Çok utangaç bir adamdan hoşlandım 🥹

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Çok utangaç bir adamdan hoşlandım 🥹

Unread post by İzumi »

kızlar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Adamdan hoşlanıyorum, arkadaş gibi iletişim kuruyoruz ama çok utangaç, hiç kız arkadaşı olmadı.

Böyle bir durumunuz olsaydı okumak ilginç olurdu. Adamdan delicesine etkilendiğinizi hesaba katarsak, davranışlarınız nelerdi? Benim yerimde olsaydın ne yapardın?

en önemli sorun, birdenbire karşılıklı olmayacak, o zaman basit iletişim bile kalmayacak.
ve onun inisiyatifi kendisinin almasını, asla üstlenmemesini istiyorum ilk adım.
These users thanked the author İzumi for the post (total 7):
Lizkkka616, Geniş, aryamari, Vik.ruba80, Serg_A, Sibiryak89, Özgürlükçü
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months
 Re: Çok utangaç bir adamdan hoşlandım 🥹

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Izumi: 04 Jul 2023, 10:54 kızlar, siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Adamdan hoşlanıyorum, arkadaş gibi iletişim kuruyoruz ama çok utangaç, hiç kız arkadaşı olmadı.

Böyle bir durumunuz olsaydı okumak ilginç olurdu. Adamdan delicesine etkilendiğinizi hesaba katarsak, davranışlarınız nelerdi? Benim yerimde olsaydın ne yapardın?

en önemli sorun, birdenbire karşılıklı olmayacak, o zaman basit iletişim bile kalmayacak.
ve onun inisiyatifi kendisinin almasını, asla üstlenmemesini istiyorum ilk adım. n
o ve sen kaç yaşındasınız?.. sizinle iletişim kuruyorsa, bu onun o kadar da utangaç olmadığı anlamına gelir ve onu kendinize çekebilirsiniz. ağ))) inisiyatif alabilir ve onu bir kafeye veya sinemaya davet edebilir ve sonra elini çekmezse, her şeyi sevdiği anlamına gelir ve genel olarak sevmiyorsa; ’Gözlerini senden ayırması, buna açıkça karşı olmadığı ve daha özgüvenli davranabileceğin anlamına gelir.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
aryamari, Serg_A
Автор темы
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by İzumi »

Ben 23 yaşındayım, o ise 24.

Bu arada, bunu düşündüm ve onun benden hoşlandığından emindim, hatta daha fazlası da olabilir ama sonra sanırım doğru bir şekilde yapmamış olabilirim. bana karşı her zamanki iyi tavrını anladı. ve sonra genellikle garip olacak. 🥲
These users thanked the author İzumi for the post (total 3):
aryamari, Vik.ruba80, Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Izumi: 04 Jul 2023, 11:15 Ben 23 yaşındayım, o da 24.

Bu arada bunu düşünüyordum ve benden hoşlandığından emindim, belki daha fazlası da olabilir ama sonra sanırım bunu yapabilirim bana karşı her zamanki iyi tavrı doğru anlayamıyorum. ve sonra genellikle garip olacak. 🥲
Garip olan ne? 5 yaşında değilsiniz... cinsel açıdan olgun yetişkinlersiniz)) karşı cinsten birine bu tür ilgi belirtileri göstermeniz normaldir... size karşı romantik hisleri olmasa bile (ki bunu çok seviyorum) şüphe yok) muhtemelen hoş bir kızın onunla ilgilenmesinden ve karşılıklılık istemesinden memnun olacak ve hatta gurur duyacaktır.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
aryamari, Serg_A
Lenok
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 198
Registered for: 2 years

Unread post by Lenok »

Kesinlikle inisiyatif alın!
These users thanked the author Lenok for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, aryamari, Serg_A
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Zorba Carrie »

Izumi: 04 Jul 2023, 10:54 Arkadaş olarak iletişim kuruyoruz ama o çok utangaç
Tam olarak utangaç mı? Belki de seni arkadaşlık bölgesi haline getirmiştir?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
aryamari, Serg_A
Автор темы
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by İzumi »

Holigan Carrie,
etam olarak 🥹

7 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,

muhtemelen bu, bir kişinin risk almanın korkutucu olacağı kadar değerli olduğu andır)) uzun zamandır kimse bununla bu kadar ilgilenmemişti.
Zorba Carrie, aryamari, Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Izumi: 04 Jul 2023, 12:02 Holigan Carrie,

etam olarak 🥹

7 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,

muhtemelen bu, bir insanın risk almanın korkutucu olacağı kadar değerli olduğu andır)) uzun zamandır kimse bununla bu kadar ilgilenmemişti uzun zaman oldu.
İnisiyatifi ele alırsanız olabilecek en kötü şey nedir?
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
Lisa24, Zorba Carrie, aryamari, Serg_A
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

Izumi: 04 Jul 2023, 10:54 kızlar, siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Adamdan hoşlanıyorum, arkadaş gibi iletişim kuruyoruz ama çok utangaç, hiç kız arkadaşı olmadı.

ve onun inisiyatifi kendisinin almasını, asla üstlenmemesini istiyorum ilk adım. n
Konuşmak kader değil mi? iletişim kuruyorsunuz ve arkadaşsınız, ondan hoşlandığınızı ve ilişkinizi başka bir düzeye taşımak istediğinizi söylemek bu kadar zor mu?
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
aryamari, Serg_A
Lizkkka616
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Lizkkka616 »

Yürüyüşte bir fincan kahve veya çay eşliğinde, sizi ilgilendiren konuları doğrudan onunla konuşmaya ve tartışmaya değer diye düşünüyorum)
These users thanked the author Lizkkka616 for the post (total 3):
İzumi, aryamari, Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Senden hoşlansın ya da hoşlanmasın, sözsüz işaretler yardımcı olabilir. Gözlem gücünüzü kullanın. Duygular ve duygular yüz ifadeleri, jestler ve duruşla okunabilir. Her zaman gözlere dikkat ediyorum, gözlerin ruhun aynası olduğunu söylemeleri boşuna değil.
İnsiyatifi kendi elinize almanız gerekecek, ancak aşırıya kaçmayın. Acele etmeyin. Sizin tarafınızdan çok fazla hareket edilmesi onu uzaklaştıracaktır. Kendin ol. İddia farkedilecek ve bu tür ilişkiler uzun sürmeyecek.
Flört ettiğinizde tepkisine bakın. Onu sürekli kızartmayın. Flört etmeyi ölçülü kullanın.
Daha fazla iletişim kurun, onu mümkün olduğunca iyi tanıyın, ona kendinizden bahsedin. Ama acele de etmeyin.
Yavaş yavaş flört etmeye geçin. Dans etmesi ve bundan hoşlanması iyi bir şey. Dans ederken ilk kez öpüşmek çok güzel)))
Ama müdahaleci olmayın. Böyle bir adamın kendisi için rahat bir atmosfer yaratması gerekiyor. Bu da ona özgüven verecektir.
Eğer artan ilginize karşı olumsuz bir tutumu varsa, o zaman doğrudan ona sizden hoşlanıp hoşlanmadığını sormak mantıklı olacaktır. Beğendiyseniz neyi yanlış yaptığınızı sorun. Ve eğer ondan hoşlanmıyorsan, ilişkiyi bitir. Seninle ilgilenmeyen bir insan hakkında rüyalar görememelisin.
These users thanked the author Geçit for the post (total 7):
Zorba Carrie, İzumi, |_nadiren_|, aryamari, Vik.ruba80, Serg_A, RazVratnik
olfar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by olfar »

Belki konu dışı ama ben böyle düşünüyorum. 24 yaşında hiç kız arkadaşı olmayan bir adamın nesi var? Ergenliğini ve tüm gençliğini nasıl atlattı. Bana öyle geliyor ki orada çok iyi bir sebep olabilir.
Tabii ki hiç erkek arkadaşı olmayan kızların 25’in eşiğinde olduğunu gördüm, ancak görünüşleri ve ruh halleriyle ilgili gerçek sorunlar vardı.
These users thanked the author olfar for the post:
Lenok
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Olfar: 04 Jul 2023, 14:32 Belki konu dışı ama düşünüyorum. 24 yaşında hiç kız arkadaşı olmayan bir adamın nesi var? Ergenliğini ve tüm gençliğini nasıl atlattı. Bana öyle geliyor ki orada çok iyi bir sebep olabilir.
Tabii ki hiç erkek arkadaşı olmayan 25 yaşına gelen kızları da gördüm ama görünüş ve ruh halleriyle ilgili gerçek sorunlar vardı.
nSadece mütevazı ve çekingen olabilir. Bir şekilde veya içe dönük olarak yetiştirildi.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
İzumi, aryamari, Vik.ruba80, Serg_A, Yeşil
Lenok
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 198

Unread post by Lenok »

Marinka: 04 Jul 2023, 14:33 Sadece mütevazı ve çekingen olabilir. Bu şekilde mi yetişmiş, yoksa içe dönük biri mi.
Eğer gerçekten bu kadar iyi huyluysa, o zaman yazar şanslı olabilir, bu tür adamlar çok güvenilirdir ve sadık
These users thanked the author Lenok for the post (total 3):
aryamari, İzumi, Serg_A
olfar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by olfar »

Marinka: 04 Jul 2023, 14:33 Sadece mütevazı ve çekingen olabilir. Bu şekilde mi yetiştirildi yoksa içe dönük biri mi
Belki. Ancak bu, insan toplumuna uyum sağlamada sorunlar yaşadığı anlamına geliyor ve bu artık bir norm değil.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Olfar: 04 Jul 2023, 14:46
Marinka: 04 Jul 2023, 14:33 Sadece mütevazı ve çekingen olabilir. Bu şekilde mi yetiştirildi yoksa içe dönük biri mi
Belki. Ancak bu, insan toplumuna uyum sağlamada sorunlar yaşadığı anlamına geliyor ve bu artık bir norm değil.
Bunun bir norm olmadığını size düşündüren nedir? ?
Yaklaşık olarak eşit sayıda dışa dönük ve içe dönük vardır ve iyi huylu bir insan elbette nadirdir, ancak bunlar Homo sapiens için normdur.
Bu tür insanların adaptasyon. Onlar sadece farklılar ve bu onların uzmanlık alanı.
Utangaç bir insanla yaşamak kolay değil ama eğer kişi dışa dönük, girişken, girişken biriyse bu onunla yaşamanın hiç de kolay olacağı anlamına gelmez. Herkesin kendi hamamböcekleri, kendi zayıflıkları, olumsuz karakter özellikleri vardır. Artıları ve eksileri.
These users thanked the author Geçit for the post (total 7):
Zorba Carrie, Yün, İzumi, Aşka Dokunmak, aryamari, Vik.ruba80, Serg_A
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Demek ki ayık bir adamın kafasında olan, sarhoş bir adamın dilinde olanla aynıdır.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lenok: 04 Jul 2023, 14:37
Marinka: 04 Jul 2023, 14:33 Sadece mütevazı ve çekingen olabilir. Bu şekilde mi yetişmiş, yoksa içe dönük biri mi.
Eğer gerçekten bu kadar iyi huyluysa, o zaman yazar şanslı olabilir, bu tür adamlar çok güvenilirdir ve sadık
İyi huylu bir kişi her zaman sadık ve her zaman güvenilir değildir. Maalesef.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Zorba Carrie, aryamari, Vik.ruba80, Serg_A
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Peru’da »

Bence inisiyatif alıp ondan hoşlandığını göstermelisin. Bir şekilde, gelişigüzel kucaklaşın, elinizi tutun. Ve sonra top onun sahasında
These users thanked the author Peru’da for the post:
İzumi
olfar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by olfar »

Marinka: 04 Jul 2023, 15:23 Neden bunun norm olmadığını düşünüyorsunuz?
Yaklaşık olarak eşit sayıda dışa dönük ve içe dönük insan vardır ve iyi huylu bir insan elbette nadirdir, ancak bunlar makul bir insan için normdur .
Bu tür insanlar için uyum sorunu yoktur. Sadece farklıdırlar ve bu onların özelliğidir.
Utangaç bir insanla yaşamak kolay değil ama eğer bir kişi dışa dönük, girişken, girişken biriyse bu hiç de onunla kolay olacağı anlamına gelmez. o. Herkesin kendi hamamböcekleri, kendi zayıflıkları, olumsuz karakter özellikleri vardır. Artıları ve eksileri.
Demek istediğim, eğer bir kişinin topluma uyumu bozulursa tıp, bu kişinin durumunu sınırda kabul etmemizi önerir. Bu olayın tam olarak böyle olduğunu söyleyemem, belki de şartlar gereği böyle oldu. Bununla birlikte, deneyimlerim, eğer bir kişi karşı cinsle uzun süre ilişki kuramazsa, o zaman genellikle psikopati belirtileri veya bazı ciddi karakter kusurları vardır ve bu da her şeyin gerçekleşmesine neden olur. Veya alternatif olarak bazı yıkıcı inançlar, şişirilmiş beklentiler ve buna benzer şeyler. Her şey anlaşılabilir. Ve burada böyle bir insanla ne kadar rahat olduğunuzu ve onunla ilişkiyi sürdürmek adına kafasındaki hamamböceklerini kovma isteğinin olup olmadığını düşünmelisiniz.
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Güzel »

Hatta bu onun utanmasından bile kaynaklanmıyor, sizin onun tipi olmadığınız gerçeğinden kaynaklanıyor olabilir. Israrınız nedeniyle seks gerçekleşebilir, ancak gelecekte iyi bir ilişkiye yol açmayacaktır.
These users thanked the author Güzel for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 04 Jul 2023, 15:25 İyi huylu bir insan her zaman sadık değildir ve her zaman güvenilir değildir.
Kesinlikle!
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
aryamari, Geçit, Serg_A
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Olfar: 04 Jul 2023, 14:46 ve bu artık normal değil.
Peki normal değilse ne olacak? Bir ilişkiye giremiyor musun?
Ne kadar berbat bir "norm değil" etiketi. Şimdilik bu kadar, duvara karşı kendimizi mi öldürelim?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
İzumi, aryamari, Serg_A
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by vesaire »

Görünüşe göre adam anladı.))) Bütün bir karargah zaten burada kurulmuş)))
These users thanked the author vesaire for the post:
İzumi
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by çapkın »

Şu durumu yaşadım: Tam 18 yaşındaydım; bakireydim, çok utangaç ve mütevazıydım. Bir rekreasyon merkezinde staj yaptım ve bir kız 2. dere için dinlenmeye geldi (görünüşe göre bu 15 Haziran’dan 30 Haziran’a kadar). Ve böylece tüm dere bana dikkat etti, gözlerini ayırmadı - ben hiç önem vermedim. Ve akışın son gününde elimden tuttu, el ele yürümeye başladık, sonra öpüp sarılmaya başladık. Kucağıma oturdu ve kıvrandı. 16 yaşındaydı. Birkaç yıl sonra o ve ben anlaştık ve yürüyüşe çıktık. 2010 yılıydı, zaten boşanmıştım. Böylece cadde boyunca yürüyoruz ve ona bir soru soruyorum: "Dinle, akışın o son gününde, benimle aynı fikirde olur musun... yani...aynısı...?" "Ve o da şu şekilde araya giriyor: "Siktir mi?" Çılgınca gülmeye başladım çünkü ondan böyle bir ifade beklemiyordum. Ama içtenlikle söylendi. Ben de: "Evet!" diyorum. O: "Evet, elbette!"
Bundan sonra, bu hikayeyi ve onunla bağlantılı diğerlerini hatırlıyorum - ve böyle bir şansa sahip olduğum için çok pişmanım. onunla seks yaptım ve ben bu ipuçlarını fark etmeyen ama bana bir arkadaş gibi davranan bir kupa arkadaşım!
P.S. Bu nedenle sevgili yazar, istediğiniz ve yapmak istediğiniz şeyin şansını kaçırmamanızı tavsiye ederim! Aniden (bir nedenden dolayı) iletişim kurmayı bıraktığınız ortaya çıkarsa, o zaman öyle olacak, bu onun arkadaşınız olmadığı, sizden yararlanan bir pislik olduğu anlamına gelir. Çünkü seksin arkadaşlığa engel olmadığına inanıyorum!
P.P.S. Bu arkadaşımla hâlâ iletişim halindeyiz, ben onun oğlunun vaftiz babasıyım. Dostluğumuzun çok güçlü olduğuna inanıyorum!
These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
Vik.ruba80, Serg_A
Автор темы
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by İzumi »

Marinka,

uh, çok teşekkür ederim ❤️

5 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Olfar, yani görünüşüyle ​​​​her şey yolunda, çok iyi :oops: ve ruhuyla da) iyi bir iş, normal bir aileden geliyor, antrenman yapıyor, hobileri var. Bu arada spor konusu bizi tesadüfen birbirimize yaklaştırdı. bu başlıkta kendim.
O tam da böyle bir insan; sosyal çevresine herkesin girmesine izin vermiyor. Ona neden olmadığını da sordum, henüz o noktaya gelmediğini söylüyor) genel olarak onun için her şeyin yolunda olduğundan eminim, görünüşe göre acelesi yok. ve bu beni hiç uzaklaştırmadı ama tam tersine 🥰🥰🥰🥹🥹’ 129401;

39 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
nvvm,
concilium toplandı hahaha
aryamari, Geçit, Serg_A
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288

Unread post by Aşka Dokunmak »

Izumi, Eğer senden gerçekten hoşlanıyorsa ve seni istiyorsa bir ilişkiye girmek için utangaçlığını yenebileceğini düşünüyorum. Ancak göze batmadan ve yavaş yavaş yardıma ihtiyacı var. Esneklik ve soğukluk arasında geçiş yapın, yani böyle bir "salınım" düzenleyin ki başarı umudunu sürdürsün ve aynı zamanda sizi kaybetme korkusunu sürdürün. Önemli olan soğuklukla aşırıya kaçmamak. Adam onu ​​​​arkadaşlık bölgesinde tutmayı planladığınızı düşünebilir ve bu (deneyimlerimden biliyorum) bazen tam tersi şekilde çalışır. Kalıcı olanlardan ziyade, arkadaşlık bölgesini terk edip hiçbir yere gitme iradesini bulanlar bu utangaç adamlardır. Ve dedikleri gibi bu zaten yapıldı.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 4):
aryamari, Geçit, İzumi, Serg_A
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829

Unread post by aryamari »

Izumi: 04 Jul 2023, 10:54 hiçbir zaman ilk adımı atmadın.
peki neden atmıyorsun? :unknown: Gelecekteki kocamı ilk öpen bendim
These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
Geçit, İzumi, Serg_A, Zorba Carrie
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Olfar: 04 Jul 2023, 16:07 Demek istediğim, eğer bir kişinin topluma uyumu bozulursa, o zaman tıp bu kişinin durumunu sınırda olarak değerlendirmemizi öneriyor.
Verebilir misiniz? daha fazla ayrıntı?
Ancak deneyimlerime göre
Bana deneyiminizden bahsedin.
eğer bir kişi karşı cinsle uzun süre ilişki kurmayı başaramazsa, o zaman genellikle psikopatinin belirtileri vardır
nBize psikopatolojik sendrom belirtilerinden bahsedin ve bunun MCH TS’de olduğunu varsaymanıza neyin sebep olduğunu görelim.
Olfar: yıkıcı inançlar
Yıkıcı davranışlarınız mı vardı?
Bütün bunları nereden çıkarıyorsun? Bu başlık ne hakkında yazdığınıza dair ipucu bile vermiyor.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
aryamari, Serg_A
olfar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by olfar »

Marinka, bağışla ama açıklamayacağım ayrıntılı olarak, referans literatüre referanslarla. Bu, önerilen konunun sınırlarının çok ötesine geçecektir. Kişisel iletişim deneyimim ilginizi çekiyorsa PM ile sohbet edebilirim.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Olfar: 04 Jul 2023, 20:23 Marinka, kusura bakma ama ben Referans literatüre atıfta bulunarak bu kadar detaylı açıklama yapmayacağım. Bu, önerilen konunun sınırlarının çok ötesine geçecektir. Kişisel iletişim deneyimim ilginizi çekiyorsa özel mesajla sohbet edebilirim.
Tıp hakkında yazdığınızda doktor olduğunuzu düşünmüştüm. ve mesajlarınızı okumaya devam ettim, hayır olduğunu fark ettim ve belki de psikolog olduğunuzu düşündüm ama sonuna kadar okuduktan sonra psikolog olmadığınızı fark ettim. Deneyiminizin nereden geldiğini tahmin etmek istemedim, bu yüzden sordum.
Referans kitaplarına bağlantılara ihtiyacım yok. Yazdıklarınızı çok iyi anladım ama TS mesajlarında sizi bu düşüncelere sevk edecek bir şey olmadığı için sorularım oldu.
aryamari, Serg_A
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by hadi »

Utanç ve utangaçlığın "normal olmadığını" söyleyemem. 24 yaşımdan önce sahip olduğum her şey, tüm davalar bir kadın tarafından başlatılmıştı. Çocukluğumdan 12 yaşıma kadar hep çekingendim ve konuşkan değildim, tek kelime edemiyordum... Yabancılarla bile iletişim kuramıyordum. Daha sonra sosyal ve arkadaş canlısı biri olarak ona "şirketin ruhu" adını verdiler, ancak yalnızca şirketteyken. Kızla baş başayken aptal gibi görünmeden onunla ne konuşacağımı bilemedim ve ne diyeceğimi düşündükçe şaşkınlığım daha da arttı. Hatta şirketten bir arkadaşımın beni başka bir partiye davet ettiğini bile hatırlıyorum. Üç kız vardı ve ben yalnızdım. Şirketten arkadaşım ve tanımadığım iki kız. Ve bu yabancılarla bütün akşam tek kelime etmedim sanırım... O zamanlar 16 yaşındaydım. Sustum ve içtim o zaman)) Hala utanıyorum))) Sorulara cevap verdiysem evet, hayır gibi tek heceli cevaplardı, bu normal. Ve gençlikteki tüm seks vakaları yalnızca kızların inisiyatifindeydi. 12 yaşımda ilk kez öptüm, grup halinde şişe çevirmece oynadık... Maçtan sonra çiftler halinde ayrıldık, öpüştük ve ilk sevişme gerçekleşti (o zamanlar konu sekse gelmemişti) - işte böyle benden 3 yaş büyük bir kız 15 yaşında ben karar verene kadar beklemeden elimi tuttu külotunun içine koydu.. İlk sevişme ben 14 yaşındaydım kız 8 yaş büyüktü önce öperek başladı .. Ve hazır olduğunu açıkça belirtti. Sonra 17 yaşında bir kız vardı, çok sosyaldi ve onunla konuşmanıza gerek yoktu, kendisi çok sohbet ediyordu.. Seks de onun özel önerisiyle gerçekleşti. Ağabeyim beni ilk eşimle tanıştırdı ve o da inisiyatif aldı. Tabii 21 yaşında elimi kendime koymama gerek yoktu ama özellikle yatağa girene kadar da başlamadım. Ama 23-24 civarında benim yerime geçtiler. Utancım ve sertliğim gitti. Nedenini bilmiyorum. Ama geçtiler, dilleri çözüldü, sosyalleştiler. Ve şimdi benimle canlı olarak iletişim kuranlar buna inanamıyor. Yani bazen inisiyatif almanız ve farklı şekillerde kontrolü ele almanız gerekir))))
These users thanked the author hadi for the post:
Serg_A
Автор темы
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by İzumi »

AryaMari,

Ben bir kampanya tavşanıyım)
These users thanked the author İzumi for the post (total 2):
aryamari, Serg_A
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829

Unread post by aryamari »

Izumi: 04 Jul 2023, 21:21 AryaMari,
n
Külot giyiyorum)
Ve sen de dene, kendini toparla, cesur ol ve gözlerini kapat : smile340:
These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
Geçit, İzumi, Serg_A
Автор темы
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by İzumi »

Sevgiye Dokun,
n
arkadaşlık bölgesinden bahsediyorum.
iletişimin başlangıcında, ilişkiler konusu gündeme geldiğinde hep öfkeleniyordum, bunu istemiyordum, unutamıyordum. eski sevgilim, bunun benim için ne kadar zor olduğundan şikayet ettim (ayrılığın üzerinden fazla zaman geçmedi). her zaman destekledi, dikkatini dağıttı, genel olarak oradaydı. Ayrıca sık sık böyle bir arkadaşım olduğu için şanslı olduğumu söylerdim. Sonra hiçbir duygum yoktu ve ona gerçekten sadece bir arkadaş gibi davrandım. Belki bu da bir şekilde aramızdaki durumu etkiledi? Soğukkanlılıkla her şeyi anlayamıyorum, haha, bana vurma)

tavsiye için teşekkürler! 👼🏼
These users thanked the author İzumi for the post (total 4):
Geçit, aryamari, Serg_A, Aşka Dokunmak
olfar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by olfar »

Marinka, eğitim alarak psikologum ve Bir psikolog Her şeyden önce sorunun hangi alanda - psikoloji mi yoksa tıp mı olduğunu anlamak önemlidir. Sırasıyla psikodüzeltme yöntemlerinin veya psikoterapinin kullanılması buna bağlıdır. İnsanların bazı acı verici durumları zararsız tuhaflıklar olarak algıladıkları ve ardından sorunların ortaya çıktığı sıklıkla görülür. Kimseye teşhis koymuyorum ama her zaman bunun mümkün olduğundan şüpheleniyorum ve çoğu zaman haklı çıkıyorum.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Olfar: 04 Jul 2023, 21:40 Marinka, ben bir psikoloğum eğitim ve bir psikolog için her şeyden önce sorunun hangi alanda - psikoloji mi yoksa tıp mı olduğunu anlamak önemlidir. Sırasıyla psikodüzeltme yöntemlerinin veya psikoterapinin kullanılması buna bağlıdır. İnsanların bazı acı verici durumları zararsız tuhaflıklar olarak algıladıkları ve ardından sorunların ortaya çıktığı sıklıkla görülür. Kimseye teşhis koymuyorum ama bunun mümkün olabileceğinden her zaman şüpheleniyorum ve çoğunlukla da haklıyım.
Zararsız bir örnek verebilir misiniz? tuhaflıklar ve sorunlar bunu bana daha açık hale getirecek Şimdi ne hakkında yazıyorsun?
İzumi, Serg_A
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by hadi »

Izumi: 04 Jul 2023, 21:26 Sevgiye Dokun,

arkadaşlık bölgesinden bahsetmişken.
konuşmanın başında, ilişkiler konusu gündeme geldiğinde bu konuda hep öfkelenirdim, bunu yapmak istemezdim, Eski sevgilimi unutamadım, benim için ne kadar zor olduğundan şikayet ettim (ayrılığın üzerinden çok fazla zaman geçmedi). her zaman destekledi, dikkatini dağıttı, genel olarak oradaydı. Ayrıca sık sık böyle bir arkadaşım olduğu için şanslı olduğumu söylerdim. Sonra hiçbir duygum yoktu ve ona gerçekten sadece bir arkadaş gibi davrandım. Belki bu da bir şekilde aramızdaki durumu etkiledi? Soğukkanlılıkla her şeyi anlayamıyorum, haha, bana vurma)

tavsiye için teşekkürler! 👼🏼
Peki, eğer bundan sık sık bahsedersem, o zaman elbette etkiler, özellikle de utangaçsa, ilk başlayan o olmayacaktır. Eski sevgilinin kafanda olduğunu açıkça ona açıkça belirttin. Adam zaten aklınızdakinin o değil kendisi olduğunu anlıyor ve bir arkadaş olarak görülüyor. Burada kesinlikle durumun sorumluluğunu üstlenmeniz gerekiyor. İnisiyatif alın.
These users thanked the author hadi for the post:
Serg_A
olfar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by olfar »

Marinka, örneğin bir kişi kendini aşırı kıskanç ve şüpheci olmak. Bazıları bunu sevginin teyidi olarak algılıyor. Ancak bu psikopatinin bir tezahürü ise, kişi oldukça bıçak tutma yeteneğine sahiptir. Bir iş gezisine çıkan bir adamın bir kadının labiasını diktiği ve kadının enfeksiyondan öldüğü bilinen bir klinik örnek vardı.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Olfar: 04 Jul 2023, 21:55 İş gezisine çıkan bir adamın, bir kadının dudaklarını diktiği ve kadının enfeksiyondan öldüğü bilinen bir klinik örnek vardı.
Bunu ilk kez duyuyorum. Bu nerede ve ne zaman oldu? Kadın neden polise ve sağlık kuruluşuna başvurmadı?
Olfar: 04 Jul 2023, 21:55 psikopatinin tezahürü, bir kişinin bıçak tutma konusunda oldukça yetenekli olması
Şartlı olarak zihinsel olarak sağlıklı bir kişi bile bıçak kapabilir ve tüm psikopatlar şiddete başvurmaz. Ancak bu artık o kadar önemli değil.
Tüm danışanlarınızda psikopati olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Onları bir psikiyatriste mi gönderiyorsunuz?
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”