Bir arkadaşımın karısı ve iki kızıyla birlikte bisiklet sürüyorum. Kocamın bisikletini alıyorum, çocuk koltuğunu takıyorum ve şehirde gezintiye çıkıyorum ama çoğu zaman şehir dışında uzun mesafelere gidiyoruz. Ve böylece şehrin dışındaki nehre ulaşmak için bir kez daha toplandık. Geldik, nehirde yüzdük, bira içtik, çocuklar oynadı, ayaklarını ıslattı. Eve gitmek için hazırlanmanın zamanı geldi. Çocukları sandalyelere koyduk ve nehir boyunca ilerledik. Aniden bir arkadaşının karısı tuvalete gitmek istediğini söylüyor. Neyse durduk. O gitti. Bisikletinin üzerine oturuyor ve şöyle diyor: “İleride çıplak insanlar olduğunu görmedin mi?” Ben de “Hayır, görmedim!” diyorum. Ve şöyle düşünüyorum: “Bir çift sevişiyor ve "İleriye doğru gidiyoruz ve bir kadının çıplak kıçını görüyorum, sonra erkeklerin çıplak durduğunu görüyorum: bazıları kıçlarını gösteriyor, bazıları siklerini gösteriyor (ben yapmadım) Onları göremiyorum çünkü çocukla birlikte düşmemek için yola bakıyordum), iki masa var - birinde bir adam yatıyor ve bir kadın ona masaj yapıyor. Ama çocukların ve benim gidecek hiçbir yerimiz yok - yol onların yanından geçiyor. Ve içlerinden biri bağırıyor: "500 ruble ve içeri girin!" Doğal olarak yolumuza devam ettik. Ama arkadaşının karısı etkilenmişti. Bu olayı anlatırken utandı, utandı ve kızardı. Ama yine de kocam, arkadaşlarım ve ben bu hikayeyi şakalara çevirdik, tıpkı şimdi onun bu kabusu göreceği gerçeği gibi!
P.S. Her şehirde bu tür grupların olduğunu bilmeme rağmen ilk defa bulunduğum şehirde böyle bir firmayı görüyordum.
P.P.S. Soru şu: Onlar çıplaklar mı? eş değiştirenler mi? yoksa teşhirciler mi?