены в купальнике в ЛС и так далее! Сразу говорю - нет! [/quote] Ой, успокойся, кому они нафиг нужны? Все равно с инета скаченые
Evet komik bir olay. Tatilde bisiklete binmeyi de severim. İlginç resimler de vardı, yoldan uçtuğuma baktığım için, hiç çocuk olmaması iyi, yoksa utançtan yanardım.
Evet komik bir olay. Tatilde bisiklete binmeyi de severim. İlginç resimler de vardı, yoldan uçtuğuma baktığım için, hiç çocuk olmaması iyi, yoksa utançtan yanardım.
Çıplak bisiklete binmek rahat değil. Ama grup halinde bisiklet sürdüğünüzde ve grupta genç bisikletçiler olduğunda öne geçmemeye çalışıyorum. Arkanıza yaslanır ve popolara hayran kalırsınız
Çıplak bisiklete binmek rahat değil. Ama grup halinde bisiklet sürdüğünüzde ve grupta genç bisikletçiler olduğunda öne geçmemeye çalışıyorum. Arkanıza yaslanır ve popolara hayran kalırsınız :oops:
Fotoğraflar, sadece başlangıç için :wink: n [attachment=2]05-a1VIqzUuarI.jpg[/attachment] [attachment=1]01-Q97PKECLIxg.jpg[/attachment][attachment=0]e7 p 0XEoo8_zgftz_ROIpYlBH-NcvLF8Qv_1Xa1TYs6MYEcQlx69K0x57sOZchQGkj0IRf_P7Ifk-53YQNh6U_Pcz.jpg [/attachment]
Debauchee: ↑11 Jul 2023, 18:34
Geçenlerde ilginç bir olay yaşandı.
Bir arkadaşımın eşi ve iki kızıyla birlikte bisiklet sürüyorum. Kocamın bisikletini alıyorum, çocuk koltuğunu takıyorum ve şehirde gezintiye çıkıyorum ama çoğu zaman şehir dışında uzun mesafelere gidiyoruz. Ve böylece şehrin dışındaki nehre ulaşmak için bir kez daha toplandık. Geldik, nehirde yüzdük, bira içtik, çocuklar oynadı, ayaklarını ıslattı. Eve gitmek için hazırlanmanın zamanı geldi. Çocukları sandalyelere koyduk ve nehir boyunca ilerledik. Aniden bir arkadaşının karısı tuvalete gitmek istediğini söylüyor. Neyse durduk. O gitti. Bisikletinin üzerine oturuyor ve şöyle diyor: “İleride çıplak insanlar olduğunu görmedin mi?” Ben de “Hayır, görmedim!” diyorum. Ve şöyle düşünüyorum: “Bir çift sevişiyor ve "İleriye doğru gidiyoruz ve bir kadının çıplak kıçını görüyorum, sonra erkeklerin çıplak durduğunu görüyorum: bazıları kıçlarını gösteriyor, bazıları siklerini gösteriyor (ben yapmadım) Onları göremiyorum çünkü çocukla birlikte düşmemek için yola bakıyordum), iki masa var - birinde bir adam yatıyor ve bir kadın ona masaj yapıyor. Ama çocukların ve benim gidecek hiçbir yerimiz yok - yol onların yanından geçiyor. Ve içlerinden biri bağırıyor: "500 ruble ve içeri girin!" Doğal olarak yolumuza devam ettik. Ama arkadaşının karısı etkilenmişti. Bu olayı anlatırken utandı, utandı ve kızardı. Ama yine de kocam, arkadaşlarım ve ben bu hikayeyi şakalara çevirdik, tıpkı şimdi onun bu kabusu göreceği gerçeği gibi!
Neden arkadaşınızın karısıyla bisiklete biniyorsunuz? Arkadaşın nerede, karın nerede?
Onunla ilişkin mi var?
[quote=Debauchee post_id=226754 time=1689089686 user_id=10112] Geçenlerde ilginç bir olay yaşandı. Bir arkadaşımın eşi ve iki kızıyla birlikte bisiklet sürüyorum. Kocamın bisikletini alıyorum, çocuk koltuğunu takıyorum ve şehirde gezintiye çıkıyorum ama çoğu zaman şehir dışında uzun mesafelere gidiyoruz. Ve böylece şehrin dışındaki nehre ulaşmak için bir kez daha toplandık. Geldik, nehirde yüzdük, bira içtik, çocuklar oynadı, ayaklarını ıslattı. Eve gitmek için hazırlanmanın zamanı geldi. Çocukları sandalyelere koyduk ve nehir boyunca ilerledik. Aniden bir arkadaşının karısı tuvalete gitmek istediğini söylüyor. Neyse durduk. O gitti. Bisikletinin üzerine oturuyor ve şöyle diyor: “İleride çıplak insanlar olduğunu görmedin mi?” Ben de “Hayır, görmedim!” diyorum. Ve şöyle düşünüyorum: “Bir çift sevişiyor ve "İleriye doğru gidiyoruz ve bir kadının çıplak kıçını görüyorum, sonra erkeklerin çıplak durduğunu görüyorum: bazıları kıçlarını gösteriyor, bazıları siklerini gösteriyor (ben yapmadım) Onları göremiyorum çünkü çocukla birlikte düşmemek için yola bakıyordum), iki masa var - birinde bir adam yatıyor ve bir kadın ona masaj yapıyor. Ama çocukların ve benim gidecek hiçbir yerimiz yok - yol onların yanından geçiyor. Ve içlerinden biri bağırıyor: "500 ruble ve içeri girin!" Doğal olarak yolumuza devam ettik. Ama arkadaşının karısı etkilenmişti. Bu olayı anlatırken utandı, utandı ve kızardı. Ama yine de kocam, arkadaşlarım ve ben bu hikayeyi şakalara çevirdik, tıpkı şimdi onun bu kabusu göreceği gerçeği gibi! :lol: :-D :ROFL: P.S. Her şehirde bu tür grupların olduğunu bilmeme rağmen ilk defa bulunduğum şehirde böyle bir firmayı görüyordum. P.P.S. Soru şu: Onlar çıplaklar mı? eş değiştirenler mi? yoksa teşhirciler mi? [/quote]
Neden arkadaşınızın karısıyla bisiklete biniyorsunuz? Arkadaşın nerede, karın nerede? Onunla ilişkin mi var?
AxAX: ↑14 Jul 2023, 11:00
Çıplak bisiklete binmek rahat değil.
Haydi! Oldukça normal. Ve birçok ülkede düzenli olarak kitlesel giysisiz bisiklet etkinlikleri düzenleniyor. Bunlardan en ünlüsü Dünya Çıplak Bisiklet Turu’dur.
[quote=AxAX post_id=228057 time=1689321615 user_id=2965] Çıplak bisiklete binmek rahat değil. [/quote] Haydi! Oldukça normal. Ve birçok ülkede düzenli olarak kitlesel giysisiz bisiklet etkinlikleri düzenleniyor. Bunlardan en ünlüsü Dünya Çıplak Bisiklet Turu’dur.
AxAX: ↑14 Jul 2023, 11:00
Çıplak bisiklete binmek rahat değil.
Haydi! Oldukça normal. Ve birçok ülkede düzenli olarak kitlesel giysisiz bisiklet etkinlikleri düzenleniyor. Bunlardan en ünlüsü Dünya Çıplak Bisiklet Turu’dur.
[quote=triangle post_id=228108 time=1689326209 user_id=2856] [quote=AxAX post_id=228057 time=1689321615 user_id= 2965] Çıplak bisiklete binmek rahat değil. [/quote] Haydi! Oldukça normal. Ve birçok ülkede düzenli olarak kitlesel giysisiz bisiklet etkinlikleri düzenleniyor. Bunlardan en ünlüsü Dünya Çıplak Bisiklet Turu’dur.
Знаю, я про эти велопоездки. Но я езжу от 30 до 150 км и жопа с яйцами после таких километражей, будет одна сплошная, натерта водянка. :yes: :yes: :yes:
Marinka: ↑14 Jul 2023, 11:08
Arkadaşınızın eşiyle neden bisiklete biniyorsunuz? Arkadaşın nerede, karın nerede?
Onunla ilişkin mi var?
1. sorunun cevabı: Çünkü benim bir Bir arkadaşı (kocası) şu anda işte olduğundan ("Arkadaş nerede?" sorusunun cevabı) ve uzun mesafelere binmeyi sevmediğinden, arabaya binme fırsatı bulmuştur.
2. sorunun cevabı: Eşimin nerede olduğunu bilmiyorum, henüz onunla tanışmadım!
3. sorunun cevabı: Onunla herhangi bir ilişkim yok - öyleyim ailelerinin bir arkadaşı!
These users thanked the author çapkın for the post:
[quote=Marinka post_id=228067 time=1689322121 user_id=12161] Arkadaşınızın eşiyle neden bisiklete biniyorsunuz? Arkadaşın nerede, karın nerede? Onunla ilişkin mi var? [/quote] 1. sorunun cevabı: Çünkü benim bir Bir arkadaşı (kocası) şu anda işte olduğundan ("Arkadaş nerede?" sorusunun cevabı) ve uzun mesafelere binmeyi sevmediğinden, arabaya binme fırsatı bulmuştur. 2. sorunun cevabı: Eşimin nerede olduğunu bilmiyorum, henüz onunla tanışmadım! 3. sorunun cevabı: Onunla herhangi bir ilişkim yok - öyleyim ailelerinin bir arkadaşı!
ne kadar ilginç, başlangıçta konuyu başlatan kişi giyinerek bisiklet sürdüklerini ve çıplak bir şirketle tanıştıklarını yazdı, ancak sonra bir şeyler ters gitti, sonraki bisikletçiler tam tersi çıktı)) çıplak bisikletçiler ve yol boyunca isteğe bağlı olarak giyinmiş şirketler)))
Konuya göre bisiklete bindim ama hiçbir şey olmadı ((sıkıcı bir hayat yaşadım... yani, küçükken bisikletimi itmeye çalıştılar ama bu bana göre değil) konu))
ne kadar ilginç, başlangıçta konuyu başlatan kişi giyinerek bisiklet sürdüklerini ve çıplak bir şirketle tanıştıklarını yazdı, ancak sonra bir şeyler ters gitti, sonraki bisikletçiler tam tersi çıktı)) çıplak bisikletçiler ve yol boyunca isteğe bağlı olarak giyinmiş şirketler))) Konuya göre bisiklete bindim ama hiçbir şey olmadı ((sıkıcı bir hayat yaşadım... yani, küçükken bisikletimi itmeye çalıştılar ama bu bana göre değil) konu))
[attachment=0]4bf66c7b896f79c731e90a6d5dfba765.jpg[/attachment][quote=nubes post_id=325328 time=1705970624 user_id=22999] но потом что-то пошло не так [/quote] Продолжим "не так" )
nubes: ↑23 Jan 2024, 03:43
ne kadar ilginç, başlangıçta konuyu başlatan kişi giyinik bir şekilde bisiklet sürdüklerini ve çıplak bir şirketle karşılaştıklarını yazmıştı, ancak sonra bir şeyler ters gitti, sonraki bisikletçiler tam tersi çıktı)) yol boyunca çıplak bisikletçiler ve isteğe bağlı olarak giyinmiş şirketler )))
By sabzhu bisiklete bindi ama hiçbir şey olmadı ((hayat sıkıcıydı.. yani, ben küçükken bisikletimi sıkıştırmaya çalıştılar ama bu konuya göre değil))
Size bunun tam tersi olduğunu düşündüren şey nedir? Bunu nereye yazdım?
[quote=nubes post_id=325328 time=1705970624 user_id=22999] ne kadar ilginç, başlangıçta konuyu başlatan kişi giyinik bir şekilde bisiklet sürdüklerini ve çıplak bir şirketle karşılaştıklarını yazmıştı, ancak sonra bir şeyler ters gitti, sonraki bisikletçiler tam tersi çıktı)) yol boyunca çıplak bisikletçiler ve isteğe bağlı olarak giyinmiş şirketler ))) By sabzhu bisiklete bindi ama hiçbir şey olmadı ((hayat sıkıcıydı.. yani, ben küçükken bisikletimi sıkıştırmaya çalıştılar ama bu konuya göre değil)) [/quote] Size bunun tam tersi olduğunu düşündüren şey nedir? Bunu nereye yazdım?
Debauchee: ↑23 Jan 2024, 09:59
Size bunun tam tersi olduğunu düşündüren ne? Bunu nereye yazdım?
Yanlış anladınız, konunun kendisinden bahsediyorum, gönderinizden değil, konunun kendisi hikayenizle başlayıp şu şekilde bitiyordu: çıplak bisikletçiler) ))
[quote=Debauchee post_id=325453 time=1705993140 user_id=10112] Size bunun tam tersi olduğunu düşündüren ne? Bunu nereye yazdım? [/quote]Yanlış anladınız, konunun kendisinden bahsediyorum, gönderinizden değil, konunun kendisi hikayenizle başlayıp şu şekilde bitiyordu: çıplak bisikletçiler) ))
[size=85][color=green]Отправлено спустя 5 минут 1 секунду:[/color][/size] [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/GmnhkSHZ/25.jpg[/img][/url]
Evli bir kızla çıktım, onun da benden başka flört etme zamanı vardı. Yazın başka bir arkadaşıyla bisiklete binmeye gitti, parkta kimsenin yürümediği uzak bir bankta buluştu ve bankta sevişti. Yoldan geçenlerden bazıları ne yaptığını anladı ama detaylı göremedi, ana yoldan uzaktı.
These users thanked the author İskender for the post (total 2):
Evli bir kızla çıktım, onun da benden başka flört etme zamanı vardı. Yazın başka bir arkadaşıyla bisiklete binmeye gitti, parkta kimsenin yürümediği uzak bir bankta buluştu ve bankta sevişti. Yoldan geçenlerden bazıları ne yaptığını anladı ama detaylı göremedi, ana yoldan uzaktı.
Size bunun tam tersi olduğunu düşündüren şey nedir? Bunu nereye yazdım?
Yanlış anladınız, konunun kendisinden bahsediyorum, gönderinizden değil, konunun kendisi hikayenizle başlayıp şu şekilde bitiyordu: çıplak bisikletçiler) ))
Hayır, bu iş çıplak bisikletçilerle bitmedi, tatil yerlerinin yakınına park edilmiş arabalarla gelen çıplak tatilcilerle sona erdi!
[quote=nubes post_id=325558 time=1706003440 user_id=22999] [quote=Debauchee post_id=325453 time=1705993140 user_id= 10112] Size bunun tam tersi olduğunu düşündüren şey nedir? Bunu nereye yazdım? [/quote]Yanlış anladınız, konunun kendisinden bahsediyorum, gönderinizden değil, konunun kendisi hikayenizle başlayıp şu şekilde bitiyordu: çıplak bisikletçiler) )) [/quote] Hayır, bu iş çıplak bisikletçilerle bitmedi, tatil yerlerinin yakınına park edilmiş arabalarla gelen çıplak tatilcilerle sona erdi!
Debauchee: ↑23 Jan 2024, 14:22
Hayır, bu iş çıplak bisikletçilerle bitmedi, tatil yerlerinin yakınına park edilmiş arabalarla gelen çıplak tatilcilerle bitti!
Üzgünüm, sen Şakayı anlamadım, konuyu kastettim, durumunuzu değil, teşekkür ederim
[quote=Debauchee post_id=325662 time=1706008938 user_id=10112] Hayır, bu iş çıplak bisikletçilerle bitmedi, tatil yerlerinin yakınına park edilmiş arabalarla gelen çıplak tatilcilerle bitti! [/quote]Üzgünüm, sen Şakayı anlamadım, konuyu kastettim, durumunuzu değil, teşekkür ederim
Bu gece kendimi bu genç orospuya vereceğim, mastürbasyon yapacağım, onun hizmet ettiğim, kapıcı olarak çalıştığım zengin bir adamın kızı olduğunu hayal edeceğim. Kız model ve dansçı, 175 cm boyunda...
Bisiklet sürmek sizi heyecanlandırıyor mu? Bisiklet koltuğunun sürtünmesi penisinizi sertleştirir mi?
26 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Last post
Gençliğimde, bisiklete bindiğimde bu oluyordu ama ancak uzun yolculuklardan sonra. Dinlenmek için durduğunuzda, kasıklarınıza anında kan hücum ediyordu ve kafanız uçuyordu :salut:.
Rahat kızları/kadınları, konuyla ilgili arzularını gerçekleştiren çiftleri Moskova parklarında bisiklet sürmeye davet ediyorum. Kendim hakkında: İnce düşünceli, yeterli, bakmayı/göstermeyi seven....